Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Micsurin #7095 üzenetére

Riven az spéci mod. Adott fegyverbe jó csak, ez nyitás után derül ki. Ill. az adott fegyó prime, vandal és kuva változatába is, prismába nem vagyok biztos. Rivenbe az a jó, h viszonylag kevés endo+creditért lesz egy brutál modod. És akkor jön a másik oldal: a kuva forgatós rész. A tulajdonságait némi kuváért RNG-God kegyeire bízzuk és szorgalmasan imádkozunk, h jó tulajdonságai legyenek. Így lehet egy modon belül pl. +crit chance, stat cance, +dmg, miegymás. Persze a kuva hamar fogy, mert hátha a kövire kipörgetek egy jobbat...

Ami szvsz aranyszabály, h sz@rból nehézkesen lehet várat építeni. Vagyis ha retek egy fegyó, akkor azon a legjobb riven sem segít. Heat sword, paris, braton, twin grakata, stb... hiába forgattam god-tier riveneket, nem érte utol pl. a dakra prime-ot, vagy egy acceltrát.

Nem is töröm magam riveneken, eladni macera, market használhatatlan, trade chaten is csak a népszerűek forognak. Amihez fontos volt, ahhoz szereztem, nyitottam. Dakra prime, heliocor, supra vandal, fluctus és még pár cuccba került riven, rengeteg kuva beleölésével már jók is.

Új hozzászólás Aktív témák