Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!

Kuva fegyverek marhára nem jönnek be kegyetlenül rondák. Marad az Akjagara P néztem pár buildet lvl100 ellenfeleket nagyon szépen megtudja darálni.

Klántárs is mutatta Steel Path-en mit tud és meggyőző volt.
-
Micsurin
nagyúr
Akjagara P vs Akvasto P közül szerintetek melyik legyen?
Előbbi mellett szól a status második mellett a jobb raw slash dmg na meg a külső.

-
Micsurin
nagyúr
Csak elhasználtam a tegnapi 75%-ot, 12USD-ért 1000 platinum nagyon megérte szerintem. Jó időre le is vagyok tudva ebből lehet adni - venni - szinten tartani.

Hamar rákaptam erre a "vacakra"...
Ami valójában anno időhiány és nem elunás miatt lett itt hagyva. -
Micsurin
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Fejembe láttál Hard Mode jön amint beletolom a 4. formát Mesaba és rendbe teszem az energia éhséget.
Soma P + Mesa P = M134...

Utoljára Ash-t szerettem ennyire az eredeti finisher animációval és movesettel.
Mod.: Frostot is újra megpróbáltam és érezhetően jó lett; vagy nagyon eltaláltam a modolást vagy az ultija volt erősen buffolva. Erre a 2. skillre nem is emlékeztem ez új?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ahhoz valami ritka különleges és jó riven kéne, hogy csak amiatt a bevált setuptól eltérjek.
MR14, régen 10 már bőven elég volt... várom mikor jön a jóféle régi Dungeon Defenders-es fejlődési rendszer mikor pl 23-ról 24-re annyi XP kell mint 1-ről 23-ra.Ne védd értem elmondtad neked a mostani rendszer jobban tetszik, ennyi.
Szerintem meg régen sokkal jobb volt a játék több aspektusból is fejlődés terén még ha tartalom tekintetében ma 100x jobban is jár az ember.ViZion
Jelenleg nincs benne kihívás, már most érezhetően csökken. Néhány nap max egy hét alatt kijönnek a meta fegyverek ha van platod amit be is tudsz forgatni majd visszanyerni grindelés közben. Mindeközben legalább a pálya elemekkel sincsenek már tisztában a playerek void treasure roomok vagy laserr beamek void defen... és sorolhatnám. A játék egy rush party lett ami magas tanulási görbével kezd majd hirtelen beesik. Ha meg fizetsz mint a katonatiszt akkor extrém gyors grindfest lesz lásd lassan 2x drágább egy frame build time rush mint egy egy meta prime frame set ára.
ViZion Hogy hogy MR nem veszett el? Affinity-t soha nem is vesztettél ha nem szinteztél fel azonnal. Cserében volt ez a 24 órás csoda timer.

Nekem nem a mikénttel van bajom hanem a miérttel, ne azért kelljen már affintyt farmolni mert képtelen megtölteni a játékot értelmes endgame contenttel (ami ha lenne nem lenne ok az OP frameket nerfelni, csak kéne nekik egy arányosan elég erős ellenfél... senki nem sírna ha nem tudná mondjuk egy félévig senki megcsinálni, Divison 2-ben is hetekig talán 1 hónapig sem tudták leverni nagyobb számban az első Raidet.)11-es volt az a teszt, céllövölde ugrálás közben a +5 secek miatt vagy 7/8-on a wall jumpos akadálypálya ez a kettő rémlik.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, csak neki kellett feküdni.
Nem lenne köze a használhatósághoz? A-A
Akjagara Primet le sem tudom kraftolni meg a Burston Primet. Pusztán mert MR11 vagyok és 12 kéne szóval igenis korlátozó grind khm paywall. És ne menjünk bele a tapasztalat meg MR párosba mert marhára nem kell magas MR ahhoz, hogy ismerd a fegyverzetet és a frameket, játszhatsz bármennyit ha csukott szemmel teszed és nem figyeled mi mire és miképpen hat. (Tegnap MR21-es srác Vaubant húzott folyamatosan fetrengett mikor megkérdeztem miért nem a vitality mod van fent a 10-es frame-en erre.... mert a hp nem nő vissza csak úgy, igaz 290 shield vs 600 hp előbbi a menő szintezéshez...
)Klán ajánlást köszi!
De nem szokásom DC-re felmászni hacsak nincs valami hű meg ha közös farmolás ez mennyire gáz? 
Sőt egy szimpla survival miatt nem is fogok felmászni mert felesleges illik mindenkinek tudni mi merre hány %-nál kell oszlop és ki fogja nyomni amúgy meg csak dara.Szerintem felhúzni 30-ra valamit nem egy nagy mutatvány főleg ha már a formázás miatt tolod körről körre erősebben kellene indulj vele. De egy jó AOE-s frame konkrétan bármikor tökéletes defen bármilyen fegyver felrántására.
Buildekhez az overframe.hh marha nagy segítség elég rákeresni az elképzelésre, tuti fent van már és lehet látni mi lenne a végeredmény.

Nem indult rossz irányba a DE, de szerintem nem is feltétlenül előnyös az irány. Elsőre úgy tűnik casual barátabb lett de szerintem pont ellenkezőleg, az elején nagyon megszívat a végén meg exponenciálisan csökkenti a nehézséget és csak az eszement lvl grindet hagyja hátra ---> Vectis Prime MR 14, miért? Minek? Egy kezdő kezébe ha már odadobta neki a játék az alkatrészeit mégis miért ne építhetné meg?

-
Micsurin
nagyúr
Azért ez is para tempó régen bossozni kellett az orokin cellért most meg random invasion-ös mobildef négyesével dobálja.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szerintem régen is minden hozzáférhető(bb) volt sőt casual barát(abb).
Sose toltam az MRt mert nem volt akkora értelme mint most. Csomó fegyverem van amit elvileg nem kéne tudjak használni ha nem visszatérő lennék, pl Vectis Prime. (MR14) Egy Burston P is MR12, viccelsz?

Felesleges lvl grind falakat építettek cserében a könnyen megszerezhető itemekért cserébe. Kíváncsi lennék mennyire pörögnek a boosterek...
Igazatok volt ezek a rivenek tényleg retkek.
Találtam erre Latronra kaptam, tipikusan kimaxoltam majd fiókba tettem. De legalább ha dedikált slotjuk lenne de az sem... mindegy, a Somamama 8,4x crittel 75% chance-szel és 361es dmg-vel (corrosivera rakva persze) riven nélkül is olvasztja a legvastagabb armort is. 
Pár nap alatr sikerült nagyjából felvenni a fonalat, innentől kezdve mehet vissza alapra a gaming szintem nem kell nagyon geek szinten nyomni, most mehet majd a klán keresés.
-
Micsurin
nagyúr
25 fölött már véres volt a verejtékünk biza.

Ez az új rendszer para, 1 nap alatt:
Paris P, Ivara P, Equinox P, Burston P, Braton P, Nekros P, Saryn P és Wukong P(BP mindkettőhöz kell még) és Dethcube is egy BP hijján kiesett + még egy rakat junk.
mod.: Stardavar P és Redeemer P setek is kiestek most nézem.
4-kor (után nem sokkal) aludtam 4 órát majd toltam tovább ill toltuk végül összeállt a régi négyes banda és bizony meg is lepődtünk, hogy wow ez régen sokkal sokkal nehezebb volt....

Nem véletlenül estek be egy árak régen ennyit konkrétan félévembe került csereberélve másokkal kitermelni.

-
Micsurin
nagyúr
Mikor egy Axi reliccel meg 3 random francia gyerekkel elborul az agyatok és elviszitek 40-ig a Defet Uranuson. Közben van nálad egy 8x formázott soma (ez a 8.) meg egy lvl 20-as Oberon amit MR húzás miatt tolsz fel. És megcsináljátok, priceless. Nekem nem volt framem, egyiknek lvl 2-es melee, másik pár hete kezdte újra szóval nem igen volt semmije csak egy boltor p + loki p.

2 oberon, 1 mag, 1 Exca azért érdekes def csapat volt.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Köszi, akkor az a 2/3-os Yang nem fog visszaütni.

Źşë' hát nem tudom 5 órája próbálok Lith M6-ot szerezni az Akjagara prime receiver miatt. Még kéne 1, de semmi egyszerűen nem dob relicet hozzá. Elfogy a türelmem megveszem azt is mert kéne valami jó kis dual pisztoly a Mesahoz.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Legalább a sztori összeállt (kimondottan jóra) a végére és az operátor skilljei!

Ezeknek a Yin Yang döntéseknek lesz súlyuk?
A Kuva is előkerült, jó lesz ez csak nagyon sok minden kiesett és vagy nincs meg nekem a sztoriból szerintem. Mikor elkezdtem sokkal egyszerűbb volt a világa kezdve azzal, hogy Vor megakart csak szimplán ölni minket miközben ébredeztünk mert Tennok vagyunk.

-
Micsurin
nagyúr
Minden questen komolyan végig kell mennem a fő vonalon?
Ez a war within egy akkora retek, hogy ritkán látok ennyire tré felépítést játékban.Az arany kezes / férges rész is, nem nehéz hanem egyszerűen frusztráló, hogy egy alapból kiváló irányítású játékban, hogy tudtak ilyen ótvar moveset-et alkotni.

-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm!
Boltor - Soma primekra akkor megéri gondolom szerezni rivent.Kuva az micsoda? Rövidítés vagy így ahogy írod?
Źşë' várom az ötletet akkor relic farmra, nekem nincs valami sok még!

Mesa-t lerusholtam (égessék el lelktem emiatt
)az normális ha most utána minden más framet gyengének érzek? 
-
Micsurin
nagyúr
Még fingom sincs mi az a riven, az arcane cuccokra is csak pislogok wtf.

Nem hiszem, hogy emiatt mentek volna le az árak. Inkább a 3rd party akuciósház miatt,régen Orokin Defet amikor összejött a csapat nevetve vittük 30-ig vagy akár fölé és ott is peregtek rendesen a cuccok sőőőt a survivalról nem is beszélve attól függően ki mit akart farmolni és építeni...
Hiányzik az a német/francia klán, mindenki folyékony volt angolul és marha jó hangulat volt általában. 
s4hu|SyD^ hülyét is kaptam mikor a capture végén még várhattam, addig is rohangáltam ládáztam hátha dob argont.
-
Micsurin
nagyúr
Ha már volt 50%-om... vettem Platot na meg akkor már egy MesaP-t is. Ment is a gyártósorra a NekrosP mellé.

Még egy Nikana Prime-on agyalok szerettem a Nikanat és a Dragon Nikanat is fórumon meg dicsérték meg redditen is a Prime verziót. Valaki próbálta?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
+ khalox Köszi szépen!
Na ez az én húztam fel a szintjét a régi vaultos cuccoknak és azokat próbálom nyitni de feszt nem azokat adja be. 
Ezeket a régi Void kulcsaimból váltották át? Annyi van mint szúnyogból júliusban a parton.

mod.: Ez a rendszer sokkal jobb, egy spy mission után is 2 akár 3 cuccot dob, minden data center után? (Átfutottam azóta a Void Fissure fandom oldalt de lehet átszaladtam felette
) -
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Néztem kicsit várok is tiertől függetlenül így 30 perc után a páncéltank + hisztériás valkyre még mindig nagyon bejön. Egy darabig most elbohóckodok vele úgyis kell még van 3-4 forma bele ha jól számolom.

Ez a relikvia mint működik? Választottam a Void Fissure Mission végén egy Braton Prime Barrelt, erre kaptam a végén egy Soma Stock-ot. WTF
Ez szavazás vagy mi? 
mod.: Igen biztosan arra nyomtam, majd a mission summary alatt láttam mégis mit kaptam végül. Nem is értem...

-
Micsurin
nagyúr
Nem tetszik.
Már néztem de nem begyere régen is ez volt a bajom ha nem defre mentem mindig vittem valami inkább eyecandy cuccot mint sem OP-t.A sima Oberont sokat próbáltam de sosem jött be igazán így inkább nem pazarolnám a Platot most rá.

Volt-ra ránézek, horribilis árak maradtak meg a fejemben ezért nem is néztem rá pedig a pajzsát/falát nagyon csípem.

Mesa tudom, hogy aimos de régen ezt szerettem Ash-ban is benyomtam ő meg csak teleportálgatott és szurkált most meg nem is igazán néztem még mire lett ez megváltoztatva. A framejeim felét úgy átvariálták, hogy nem jönnek már be, Loki / Valkűr akik még szerethetőek Nekros még készül. Mag is kellemes maradt, eh bőség zavara.
Még nem tudom mi a cél szerintem lesz véve építve egy szemre kellemes frame egy szett új fegyverrel aztán neki állok a farmnak és a maradék questeknek (War Within jön) és annak a 2 junctionnek ami még maradt. Addig is gyűlik a masterybe.

-
Micsurin
nagyúr
Mesa milyen most? Megéri kiszedni a Primet? Nagyon tetszik külsőre a top 5-ben benne van nálam külsőre. (Loki>Ash>Nekro>Valkyre>Mesa)
Vagy még Chroma és Hydro Primek közt agyalok, hogy tradelek egyet. Nagyon bejönnek. Lehet hülyeség de ha már úgyis újra tanuló címkét aggattam magamra jöhetne egy új eddig ismeretlen frame is.

mod.: nem éppen vagyok support beállítottságú Frost emiatt nem is igen jön be meg Oberon. Jobban szeretem az aktív dmg skilleket a passzívokkal szemben.
Esetleg Atlas? Mondjuk Mesa tűnne a legjobbnak talán a kritériumaim alapján.

-
Micsurin
nagyúr
Látom már lehet cicánk is meg AT-ST-nk.
A kérdés miből mennyi? Jól értem alapból lehet 2 állat (ezen a két sloton osztozik a kubrow és a kawat) és külön vannak a MOA-k ?
Źşë nagy gáz azért nincs.
Toltam tegnap éjjel még pár deft, Ash, Forst még mindig teljesen korrekt buildek maradtak. Valkyr meg maga a ta k továbbra is nem estem kétségbe csak forralja az agyvízem néha, hogy nem segítőkész maga a jatek.
Mag-on is mintha reszeltek volna vagy sokat felejtettem casting alatt nem hiszem, hogy pl nyomva kellett tartani a gombot.
A meglevő kedvencek közül csak Ember lett kuka ment is a fiókba a többiek okésak.(loki,ash,mag,valkyr,nekros)
Ez az új prime frame és az AUG koppintás tetszetős, fixen beszerzős lesz mindkettő.
Hydroid buff volt? Anno tetszett de csak gimmicknek éreztem még Valkyre is használhatóbb volt a single target dmg ultijával.
-
Micsurin
nagyúr
Mikor harmadjára se tudod megoldani a questet mert bebuggol... már tudom mivel tudta ez a játék 200-ra nyomni a vérnyomásom.

Second Dreamben a Destroy the Pendula rész egy vicc, mint a négy oszlop/láb megsemmisült a szem visszaállt középre a markerek eltűntek de az objective még mindig az, hogy destroy the pendula...

mod.: offi fórumon 2018 óta bumpolgatják ezt a bugot de úgy néz ki senkit se izgat.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Illetve nem a Vor's prize így wiki után már száz éve kész kéne, hogy legyen nekem mégis a Codexben kivan homályosítva. Meg eleve megvannak a szárnyaim is és fel van véve a következő quest is..

Most fejeztem be a Stolen Dreamst és elkezdtem a Junction-öket feloldani ha mind megvan még körül nézek merre mert halvány lilám sincs mit mihez, egyszerűbb volt ez amíg csak a Void-ot kellett megtanulni...

Z10N 22:00 kor írta ki, hogy frissítés pár perc múlva a chat most meg 606MB-ot töltött le a launcher.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Nem a bolygókat kell hanem a Junction-öket kell egyet egyet kioldani de beleőszülök ezekbe a csoda taskokba(maxos loot radarral is a 3/3 láda a sabotagen majd félóra ugribugri volt a semmiért)... aztán jöhet a vor's prize és társai is amik szintén dögunalom story questek.
Arra számítottam, hogy a welcome back plat kedvezményen túl (ha már induláskor lerántanának) a képedve vágnak egy összefoglalót az elmúlt updatekkel, hogy mit hol keress a Codexben.
Embert is jól elcseszték a World on Fire ulti sokkal használhatóbb volt főleg ifnestedek ellen mint ez a meteor szerű... de a 2. vagy 3. skill-e is hiányzik a láng karika.
Már építem a Nekros Primet remélem az öreg kaszás barátunk nem variálták meg nagyon, régen csíptem az alapot emiatt kigyűjtöttem a Primeot de ott maradt a fiókban.ViZion Köszi
Hogy nem pusztul el a blöki ha nem lépek be az nagyon szimpatikus változás. A Herminth-et próbáltam már vegzálni a cisztával miután rájöttem, hogy nem csak levenni kell de szerintem az egészet zárolja valami questhez kötve mert tojással sem tudok mit kezdeni és az óriás száj sem akar szóba állni velem. 
Update után ránézek a free roam újra de akkor soloban!
5150head régen lehetett alkudozni most felnyargal a marketre és ha nem adod neki a legalacsonyabb ár közelében közli oké hello. Trade halála mikor egy MMO 3rd aukciósházat kap.
Klánt majd keresek, először vissza szeretnék zökkenni meg látni az őszi félévem mennyi időm lesz játszani addig marad az a 2-3 ember akikkel egyszerre találtuk el, hogy visszatérünk.
Ott is van ám nagy szentségelés discordon. 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez egy csoda hiába van minden bolygó kioldva a Junctionök miatt csomó n+1 kis gyak reward nélküli trash küldetést kéne újra csináljak, hogy aztán a kötelezően ajánlott de legalább unalmas és sablon story questeket letolhassam ahhoz, hogy bossozhassak freeroam. Ez a játék minden lett csak visszatérő barát nem...
A FreeRoam meg gyakorlatilag marhára nem openworld csak egy extra nagy pálya 4 player számára akik úgyis közösen kell dolgozzanak ez porhintés konkrétan... ezek egy büdös vasat nem érdemeltek volna.De legalább az ammo packok színei erősebbek kontur nélküliek lettek igazi mai csirivirik...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hát nem tudom újra akarom e kezdeni... árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így, a playerbase mintha nem is tudom nem ismerek rá toltam egy openworldöt nem tudtam elsőre átugrani a tó közepén lévő csontvázra mert nem láttam honnan rugaszkodtak el vagy melyik frame adott a csoportnak ekkora frame boostot erre azt a toxic shitstormot amit kaptam.

A community 5-6 éve nagyon nem ilyen volt ebben a játékban, hajnal 2-kor randomokkal még olyan void survivalokat és pod védéseket toltuk, hogy nem igaz...

mod.: azt se mondja el a játék mi a francot csináljak a tripod lépegetővel freeroam csak azt látom stabilan 0 dmg mert szürke a HP-ja és mindent absorb-ol, villognak kéken sárgán a pajzsok a drónok fölött de egy deka HUD sincs mégis mit csinálj vele se egy habakuknyi szöveg bemondva. Eddig 3109 mission toltam le és volt 77 kilépésem na eddig +3 és ezt 3/3 freeroam. Nevetséges ha a DE-s srácok azt várják, hogy majd mindent külön wikin elolvas az ember ez nem a WOW kategóriája ez egy szimla looter shooter...

Ingame tutorial kb nulla...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Marad a BoltorP (viral nagyon szépen viszi még mindig az armored ellenfeleket) + Angstrum + Orthos. Somat nem érzem annyira átütőnek mint anno volt.

Carrier Prime vagy kutyát lenne célszerűbb használni? Esetleg láttam van most valami tumorból keltethető cucc.
Jó látni, hogy változtattak. Nem volt a blökim sztázisban és mégsem pusztult el.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Be vannak már vagy legalábbis voltak formázva a fegyvereim és framjeim és van még tartalékba 47db BP + kész forma. Mielőtt abba hagytam eldobtam adtam mindent ami nem lett rendesen megcsinálva. A Paris Prime is azért low lvl mert forma resizte. Orokin is bennük volt a 2x annyi mod pontért.
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.Fegyverek közül akkor a BoltorP + SomaP páros maradhat? Nagyon szerettem főleg ha volt mellé OrthosP és Armstrung (robbanó töltetes secondary nem tudom így írjuk e fejből).
Cuccokat is csekkolom akkor, elég régi cuccokal vagyok tele tuti a java már rég vaultos anno emlékszem a Paris Prime egyes részeit sem volt túl könnyű kiszedni.
Plat tipet is köszönöm!
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.ViZion Köszönöm!
A P2W-é válástól tartottam de akkor nem lett túl "drága" a játék azóta sem ez jó hír.Köszi akkor maradok Ash-nél, esetleg a Nekros Primet megéri megépíteni?
Loki már nem életképes? Nagyon szerettem már csak a külseje miatt is Exca Prime után szerintem a legszebb frame. -
-
Micsurin
nagyúr
Még valahol Mesa megjelenésénél hagytam abba 3-4 éve kb.
Mik használhatóak innen? Idevágó modok megvannak és maxos szinte mind.Loki > Ash > Ember > rest
Boltor > Soma > Latron/Vectirs
Orthos > Glaive > ReaperEzek kb a favorizálási sorrendek, mire érdemes most ránéznem ami nagyjából játszható mindenes lenne újrakezdésnek? Tudom nem túl sok de legalább a modok amik anno ajánlottak voltak azok is megvannak!

És van alkatrészben egy Nekros Prime-om is még ami azonnal építhető.
Meg egy valag prime alkatrészem, hol tudom checkolni az árakat? Újra kezdeném és jó lenne a tradeddel képbe kerülni. Tippre a cuccaim java már rég vaultos és korrekt áruk lehet csere alaphoz!
Első meccseim jók lesznek most nézem Zanuka, Reaper és a 3-as is éppen a listán van.
Minimális / közepes költéssel még mindig olyan élvezhető a játék mint volt pár éve?
Köszi előre is!

-
Micsurin
nagyúr
Most a drop rendszer, hogy is működik akkor? Nem úgy mint régen, hogy T4 Def/Surv és szépen farmol? Van erről valahol valami komplett írás?

-
Micsurin
nagyúr
105 platért Loki P set , szuper , már épülnek a darabok

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Jó az még , meg is építettem a Primet , tegnap T4 Def-en egy mag a corpusoknak a pajzsát kis ujjból vette le nekünk meg töltötte fel , az embereket is csak úgy dobálta nagyon morbid volt
Csak azt nem tudom mit adjak majd a kezébe a 3 kedvenc közül , nincs ötletetek ? (Boltor prime , Paris Prime , Latron prime , mind agyon vannak formázva és mindben van energia növelő ) íjhoz van ilyen arrow mutation is . Mi lenne magnak az ideális ? És Lex P Glaive P mennyire kuka ha magra akarnám rátenni ? -
Micsurin
nagyúr
Dafuq , "collect and craft" ha ma Magot kiveszik én meg sem építhetem a darabjait a bp-kből ?
vagy miért írja ezt ? csak szerezni nem lehet majd bp-ket , vagy építeni sem lehet majd ? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Mesa helyet ember , és World on Firerel rohangál , haverokkal ez nekünk beszokott jönni , persze ki az a hülye aki rohangál ?
Köszi akkor újra is teszem a gamet. Mag nem tudom milyen, játszok a gondolattal , hogy Mag P-t megépítem , de Frost ára is elszállt a kivételét követően , inkább várok a cél az a loki
(más nem , m kard téged választalak
)szrk.: a fura csak a Defeknél dob ki , nem tudom miért , 70-80 fps maxon , majd kék megáll , és jön ez a bisz-basz
-
Micsurin
nagyúr
Ez a gém hihetetlen , egész nap játsozm jó , jó , majd most 10 percen belül 2-szer T3DEF , 15 kör , visual c++ run time libay error , ok, újra , 20 kör , megint
hát az isten rakja bele a ....
Valami ötlet ? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
+Maxtreme : Köszi
Inkább várok , kiveszik a magot , felmegy az ára és majd meglátom... mert a Frost ára is elgurult , tegnap 350-400 közt adták Traden 
szrk.: Meg T4Def-re ember is kéne
és barátaim már nem nagyon tolják a játékot , se klán se semmi , marad a recruit channel de ott meg a lámák vannak 
-
Micsurin
nagyúr
Tujátok mennyiért vettem ma Mag Prime setett ?
(60) megvárom míg ki veszik és eladóm 
-
Micsurin
nagyúr
Loki P-t jelenleg mennyire nehéz megszerezni ? Mert nagyon tetszik fekete/arany színben , és ember p kezd unalmas lenni

-
Micsurin
nagyúr
Durván 1 éve toltam (költöttem is nem is keveset rá , de aztán jött az a Perfect World vásárlás stb , elhagyta magát a játék , buggok buggok hátán.) WoW mellet kerestem még valamit , leszedtem , hát kellemeset csalódtam benne
de ha jól látom PvP még mindig kb semmi ? -
Micsurin
nagyúr
Ma reggelel öngyújtóvá váltam
ember prime + boltor prime , legyőzhetetlen páros
emberbe Quick Thinkingen érdemes bele tenni ? -
Micsurin
nagyúr
Most U14 van ? Csak mert piros szöveg figyelmeztetet , updatere a játékban....

-
Micsurin
nagyúr
Ember P systemet csak platra cserélnek ? semmi mod nem ér annyi
még fullos vitality sem ?
Vagy csak nem fogók pont olyat akinek kellene ? -
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Köszi

csak 10 orokin cell , abból per pill 12 tucat (van 29
addig farmoltam azt a rohadt bosst aszem a saturn-it amig össze gyült) a többi az mega saját alkatrészei 
remélem nem lesz jobb mint a gorgon
kicsit a szívemhez nőt , kár , hogy a wraith nem elérhető 
-
Micsurin
nagyúr
Uj pvp mod? Mi?
en meg azt sem ertem, hogy a valkyremet hysterikaban egy ash, hogy tudta egy lövessel leteriteni 
E-sport? Wut? Errol nem is hallottam
(nem az e-sportrol...
) bocs az ekezetekert telorol voltam.... -
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Rendben köszi

szrk.: Meg van az első prime fegyverem
latron prime , megéri megépiteni ? vagy használjam nyugodtan tovább a gorgon-t ? -
Micsurin
nagyúr
Na vettem megint platot... 12 frame slot , 28 fegyver slot elég ? kinek mennyi van ? (már ha szabad kérdez nem
) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Azokat látomkb , de nekemegyetlen dolgot sikerült 2 nap alatt eladni
egy rhino prime system bp-t (azt is 3 platért) aki megvete útána eladta szóval szerintem azal át is ledtem vágva 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Rendben köszi , honnan tudom megénzni mi mennyit ér kb ? hogy ne itt keljen kérdezősködnőm

-
Micsurin
nagyúr
paris prime-t (bp)mennyiért tudom eladni ? És az AKbronco primet ? (bp)
-
Micsurin
nagyúr
Amugy mit tudok eladni 70 platinumért (akár több cuccot ) mert nekem már csak pont ennyi kéne
az a rohadt világíto szárny nem hagy nyugodni
, milyen modokat ?vagy mit ? pár dolgot írjatok , köszi 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
rendben köszi , akkor megprobálom steam-el.
-
Micsurin
nagyúr
Ha 10 jurot hozzá adok a steam pénz tárcámhozz azzalis tudok fizetni vagy csak is kizárolag kártyával a steamen keresztül ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Nincs mit tapasztalat szinte mingid ad 1-2 , de volt azzért kisszámu kivétel talán 10-ből 2-szer nem add de este és regel tuti , tudom mert kellet a dual furis hozz meg a pisztolyokhozz

wjbhbdux: támogatot
ezt tudom , war thunderben is ezzel fizetem , köszönöm 
szrk.: szóval a különbőzö email cím nem gond.... de hol a manoban rendelem hozzá ?
bocsi , a visa teljesen ellustitott 
-
Micsurin
nagyúr
bugos , vagy hasonló talán az update majd megoldja , vagy nem

szrk.: steam help : Budapest b. maestro/visa kártyát hozzá tudok rendelni a steam accountomhozz ? Mert úgy tudok fizetni de a warframe accountom és a steamem nincsugyan azon az emailon ettől még mehet a mutatvány ? vagy nem tudok egyáltalán hozzá rendelni kártyát ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Föld , Coba (dark sector defense) ha 10-ig tolod szinte 100% 1-2 neurodes , tapasztalat
-
Micsurin
nagyúr
A paypal sem akar működni az is decline , megint az Ip címemel játszik ??? vagy csak szimplán szar valami ?
-
Micsurin
nagyúr
Am , nem tudjátok , rossz a rendszerük ? mert 3 dombornyomott kártyára is csak declinet kapok , név , szám minden meg van , feltöltve vannak a kártyák mégis decline ... rossz a rendszer ?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem vedtem annak de mire én hydroidot kaphatnék addigra már nem lenne játék se

-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Rendben köszi , tegnapi útán mindentől félek

szrk.: hydroid , vauban , zephyr közül kit érdemes megvenni ? (platináért)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Tudom nagyon jó

más:haver baztat, hogy tiltani fognak mert elvileg csak betű és szám lehet a névben nekem meg ._ és a vége is _. reális amit mond ?Csak mert 200 platot sokalok név váltásra

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
abból már van egy 6-os (+70%) de nincs elég skill pontom betenni

-
Micsurin
nagyúr
Ez a valkyre nagyon brutális , a histérika meg egyszerűen letaglozó
csak 14-es , és már most is brutális a frame
várható belőle prime verzió ? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
ÚJ ?
Milyen ? hol lehet róla tudakozni ? meg izzé ? most kiváncsivá tettél 
már beenged... most a rendelés is elsőre megy
6 frame slot , 18 fegyver slot , és minden kieg beszerezve a valkyre
még egy tenno festék paletára is berúháztam.... -
Micsurin
nagyúr
Amúgy ilyenkor mennyit kell várnom ??? Volt már valakinek ilyen ? Mert support sincs

-
Micsurin
nagyúr
válasz
gerisz23
üzenetére
Laptop és asztalinak szerintem külőnböző a háló kártyája.....
mind 2 ua csinálja.... telefonós netről meg be enged..... remélem nem végleges block....Ha a steamem és a játékom nem egy mailen van tutok fizetni steamel ?
Most probáltam... de csak kuponal engedte volna ?!(nem volt hozzá rendelve a kártya azon az accon
)jó most már írjátok lelépésenként mit tegyek , maestro kártyát elfogad egyáltalán a credit card felület alatt ?
ott regisztrálni kell az ultitametplaymentnél vmi ????? -
Micsurin
nagyúr
Ha jelszót váltok beenged , de ha kilépek útána már nem enged vissza...

anubys1984:mind szép és csak remélem nem végleges

-
Micsurin
nagyúr
Ebből a tajparaszt játékból is elegem van
2szer csak 2szer rontotam el a jelszavam.. (sokat használok...) erre blokolja az IP címet , és be sem tudok lépni....
most mi a szart kezdjek 
-
Micsurin
nagyúr
Juuuuujjjj köszi , a steamet
azt a rohadt zöld kezet bevezethetnék a Ph-ra , most mindenkinek menne....
steamen reggel vásároltam is a kártyával 
-
Micsurin
nagyúr
Djuree :

r00r1
4600 kell ésjóval több van rajta....

ennyire én sem vagyok hülye , első errornál éztem a netbankot és jó , kéne , hogy legyen , esetleg az lehet , hogy a játékból nyitotam meg ?
szrk.: 30 perc múlva : "The information you supplied is invalid. Please try again." megint se elűtés se semmi
lejáratom: 01/17 erre beadom 01 / 2017 , mindent megnézzek újra.... és mégis 
-
Micsurin
nagyúr
Na ezt nem értem
maestro kártya , kiválasztom , 370 platinum , hungary , oké , aztán kártya szám , bizt kód..... lejárat.... Utána invalidot add be , DE nem lehet invalid
2-szer elenőriztem fizetem már pl War Thunderben is ezzel a kártyával , mi a gondom ????? -
Micsurin
nagyúr
Ha veszek daedauls páncél pakott akkor azt minden páncélomra feltehetem ?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Köszi , igen én is Bp-t kaptam alertsben de akkor nem lesz olyan könnyü beszerezni

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ami valójában anno időhiány és nem elunás miatt lett itt hagyva.

és barátaim már nem nagyon tolják a játékot , se klán se semmi , marad a recruit channel de ott meg a lámák vannak
kicsit a szívemhez nőt , kár , hogy a wraith nem elérhető