Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Lehet "vadászni", meg "horgászni", illetve "bányászni" ott is tokenekért, illetve érdemesebb inkább az isolation küldiket tolni, mert ott kaphatsz mindent egyszerre.
A felhozatal valóban nem túl változatos, egyhúzóra megcsináltam mind az 5 tier-t, de tele volt ismétléssel (valamelyik négyszer is volt). A legmagasabbon már általában fetrengett mindenki rajtam kívül, és a sok vacak valóban zavaró, néha a framerate is beesik.
A talajon szinte semmit sem látni, ami kimondottan bosszant. Szerintem hagyom, hogy egy kicsit farigcsálják.
A Xaku-hoz tényleg kell minden xar, cserébe nem túl erős frame+1, ráférne egy buff, azt is kalapálni kell még.
Összességében az első pozitív benyomások után nem kaptam kedvet a grindelésre, mert nem túl változatos. Majd szépen lassan.
Ha a NW-et kimaxoltad, akkor utána 15 credet kapsz szintenként, azon kívül semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs