Hirdetés
Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Szia, nekem a kereskedőnegyedben kezdte ezt el, egyik napról a másikra. Amikor belépek egy házba, azonnal 'visszanő' az fps...
Egyébként egy idő után elmúlik utcán is.De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyveremből nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén
Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (főképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?
Még valami: érdemes a régi mentéseket törölni, elég sok helyet foglalnak.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?