Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nah, ez a frissítés se ért sokat. Dojoból indulva továbbra is berak random csapatokhoz. Néha olyan teknőre, amit a dokkból se engednék ki...
Sikerült vhogy hostként is indulni, biztos ez is bug
Viszont a küldi után dojo lett volna (legalább ne sokat bukjak), de nem indult. Force-olni sem tudta senki, esc menü nincs, navi szürke.
Megoldás, RJ-ből ki, archwingen már műXik az esc és a force, vote nélkül.
Most csináltunk egy def-t, kimentünk, semmi. Ott vannak a waypointok, mintha most érkeztünk volna. Szerencsére ezt is megadta, a dojoba visszatérve.Mech használatot kicsit túltolták, nem csak orphix mapokon lehet... szal. magát a játékot, a taktikázást is megölte ez ezeken a mapokon... 2 mech végezte a defense-t, marha nehéz volt.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
lol... ha a nukor riven nem kell, akkor szólj, alacsony a diszpója, de sztem hasznos. Cserélek Veled másra.
Csak statusra menj+element. Kis lvl ellen elég, nagyobbaknál meg nem ezzel ölsz, csak adsz egy "kis" lökést a melee+condition overload-nak. Azaz +120% DMG status fajtánként. Ha ez ad egy slash+magnetic+viral+heat dmg-t, akkor az +480%, ami sokat dob mondjuk egy jó zaw-on, ami arcane-val pikk-pakk 12-es kombó+blood rush+weeping wounds...Mrdevil: alajén lassan megy, olyan 8-9 körül -sok farmolással- beindul a dolog.
Még egy fontos dolog! Ha legyártottatok vmit, akkor mielőtt kukáznátok, meg kell nézni wikin, h abból nem lesz-e esetleg másik fegyó. A proboscis cernosért végig kell szopkodni egy halom mindent pl. De mások is vannak. Én kinyomtattam magamnak és nézegettem, jelölgettem, h mit ne adjak el.
Más: tegnap meglestem, van egy rakás octavia relicem, kiszedtem végre. Tenora nincs meg, nem is tudom, h hol dobja a reliceket. kb. 1200 MR pont még az MR 30-ig... Venka prime-hoz is csak 1 gauntlet hiányzik, meg egy kuva fegyó is mindjárt 40 lesz, szal. a napokban blessingel fogunk ünnepelni

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ja tényleg... Mindegy trade chat-en akkor majd kérdj ingyen úgyis ad valaki főleg, hogy már majd az update után esni fog konzolon is.
Slot-ra nagyon sok platinum kell, elején még Warframe slot-okra is. Én szinte minden fegyvert megtartottam. Igaz én vettem is meg farmoltam is platinum-ot.
-
Mrdevil
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hát oké, csak ez a gyártsatok minden dolog is olyan ugyebár, hogy nincs hely, mostanában a kapott 250 platbol slotokat veszegetek finoman, mert van pár kari, meg fegyo amit meg is tartana az ember próbára. Hogy adsz nekem cuccot, nem vagyunk egy platformon nem? Vagy az nem baj?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
MR 24 vagyok és majdnem 400 nap login. Ennél sokszor nem játszottam csak beléptem. Viszont sokáig nem húztam semmit fel, mert olyan MR14 után már idegesítő. Ha tehetitek gyártsatok mindent aztán ha van Affinity event vegyetek 3-7 napos booster-t is és húzzatok fel mindent.
Ha elértek MR 11-re adok nektek Ognis Wraith fegyvert receptet ingyen. Most már amúgy is esik küldetésből. Kedvenc fegyverem mióta megvan. Lángszóró lényegében. Mindent IS pusztít.
-
nubreed
nagyúr
válasz
Mrdevil
üzenetére
Most már MR 6 -on vagyok de ennek a húzása tényleg elég időigényes folyamat. Én is állandóan próbálom az új cuccokat beszerezni, ahogy elérem valamivel a lvl 30 -at, hogy az Mr rank húzás viszonylag folyamatos legyen. Így viszont legalább megismerem a fegyver és egyéb arzenál jó részét. Voltak meglepetések is, pl az Atomos, azt hittem utálni fogom, de szerintem egy rohadt jó secondary weapon, eddig kb a kedvencem. Az orthos amit mondasz, nekem is a kedvenc melee weaponom eddig, volt egy hatalmas csalódás az Amphis, kimaxoltal 30 -ra de el is adtam aztán egyből, alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. A Xoris blade -et először én is utáltam, de aztán ez 180 fokos fordulatot vett nálam, tényleg hihetetlenül jó tömegoszlatásra. Egyszerűen minden ellen működik, Grineer, Infested, Corpus, teljesen mindegy. Bár én 90% -ban a robbantással használom, tehát elengedem hagy repüljön kicsit, majd a heavy attack -el robbantom, na ilyenkor brutális amit művel, az infested "imádja" ezt.

-
s4hu|SyD^
addikt
Egyelőre nem igazán adogatok el Riven-eket, van pedig dögivel, sok nagyon jó roll-os is. Várok majd ha kell plat. Egyelőre nem. Meg ne felejtsük el, hogy át lesznek dolgozva a Primary-k meg Secondary-k is. Ignis Wraith-ra pl. vettem egy Riven-t 70 platért, picit pörgettem és majdnem God Roll.
-
khalox
őstag
-
Mrdevil
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Én is csak mr5-ben vagyok, baromi lassan megy ez az Mr, pedig húzok mindent folyamatosan, karikat, fegyokat stb. Plusz még nekem ott volt sokáig az affinity boost amit kaptam, de így is. Ez a xoris nekem nem nagyon jön be, orthos bottal szoktam menni, azt felpakoltam rendesen.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nyitottam egy Nukor Riven-t erre mondják, hogy nem sok értelme van... Na azért megtartom aztán hátha pörgetek rá jót. Azt sem tudom mit kéne.
-
nubreed
nagyúr
válasz
Mrdevil
üzenetére
Én is sokszor próbálkoztam vele, de aztán sikerült. Rhino warframe -ben mentem a Rhino skin ability miatt, (lvl 30), és egy lvl 30 Boltort vittem magammal nem prime, de ezen már megdupláztam 60 -ra a mod capacityt. Úgy semmi extra nem volt rajta, Serration mod természetesen igen meg ami fire rate -et növeli, meg ilyesmi. Nekem az a taktika vált be, hogy leszedtem boltorral a Protea pajzsát és utána tovább lőttem, az életét is jó részt ezzel szedtem le, néha használtam a Xoris blade -et is erre, de a Xorist akkor használtam nagyon (ilyenkor viszont kötelező) amikor leszedtem az aktuális life bar -ját és elkezdi magát klónozni, na ilyenkor ezeket a klónokat csak full charged Xoris bladdel lehet leszedni (három narancssárga pont jelzi a crosshair jobb oldalán). Ha nem ezzel adsz nekik (mármint a klónoknak) akkor a rohadék visszafogja tölteni a life bar -ját és lehet előlről kezdeni az aktuális sessiont.
-
Mrdevil
addikt
Ezt a Protea Spectert nem bírom leverni, megőrülök. Ráadásul ugyebár nem a saját melee fegyommal kell bemenni hozzá. Még próbálok fejlődni, aztán megint bemegyek, állandóan vissza pakolja a shieldjét, mire pont leverném.
-
nubreed
nagyúr
Köszi a válaszokat! Pont a Carrierre csaptam le, már készül a Foundryban.

-
válasz
nubreed
üzenetére
Ahogy a kolléga is mondta, helios prime (amúgy az új corpus mapokon rengeteget scannel, fura is), carrier prime (főleg SG-hez kell), és ami kimaradt sokaknak, az az Oxylus. Én is a végére hagytam, pedig horgászni, növényeket gyűjteni a legjobb.
Ha harcra kell, akkor inkább deimosról kell vmi vulpit behúzni, vagy egy jó kavat.Szurkoljatok, h ne kapjak agyvérzést, de ma is ránézek RJ-re, hátha...
-
nubreed
nagyúr
A Taxon után szerintetek milyen Sentinelt érdemes választani? Van még olyan ami szintén képes shieldet generálni de erősebb damage -el rendelkezik?
-
Mrdevil
addikt
Itt ps5-ön szerintem teljesen jól fut, még valahogy ki is néz némely bolygó. Ezért is kezdtem most bele, eddig rá se néztem.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
BubuHUN86
üzenetére
Mivel eddig a konzol verziókat egyszerre fejlesztették, nagyon furcsa hogy a Series X kimaradt, pedig egyszerre jelentették be a 2 konzolra a nextgen updatet. Aztán elkezdte a Sony reklámozni a warframet a youtubeján is, néha az Xbox szó kiejtését is kerülik a devstreameken.. Elképzelhető hogy a Sony fizetett nekik nextgen exkluzivitásért, hogy mennyi időre az majd kiderül, általában ezek úgy mennek hogy addig nem beszélhetnek róla amíg nem jár le a megegyezett időpont. Legközelebb talán a 6 hónapos forduló esélyes a PS5 nov 26-i megjelenéstől, vagy 12.
Ha meg nem ez akkor közrejátszhat a bénázás amit művelnek a DX12 verzióval PC-n
("Optimized many micro-stutters that would occur when using DirectX 12" minden 2. patchben de lassan javul), konzolon így nem lehet kiadni hogy összevissza akad a játék. -
Źşë'
addikt
válasz
BubuHUN86
üzenetére
szia, nincs konkrét időpontja ill még fejlesztés alatt áll, szvsz a jelenlegi verziós pc-s updattel még nagyon sokára fog kikerülni konzolokra, még pc-n is elég bajos, sok a bug meg balansz probléma (amúgy a topikban tényleg eddig 3 konzolos emberkét láttunk idebenn, az utóbbi kettő azok ti vagytok
)ha követed a dev streameket twitchen vagy youtubon értesülést kaphatsz a dologról, bejelentés, megjelenés etc.
-
BubuHUN86
csendes tag
Sziasztok! Esetleg tudja valaki, hogy mikor jön Series X-re a next-gen update?
-
s4hu|SyD^
addikt
Veterán, gondolom úgy van vele, hogy később ne kelljen velük bohóckodni.
25 fegyverhez kell Forma, hogy le tudjam őket gyártani... És a Kuva vegyvereket, Necramech-eket el sem kezdtem még Forma-zni. No comment, hogy ezzel tolják ki az időt... Ez az MR kergetés, hogy mindent szemetet fel kell húzni és még utána megint, hogy 40 is legyen hát azért igazán leülhetnének ötletelni valamit.
-
válasz
5150head
üzenetére
"Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi."
Leborulok. Egy hős vagy. De tényleg. Nem irónia. Baszki, nekem ehhez nincs idegrendszerem. Tegnap és ma is bebuktam küldiket. Mai epic: bemennék a hajóra. Írja, h nincs ott mindenki (egyik klántársam jött velem). Egyrészt gáz, h 4-nek kell majd bemennie, minek? De OK, akkor jött Ő is. Erre neki nem nyílt az ajtó. OK, akkor megoldom egyedül. De berakott egy ajtót, amihez ketten kellünk. KUKA, abort.Újabb próba, talán 3 küldi ment baj nélkül, utána failed to connect, login újra, 3 kör mind kuka. Ehhez nem megfelelőek az idegeim, sztem semmit nem szedtem ki, mentem olyan 20-25 kört, abból sztem a fele kuka. Vagy minden küldi után dock és újra? Fene tudja. Elkerülöm, ennyi. Szomorú, h ilyen szar lett, a reaktoros küldi tetszik.
-
válasz
Mrdevil
üzenetére
inkább PC-sek vannak.
A ritka modokat nézd meg marketen, h hátha eladható. Van, amiből érdemes többet hagyni, más-más szintre húzva: pl serration fullos, -1, -2, -3 pötty. Így ha húzod a fegyót, akkor annak megfelelőt tudsz rárakni. A többi endoba, nincs értelme az összeolvasztásnak. Netes videókat is néztem, nagyon szarokat ad, felejtős a 99%-ban.RJ: lehet tacticalból küldeni a népet a helyére, ez jó. A corpus hajóra szállósak tetszenek, jó ötlet. Plexus is jön már, adja a corpus hajón öldökölve is.
-
Mrdevil
addikt
A rengeteg duplikalt moddal mit csináltok? El kell adni endoért ha jól gondolom, próbáltam pár " 4-ből nagyobbat kreálni", de nem csinált jókat. Van itt aktív ps-es játékos?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Jó ez a Plexus mert tegnap pl én voltam a Host. Mondtam, hogy semmit nem tudok vezessen más így meg simán ment a küldetés. Ez az RJ-ből WF exterminate mókás volt. Kicsit felhúztam a RJ modokat aztán lehet megnézem ma solo-ban. Ha meg nem megy akkor csatlakozom másokhoz. Meg lehet akkor veszek booster-t, de még várok 1-2 hetet azzal míg javítják. RJ skill-ekbe is tudtam pakolni 4-5-re mindet. Ez a Forge meg miket kell gyártani ez mind új. Majd megszokom meg megtanulom. Jó, hogy kisebb a hajó az tetszik.
-
Źşë'
addikt
ez az új Zephyr deluxe skin is micsoda?!
van 1-2 amit tök jól eltalálnak, de ez, ez az eddigi garbage-ek legalja
a kis sportcipőre emlékeztető lábfej, meg ez a transformers kinézet, meg zipzáros pufajka a felső testén 
-
5150head
senior tag
Jah erre a küldi végén összegzés menü beragadásra tényleg csak ez a megoldás van eddig
szerencsére olyan sokszor nem jött be.
Amikor rányomnak a küldire vagy drydockra és beragad, nem indul el a számláló - nekem az segített hogy kimentem a hajóról meg vissza, és tudtam forcestartolni.
Szerintem ezeket fogják legelőször javítani mert ezek game-breaking bugok.#7856 Źşë' Jah ez most jött be. Én a régieket feltoltam maxra aztán a commandot kezdtem el húzni 0-ról. Azért viszonylag gyorsan felszaladt 9-re. Az, hogy kaptunk boostereket, sokat segít.
Megnéztem ezt az energy-s dolgot. Hát valóban szopás
ez tuti változni fog.#7852 s4hu|SyD^ Ha nincs még hajód, akkor szerintem csináld végig a questeket hogy meglegyen. Ha már van, akkor kezd el kinyitogatni a railjack node-okat aztán jön minden magától. (egyedül, pajtikkal vagy randomokkal az már a Te döntésed)
Jobb felül van egy railjack menü ott tudod a railjack mapet behozni.Jelenleg a railjack bugos és sok minden változik még benne, szóval jelenleg felesleges nagyon ráfeküdni a farmra.
Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi. (10-es szint jelenleg zárolva)
Vannak új fegyverek meg kaptunk a hajóhoz platinget, meg elvileg lehet az arcaneket is farmolni már. Mire jön a Call of the Tempestarii addigra gatyábarázzák. -
wjbhbdux
veterán
Én még el se indítottam, egy nagy update után legjobb megvárni a hétvége utáni hotfixet addigra feldolgozzák a fontosabb kívánságokat.
-
Nekem este lett tele a tököm, RJ solo. Küldi kész, bódottság. OK, induljunk megint.
Induláskor az előző meccs értékelése előjött... majd többet nem is tűnt el. A crew lődözött, én meg csak pislogtam. Se esc, se semmi, váltogatni tudtam a progress/statistics között, exit se volt jó. AltF4, végeztem, majd jövő hétvégén ránézek, vagy ha látom, h frisít. -
Źşë'
addikt
elég keveset játszottam megmondom őszintén, talán 4 kört, aztán jött a hányinger... volt egyszer amikor RJ nélkül voltunk, már így mentem be, mondom biztos a map sajátossága, lőttünk pár ellenséges hajót, meg farmoltunk, elment ezzel kb 15 perc, addig lelépett a host megint, és rám dobta át, aztán fura is volt mert semmi objektív, fogtam aztán alt+f4 -el kiléptem, am jó tudni most már hogy ha a host lelép akkor a railjack is?! WTF
akkor ezért voltunk 4en az űrben, ezek normálisak?maga az elgondolás az új matikkal sztem tök jó volt, meg az is hogy egy valag modot rá lehetett pakolni a hajóra, egyedül ami nem tetszett nekem az a hajó stamina speed bar-ja volt, magával a rj móddal meg sokan leírták itt is, hogy dög unalom az egész küldetés, na most ami jó volt ahhoz hozzányúltak, és sztem el is qrták, rendesen... amihez kellett volna nyúlni azt meg hagyták úgy ahogy volt... driac - > endo - most még a kis normál ládákból és szekrényekből is endo hullik... ez is akkora agyatlan egy dolog, emlékszem h még mikor átváltották a fusion coreokat endokká, most meg van vagy picivel több mint 2millio endom, meg vagy 1500+ aya szobraim ^^" én megértem hogy ezzel sokkal könnyebb gazdálkodni, de ez is arra ösztönzi az embert hogy a matikat ne RJ küldetésből szedje össze hanem normálakból és akkor így ki fogja még ezek után is pörgetni
(#7844) 5150head a command ág az most jött be igaz? előtte még nem rakhattunk rá pontokat?! mert ha így van akkor már értem h miért nem lett fullos mind
(#7852) s4hu|SyD^ ezt most így frissen elég nehéz megmondani, mert burítottak mindent és az összes ayatan a földre került a terepasztalról
amúgy talán gyűjts instricseket, régen is kellett és most is érdemesebb ennek nekifeküdni, mert ezekkel húzod a RJ "skilljeidet", sok hasznos tulajdonságot ad mindegyik ág, érdemes kimaxolni, és idő közben meg a hajót is modokkal (ugye most már mással nem is lehet, ez is fasság, hogy formát kell beletolni, aztán megint meg megint végigtolni azon a nyomorult húzáson az egész tetves hajót (ha jól értelmeztem), már a gondolattól is agyf*szt kapok komolyan, okádni tudnék ettől a sok 0ról 30ra húzástól, meg formázgatástól) -
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha van hajód, akkor voltak solo-ra is node-ok, amik lqazán megoldhatóak voltak.
A hajó beállító konzoltól balra, a másik konzolnál vedd meg a legjobb cuccokat, addig megteszi, amíg nem farmolod ki a jókat.
Most randomokkal is érdemes menni, kinyithatsz sok helyet, ami solo macera, vagy unalmas. -
s4hu|SyD^
addikt
Mivel kezdjem az RJ pályafutásom? Semmit nem értek.
Csak menjek random csapatba az elején? Vagy egyedül csinálgassam? -
5150head
senior tag
-
válasz
nubreed
üzenetére
Simarisnál, de jobb, ha spórolsz a sol widgetre, onnantól nem kell bele semmi.
Vik: este próbáltam, dojo, RJ, navigáció éééés puff, idegen hajón voltam. Crewre fórumon is panaszkodtak, nálam javítottak, ennyi. Jah, lődöztek is, de nem kellett volna oda beosztanom őket, felesleges. OK, nem is veil-en voltam. Gian point eltűnt, hiányozni fog, vagy csak máshol van? Passz. Fura az is -de nem hülyeség-, h relére lehet dokkolni. Ahogy dokkoltam, megtelt a hajó turistákkal. Ami azért is kellemetlen, mert solo-n voltam kint...
-
nubreed
nagyúr
A Synthesis Scannerbe hol/hogyan lehet új töltetet venni?
-
s4hu|SyD^
addikt
Elvileg a Crew csinál mindent. Én azt olvastam. Meg az ha Dry Dock-ból indítod a játékot akkor te vagy a Host. Elvileg ez így le volt írva. De bugos ennyi. Változik ez még sokat. Igazából már a Hotfix-wkben is változtattak.
Orphix egy borzasztó grind event volt. Én nem szerettem. Mech-et meg az Archgun-okat húztam picit. Arra jó volt.
-
Źşë'-vel nagyon egyetértek. Fórumokban is ezt emlegetik, h a saját energia kuka. A moddolás jó lesz majd szerintem, pár hotfix után. Most mondjuk mindent ki kell farmolni.
Sokan arra panaszkodtak, h bementek valakivel és szar hajóra kerültek. Most "viszed" magaddal. szerintem ez szarabb. Már kérték, h dojo-ból vagy a hajódból RJ-n a navin indítva a saját hajódat vidd és legyen az a host, szerintem ezt meglépik, nem maradhat ilyen kényszer-squadban a dolog.
Crew-re is írták, h szívás így, mert ugye nem ugyan azt kellene csinálni végig. Tehát kellene prio nekik, pl. engineering, defend,. gunnery. És a forge kimaradt, engineer csak javít. Tehát kimész a mapra, akkor mi kell? 3 lövész, utána kell engineer, ahogy sérülsz és kell forge, meg alkalom adtán defense. Ágyút sem kezelik, pedig ha oda lehetne rakni és utasítani, h mit lőjön, akkor solo paradicsom lenne ez. Jelenleg ez nem így működik, kb. hasztalanok. Normális hajóra lövész nemnagyon kell, a pilóta leszed mindent is.
OK, lesz orphix, meg mech... de ott is bugtenger volt, nem várok sokat ettől. Hajó kialakítása jobb lett, legalább a beragadó ajtóktól megszabadultunk. A host és energia dolgokon sürgősen változtatniuk kell, mert jövő hétre nem lesz itt megint senki.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez alapból azért lett csinálva, mert nem igen játszott RJ-t senki vagy belekóstoltak mint én és ott is hagyták. Kicsit én is játszom majd aztán ha megint nem érzem azt a nagy "Flow"-ot akkor hagyom ismét aztán ennyi. Gondolom még mindig nem ad hozzá nagyon az egészhez. Majd megkapják a feedback-eket. Változni fog ez még sokat. Szerintem lehetne valami keményebb tutorial is RJ-re, mert én semmit nem tudok. Várom a videókat meg egyebeket, hogy hogyan kell csinálni meg maxra húzni a leggyorsabban. Én nem akarok ezzel is szenvedni. Deimos-szal sem szenvedtem még, hogy max-os legyek ott a szindikátusoknál, de rá kell arra is szánnom magam.
-
5150head
senior tag
"alig tudsz pakolni modokat a hajóra"
Ahogy láttam a Plexus lett a hajó modolása, és ezt a modolást tudod vinni a random csapatba, szóval ez hozzád tartozik és nem a hajóhoz, ez lett az Avionics helyett. Ahogy láttam a Plexus szint növkedésével nő a capacity is, és a slotokat lehet formázni is."ez megint egy "pénznyelő" lesz"
Ezt nem egy hét alatt kifarmolható tartalomnak szánták, szóval jah ez a jó és egyben a rossz is benne. Szerintem érdemes várni a modolásokkal."a driacot átnyomták endoba-deminek"
hogy az új modokat ki tudd maxolni és szerintem endoból mindig kevesebb van mint creditből."a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik"
Ezt eddig csak videón láttam, én nem próbálgattam, ez szerintem is fail és gyorsan változtatni fogknak rajta."fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték"
Ez nem igaz. Nálam az újraelosztás után mind a négy (Tactical, Piloting, Gunnery, Engineering) ugyan úgy maxos lett (szóval ugyan annyi lett, mint volt), a most érkezett Commandot meg 0-ról kezdtem el húzni. Kb 1-2 órát tudtam játszani és már 6-os.
Ha nálad nem így volt akkor valszeg bugos és jelentsd."küldetéseken meg mit sem változtattak,"
Mivel eddig csak egy bolygót nyitottam ki, erre nem tudok választ adni, de pl nálam volt meches küldi is, néztem is is wtf?
Summa summarum, kár pörögni ezen így az elején. Ahogy eddig minden nagy frissítésnél itt is vannak bakik meg bugok, de majd szépen kikupálják. Ha jól láttam este már két hotfix is jött.
Egyébként én külön örülök hogy zsugorítottak a railjack belsején, sokkal jobb ez így. -
khalox
őstag
Ha biztos akarsz lenni, hogy a saját hajódat viszed küldetésre, akkor muszáj szólózni. Ezt így nem nagyon tudom hová tenni, ahogy azt sem, hogy elmegy a host, és ottmaradunk a map-en térkép railjack nélkül. Vagy ott van ugye a railjack, de a navigációhoz nem lehet hozzáférni, így csak az abort marad.
Meg bírom érteni a frusztrációt, azonban nekem alapvetően tetszene az összképen a változtatás. Igaz, korábban csak az Earth Proximáig jutottam, tovább nem. Azt nem szerettem benne, hogy sosem talált csapatot, vagy ha nagy nehezen igen, akkor sem mindig tudtam hozzá csatlakozni. Hosszú töltési időkkel és bug hegyekkel.
A Skirmish mód is alapvetően hamar unalmassá vált, így kénytelen kelletlen otthagytam azt a részét. Dirac-om sem nagyon volt, az Endo viszont hegyekben áll.Intrinsic az szerintem nem veszett 6-6-6-6-ról osztottam újra 6-6-6-6-4-re (volt még valamennyi korábbról). Most 6-7-7-6-6-ig húztam.
A játékmódoknak vannak még gyermekbetegségei rendesen, nem tudom, mennyi idő lesz, amíg kikalapálják. Ezt így konzolra biztos nem lehet, mert abból össznépi hörgés lesz, teljesen érthetően. Az eddig küldiknek (tegnap este és ma reggel játszottam kb. 2-2 órát vele) az egyharmad része bebugolt.
Azon én is elgondolkodtam már a legelején, amit itt elpanaszoltál, hogy a "régi" railjack-eseknek 6 repair drónnal meg egy legendary core-ral kiszúrták a szemét (ha jól vettem ki a klántagok panaszaiból), oszt annyi. Modosítva viszont nem sokáig tartott felhúzgálni mindent, így szinte majdnem ott vagyok, mintha végigtoltam volna a korábbit. Vagy nem tudom.
-
Źşë'
addikt
ez az egész egy kalap szar lett, a hozzászólásokat is olvasva steamen, rengeteg a hőzöngő játékos aki kigrindelte a fullos hajóját, módjait, cuccait azok most előröl kezdhetik kb a legalapabb küldetésekkel, meg grindel megint az egész szart... a hull, armor meg shield modokat lecserélték aura modokra, alig tudsz pakolni modokat a hajóra... nem is beszélve arról akinek amúgy is kevés a kredit... azoknak ez megint egy "pénznyelő" lesz, 3-4 modot húztam fel, erre ement vagy 3-4 millio kredit... a driacot átnyomták endoba-deminek?! eddig volt haszna mint különálló mati, a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik... saját RJ-et "csak úgy" nem tudom kivinni (max soloban vagy üres térképre ahol senki sem játszik), ha kimegyek akkor bedob egy random crew-be, az első tegnap az volt hogy ki akartam próbálni a saját hajómat hogy mi lett belőle... ehelyett csatlakoztam egy csapathoz... fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték, így megint farmolhatom azt is, mondjuk gondolom ez is volt a cél hogy akkor már felpörgessék a játékos tábort... de a küldetéseken meg mit sem változtattak, mert bemész, deaktiválsz, kijössz, szétlövöd, visszamész, és ezt megcsinálod egymás után többször - ez lett volna a fő probléma hogy ezen változtassanak, erre marad minden ugyan az a gagyiság, ugyan még a corpusokat nem néztem, a hajóra is beraktam 3 lich-em - időről időre ahogy hozzányúlnak a RJ_hez egyre szarabb lesz
-
_Nah, meglestem. Kicsit vannak bugok, nem vészes. A moddolás sokkal jobb, bár itt is van pár fura dolog, sebaj.
Crew ötletes, igaz csak soloban tudtam használni, mert bár az RJ-n indítottam a játékot, mindig másik csapatba rakott be. Pontokat nem akarta elmenteni nekik, ahogy a színezést sem. Hajó is jobb lett, nem olyan zegzugos szar. Felső ágyú fain. Majd holnap tesztelem tovább. -
-
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a bug (mert szerintem az) csak nálam jelentkezik-e vagy másnál is? A Jupitertől az Europa felé haladva, nem tudom elkezdeni az Europa Junction -t pedig minden előfeltételt teljesítettem és ott is vannak a pipák előttük. Mikor ráklikkelek az Europa Junctio -re, hogy akkor elkezdjem el is indul a bal felső sarokban a visszaszámlálás a szokás szerint és aztán utána be is zoomol oda a képernyő, de aztán nem jön a loading screen, hanem a képernyő nagy része fekete marad, a jobb felső sarokban ahol a questek meg fissure -ök és egyéb dolgok ikonjai vannak, azok aktívak maradnak és csak úgy tudok speciel kimenni ebből a fekete képernyőből, hogy ha az egyik fissure -re rá klikkelek, akkor betöltődik a relic választó képernyő, onnan már vissza tudok menni a star chart -ra. Na másnál is van ez a bug? Nem tudom, hogy ez most a mai frissítésnek köszönhető e, igazából a frissítés előtt pont nem próbáltam még soha az Europa Junctiont. A többi eddig simán működött, earth, mars, ceres, stb.
-
sztem se kezdjed újra, akkor is pont annyi belejönni, mint most.
RJ végre fullon, ehh, nagyon bosszantott az előző. De most volt 2 jó kör, halom cucc, jó csapat, bódottá. Várom a frissítést, ez a jelenlegi moddolós rendszer nem volt átlátható. Csak a bugokkal is kezdjenek valamit, ha nem sikerül, akkor megint üres lesz egy hét múlva...
-
s4hu|SyD^
addikt
Minden bolygón hasonló dolgok vannak. A küldetéseket meg újra tudod játszani. A bonyolultabb dolgok, mint open world dolgok, operátor, Lich stb ezek mind később lesznek.
Mennyi a Mastery Rank-od? Szerintemfelesleges azért újrakezdeni. Így is úgy is wiki-zni kell. Ha nagyon nem megy akkor új account. -
tiborv
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nem a résszel van bajom, az csak példa volt hogy hiába vagyok a szintem fölött világomat nem tudom a játékban per pill. Így egyszerűbb lett volna nulláról újrakezdeni mint wikizgetni minden szirszart hogy egyáltalán mi merre hány méter
Majd hétvégén erőt veszek magamon akkor és belemelyeeek
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
olvastam én is.
OK, még 3 node kellene a grid update-ra. Legénység toboroz, 2-en jönnek. Érdekes csapat, hajót nem hagyják el... sebaj. Gian point kész, 1000 dirac.
Újra, de másik node-t indítanak. Kész, 1000 dirac. Megint gian point.
Anomaly is van, bemegyek, kitakarítom, ők oda nem jönnek. Grineer bázist is solo pucolom...
egy ajtó nem nyílik. Mondjuk indulás is fura volt, kellett 3 perc, mire meglódult a hajó.
Ajtó bukta, kilépés. Bemegyek a fejlesztésbe, 1820 dirac.
Tehát a matek: volt X diracom (pár száz), ehhez jött 2×1000, a harmadik kör kuka, OK. Ebből lett 1820... eladtam a felesleg cuccokat, 2 node fejleszt. És még kettő van, mert elnéztem.
Bugframe, szeretlek.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Megpróbálhatod azt is, hogy nem a Steamen keresztül csinálsz egy új fiókot, majd Steamen telepíted a játékot, és indításkor az új fiókoddal próbálsz belépni. Ha sikerülne, írd meg, hogy megmaradtak-e a Steames teljesítményeid.
-
tiborv
aktív tag
sziasztok
meg mindig nem lehet valahogy resetelni az accountot?
valamelyik nap letoltottem ~2 ev utan es bamban nezek ki a fejembol hogy mit merre. Valami olyasmi remlik, hogy Jackalt farmoltam valamiert, de a terulet folott vagyok mar szintben, ha jol nezem lvl14-15 koruliek a fegyvereim szoval olvadniuk kene, de megsem. Sot, a vegen kb meg se sebzem o viszont kinyir folyamatosan.
Pont az ilyen ertetlenkedes miatt elolrol kezdenem a tutorialtol szepen lassan, mert igy most allok a hajon es fingom sincs mit merre (persze wikizhetnek minden szocikket de nyilvan egyszerubb lenne nullarol ha vegigvezetne a game).koszi
-
s4hu|SyD^
addikt
Ma jön a nagy UPDATE [link] !
Pont a héten akartam kicsit visszarázódni az RJ-be.
-
Mrdevil
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igen, ezt csinálom kb ahogy írod. Most pl a Wukong Primeot nézegetem hogy tudnám kiszedni leghatékonyabban. Ahogy látom relic farmal, majd meglesz nem lóverseny ez. Buildeket is lesegetek azért közbe, de valóban egyenlőre ilyen modokat még nem nagyon kapok. Azért régen nagy diablos voltam, röpködtek az ezer órák.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Olyan 30-40 óránál a nagyon alapokat elsajátítod és úgymondd "fluidabb" lesz majd a játékmenet. Főleg miután vannak jó mod-jaid már kicsit felhúzva. Csináld a bolygókat meg a küldetéseket. A sztori nagyon jó szerintem. Teendő rengeteg és van sok alternatíva arra, hogy ne kelljek pénzt költeni. Pl. Relic farmolás Prime cuccokért amiket el lehet adni Platinum-ért. Corrupted mod-ok is jól mennek.
Nem kell megijedni az elején nagyon sok az info meg minden. Ez egy jó casual, kikapolódós játék, évekig. Meg persze ott a komolyabb része is mikor az ember nézegeti a build-eket meg nindent, hogy minél effektívebb legyen.
-
Mrdevil
addikt
Igen olvasgatok rendesen neten a dolgoknak, ez a Magyar warframe wiki is marha jó szerintem így az elején főleg, sok infót megtudok onnan, mi mire jó, stb. Még kb a játék 70-80 százalékáról fogalmam sincs, mik vannak benne, miket tud. Látva ez egy elég összetett cucc, nem egy AC valhalla, ezekhez szoktunk mostanság.
-
válasz
Mrdevil
üzenetére
azért is fura a játék, mert az elején nehezebb...
Arra figyelj, h sok megszerzett cuccból mást is lehet/kell építeni, szal. mielőtt vmit eladsz, olvass utána wikin. Nem a prime cuccokra gondolok, ott egyszerűbb az élet.
A nem költök rá dolog nálam ott bukott, h farmoláshoz kell a booster, ha nem akarod naponta órákig ua. köröket futni. Vettem egy hónapos boostert, amikor csak tudtam akkor horgásztam, bányásztam, deimos-t fosztogattam.Majd jön a forma-válság... Lett most pl. kreska és opticor rivenem. Mindkettőnek jó a diszpója, amúgy közepes fegyónak mondanám őket, de kb. godlevelre forgattam a rivent (+220% crit chance, +electro, +status duration, ilyesmik...). Bumm, 4-5 forma kell fegyónként. Vagy marha türelmes az ember, vagy vesz platért... Szinte folyamatosan gyártom őket, adott a nightwave is, de még ez sem elég...
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ez az, az "elvagyok". Az a baj ezzel a játékkal, hogy valahol MR12 környékén kezdődik igazán, amikor a játékos nem csak elvan, hanem el is kezdi élvezni a játékkal töltött időt - határozottan jobban, mint az az elején. Ott "beszippantja".
A fejlesztőknek látszólag csak addig értékesek az új játékosok, amíg bevonzzák őket valamivel, költenek egy kicsit, aztán annyi. A középmezőny megtartása nem tűnik annyira fontosnak nekik - ez még PC-n is így van, pedig ott a tábor nagyságrenddel nagyobb, mint konzolon, és megy is a panasz sokszor fórumon. (Pl. kezdéskor PC-n 50pl volt, ami nagyjából semmire sem elég, így a konzolosokkal az elején látszólag nagyvonalúbbak, de ott az előrehaladás is sokkal nehezebb. Ha PC-n kellene újrakezdenem, már a gondolattól is elkezd hullani a hajam, hát még egy zártabb rendszeren.) -
Mrdevil
addikt
Értem, kíváncsi leszek meddig bírom, pénzt nem fogok rá költeni az tuti, annyira azért nem létfeontosság. Most az elején kaptam vagy 2 hétnyi bónuszokat, 250 költhető pénzt. Ahogy néztem itt a pénz koltessel inkább csak időt lehet spórolni, sok minden farmolhato. Egyenlőre elvagyok.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
A játék a PC-s verzióhoz képest finoman szólva sem konzol barát. (Árak...)
Így vagy nagyon sokat kell költened rá, vagy nagyon elhivatottnak kell lenned, vagy mindkettő. Ebből a végén általában az van, hogy a delikvens megunja a banánt, és otthagyja a konzol verziót (viszonylag rövid időn belül, kb. pár hét alatt), ezért nem látsz sok konzolost. -
Mrdevil
addikt
Jah hoppá, azt hittem itt mindenki van, konzolos, PC-s egyben. Ha jól néztem nincs külön konzolos warframe forum.
-
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Egy kis Reb FUN
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi PC-n vagyunk ő meg PS5-ön játszik amúgy.
-
5150head
senior tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Amiről ViZion beszél az PC klán, meg azt hiszem a többiek is PC-n nyomják és mivel Te PS-en nyomod ezért kár agyalni rajta.
Nincs crossplay, szóval próbálj meg PS-es embereket találni, a többi meg már megy magától.
Ha van recruit chat (nem tudom hogy van-e ps-en mert én is PC-n nyomom.) akkor ott találhatsz gyűjtő klánokat akik pont az ilyen magányos farkasokat gyűjtik össze mint Te.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- sh4d0w: Van-e még?
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak statusra menj+element. Kis lvl ellen elég, nagyobbaknál meg nem ezzel ölsz, csak adsz egy "kis" lökést a melee+condition overload-nak. Azaz +120% DMG status fajtánként. Ha ez ad egy slash+magnetic+viral+heat dmg-t, akkor az +480%, ami sokat dob mondjuk egy jó zaw-on, ami arcane-val pikk-pakk 12-es kombó+blood rush+weeping wounds...

ez tuti változni fog.
akkor ezért voltunk 4en az űrben, ezek normálisak?