Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubys1984
aktív tag
[link]
Azért még megvárom az első véleményeket, de lehet, hogy hosszabb kihagyás után ismét rákukkantok a játékra.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Kösz, Octavia Prime-ot már nem farmoltam ki, szóval amiket leírtál, az mind új. De ahogy látom, nem maradtam le eddig túlzottan semmiről. Egyszer már tartottam egy cirka kétéves szünetet, lehet, hogy a mostani is el fog húzódni addig.
Bár ha egyszer kijön a Duviri, akkor valószínű, hogy ismét ránézek.
-
-
anubys1984
aktív tag
Nálam egy ideje Khora volt a main, de a mostani nerf miatt nézhetek valami más után. Jelenleg Mesa/Saryn esélyes, még Wukong, amin gondolkodom, de azt még formázgatni kellene.
-
anubys1984
aktív tag
472-t kaptam (vagy valami olyasmit). Pedig csak annyit csináltam, hogy végigtoltam a starchartot. Így már több értelme van a Steel Essence-nek. Ráadásul már Umbra Forma is vásárolható.
Ellenben az új Iso Vault egy rémálom. Nem is értem még igazán, pontosan hogy megy, plusz tegnap este négy runt toltam, abból háromszor bugzott.
-
anubys1984
aktív tag
Nekem most Sortie-n volt csodás pillanatom. Spy küldetés. Egyik node-ot beriasztotta az egyik játékos. Riasztó lejárta előtt egy másodperccel host kilépett. Host migration, majd a mission failed képernyőn beragadtam. Semmire nem reagált. Alt + F4. Tényleg annyira nehéz lett volna kivárni azt az egy másodpercet?
-
anubys1984
aktív tag
-
anubys1984
aktív tag
Na, megvan az össze kontent a Deimos-ból (egy időre). A legfájdalmasabb talán a rakat Son-token összeszedése volt.
Korábban mindkettő nyitott világnál vártam pár hetet, hogy játszhatóvá tegyék. Most az elején beleugrottam. A tanulság, hogy a korábbi taktika volt a nyerő, rengeteg szívás volt (van) vele.
Ráadásul nem tudom, mi van, de mintha egyre több bug jelenne meg a játékban. Rendszeresen van mostanában, hogy ha leesem valami helyre, ahonnan visszadob, akkor nem a legutóbbi helyre pakol, hanem van, hogy akár a pálya elejére. Persze rakat másik probléma is akad, de elég idegesítő, mikor ismét végig kell menni az egészen.
-
-
anubys1984
aktív tag
Xaku-val szerintem óriási mázlid volt (avagy én szívtam túl sokat vele), nagyjából 18-20 óra rerun volt, mire mindegyik darab meglett...
Tényleg, rivenekről jut eszembe, hogy unveiled esetén valami metadata őrzi, hogy mihez való? Vagy lehetséges, hogy régi riven új fegyverhez kerül? Csak mert egy rakat unveiled rivenem van, és lehet, most lenne érdemes foglalkozni velük. -
anubys1984
aktív tag
Scintillant drop bugos, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

-
anubys1984
aktív tag
Igen, sajnos benne van a játékban, hogy mivel egyre több a tartalom, egyre több felé oszlik el a játékosbázis. Én is leginkább azt csinálom, hogy amint bekerül valami új tartalom, igyekszem mihamarabb kimaxolni, mert lehet, hogy heteken belül már nem lesz esély publicon társakat találni...
-
anubys1984
aktív tag
Athodai megérkezett, lehet tesztelni.
-
anubys1984
aktív tag
Tudjátok, a mostani stream hogyan fog működni?
Összekötöttem a két accountot.
A twich kell hogy legyen az aktív ablak, vagy elég ha a háttérben megy? Ha megvan a fél óra egybefüggő stream, arról van valami visszajelzés, vagy csak akkor fogom tudni, ha belogolok a játékba? -
anubys1984
aktív tag
Lehet, csak óriási mázlim volt, de nekem az összes Grendel part elsőre meglett (nem mondom, hogy nem izzadtam).
Recruit-ban pár perc alatt állt össze egy random csapat, azzal mentem. Már nem emlékszem az összetételre, az biztos, hogy én Frosttal mentem, és talán volt egy Nova. A többi már nem rémlik. -
anubys1984
aktív tag
-
anubys1984
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hiába esik gyorsabban a resource, ha lassabb megcsinálni egy-egy küldetést. Nem csináltam még összehasonlítást, de szerintem összességében alapanyag farmolására sem alkalmas ez a játékmód.
Lehet, pesszimistán állok hozzá, de a jelenlegi jutalmak mellett most érdemes végigtolni, mert aztán nehezebb lesz csapatot találni. Én legalábbis semmi motivációt nem érzek a rerunra. -
anubys1984
aktív tag
Egyelőre nem sok értelmét látom a Steam Path-nak. Föld teljesítve, de alig van valami extra tartalom, ami miatt megérné többször is végigjátszani egy-egy pályát.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Ebben én azért nem vagyok biztos. Én ott hagytam abba a Railjack-et, mikor többször előfordult, hogy sikeres küldetések után az orbiterbe visszatérve azt írta, hogy mission failed, és buktam az összes lootot. Pedig egy idő után már direkt azt csináltam, hogy visszatértem a dockba, elhagytam a hajót, majd leave dojo. És igen, direkt lecsekkoltam, nem maradtak meg a cuccok.
-
anubys1984
aktív tag
Nitaint mire használtok?
-
anubys1984
aktív tag
Ekkora mázlit. Legújabb Kuva Lich-nél az első két random mod betalált.
Azt hiszem, többször nem is lesz ekkora szerencsém.
-
anubys1984
aktív tag
Kösz, akkor csak a machmakinggel volt a gond. Amúgy elég sima volt egyedül is lenyomni, de azért mégiscsak jobb csapatban.
-
anubys1984
aktív tag
Új event kinek hogy megy? Nekem még kissé zavaros. Egy felszíni küldetésbe vágtam bele. Ez valami solo dolog? Legalábbis senkit nem pakolt be mellém. Aztán a küldetés végén kaptam 90 Scarlet creditet. Amiből 35k kellene a két új fegyverhez. Oké, hogy grind heavy a játék, de ez akkor is túlzásnak tűnik...
-
anubys1984
aktív tag
Úgy néz ki, a második is Kuva Kohm lesz. Majd ha valakit érdekel, vevő lennék egy cserére. Persze majd még össze kell farmolni. De nem ez lesz a kedvenc részem a játékban.
És tényleg fájdalmas az összeset kimaxolni. A legutóbbi Operation: Plague Start kihagytam, így most nem is töltöttem fel a forma-készleteket. -
anubys1984
aktív tag
Nyolcadik próbára meglett az első kuva fegyver (Kuva Kohm). Kínszenvedés lesz ilyen tempóval az összeset összeszedni...
-
anubys1984
aktív tag
Elvileg véget ért a Space trip játék. De sehol nem találtam meg a neten, hogy mégis ki nyerhetett. Bármi public info róla?
-
anubys1984
aktív tag
-
anubys1984
aktív tag
Lato Vandal/Braton Vandal duót sikerült már valakinek összeszedni?
-
anubys1984
aktív tag
PC-n játszom, változatosan volt mindenféle. Volt, hogy nem lehetett a nyakába ugrani, volt hogy miután bele lett vezetve mindhárom szúnyogcsapdába, átváltott sérthetetlenbe, volt hogy a Synovia-kat lelőve nem lehetett rányomni a csapást. Kicsit idegesítő így nekiindulni.
-
anubys1984
aktív tag
Ok, azt hiszem, számomra megvan az egész játékban a legidegesítőbb küldetés. Gondoltam, összeszedem a Wisp darabokat. Kb 15 runból 12 bugos lett.
-
anubys1984
aktív tag
A héten véget ér a Nightwave: Series I
Ki meddig jutott? -
anubys1984
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az lehet, de pont hogy nem érdekel, hogy mit tud. Ha elsőre nem tetszik egy fegyver, nem leszek hajlandó többször formázni, csak hogy kiderüljön, használható-e. Jó, ha 10-15 fegyver van, amit használok, a többi csak a mastery miatt kellett. Ennek ellenére megtartom őket, hátha egyszer még jó szolgálatot fognak tenni. Mint pl, hogy kiderül, hogy aztán egy másik fegyverhez kell alapanyagnak.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
OMFG!
Hány órád van benne, hogy van 150 fomad?
Igazából elkölteni sem tudnám. Csak pár fegyver van, amit rendszeresen használok...Megpróbálkoztam végül a második heti survivalokkal, de esélytelen volt. A harmadik heti elite-ek kicsit könnyebbek, inkább csak idegesítőek lesznek, mint teljesíthetetlenek.
-
anubys1984
aktív tag
Heti küldetések mindenkinél azonosak? Most szerintem vannak elég durvák. 2 db egy órás survival is van.

-
anubys1984
aktív tag
10 hét kicsit kevésnek tűnik nekem elsőre a 30-as rang eléréséhez...
-
anubys1984
aktív tag
Szép méretes csomag lett. Ahhoz képest viszont egész gyorsan lejött.
A bevezető küldetés teljesítve, viszont három újabb helyen lehet gyűjteni a standinget, annyi új dolog zúdult a nyakamba, hogy azt se tudom, hova kapjam a fejem. Plusz a bounty-knál az egyik fajta feladat fixen bugos (minden alkalommal leállít a credit-számláló), szóval a magam részéről megyek inkább vissza a Planis-re, majd mondjuk egy hét múlva visszanézek, hogy javították-e. -
anubys1984
aktív tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de én az eddigi tartalmakba sem untam még bele. Sőt, a legtöbbhez jóformán még hozzá sem szagoltam. Ahogy néztem, két új helyhez is lehet gyűjteni a napi standinget...

-
anubys1984
aktív tag
Létezik valami online riven DPS kalkulátor? Honnan tudhatom biztosra, hogy a reroll jobb statokat adott?
-
anubys1984
aktív tag
Mesa-nál, 4-es skill esetén hova kell rakni a lencséket? A frame-be, vagy a fegyverébe?
-
anubys1984
aktív tag
Akkor szerencsésnek mondhatjátok magatok. Nálam egy ideje beállt 50kb/sec-re.

Amúgy meg az a tapasztalatom, hogy nagyobb frissítés után jobb úgy másfél hétig kerülni a játékot. Addigra általában játszhatóra hotfixelik. -
anubys1984
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ja, Venka is 'majd a duplájára ugrott a bejelentés pillanatában. Pedig még ki sem vezették... És már csak egyetlen gauntlet kellene hozzá, de még relicem sincs.

@Dewri:
Grat, nálam még a Sortie és az Eidolon hunt is nullán van. Pedig lassan ideje lenne azokkal is megismerkedni... -
anubys1984
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Természetesen nem kell szó szerint venni a mennyiséget, de a 10db/ prime fegyver miatt elég szép mennyiség kellene belőle. Eddig Gabii-n próbálkoztam, de reménykedtem, hogy van gyorsabb módja. De akkor valószínűleg visszatérek oda.
Másik kérdés. Antidote-ot szokott bárki használni? Van egyáltalán értelme? -
anubys1984
aktív tag
Kéne cirka 38 millió orokin cell, a prime cuccaim legyártásához. Mi a mostani tapasztalat, honnan lehet a leggyorsabban beszerezni, mondjuk darab/játékóra mértékegységest tekintve?
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Cirka négy év kihagyás után térek most vissza a játékba. Durván sokat változott azóta.

Tudnátok ajánlani egy aktív klánt, ahova tudnék csatlakozni? -
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekem elég volt 200 óra is, hogy erre jussak.
Mondjuk számomra lenne benne még bőven tartalom, csak a motiváció hiányzik, hogy foglalkozzam is vele. -
anubys1984
aktív tag
13-as update óta hanyagolom a játékot, csak pár hetente logolok be kicsit körülnézni és kivétel nélkül minden alkalommal 75%-os kedvezményt kapok napi bónusznak. Szóval ha arra van igényed, hogy kifogj egy ilyet, tarts két-három hét szünetet és meg is lesz az óhajtott kedvezmény.
-
anubys1984
aktív tag
Kaptam egy emailt, hogy az évforduló miatt kaptam egy Dex Furist. Ismét. Hiába, tudják ám a fejlesztők, mivel kedveskedhetnek a játékosoknak.

(Na jó, jár egy Dex Dakra is.
) -
anubys1984
aktív tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ma tudtam volna Latron Prime-ot trédelni 30 platért, csak háromszor volt zsinórban lost connection, aztán meg maga a kliens is kifagyott. Szóval hagytam a fenébe az egészet, max kimarad ez a három cucc a mastery-mből.
Mondjuk ez előrevetíti, hogy akkor mostantól szép apránként ki fogják vonogatni a régebbi prime gear-eket.
Sok értelmét nem látom...A mellékelt videó zseniális, jól jellemzi a farmolást. XD
-
anubys1984
aktív tag
WTF!
Most nézem, hogy kivonják a Frost Prime-ot a forgalomból. Szóval akinek még nincs meg, az már nem sokáig fogja tudni összeszedni a darabkáit, vagy majd jó kis platokért. Gondolom, ezek után szépen el is kezd majd felfelé kúszni az ára...
-
anubys1984
aktív tag
Pár hónapot kihagytam, most nézem, hogy van új limited fegyver, gondoltam, érdemes lenne megszerezni, erre kiderül, hogy előtte még egy archwinget is kellene szerezni. Az mennyire bonyolult dolog, valamint érdemes-e még egyáltalán belekezdenem, hogy már csak egy nap van hátra?
-
anubys1984
aktív tag
Hetek óta először indítottam el a játékot, hogy megcsináljam az eventet, de már az első survival után bennragadtam az extraction-ben. Nem is volt kedvem újraindítani. Amúgy jól láttam, hogy csak forma/reactor meg még valami elhanyagolható cucc a jutalom? Semmi wraith fegyver?
-
anubys1984
aktív tag
B*****meg.
Újabb GB fölötti update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sok értelmét nem látom...