Hirdetés

Aktív témák

• looser

addikt

válasz Creative997 #1563 üzenetére

Az Aard pld. a legelején, amikor a szellemkutyával küzdesz meg, rendkívül hasznos, alapszinten volt csak, a dög mégis megtántorodott tőle és sikerült leszedni, el sem hittem, ennél komolyabb csatára számítottam :)
    A Tűz nem rossz szerintem, egy darabig tudnak égni az ellenfelek és elég nagy körben szórható megfelelő fejlesztés esetén, viszont tény, a lökés a leghasznosabb. Nem tudom pontosan, a hóvihar volt az, amikor belassult az egész és körülötted körbement valami fénygyűrű? Már csak a kezelhetőség miatt is hanyagoltam, annyira lassított én meg annyira mentem volna, hogy inkább f2f és minden tudásomat latba vetem :)
    Ha az ember eltalálja a kaszabolás ritmusát és egy szörny sem tudja belőle kizökkenteni, akkor nyert ügye van. Utáltam, amikor a nadály méregfelhőjétől pusztult el Geralt, de legjobban azt, amikor a mocsárban fél órát kaszaboltam a gólemet és kidobott a játék.
    A mocsár éjszaka tényleg súlyos, de néha perverzióból bementem és jól el lehet benne veszni, gyakorlatilag folyamatosan néztem a térképet, de van, amikor a növényzet miatt nem lehet valahova bejutni. Jó lenne, ha ez kaszabolható lenne a 2. részben :)
    Vadak Urát én is lekaptam, nem tudom, mi változott volna. Egyébként a bankrablásnál - ha a mocsárban az ellenállókat is választottam volna - de ott lehetett volna újra az embereknek segíteni, akkor az megint változtatott volna a dolgok menetén? Vagy ha a kissrácot nem (elnézést, de a nevekre nem emlékszem) a varázslónőre (Geralt szerelme) bízom, hanem az ápolónőre? Esetleg azt mondom neki, hogy nem vagyok szerelmes belé? Huhh, megint elkapott a hév...jó lenne újra nekifutni :)
    Csak azok a fárasztó körök ne lennének, sem a kripták, barlangok, sem a csatornák. A mocsár ok, a végén is, de a sötét...
    Mondjuk egy ugyanilyen profi történetbe ágyazva ha megcsinálnák a Constantine a démonvadászt, a karakter történetével, élő-létező környezetével, vagy Max Payne-t szintén ilyen részletes akció-rpg világba ültetve, az maga lenne a csúcs :))

A Soundtarck legálisan letölthető innen, lehet, hogy a Szőrös medve zenéje is benne van :)

Aktív témák