Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

A mech meg az exalted fegyója nálam is kapott 1-1 formát. Azért csak 1-1-et, mert jelenleg nem látom értelmét több formát beletolni, mivel a rare modok nekem nem estek még... Az exaltedet ahogy néztem nem is kér többet 1 formánál, legalábbis nekem jónak tűnik. Mechnél én hiányolom a Vacuum meg Radar modokat, remélem azok is jönnek majd.
    Az új pajzsos+melee-s mech amit tegnap mutogattak elég érdekes. :Y
    Kíváncs vagyok, hogy milyen lesz a boss mechanika deimoson, mert több mint valószínű hogy ezek a mechek is kelleni fognak hozzá.
    Mechnél nálam volt olyan XP bug, hogy kevesebb XP-vel jöttem ki, mint amivel bementem :D (úgy hogy volt boosterem) szóval ezért sem kínlódok most a buildeléssel.
    Az új fegyvereket csak felhúztam, mert igazán egyik se tetsztik. Mechbe kapásból beraktam a kuva archgunt amihez sikerült egy rivent is nyitnom :)) Talán az egyik pisztoly volt olyan amire azt mondtam, hogy ez jó lehet megbuildelve, de azóta már átvariálták a fegyókat, szóval bármi lehet.
    Xakut nem néztem még rework után, de azt írta az egyik srác, hogy elég fun lett. Nekem alapból a fegyverlopós abije tetszett ami most kapott buffot ha jól olvastam.

A kitgunok megjelenése a felhúzott cuccoknál most bugos. Nálam is meg kb mindenkinél szarul mutatja a listában.

@ViZion Ha mennél majd Proteát és fent vagyok akkor szólj, mert én is ki akarom szedni hogy meg tudjam etetni Helminthel :U

Új hozzászólás Aktív témák