Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
A mech meg az exalted fegyója nálam is kapott 1-1 formát. Azért csak 1-1-et, mert jelenleg nem látom értelmét több formát beletolni, mivel a rare modok nekem nem estek még... Az exaltedet ahogy néztem nem is kér többet 1 formánál, legalábbis nekem jónak tűnik. Mechnél én hiányolom a Vacuum meg Radar modokat, remélem azok is jönnek majd.
Az új pajzsos+melee-s mech amit tegnap mutogattak elég érdekes.
Kíváncs vagyok, hogy milyen lesz a boss mechanika deimoson, mert több mint valószínű hogy ezek a mechek is kelleni fognak hozzá.
Mechnél nálam volt olyan XP bug, hogy kevesebb XP-vel jöttem ki, mint amivel bementem
(úgy hogy volt boosterem) szóval ezért sem kínlódok most a buildeléssel.
Az új fegyvereket csak felhúztam, mert igazán egyik se tetsztik. Mechbe kapásból beraktam a kuva archgunt amihez sikerült egy rivent is nyitnom
Talán az egyik pisztoly volt olyan amire azt mondtam, hogy ez jó lehet megbuildelve, de azóta már átvariálták a fegyókat, szóval bármi lehet.
Xakut nem néztem még rework után, de azt írta az egyik srác, hogy elég fun lett. Nekem alapból a fegyverlopós abije tetszett ami most kapott buffot ha jól olvastam.A kitgunok megjelenése a felhúzott cuccoknál most bugos. Nálam is meg kb mindenkinél szarul mutatja a listában.
@ViZion Ha mennél majd Proteát és fent vagyok akkor szólj, mert én is ki akarom szedni hogy meg tudjam etetni Helminthel
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(úgy hogy volt boosterem) szóval ezért sem kínlódok most a buildeléssel.
Talán az egyik pisztoly volt olyan amire azt mondtam, hogy ez jó lehet megbuildelve, de azóta már átvariálták a fegyókat, szóval bármi lehet.