Hirdetés
Aktív témák
-
Creative997
őstag
Hali!
Van egy kis gondom az 5. fejezetben. - ha emlékszik rá valaki - a bizonyos régi witcherpáncélt akarom újrakovácsoltatni, a kovácsnak viszont összesen 4 dolog kell: a holló páncél darabjai (ez megvan), valami énekes tekercsei (ez is), valami családnak a páncélja ami alapján csinálták és Szent Gergely litániája. Ez utóbbinál akadtam el. Lemegyek a mocsári temetőben a striga kriptájába (azt már elintéztem) és van egy Kalauzkő, oda irányított a "GPS"
És a kovács magyarázott valami varázslatról is hogy kell használni hogy bejussak a földalatti templomba (amúgy is már a föld alatt egy tetves kriptában mozgok), ahol ez a Szt Gergely meghalt, blabla, legenda. Na én ott cseszekedek egy ideje, az összes jelet felhasználtam, meg is jelent a feje felett egy buborék hogy más kombinációba kell csinálni, de mégis hogy?! Szóval röviden, a kalauzkőnél mit kell csinálni??
Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Reklámblokkolók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a kovács magyarázott valami varázslatról is hogy kell használni hogy bejussak a földalatti templomba (amúgy is már a föld alatt egy tetves kriptában mozgok), ahol ez a Szt Gergely meghalt, blabla, legenda. Na én ott cseszekedek egy ideje, az összes jelet felhasználtam, meg is jelent a feje felett egy buborék hogy más kombinációba kell csinálni, de mégis hogy?! Szóval röviden, a kalauzkőnél mit kell csinálni??