Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki írta a fórumon, hogy felhúzta a hiányzót és nem kapott Mastery-t érte.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
anubys1984 #7195 üzenetére
De hogy? Hiszen a masteryt a Chamber rész után adja amiből nincs új.
Most nem tudom összeszámolni a lemaradásom mert még a Deimos cuccok épp hogy elkészültek és 6 kiskutyát kell húznom meg a mech cuccokat.
Founderek készülhetnek mert már csak 3000-9000 pontra vannak az MR30-tól
-
5150head
senior tag
válasz
Nah b+ és tényleg. Pedig mindenki bugot kiáltott a fórumokon. Tanulság - nem szabad hinni nekik
Most megnéztem két fullos Tombfingerem van a listában, akkor nyilván ezért.
Hát akkor lehet azokat is kiszedni, gildelni -
ViZion
félisten
válasz
Akkor mondjuk catchmoon-ból kell pri és sec is?
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap azért mondtak sok mindent. Hangtechnika is változik picit, legalább azért érdemes megnézni azt a részt a Dev stream-ben. Tetszett. Deimos-hoz még sokat fognak hozzátenni ahogy mondták. Meg persze rengeteg kozmetika is jön majd miért ne.
Az a baj, hogy aki már MR29 vagy környéke és minden megvan annak a Deimos sem fog sok élvezetet nyújtani. Ha jól tudom 2 hét alatt ki lehet maxolni. Nem tudom hosszú távon mivel akarják az embereket megtartani, de hát így is sikerült 7 éve megtartani a játékosokat pedig jelenleg szerintem lassan haladva is max 2 év kimaxolni mindent. -
5150head
senior tag
A mech meg az exalted fegyója nálam is kapott 1-1 formát. Azért csak 1-1-et, mert jelenleg nem látom értelmét több formát beletolni, mivel a rare modok nekem nem estek még... Az exaltedet ahogy néztem nem is kér többet 1 formánál, legalábbis nekem jónak tűnik. Mechnél én hiányolom a Vacuum meg Radar modokat, remélem azok is jönnek majd.
Az új pajzsos+melee-s mech amit tegnap mutogattak elég érdekes.
Kíváncs vagyok, hogy milyen lesz a boss mechanika deimoson, mert több mint valószínű hogy ezek a mechek is kelleni fognak hozzá.
Mechnél nálam volt olyan XP bug, hogy kevesebb XP-vel jöttem ki, mint amivel bementem(úgy hogy volt boosterem) szóval ezért sem kínlódok most a buildeléssel.
Az új fegyvereket csak felhúztam, mert igazán egyik se tetsztik. Mechbe kapásból beraktam a kuva archgunt amihez sikerült egy rivent is nyitnomTalán az egyik pisztoly volt olyan amire azt mondtam, hogy ez jó lehet megbuildelve, de azóta már átvariálták a fegyókat, szóval bármi lehet.
Xakut nem néztem még rework után, de azt írta az egyik srác, hogy elég fun lett. Nekem alapból a fegyverlopós abije tetszett ami most kapott buffot ha jól olvastam.A kitgunok megjelenése a felhúzott cuccoknál most bugos. Nálam is meg kb mindenkinél szarul mutatja a listában.
@ViZion Ha mennél majd Proteát és fent vagyok akkor szólj, mert én is ki akarom szedni hogy meg tudjam etetni Helminthel
-
Źşë'
addikt
RJ-t már én sem megyek mostanság, csak ha muszáj, én arra gyanakszom h megcsinálják a teljes 'single player" részt és utána tesznek még bele tartalmat/életet a nyitott világokba is, ugye adják ki az új content-et warframek, fegyverek és egyéb cuccok gyanánt h jöjjön be pénz, közben meg hegesztik a történetet, ha vége lesz az utolsó felvonásnak sztem még csiszolnak rajta párat és talán megkapjuk a normális teljes játékot (számomra ez lenne a logikus, aztán majd kiderül idővel h miként alakul a játék és dev csapat sorsa)
a nagy többségnek már valószínűleg megvan protea, én amúgy imádom, mostanában azzal megyek többet, főleg infested bolygón elég hasznos a 2es artillery képessége, sőt még a 3as dispenser is
deimos nem lett túl nagy, de idővel lehet még bővül, plainshez és vallishoz mérve eléggé pindurka lett, remélem még tesznek hozzá a területhez - plains amúgy folyamatosan változik (új nyitott helyszín ugye az ahova barlangon keresztül lehet lejutni-ez sem volt benne day1, akkor sok objektum került bele, domborzat is változott itt-ott), sőt még vallis is (ködfelhőket véltem felfedezni itt ott amolyan nagyobb krátereknél és objektumok körül)
ja és 37,54Gb lett a játék most utóbbi pecs után - ennyi volt: 42,47Gb
-
ViZion
félisten
Néztem a fórumot a wf-en, nagyon sok a bug még Deimoson. Ez nem lenne baj, mondhatni ez normális, kicsit reszelgetik is. A baj az, h pl. RJ is így kezdte és a mai napig nem takarították ki a rengeteg bugot, unalsmas-egyforma küldik mindenhol.
Pedig egy kis fantáziával lehetne ott is játszhatóbbra kihozni, meg persze a bugokat ki kellene reszelni végre.
Proteás részt javították, most ismét játszható. Viszont már senki nem megy arra, vagy csak nem találkozok ilyenekkel. Berohanunk, sabotage, mondom wanna granum too? És már lépnek is kifelé... -
Źşë'
addikt
kifulloztam a nw-et, azt hittem legalább lesz egy 90es szint, így 60nál megállt :/
nekifeküdtem az új cuccok felhúzásának, azt nézem h profilon megint előjöttek a kitgunok mastery rankolásai, pedig már megcsináltam őket, remélem h csak bug... a necramech formázása elég gyászos, olvastam 20napos hszeket h bugos, a vicc h még mindig az, párszor bele is futottam én is, konkrétan 2-3 alkalommal nem számolt xp-t rá, ha valaki fejét adná a szintezésére akk solo venus - orb vallis - sok host migráció lenullázza a megszerzett xpket arra a szintre amivel belépsz a bolygóra - sőt én raktam bele 2 formát is, mechbe is meg új fegyókba is, a bibi csak az h mindnél csak 1 formát ír, az alap kiosztásra meg már nem emlékszem h volt e alapból bennük formaslot - nem rosszak ezek az új mecha fegyverek, a gránátvetős cucc úgy h még nincs készre formázva sebez 200ezret - lol - -
5150head
senior tag
Ez nem csak magyarokra van így, hanem kb mindenkire.
Én ha látok magyart, akkor megnézem, h klán vagy ali tag-e és csak akkor köszönök, de volt h még a klántagok se köszöntek vissza csak amikor többet írtam, h wtf azért a klánpajtiknak illene visszaköszönni(random dobott össze minket)
Akkor szoktam beköszönni, ha recruiton jön össze a csapat, vagy ha köszönnek, akkor visszaköszönök.
Találkozni itt is észlényekkel, de szerencsére nem ez a jellemző.
Pl volt nemrég olyan, h kb ugyan ezt a stílust elkezdte angolul egy srác mint amit nálad toltak, írtam neki, hogy mi a baj miért vagy fusztrált, sajna anyázva válaszolt, és a másik kettő random akik tök normálisak voltak, úgy elkezdték ekézni meg osztani, hogy mi a fenét képzel magáról, hogy leavelt a gyerek én meg csak pislogtam, hogy ez meg mi volt -
khalox
őstag
Ha bárki ilyet mozdul, én egyből lépek. A magyarokkal meg nem szoktam kommunikálni csak azért, mert magyarok, akkor se, ha egyből látszik a nevéből. Sajnos az bug, nem pedig feature, öreg vagyok már, hogy kiscsírák ostobaságait hallgassam, türelmem sincs hozzá így. A magas MR arra is jó, hogy kapásból mindjárt ne szólogassanak be. Szerencsére annyian játszanak, hogy mindig van normális csapat, ritkán kell ilyet tenni.
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #7181 üzenetére
Köszi!
Épp a minap morogtam, h pár hete még naponta dobált ilyen-olyan boostereket. Most meg van pár új cuccom, meg formáztam egy vagon meglévőt, 'oszt nincs booster...További (rém)történetek:
nightwave, feladat volt elfoglalni egy crewshipet. Beléptem random csapatba Earth körzetben, beírtam chatre, h ez a feladatom. Semmi válasz, ez megszokott is. Elfoglaltam egy crewshipet, persze előtte a vadászokat is lődöztem. Kiírta, h ugrás a hajóraa mert továbbállunk. OK, mondom akkor visszateleport... de a chatre már írta is egy magyar, h mit csinálsz rabolod az időmet és persze egy halom khmmm... jelzővel megpakolva. WTF? után kiléptem, a vicces, h megadta a lootot is. De itt nem ért véget, elkezdett privátokban is elég durván rámirogatni. Ignore és report lett a vége, sztem ennyi idő alatt a 2. reportom talán.Pár nap múlva valami standard küldi, elvoltam, a csapat is OK volt. Beírja egy srác -magyar ismét-, h szia! vagy sziasztok, akármi. Én visszaírtam, h szia. Majd vmi ilyesmit írt, h a szarját megenném-e? ... visszaolvastam gyorsan, h esetleg nem nekem írt, vagy vkinek köszönt és én válaszoltam rá véletlenül, de nem. Kérdeztem, h mi a baja? Megint csak pár trágár sor volt. Erre kissé morci lettem, írtam, h ilyen 8-9 évesen már nem kellene génél ülnie, menjen aludni. Ebben is volt pár vulgárisabb szó, az igaz.
Ezen meg a komája rágott be, és voice-on elkezdett pofázni, h azért ugatok, h 9 évesek, mert nem értem a poént. Mondom ez nem vicces, lehet anyádnak az, nekem nem annyira... Erre nem hagyta abba, végig pofázott -szerencsére már a végén jártunk. Nem vártam meg, h ezek is még fél órát privátba tolják a faSSágaikat, inkább ignore-ra tettem.
Mások is írták, h magyarokkal a legnehezebb, tényleg ennyire bunkó nép lennénk (OK, német származásom ellenére is ide sorolom magam)? Pár nap múlva azért találkoztam jobb emberekkel is, egy új tagot is hoztam a klánba. Lehet a fenti majmok csak a kivételek, legalábbis remélem... Otthonról nagy a pofája pár embernek, h apu egy szobával arrébb nézi a TV-t... egy nevelő hatású pofont azért elkentem volna a kis homárok arcán
-
s4hu|SyD^
addikt
Free stuff
pc-
[https://games.steelseries.com/giveaway/1262383120/overview](https://games.steelseries.com/giveaway/1262383120/overview)
xbox - [https://games.steelseries.com/giveaway/913684578/overview](https://games.steelseries.com/giveaway/913684578/overview)
ps4 - [https://games.steelseries.com/giveaway/1976415327/overview](https://games.steelseries.com/giveaway/1976415327/overview)
switch - [https://games.steelseries.com/giveaway/1256470193/overview](https://games.steelseries.com/giveaway/1256470193/overview)
--
Make an account, claim the key and put it in your WF account
its a 3 day affinity booster
syandana and a color palette -
ViZion
félisten
Tényleg dicséretes a hozzáállásuk. Legtöbb helyen az update az annyi, h vannak újabb megvehető dolgok...
-
s4hu|SyD^
addikt
DE jó abban, hogy látszik, hogy próbálgatják a technológiákat pl. Deferred Rendering. Nagy piros pont annak aki e mögött van. Ilyet sosem látni más fejlesztőknél. Nekem is a többi játék 70-90 GB körül van. Warframe annyi, mint neked.
A jó hír ugye ahogy le is van írva, hogy mivel kisebbek a fájlok így akár nagyobb felbontású textúrákat is csinálhatnak bizonyos dolgokra. Az egy dolog, hogy az Operátor szemét most megcsinálták jobbra, de az egész arca meg minden tiszta low texture. Igaz láttam van még egy Update. Xaku változások és ott pl. a Void Damage ereje is változni fog Grineer meg Infested ellen. -
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #7177 üzenetére
egy játékfejlesztőtől sem láttam még ilyen updatet, pedig irgalmatlan sok játékra ráférne egy ilyen frissítés, a warframe még csak nem is azok közé tartozott amelyek annyira sok helyet foglaltak a merevlemezen, van olyan játékom feltelepítve ami lazán 60-90+ helyeket igényel - most jelen pillanatban steam mappa 42,47Gb-ot ír
Deastiny 2 meg 92,04Gb o.O
-
s4hu|SyD^
addikt
-
wjbhbdux
veterán
Konzolon máshogy működik a kedvezmény, ott a marketen lehet 1 tetszés szerinti dologra felhasználni (boosterre ezek szerint nem) a login % kupont, a platinum meg csak akkor akciós ha az xbox/ps storeban leárazzák évente párszor. Szóval ha kell, akkor ez lehet a legjobb lehetőség egy ideig.
-
akva
tag
Sziasztok,
platinum sale van a marketen konzolokra, mennyire számítanak ezek jó akciónak?
170 Platinum Pack - 20% off
370 Platinum Pack - 25% off
1000 Platinum Pack - 30% off
2100 Platinum Pack - 35% off
3210 Platinum Pack - 40% offIlletve kérdés, a booster-eket nem szokták akciózni? Vagy mi a logikája annak, hogy ha kapok mondjuk 50%-os platinum kedvezményt, és felébe kerül az Orokin Catalyst, de a booster-ek normál áron mennek?
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
2 napja kaptam aff boostert... mérsékelten voltam boldog, mert épp 4 fegyó volt gyártásban...
3 már kész, booster már nincs. Simulort nem értem, ez jó poén de hogyan öl?bakker, megtaláltam:
Direct impacts with the orbs with enemies do not deal any damage, they must be combined at least once to deal any damage.
Nem az én fegyóm... -
ViZion
félisten
válasz
parasutyo #7166 üzenetére
nem csak klántagot tudsz a dojoba hívni. Vegyél fel minket, ha onlány vagyunk, akkor megmutatjuk. Az ötleted jó amúgy, sőt, lehetne ezt mobilon is, akkor lenne a tuti...
Foundry és excavators csak napközben, mobilról indítom. Jó lenne, ha inventory-ból is lehetne eladni, meg marketen vásárolni/eladni itt.5150head: igen, az alap tax van mindenhol, de maroo-nál van ez mellett is valamennyi. Klánoknál ez többnyire 0%
-
5150head
senior tag
Dojo trade-nél is szokott lenni tax.
(#7164) parasutyo Egyáltalán nem bonyolult, Te behívod dojoba a másikat, vagy ő behív téged, aztán a pultnál meghívod trade-re és ennyi. Több körben rákérdez a játék hogy jól megnézted-e hogy mit mire cserélsz.
Jó ez így, mert nem csak platért lehet csereberélni és sokan adhoc jelleggel cserélnek modokat, partokat egymás között. Marketen tényleg csak a platos cuccok vannak fent.
Másrészről gyorsan változnak az árak, és trade közben is meggondolhatod magad.
Ha bizonytalan vagy kérd meg egy klántársad hogy próbáljátok ki, cseréljetek el mondjuk 1-1 halat aztán meglátod hogyan működik a cucc. -
parasutyo
tag
ok. köszi mindenkinek...
jah, és a vásárlás az hogyan történik a játékban? -
ViZion
félisten
66 eladás, rengeteg vásárlás, 9 értékelés...
Ez ilyen. Mondjuk a 66-ot kevésnek találom, nem tudom, h mit számol. Mondjuk sokszor csak törlöm és nem a sold-ra nyomok, lehet azért.Buy oldalra amit rakok, arra alig írnak, én szoktam nézni néha, ha nem akarok napokig árulni vmit.
-
5150head
senior tag
válasz
parasutyo #7152 üzenetére
Akkor kell csak regelni, ha eladni is szeretnél.
(#7153) wjbhbdux jól leírta. Annyi tennék hozzá, ha tradeni szeretnél, a warframe-n belül aktiválnod kell a kétlépcsős azonosítást, anélkül nem enged a játék tradelni.
(#7154) Micsurin Örülj neki. Rengeteget tradeltem már, senki se értékelt...
Mondjuk én a deal után azonnal leveszem a cuccot marketről, lehet h azért. -
parasutyo
tag
van valakinek ezen mod-ok közül eladó?
Carving Mantis
Weeping Wounds
Twin Krohkur Acrigelicron
Prime Fever Strike
Blood Rush
Prime Reach
apránként beruháznák rá... -
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Kuva fegyverek marhára nem jönnek be kegyetlenül rondák. Marad az Akjagara P néztem pár buildet lvl100 ellenfeleket nagyon szépen megtudja darálni.
Klántárs is mutatta Steel Path-en mit tud és meggyőző volt.
-
ViZion
félisten
+1 Vik-nek.
Kevés másodlagos van, amiért platot adnék... persze MR miatt jó, de sokat nem kell rá költeni. Ott lesznek a kuva fegyók is. Twin stubba elég jó. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
SpazzMaticus #7144 üzenetére
Mire kiszeded lehet az lesz.
-
parasutyo
tag
válasz
SpazzMaticus #7144 üzenetére
én is...
-
SpazzMaticus
tag
válasz
allnickused #7143 üzenetére
Azt olvastam hogy : Kurva nukor....XD
-
Micsurin
nagyúr
Akjagara P vs Akvasto P közül szerintetek melyik legyen?
Előbbi mellett szól a status második mellett a jobb raw slash dmg na meg a külső.
-
Micsurin
nagyúr
Csak elhasználtam a tegnapi 75%-ot, 12USD-ért 1000 platinum nagyon megérte szerintem. Jó időre le is vagyok tudva ebből lehet adni - venni - szinten tartani.
Hamar rákaptam erre a "vacakra"...
Ami valójában anno időhiány és nem elunás miatt lett itt hagyva.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
5150head #7138 üzenetére
Fejembe láttál Hard Mode jön amint beletolom a 4. formát Mesaba és rendbe teszem az energia éhséget.
Soma P + Mesa P = M134...
Utoljára Ash-t szerettem ennyire az eredeti finisher animációval és movesettel.
Mod.: Frostot is újra megpróbáltam és érezhetően jó lett; vagy nagyon eltaláltam a modolást vagy az ultija volt erősen buffolva. Erre a 2. skillre nem is emlékeztem ez új?
-
5150head
senior tag
@Micsurin
Ha könnyűnek érzed a game-t ajánlom a Hard mode-t soloban, mondjuk egy defet vagy valamelyik bosst. Esetleg a Kuva Lich vadászatot ahol lvl5-ig felbosszantod a Lichet
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #7134 üzenetére
Ahhoz valami ritka különleges és jó riven kéne, hogy csak amiatt a bevált setuptól eltérjek.
MR14, régen 10 már bőven elég volt... várom mikor jön a jóféle régi Dungeon Defenders-es fejlődési rendszer mikor pl 23-ról 24-re annyi XP kell mint 1-ről 23-ra.Ne védd értem elmondtad neked a mostani rendszer jobban tetszik, ennyi.
Szerintem meg régen sokkal jobb volt a játék több aspektusból is fejlődés terén még ha tartalom tekintetében ma 100x jobban is jár az ember.
ViZion
Jelenleg nincs benne kihívás, már most érezhetően csökken. Néhány nap max egy hét alatt kijönnek a meta fegyverek ha van platod amit be is tudsz forgatni majd visszanyerni grindelés közben. Mindeközben legalább a pálya elemekkel sincsenek már tisztában a playerek void treasure roomok vagy laserr beamek void defen... és sorolhatnám. A játék egy rush party lett ami magas tanulási görbével kezd majd hirtelen beesik. Ha meg fizetsz mint a katonatiszt akkor extrém gyors grindfest lesz lásd lassan 2x drágább egy frame build time rush mint egy egy meta prime frame set ára.ViZion Hogy hogy MR nem veszett el? Affinity-t soha nem is vesztettél ha nem szinteztél fel azonnal. Cserében volt ez a 24 órás csoda timer.
Nekem nem a mikénttel van bajom hanem a miérttel, ne azért kelljen már affintyt farmolni mert képtelen megtölteni a játékot értelmes endgame contenttel (ami ha lenne nem lenne ok az OP frameket nerfelni, csak kéne nekik egy arányosan elég erős ellenfél... senki nem sírna ha nem tudná mondjuk egy félévig senki megcsinálni, Divison 2-ben is hetekig talán 1 hónapig sem tudták leverni nagyobb számban az első Raidet.)11-es volt az a teszt, céllövölde ugrálás közben a +5 secek miatt vagy 7/8-on a wall jumpos akadálypálya ez a kettő rémlik.
-
ViZion
félisten
válasz
Micsurin #7133 üzenetére
shieldre nagyon kevés frame-nál lehet/érdemes gyúrni. Magasabb szinteken annyi a csapda, meg a nullifier, h értelmetlen, lepöttyintik azonnal.
Ha klánban vagy, akkor dojobol kiveszel egy halom fegyót, legyártod, felhúzod és kész az MR akármennyi. Utána nincs akadály. Ezt csináltam én is: volt píz booster (vettem is és hétvégi boost is volt, stackelődik...), indexen behúztam egy valag lóvét, majd bevásároltam dojoban. Még most is van 80 mutagen BP-m, meg ilyesmik, amik fogynak. Illetve megvettem minden fegyót, warframeot.Majd elkezdtem legyártani... meg farmolni, ami még nem volt hozzá. Rengeteg mutagen és fieldron kell. Invasionokból és építeni is. Utána amikor lett Affinity booster, akkor húztam őket. Ki is próbáltam mindet, ami nem tetszett, az kuka, de sokat megtartottam és krumpliztam is -ehhez meg nightwave kell.
Sok idő ráment, de hamar átugrottam a lvl 7-16 szintet. Mondjuk MR 7-9-en sokat időztem, nem volt kedvem és türelmem vmelyik teszthez, ilyen ugrálós volt. MR pont nem veszett el mondjuk.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Micsurin #7133 üzenetére
Jelenleg MR14 a max, ami kell, hogy mindent használhatsz ha jól tudom. Viszont utána annyira szenvedés már mindent felhúzni a semmiért, hogy én is meguntam és így MR21-en pihenek most egy ideig valószínű. A Standing limit-et is emelte a DE most úgyhogy már amiatt sem kell az MR.
Ha viszont van olyan, hogy jó Riven-t nyitsz lehet nem baj ha megvannak a fegyverek. Nyitottam pl. Pangolin, Atomos, Guandao Riven-eket és kiderültek, hogy jók is. Most tömöm beléjük a Forma-t. Én már húzni is Relic-ezés közben húzok mindent. Lassabb, de több légy 1 csapásra.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, csak neki kellett feküdni.
Nem lenne köze a használhatósághoz? A-A
Akjagara Primet le sem tudom kraftolni meg a Burston Primet. Pusztán mert MR11 vagyok és 12 kéne szóval igenis korlátozó grind khm paywall. És ne menjünk bele a tapasztalat meg MR párosba mert marhára nem kell magas MR ahhoz, hogy ismerd a fegyverzetet és a frameket, játszhatsz bármennyit ha csukott szemmel teszed és nem figyeled mi mire és miképpen hat. (Tegnap MR21-es srác Vaubant húzott folyamatosan fetrengett mikor megkérdeztem miért nem a vitality mod van fent a 10-es frame-en erre.... mert a hp nem nő vissza csak úgy, igaz 290 shield vs 600 hp előbbi a menő szintezéshez...)
Klán ajánlást köszi!
De nem szokásom DC-re felmászni hacsak nincs valami hű meg ha közös farmolás ez mennyire gáz?
Sőt egy szimpla survival miatt nem is fogok felmászni mert felesleges illik mindenkinek tudni mi merre hány %-nál kell oszlop és ki fogja nyomni amúgy meg csak dara.Szerintem felhúzni 30-ra valamit nem egy nagy mutatvány főleg ha már a formázás miatt tolod körről körre erősebben kellene indulj vele. De egy jó AOE-s frame konkrétan bármikor tökéletes defen bármilyen fegyver felrántására.
Buildekhez az overframe.hh marha nagy segítség elég rákeresni az elképzelésre, tuti fent van már és lehet látni mi lenne a végeredmény.
Nem indult rossz irányba a DE, de szerintem nem is feltétlenül előnyös az irány. Elsőre úgy tűnik casual barátabb lett de szerintem pont ellenkezőleg, az elején nagyon megszívat a végén meg exponenciálisan csökkenti a nehézséget és csak az eszement lvl grindet hagyja hátra ---> Vectis Prime MR 14, miért? Minek? Egy kezdő kezébe ha már odadobta neki a játék az alkatrészeit mégis miért ne építhetné meg?
-
ViZion
félisten
válasz
Micsurin #7130 üzenetére
Nah, először is gratula, örülök, h ilyen gyorsan adaptáltad a változásokat!
Mr szint tényleg érdekes és felesleges is nagyjából. Mármint olyan értelemben, h pl. fegyóknál semmi köze a fegyó használhatóságához. Egyetlen értelme van, h kapsz több slotot, nagyobb pool a void trace-nak, több trade. Viszont ezektől (is) olyan lesz a game, h az elején lesz nehezebb. Én olyan öreg vagyok, h amikor a játékok elkezdtek létezni, akkor még az úgy lett nehezebb, ahogy haladtál előre... ma már fordítva van.
Mit lehetne tenni? Mr szinttel lehetne a warframe vagy operátor statokat is emelni (talán az operátor lehetne a praktikus) pl. kapna + x% dmg-t, ilyesmi.Nemrég vki warfreme húzáshoz keresett segítséget SO-ra. Mondom WTF? és elgondolkodtam, h nekem ez nem volt még. Acceltra+ dakra prime és szépen SO-n 30-ig felhúztam, forma és újra, újra... a leggergyább frameokat is. Talán itt is van hiba. Lehetne warframe lvl-re is weapon dmg bónusz, hogy egy level 0 warframe kezében kevesebbet sebezzen a fegyó, mintha lvl 30 használja. Szal sok helyen érdemes lenne kicsit összekötni a dolgokat.
Klánból ajánlom a miénket: Ten O
Mi kb. fél éve léptünk be, igaz mérsékelten aktívak (sokan vannak fent, de kevés dologra reagálnak, mindenki elvan valahol), sok alliance klán is van. Viszont segítenek, vannak igazán nagy tudású tagok, és ezt meg is osztják. Mert az ugye nem segítség, h nézd, sebeztem 100 csilliót... de megmutatják hogyan, megnézik mit moddoltál, tanácsot adnak. Itt a topikban is volt erre példa, azóta botrányosan rengeteget sebez a dakra prime-om... -
Micsurin
nagyúr
Azért ez is para tempó régen bossozni kellett az orokin cellért most meg random invasion-ös mobildef négyesével dobálja.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #7129 üzenetére
Szerintem régen is minden hozzáférhető(bb) volt sőt casual barát(abb).
Sose toltam az MRt mert nem volt akkora értelme mint most. Csomó fegyverem van amit elvileg nem kéne tudjak használni ha nem visszatérő lennék, pl Vectis Prime. (MR14) Egy Burston P is MR12, viccelsz?
Felesleges lvl grind falakat építettek cserében a könnyen megszerezhető itemekért cserébe. Kíváncsi lennék mennyire pörögnek a boosterek...
Igazatok volt ezek a rivenek tényleg retkek.
Találtam erre Latronra kaptam, tipikusan kimaxoltam majd fiókba tettem. De legalább ha dedikált slotjuk lenne de az sem... mindegy, a Somamama 8,4x crittel 75% chance-szel és 361es dmg-vel (corrosivera rakva persze) riven nélkül is olvasztja a legvastagabb armort is.
Pár nap alatr sikerült nagyjából felvenni a fonalat, innentől kezdve mehet vissza alapra a gaming szintem nem kell nagyon geek szinten nyomni, most mehet majd a klán keresés.
-
Micsurin
nagyúr
25 fölött már véres volt a verejtékünk biza.
Ez az új rendszer para, 1 nap alatt:
Paris P, Ivara P, Equinox P, Burston P, Braton P, Nekros P, Saryn P és Wukong P(BP mindkettőhöz kell még) és Dethcube is egy BP hijján kiesett + még egy rakat junk.
mod.: Stardavar P és Redeemer P setek is kiestek most nézem.
4-kor (után nem sokkal) aludtam 4 órát majd toltam tovább ill toltuk végül összeállt a régi négyes banda és bizony meg is lepődtünk, hogy wow ez régen sokkal sokkal nehezebb volt....Nem véletlenül estek be egy árak régen ennyit konkrétan félévembe került csereberélve másokkal kitermelni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Borzasztó nagy nerf-ek lesznek itt még lol. Van másik videó is Ash+Helminth infested skill.
-
Źşë'
addikt
jó kis régi OD Def, mikor még operator sehol se volt
akkor volt ám a kihívás a játék, ahogy nézem meg is murdálnak a végén, régen tényleg ilyen nehéz volt, emlékszem volt egy régi corpus def map, ami ilyen piramis szerűn épült fel (ugye a régi verziója a mostaninak), nem mentünk mi se messzire, kb a tízen' a akárhányadik körben annyira megdobta a coprus spawnt h szó szerit bedaráltak minket, de olyan ellenféltömeget ott még soha nem láttam, lehet bebugzott
a videóban még látni a régi menürendszert és tower jutalmakat ^^) mondjuk a menürendszer elég sokszor változott
-
khalox
őstag
válasz
anubys1984 #7123 üzenetére
Az utóbbi. Tehát ha most nyitod, akkor lehet, hogy az újakra kapod.
A Xaku-val meg peched van/volt, azt gondolom. -
anubys1984
aktív tag
Xaku-val szerintem óriási mázlid volt (avagy én szívtam túl sokat vele), nagyjából 18-20 óra rerun volt, mire mindegyik darab meglett...
Tényleg, rivenekről jut eszembe, hogy unveiled esetén valami metadata őrzi, hogy mihez való? Vagy lehetséges, hogy régi riven új fegyverhez kerül? Csak mert egy rakat unveiled rivenem van, és lehet, most lenne érdemes foglalkozni velük. -
Micsurin
nagyúr
Mikor egy Axi reliccel meg 3 random francia gyerekkel elborul az agyatok és elviszitek 40-ig a Defet Uranuson. Közben van nálad egy 8x formázott soma (ez a 8.) meg egy lvl 20-as Oberon amit MR húzás miatt tolsz fel. És megcsináljátok, priceless. Nekem nem volt framem, egyiknek lvl 2-es melee, másik pár hete kezdte újra szóval nem igen volt semmije csak egy boltor p + loki p.
2 oberon, 1 mag, 1 Exca azért érdekes def csapat volt.
-
Źşë'
addikt
én most kezdtem el építeni a xakut, darabjai kb első 2 órában meglettek (nagyon hamar), csak az alapanyagok nem (ezekhez meg standing kellett, vagyis az egyik bphez), elég kacifántos hogy így ugrálni kell a családtagok között
egyenlőre az a cél h feltoljam maxra a standinget aztán jöhetnek a fegyverek, meg közben persze a muszáj cuccok, érdemes resource boosterrel tolni, most amúgy lehet venni barotól - nekem nagyon bejön a bolygó, a feladatok gondolom azért is lehetnek repetitívek, mert a terület annyira nem is nagy, na meg a home office
nekem a bányászat meg halászaton akadt ki az agyam, de a bányászatot most már kijavították, mutatja hol a helye ha egyszer már megpillantottad a helyét, halászathoz meg ha jól láttam van új pecabot
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
doktordevil #7119 üzenetére
Ja, beállítottam, hogy Online in game a market-ban és vagy 2 perc alatt 150 plat-tal több lett.
Jó ez a Relic-ezés.
-
doktordevil
tag
Hát Xaku egy olyan frame amit kb jobban ajánlanám a legtöbb embernek kifarmolni a platot, és abból megvenni, úgy sztem gyorsabb és könnyebb. Nagyon sok új alapanyag kell hozzá, bányászni is kell stb
Nekem a scintillant-tal gyűlt meg a bajom, de most a legutóbbi peccsben buffolták a droppot, szóval mostmár jobb a helyzet... -
s4hu|SyD^
addikt
Ha nincs jobb dolga, mármint se az életben se a játékban.
Egyébként 5 hotfix jött már. Én nagyon lassan talán nekiállok, de nem fogok beleszakadni a farmba. Amúgy is van sok tennivalóm mindenfelé, még a való életben is, tudom hihetetlen. -
ViZion
félisten
fain... akkor így érthető.
Na Baccamegafene... a klánunkban vki nemcsak kipucolt minden cuccot már Deimosból, de vmelyik fegyóhoz rivent is nyitott... Mondjuk nem mostanában kezdett játszani. De nekem unalmas 20× ugyan azon végigmenni...
Most is reliceztem kicsit, várom, h legyen vmi jó arbi, utána simarisnak scannelgetek, meg pár kör deimos. De egész este (lehet egész nap ezt farmolta) ua. farmolni.... le a kalappal. -
khalox
őstag
Ja, az ugyanaz.
anubys1984: egyik se, a visszajelzések alapján írom. A darabjait nem nehéz összeszedni, de a megépítésük már más tészta. Nem biztos, hogy ki akarom szedni a hozzávalókat, annyi időm mostanában nem valószínű, hogy lesz. (Cetus és Orb Vallis maxos ugyan, de még így se.)
-
khalox
őstag
Lehet "vadászni", meg "horgászni", illetve "bányászni" ott is tokenekért, illetve érdemesebb inkább az isolation küldiket tolni, mert ott kaphatsz mindent egyszerre.
A felhozatal valóban nem túl változatos, egyhúzóra megcsináltam mind az 5 tier-t, de tele volt ismétléssel (valamelyik négyszer is volt). A legmagasabbon már általában fetrengett mindenki rajtam kívül, és a sok vacak valóban zavaró, néha a framerate is beesik.
A talajon szinte semmit sem látni, ami kimondottan bosszant. Szerintem hagyom, hogy egy kicsit farigcsálják.
A Xaku-hoz tényleg kell minden xar, cserébe nem túl erős frame+1, ráférne egy buff, azt is kalapálni kell még.
Összességében az első pozitív benyomások után nem kaptam kedvet a grindelésre, mert nem túl változatos. Majd szépen lassan.
Ha a NW-et kimaxoltad, akkor utána 15 credet kapsz szintenként, azon kívül semmit.
-
ViZion
félisten
válasz
Micsurin #7109 üzenetére
Mesa-nak pisztoly...
WAAAAT?
Komolyan: Neked klán kell. Ott beírod, h mi kell, mint pl. ez a relic és nagy % a drop chance...
Volt, aki arcane-t adott egy marékkal (nem a junkokból), mert volt neki, én meg kerestem. Kb. 70 plat volt az. De kaptam modokat is, amiket farmolni macera, venni meg ehh... De én is kiírtam, h mik vannak elvihetők, mire vki írta, h 20 platos modot is írtam. Nem elírás, alacsony MR-nek segítség, nekem meg nem kell abból 2 db.Az a Deimos kicsit fura. A küldik tök egyformák, a sok gaztól sokmindent nem látni, minimap szerint kaszabolok... Ha jól értem, akkor küldi csak mothernél van, a többiekhez hogy lehet a tokent behúzni? Öreglánynál kell cserélgetni? Nem olvastam utána, elég sz@rul voltam pár napig, alig játszottam.
Glass standingot sem értem. Volt 9800/10k OK, de mi lesz 10K-nál? Legközelebb néztem, akkor vmi 4600/10k volt... Most is 10k körül van, de nem látom, h mit kapok, vagy mi értelme.Új warframe megint málnás, ehhez fullos solaris kellene. Végül csak kell csinálni a retek venus küldiket. Jöhetnének vmi újak PoE és OV mapokra már.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #7107 üzenetére
Köszi, akkor az a 2/3-os Yang nem fog visszaütni.
Źşë' hát nem tudom 5 órája próbálok Lith M6-ot szerezni az Akjagara prime receiver miatt. Még kéne 1, de semmi egyszerűen nem dob relicet hozzá. Elfogy a türelmem megveszem azt is mert kéne valami jó kis dual pisztoly a Mesahoz.
-
Źşë'
addikt
válasz
Micsurin #7104 üzenetére
eleve szindikátustól tudsz venni 20ezer standingért 3darabot/csomag, ahogy írtam capture küldik, defek mind mind dobálnak, akkor ott van még SO/ESO is, ami igen nagy eséllyel telít majd, erre nem nagyon kell javaslat, mert meglátod magad is h dömping van - am nekem scarlet spear event után ugrott meg még jócskán a készlet, ott is kegyetlenül floodolta a játék
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Micsurin #7106 üzenetére
Jó a sztori bizony, vannak meglepetések. Sajnos mikor én befejeztem utána már nem volt semmi pedig magával ragadott. El is olvastam az egész sztorit megint Wiki-n, mert tényleg ütős. Pont azért döntöttem úgy, hogy pl. Focus iskolákat is húzok, mert a Warframe mellett az Operátor gyenge volt. Jól döntöttem. Most mindkettő erős.
Döntéseknek elvileg semmi jelentősége.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #7105 üzenetére
Legalább a sztori összeállt (kimondottan jóra) a végére és az operátor skilljei!
Ezeknek a Yin Yang döntéseknek lesz súlyuk?
A Kuva is előkerült, jó lesz ez csak nagyon sok minden kiesett és vagy nincs meg nekem a sztoriból szerintem. Mikor elkezdtem sokkal egyszerűbb volt a világa kezdve azzal, hogy Vor megakart csak szimplán ölni minket miközben ébredeztünk mert Tennok vagyunk.
-
Micsurin
nagyúr
Minden questen komolyan végig kell mennem a fő vonalon?
Ez a war within egy akkora retek, hogy ritkán látok ennyire tré felépítést játékban.
Az arany kezes / férges rész is, nem nehéz hanem egyszerűen frusztráló, hogy egy alapból kiváló irányítású játékban, hogy tudtak ilyen ótvar moveset-et alkotni.
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm!
Boltor - Soma primekra akkor megéri gondolom szerezni rivent.
Kuva az micsoda? Rövidítés vagy így ahogy írod?
Źşë' várom az ötletet akkor relic farmra, nekem nincs valami sok még!
Mesa-t lerusholtam (égessék el lelktem emiatt
)az normális ha most utána minden más framet gyengének érzek?
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head #7101 üzenetére
vannak ilyen buta emberek, ahelyett h csinálna egy megosztást squadra, ill. vannak akik szeretnek potyázni, hátha kapnak valamit
amúgy azok a relikek amelyek tartalmazzák az új dolgokat általában 1-3 hét alatt annyira commonok lesznek h ihajj, max 1-2 axi kivétel, de ezek amúgy is nehezebben elérhetőek - én szindikátusoktól már csak relik pakkokat veszek, ezekkel is sokszor kapom azt ami éppen kell, egy kis forma bp farm meg hoz jó sok tracest
visszatérve a warframe szett árakra, (ha jól emlékszem) még mikor Ember Prime bp-t OD Def dobta, azt nem tudom melyik rotáció (gondolom c), meg nem sokkal ez után Trinity Prime-t is, na akkoriban mikor kikerült onnan vaultba ember p. akkoriban volt hogy 1700platért adták vették
-
5150head
senior tag
válasz
anubys1984 #7097 üzenetére
Igen úgy néz ki bugos mivel elvileg az egy common cucc de senkinek se esik. [link] [link]
Valószínűleg a halak elbontása is bugos, mert ha egyszerre bontasz több ugyan olyan halat, az összetevők amik kiesnek nem hatványozódnak, szóval jelenleg érdemesebb egyesével bontani a halakat.
A vault küldin is be lehet ragadni a föld alá de az /unstuck parancs vagy az ugrálás segít.
Sajnos ez mindig ilyen
, de szerencsére sűrűn jönnek a patchek.
-
5150head
senior tag
Az elején szerintem elég az, h a duplikált modokat be tudod váltani endora. Abból sok kijön, még most is szoktam rá időt szánni hogy betörjem a modokat.
Ayatan szobrot nem sokszor váltottam endora. Akkor is talán trade miatt h maxos legyen a primed mod amit éppen árultam.(#7099) 5150head Źşë' (#7098)
Még annyit ehhez, hogy pl gondolj csak arra, amikor bejön vmi új primed, mennyi leave van a relic küldiken. Bejön a paraszt random relickel mert lusta kifarmolni az új relicet, megnézi hogy a többiek mit nyitnak és ha senki nem nyit olyat ami neki éppen kell akkor leavel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest