Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ebben sok igazság van, pontosan ezért is kellett valamit lépniük, hogy kezdjenek valamit az új játékosokkal.
Azt gondolom én is, hogy bár az erőfeszítés a fejlesztők részéről értékelendő, és jobb mint volt, de az elvárható szinttől igen messze van még mindig.Visszatérőként csak az alap, egymásra következő questeket csinálnám meg, a többit hagynám. (Gyakorlatilag majd mindent kiszedtem, amit ki lehet, mégis van vissza quest, amit bottal sem piszkáltam (Sands of Inaros)).
Ha eljutsz a New War-ig és túljutsz rajta, akkor a hosszú és idegesítő rész már megvolt. A Zariman és a Deimos is content sziget. Időtől és elszántságtól függően érdemes foglalkozni velük. Nem érdemes ráfeszülni semmire sem.Ha nem vagy klánban, érdemes keresni egyet, ami teljesen ki van építve, és nem szórnak ki inaktivitás miatt. Abból ki tudsz szedni jó pár frame-t és fegyvert, kb. MR20-ig el van vele az ember.
Neked tetsző 3 szindikátust fel kell húzni max-ra, utána lesz egy viszonylag lassú, de biztos háttered, hogy passzívan is plat-ot farmolj, az mellett, hogy relic-eket nyitogatsz, és a ritkábban kieső részeket eladod. Kezdetben nem érdemes semmi másra költeni csak warframe meg fegyver / companion slotra. Ezzel párhuzamosan a Nigtwave-et érdemes csinálni, mert abban van slot is meg forma is.Magas szintűként az ember hajlamos elfeledkezni róla, hogy mi van az elején - de van MR14-es acc-unk is a családban, ahová néha bejelentkezek, és akkor azért rámszakad a valóság...
-
khalox
őstag
Fanatical-on ingyen booster pack.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
No, pont ezért hagytam a game-et a sutyiba... szerintem már van vagy 40 napja, hogy be sem léptem. Annyi energiát nem teszek bele, hogy kompetitív nyomjam (meg amúgy is értelmetlen dolog ennyi bug mellett), a casual-t meg jól letöri, amit írtál.
A fejlesztők sem törik magukat, hogy ezen változtassanak, csak egy-két gyors cash-grab, és kalap-kabát - ha meg mégis (ld. Hydroid rework), az túl kevés, és sokszor túl későn.
Persze ez csak az én véleményem, így a játék "végén" az újat mutatni nem nagyon tud. -
khalox
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Simaris-hoz, amikor még kellett, ezt az oldalt használtam:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=666483447Ha elfogadtad a szkennelős feladatot, akkor egyből a küldi ekején megjelenik a feje, és mondja, hogy van célpont a mapen, csak meg kell keresni szkennerrel (vagy véletlenül belebotlani).
-
khalox
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
A megszerzett érméket akármikor felhasználhatod később is.
A Xoris azért kell, mert azzal (is) tudsz plusz időt szerezni, ha kiszabadítod az emberkéket.
A shardok időt is adnak, meg töltik a Xoris-t, ha viszont nem te szeded össze, hanem a specterek, akkor erősebbek lesznek tőle. -
khalox
őstag
A Proteához nem csak a legmagasabb kell, épp ez az, hogy mindegyik kell...
Neuroptics Blueprint Granum Void
Systems Blueprint Nightmare Granum Void
Chassis Blueprint Extended Granum VoidAzt éppen nem mondom, hogy mission impossible 0-ról kiszedni, de masszív fingreszelés. Ha nem kell MR-hez, megvárnám a Prime-ot, vagy megvenném plat-ból.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Nem, ez a vicc az egészben. Ugyanott tudod kiszedni most is, ahol később is, csak a Duviri hangulattól függ éppen, hogy van-e / hol van a sziget. Így aki nem akarja kiperkálni az 5 patkófülét, az most is nyomhatja "ingyen", ha akarja.
Ez megint egy nagy vakítás.
Meg amúgy is az egész Duviri olyan irányban ment el, ami elé egyszerűen már nem tudok leülni. Szerintem ez a frame is plat lesz, oszt' kalap. -
khalox
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Relay-eken találsz kiosk-okat, ahol a prime partokat be tudod váltani ducat-ra - ez a központi terem karimáján van, 3-4 is van belőle. A ducatot el tudod költeni Baro-nál arra, amit éppen hoz kéthetente (ez mindig változik), meg kell a Paracesis legyártásához is ha jól rémlik. Azon kívül másra nem nagyon jó.
Aya-t be tudod váltani régebbi relikviákra, ha valami olyat szeretnél kiszedni, ami nincsen benne az aktuális rotációban éppen (prime vault-osak).
A Regal Aya az fizetőeszköz, csak $-ért veheted, és prime csomagokra vagy azok részeire költheted. Sok értelme nincsen, türelmetleneknek való, akiknek mély az erszénye.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Azt hiszem, mindegy mivel fognak jönni dec. 15-én, az kevés lesz. A játékosbázis apad eléggé, egy ilyen tartalom meg legfeljebb két hétig tart, a játékmenetben meg csoda változás nem lesz úgysem, így kb. egy hónap, és minden visszatér a "régi kerékvágásba". Valahogy így vagyok most én is, hogy csak a daily login, és annyi. Nehezen tudom rávenni magam, hogy játsszak is.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Szerintem azzal nem sokra megy, ha beír a fórumba (legfeljebb csak kiereszti a gőzt
) . Inkább nyisson ticketet, az is lesz 2 hét (minimum), de ha bemutatja a screenshotokkal, hogy a megfelelő warframe accountja volt csatolva a megfelelő időben, és ott a claim a Twitccsen + nincs ott az üzenet a Communication-nél, akkor előbb utóbb csak mozdulnak rá valamit.Ezeket az Umbra formákat elég jól tudják követni (a support még azt is tudta, hogy a csóka melyik napon, mire használta el a legutóbbit, amikor reklamált, hogy "eltűnt" - ja b+, elhasználta véletlenül egy normál helyett - még azt is megmondták neki, melyik fegyverére rakta).
-
khalox
őstag
Éppen most olvasom, hogy SP-re bárkit el lehet taxizni, akkor is, ha mondjuk MR0. Eszembe sem jutott volna, de ahogy nézem, másnak sem... ha csak most 'derült ki'.
-
khalox
őstag
A napi 5 példány dedikált SP node-ot érdemes csinálni, mert ott általában mindig lesztek négyen a garantált 5 steel essence miatt. Ha jön acolyte is, akkor 7 vagy ha szerencséd van 9. Ez az miatt is jó, mert könnyebb végigtolni (újra) a starchart-ot. Viszont vannak olyan node-ok is, amik sosincsenek benne a rotációban, azokat egyedül kell megcsinálnod majd valahogy, vagy erre összeverbuvált csapattal (Zealoid Prelate...).
A többit csak akkor, ha van boostered, valami endurance survival mellett, ajánlott smeeta kavat-tal, a +100% drop chance-ek papíron jól hangzanak, de egyedül Argon Crystal és Orokin Cell keresésekor láttam érezhető különbséget, mert az ellenség sokkal nagyobb számban jelenik meg ez mellett. Pl. a napi 1. node-ot érdemes Gabii-ra menni SP-on.
A steel essence kelleni fog a fegyver arcane slot-okra (15/darab), meg vehetsz riven-t, ha akarsz + riven ciphert hetente egyet (50-70/db). De a legértékesebb szerintem az umbra forma (azt hiszem pont jövő héten lesz), 150/db.
Vannak, akik kuva-t farmolnak így. Két óra endurance run, a kiszedett SE-t kuva-ra költik. Volt erre exploit is, a kínaiak tolják a mai napig (csak mi általában EU szerveren játszunk, ezért nem találkozol vele).
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Szerintem tök mind1, milyen alapszíne van neki, úgyis át fogod színezni majd. A smeeta az smeeta, kinézettől függetlenül.
A trade-kor ha kiteszi az ablakba, akkor tudsz jobbklikkelni rajta szerintem, ahogy a lich-eknél is, de lehet, hogy tévedek. (Bár logikus lenne, régen trade-eltem már ilyet, és akkor is csak egyszer vettem.) -
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
A legutóbbi két lich-nél (ennyit láttam csak a SoP update után) egyszer sem sikerült "normálisan" szúrni a parazonnal, amikor az első már jó volt. Az egyiknél az első kettőnél duplázott (egyben volt), a másodiknál pedig a második kettő duplázott. Hihetetlen bugos, pedig korában ez jól működött rendesen.
Ezt a legutóbbi NW patch-et meg hagyjuk is... még egy rendes javítást sem tettek mellé. -
khalox
őstag
Tegnap csináltam egy Bramma-t, kb. 1,5 óra volt tokkal vonóval. Előtte meg egy Grattler-t, az kicsivel tovább tartott, de az sem volt 2 óra.
A bolygómászás kicsit uncsi így, de mindig volt csapat szinte minden node-on. A Sister-eket még nem kezdtem el. Még 3 kuva fegyver hiányzik, lehet, azokkal próbálkozom előbb, megvárnak a spinék. -
khalox
őstag
válasz
doktordevil
üzenetére
Úgy tűnik, hogy override esetén nem működik, persze simán lehet, hogy egyéb esetekben sem. Már jelezték a fórumokon is többen.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Itt az ún. progenitor frame számít, hogy mivel vagy akkor, amikor a lich születik. Hogy magát a lich-et mivel gyakod le utána, az már nem. Nem tudom, hogy erre vonatkozott-e a kérdés.
De ha mindig Wukong-gal "csinálod" a lich-et a legelején, olyankor mindig csak impact ephemera-t kaphatsz a lich-től, a másik fajtákat sosem, és a fegyver is mindig impact-os lesz.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem kellenek bele más mod-ok, azt "alapból" adja. Tehát ha nem teszel bele semmit, akkor az eredeti stat-hoz már ott hozzájön az 50% toxin (ami egész jó, mert 60% a maximum).
Emelni vagy megváltoztatni lehet, ha egy ugyanolyan fegyvert (csak esetleg más elemmel) összeolvasztasz vele (Valence fusion), de 60% fölé akkor sem lehet menni.Szerintem ez a százalék amúgy is túl van lihegve, tökmindegy, hogy 20%, 40% vagy 60%, inkább azért lényegesebb az elem, hogyha kombináljuk valamivel, akkor milyen hatása lesz.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
A 8-ból semminek a valószínűsége is még 0,17, ami annyira már nem sok, de azért még simán benne van a pakliban.
Erre amúgy mások is panaszkodtak már, de magamnak nincsenek rossz tapasztalataim vele. Eddig 3 ephemera 15 lich-ből, ami véletlen pontosan 20% (de persze a valószínűség nem így működik).
-
khalox
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem, sőt... rosszabb lett, majd minden tekintetben. (Amihez nem nyúltak, az még szórakoztató maradt. Ez a legutóbbi update különösen tré lett, így le is teszem a játékot egy jó időre.)
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
0-ás szinten érdemes beletenned, mert egyből dupláz a szinted szerint, tehát ha pl. MR 12. vagy éppen, akkor 24-ig rakhatsz bele, és majd amikor eléri a 13., 14. stb szinteket a frame, akkor kettesével fog nőni a kapacitás egészen 60-ig + az aura mod.
Ha 30-nál valamelyik mod helyet megformázod, akkor újra 0-ás szintű lesz. és lehet megint felhúzni 30-ig.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
A fegyvereket általában 30-ig lehet húzni (kivéve a Kuva, és a Tenet verziókat, meg a Paracesis-t 40-ig). Azért szokták "eladni", mert rengeteg van belőlük, a fegyver slot meg ugye platinába kerül, és nem fogsz olyat megtartani, ami annyira nem is jó, vagy egyszerűen csak nem tetszik... 5000-10000 credit-et kapsz értük, illetve ha egyszer felhúzod őket 30-ig, akkor 3000 mastery pontot. Ha kipucolod az inventory-ból, akkor felszabadul a fegyver slot.
Arra érdemes figyelni, hogy előtte megnézd, hátha pont kell egy másik fegyver legyártásához, amit éppen el akarsz adni, nehogy később még egyszer le kelljen gyártanod.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Pedig a helyzet ez - 1 warframe slot 20p, de ha végigcsinálod a NightWave intermission-t, ott is van benne "ingyen" fegyver slot és warframe slot is. Nem csak a warframe slot kerül platinába, hanem minden slot. Itt azt kell megérteni, hogy aki ezzel játszik, az nem 2 hét alatt jutott el oda, ahova. Az egész rendszer úgy van felépítve, hogy a legtürelmetlenebbekről húzza le a legtöbbet.
Az eleje ezért nem egyszerű menet, ha nem akarsz pénzt költeni. De ha költesz, akkor legalább egy 75%-os kuponnal. Veszel 1000 platot, az egy darabig elég lesz, ha ésszel használod (tartogasd a slot-okra, a kozmetikát hagyd meg addigra, amikor már minden mindegy lesz, és 150-200 platina napi elszórása nem lesz akkora tétel).
Vagy relic-ezzél sokat, és amit kinyitsz, azt eladhatod. Ez is teljesen járható út, de itt az időddel "fizetsz". Egy-két hét után úgyis rájössz, hogy akarsz-e foglalkozni vele, vagy nem (általában hamar feladják). Segít az is, ha van egy jó közösség mögötted, mert a nagyon magas szintűek általában meg se rezzennek attól, hogy szórják bagóért a dolgokat, mert amit Te 2 órán keresztül farmolnál folyamatosan, abból nekik van öt darab.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ehmm, nos...
A galvanizált modoknak van értelme és működnek is (180 vitusba fájt, meg vagy 100k endo-ba az a három, amit felhúztam maxra, a fegyók sokkal erősebbek ezzel, pl. egy Gaze is olvaszt SP-n, és akkor még arcane-ok nincsenek).
A melee és a Glaive nerf után a Wolf Sledge maradt, amilyen volt, azt hiszem, az lesz akkor a legkirályabb fegyver (már akinek van...) A Blood Rush nerf azt gondolom nem oszt, nem szoroz.A Yareli quest, hát, jaj. Jópofa, de a francse' akar annyit csúszni mászni egy B+-os frame-ért.
A lich-eket egyelőre nem piszkálom, látom, égnek a bugreportos thread-ek a fórumon. Ráadásul ezzel továbbra sem fogom megkedvelni a railjack-et, egyáltalán nem tetszik ez a "leszámolás" dolog. A régi rendszer nekem szimpatikusabb.
Még játszogatok vele, és meglátjuk majd.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ez leginkább a játékstílusodtól függ. Nekem pl. az Ash Prime jött be + egy brutálisabb melee. Illetve Khora. Velük a küldetések nagyobb része megoldható, de lesz olyan, amihez társak kellhetnek. Érdemes csinálni a Steel Path alerteket, naponta van belőle 5. Azzal is fogy a Starchart, és biztos a steel essence is a végén, meg mindig szoktak jönni rá, nem kell egyedül szenvedned vele.
Van olyan node, ami nincsen beforgatva az alertek közé, pl. a Zealoid Prelate volt az egyik legmacerásabb. -
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ha nincs riven slot-od, skkor fel kellett volna ajánlania, hogy vegyél, vagy dissolve.
Csak ugye, akkor amikor ezt a lich ellopja és később visszaadja dolgot bevezették, akkor erre nem gondoltak, ezért veszett el. Magát a funkciót szerintem kijavították, de ettől még a riven-t ellophatja. -
khalox
őstag
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Jó az is, megfelelően moddolva, mert felmászik 40-ig. Sokat ki lehet belőle hozni - olyan, mintha kuva fegyver lenne. Hasonló még a Vitrica, a War, Gram Prime, Galatine Prime, ha ilyenek tetszenek (nagy, kétkezes pallosok). Ez utóbbiak nem mennek 40-ig, csak a szokásos 30-ig.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ezt néztem én is, ugyanolyan "fura", mint a játékbeli használtsági adatok.
Még mindig az Amprex az első fegyver rajta, pedig lassan már arra sem emlékszem, hogy néz ki, secondary-nak meg az Atomos. Ezeket kb. MR 14-ig használtam rendszeresen, utána már egyáltalán nem, MR24 felett. És az is ott van, hogy 25-29 volt a játék majdnem egynegyede, ami hihetőnek tűnik, így valami nem klappol összességében. (Talán a regisztrációs időarányban is nézi? Csoda tudja.) -
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
A Prime-ot nem tudod beáldozni (még véletlenül sem), csak a sima verziót, de a Prime-ra tudsz rakni olyan ability-t, amit már a Helminth majd ismer (a megfelelő sima frame beáldozása után akárhányszor, akármelyikre). Ha "elrontod" akkor sincs semmi, le is lehet venni róla.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ellentmondanék, az egyik kedvencem az Atlas. A passzívja kiválóan megy az AOE gránátvetőkhöz, pl. egy jó Ogrishoz vagy Pentához (de van még egy pár), mert nem lehet leverni a lábáról. Bónusz: az augment modjai is viccesek, és úgy is építhető, hogy akár kettőt is lehet használni egyszerre, ami nem túl gyakori.
A legkevésbé használt ability-t (a fal, szerintem, bár láttam érdekes felhasználásait) meg majd Helminth lecseréli valami hasznosabbra.Ezek miatt lehet vele JÁTSZANI, mert fun Szerintem kifejezetten szórakoztató, kár lenne kihagyni.
-
khalox
őstag
A Nautilust megvettem plat-ból, annyit bőven megért az időm. Azt hiszem 110 plat volt, mostanra már nem tétel szerencsére. Sőt, a Sevagoth-on is erősen gondolkodom, megnézem azért ezeket a void storm-os küldiket, de ha nagyon időrabló, akkor hagyom.
A küldit megcsináltam, de annyira nem voltam hasraesve tőle, lehet, hogy öregszem. Ez a railjack-es katyvasz valahogyan nem jön be nekem, továbbra sem.
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Igen, pont ez miatt kezdőként főleg relic-ezni érdemes. Kezdetben sok defense-t játszottam, mert azzal ment fel a szint is. (Más kérdés, hogy a régi defense map-ek sokkal jobban tetszettek, mint a Corpus update utániak. Különösen azt utálja mindenki, amiben van középen az a liftes cryopod, sokszor látok instant quit-et, ráadásul még a railjack defense-be is sikerült azt tenniük, duplán "remek" ötlet volt.)
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
A relic-ek, amik már megvannak, azok később sem tűnnek el, tehát akármikor ki tudod őket nyitni (már ha sikerül, amit szeretnél). A vault annyit jelent, hogy a játékban már nem tudsz attól a ponttól kezdve olyan új relic-eket szerezni küldetésekből, amiben a "régi" cuccok vannak, hanem az újakat fogod kapni már helyettük.
Ez miatt egy darabig még a vault után is főleg a régiekkel mennek a népek, mert van olyan, akinek felhalmozódik egy csomó. (Aki rendszeresen játszik, annak valóban sok lehet ezekből.) Így egy jó darabig még lehet nyitogatni kis szerencsével a nem túl régieket is.
-
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Igen, úgy hívják, hogy "vaulting". Ezek olyan relic-ek, amiket már nem lehet kivenni éppen a játékból, viszont a játékosoknál még lehet belőlük egy-kettő, ami néha "elsül", de farmolni azt nem tudod.
Az ilyen dolgoknál vagy vársz egy "unvault"-ra, amikor újra bekerülnek a rotációba, és akkor kiveszed, vagy ott a market.nubreed: ezt klánja válogatja. Az óriásklánoknál biztos nem kell csinálnod semmit, csak vagy. Azonban hasznosabb, és gyorsabb, ha azért vagy klántag, hogy együtt játssz másokkal.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Valami kavarodás lesz. A Prime dolgok darabjait meg tudod venni emberektől plat-ért, vagy elcserélheted valami más, hasonló értékű dologra, de Dojo-ból nem tudod azokat kivenni. (Ha arra gondolsz, hogy a klánban vannak olyanok, akik szívesem odaadnak ezt-azt, az OK, de ahhoz meg nem kell a Dojo.)
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Igen, itt a "trükk". Ha erősebb fegyvert akarsz, akkor többször is meg kell formázni, és újból fel kell húzogatni 30-ig. Ha ezt 5-ször teszed, akkor ötször kell felhúzni. Ha valaki kuva fegyvereket maxol, vagy egyszerűen csak épít valamit (warframe + primary, meg mondjuk egy melee párhuzamosan, akkor úgy nyelik a formákat, mint Lali a nagyfröccsöt, ezért mondjuk azt, hogy abból sosem elég. Mivel naponta csak egyet lehet gyártani, még ha folyamatosan csinálod, akkor is.
Párszor sikerül "előremennem" 12-14 formát, de aztán jón valami, és huss, volt-nincs 10 forma.
Btw. A héten SP honors-ban van 3 pack.
-
khalox
őstag
Saryn-t vittem, eszembe sem jutott mást, köszönte szépen, meg sem rezdült (no jó, elég extra Saryn, és egyszer-másszor kilőtték az űrbe, mivel nem tudtam belerakni a Primed Sure Footed-et, de egyébként bírta).
Acceltra + fulmination, hogy repüljenek le a platformról
Kuva Nukor a puhításhoz vagy Sporelacer (ez utóbbi megint a Blast miatt)
Melee, amit a legjobban felépítettél, az az utolsó körben fog kelleni,Ha nem történik semmi szerencsétlen esemény, akkor végig 50% felett lehet tartani a Supportot, egy idő után arra is lehet már figyelni, hogy ne szedd fel az összest feleslegesen, és akkor marad a végére is temérdek. Ha felmászik 800 fölé a Spore damage, akkor lehet egy kicsit "várni", mert több hullik, mint a +35%, amit a tempóváltáskor kapsz.
A 4. és az 5. kör platformja valóban messze van, de csak pont annyira, hogy warframe double jump elérje, nem kell trükközni az operátorral. És a végén ne felejts el visszaenni oda, mert akkor lesz készen a teszt.
-
khalox
őstag
Köszönöm. Ezerrel... nono - 24 óránként lehet csak egyet adni. (Ezt nem tudtam
.)
Viszont a riven slotok meg a loadout számok megemelése az nagyon nagyvonalú.
Meg kapsz orrdíszt a landing craftra, egyszer láttam valakin, de azt hittem, hogy csak valami skin, mert olyan sűrűn nem használják.ViZion: akkor ez volt, amit először láttam, de nem jöttem rá, hogy a platform alatt van, mert állandóan a semmibe mutogatott felül. Az egyébként is egészséges taktika, hogy lerobbantod őket a sunyiba, mert gyorsabb sokkal, mint valami bicskával nyiszkelni. A zuhanással az a baj, hogy ha előfordul, akkor annyi idő elmegy, hogy általában reszeltek, még akkor is ha éppen akkor megúszod. A Nautilus is sokat segített, mert összekupacolja a csőcseléket, Az egyik legjobb Sentinelnek gondolom, és az új fegyvere is penge, ha ki van izmozva.
-
khalox
őstag
Ma meglett a 30. Sajnos nem sikerült képernyőfotót csinálnom. (Tegnap bebuktam a tesztet, mert noob voltam, meg néha kicsit bugol is. Volt olyan, hogy a 4. körben a 8 boss közül csak 7 jelent meg a 8. nem, így elfogyott a support, de ez csak egyszer fordult elő, és nem tudtam reprodukálni sem már.)
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Igen. Megtöltött Anasa 9 pl / darabért megy, de hatosával érdemes eladni, mert aki vesz, az általában nem egyet szeretne, hanem 12-t vagy még többet. Szóval ez a biznisz nem annyira kezdőknek való, mert nekik általában nem állnak hegyekben ezek a raktárban. Volt olyan, hogy egyszerre 18-at adtam el, mert már nem tudtam hová tenni, de szerintem ez azért elég extrém eset.
A "kisebb" szobrokat is fel szoktam tölteni, azt meg eladhatom endo-ért a Marson (Maroo), ezért nem érdemes eldobálni az Ayatan Star-okat, mert kezdetben majd agyzsibbasztó mennyiségű endo fog kelleni.
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
Ha biztos akarsz lenni, hogy a saját hajódat viszed küldetésre, akkor muszáj szólózni. Ezt így nem nagyon tudom hová tenni, ahogy azt sem, hogy elmegy a host, és ottmaradunk a map-en térkép railjack nélkül. Vagy ott van ugye a railjack, de a navigációhoz nem lehet hozzáférni, így csak az abort marad.
Meg bírom érteni a frusztrációt, azonban nekem alapvetően tetszene az összképen a változtatás. Igaz, korábban csak az Earth Proximáig jutottam, tovább nem. Azt nem szerettem benne, hogy sosem talált csapatot, vagy ha nagy nehezen igen, akkor sem mindig tudtam hozzá csatlakozni. Hosszú töltési időkkel és bug hegyekkel.
A Skirmish mód is alapvetően hamar unalmassá vált, így kénytelen kelletlen otthagytam azt a részét. Dirac-om sem nagyon volt, az Endo viszont hegyekben áll.Intrinsic az szerintem nem veszett 6-6-6-6-ról osztottam újra 6-6-6-6-4-re (volt még valamennyi korábbról). Most 6-7-7-6-6-ig húztam.
A játékmódoknak vannak még gyermekbetegségei rendesen, nem tudom, mennyi idő lesz, amíg kikalapálják. Ezt így konzolra biztos nem lehet, mert abból össznépi hörgés lesz, teljesen érthetően. Az eddig küldiknek (tegnap este és ma reggel játszottam kb. 2-2 órát vele) az egyharmad része bebugolt.
Azon én is elgondolkodtam már a legelején, amit itt elpanaszoltál, hogy a "régi" railjack-eseknek 6 repair drónnal meg egy legendary core-ral kiszúrták a szemét (ha jól vettem ki a klántagok panaszaiból), oszt annyi. Modosítva viszont nem sokáig tartott felhúzgálni mindent, így szinte majdnem ott vagyok, mintha végigtoltam volna a korábbit. Vagy nem tudom.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ez az, az "elvagyok". Az a baj ezzel a játékkal, hogy valahol MR12 környékén kezdődik igazán, amikor a játékos nem csak elvan, hanem el is kezdi élvezni a játékkal töltött időt - határozottan jobban, mint az az elején. Ott "beszippantja".
A fejlesztőknek látszólag csak addig értékesek az új játékosok, amíg bevonzzák őket valamivel, költenek egy kicsit, aztán annyi. A középmezőny megtartása nem tűnik annyira fontosnak nekik - ez még PC-n is így van, pedig ott a tábor nagyságrenddel nagyobb, mint konzolon, és megy is a panasz sokszor fórumon. (Pl. kezdéskor PC-n 50pl volt, ami nagyjából semmire sem elég, így a konzolosokkal az elején látszólag nagyvonalúbbak, de ott az előrehaladás is sokkal nehezebb. Ha PC-n kellene újrakezdenem, már a gondolattól is elkezd hullani a hajam, hát még egy zártabb rendszeren.) -
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
A játék a PC-s verzióhoz képest finoman szólva sem konzol barát. (Árak...)
Így vagy nagyon sokat kell költened rá, vagy nagyon elhivatottnak kell lenned, vagy mindkettő. Ebből a végén általában az van, hogy a delikvens megunja a banánt, és otthagyja a konzol verziót (viszonylag rövid időn belül, kb. pár hét alatt), ezért nem látsz sok konzolost. -
khalox
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Nem (csak).
MR-t alapvetően azért kapsz, ha kimaxolod a frame-eket és a fegyvereket.
A maximális szint általában 30 (van egy-két elborult dolog, aminek 40, de azzal egy darabig nem találkozol még). Ahhoz, hogy kimaxold, egyszer kell felvinned 0-ról 30-ra. Ezzel megkapod az érte járó MR pontokat. (Fegyverért 3000-et, frame-ért, pet-ekét meg "járművekért" 6000-et).
Az viszont, hogy egyszer felhúzod, az pont erre jó, másra nem, mert ettől még max-os ugyan a fegyver 30 ponttal, de forma meg semmi nem nagyon van benne. Ahhoz, hogy fejleszd, két-háromszor meg is kell formázni, hogy az oda kerülő mod fele annyi helyet foglaljon. Így tudod feltölteni teljesen. De minden formázáskor a szintje visszaáll 0-ra
És akkor megint csak 4-5 "pont" lesz benne, amíg újra fel nem mászik 30-ig.
MR-t csak egyszer kapsz érte.Kezdőknek a catalyst várományos és formázandó fegyverek: boltor, amprex, atomos, ignis. Ezek elvisznek egy darabig. A többit csak legyártod, felhúzod, és eldobod (eladod), ha nem tetszik. Később a Prime-okat lehet építgetni igény szerint.
-
khalox
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Azért 3 a "mod capacity", mert gondolom a Mastery Rank-ed pillanatnyilag 3. Tehát ez nem a fegyverektől függ, hanem a rangodtól.
Minél magasabb lesz, annál többet tudsz egyből felhasználni a 30-ból. Tehát pl. MR30 egyből az összest tudja használni, MR10 meg csak 10-et az elején.Ha a fegyver szinteződik, és "lehagy" téged, úgy lesz benne több pont, amit használhatsz. Ez az elején szívás. Meg tudod duplázni a 30 pontot Orokin Catalyst-tel, de csak abba a fegyverbe tegyél, ami tényleg bejövős, mert az elején kevésszer fogsz találkozni ezel, ha csak nem veszel mindig.
Ja igen... és hiába maxolod ki a Serration-t, ez miatt nem fog beleférni az elején semmibe. Így kelleni fog a "flawed" verziója is még egy darabig. Vagy 2 Serration, egy alacsonyabb meg egy magasabb szintű.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szerintem az alapok közül eladtam mindet, aminek volt Prime verziója, amit beleraktam a Helminth-be, azt ki kellett szedni újra. A macerásak mondjuk amúgy is a végére maradtak (Khora, Gauss, Octavia, Trinity), azok már a Helminth után voltak, így egyből mehettek is, miután felmentek maxra. (Pénzt még viszont nem kellett költenem, bár van egy-két Tennogen-es cucc, ami tetszik nagyon.)
-
khalox
őstag
Igen, jól emlékszel, ma lesz Umbra forma drop. Az új twitch rendszerre voltak kénytelenek átállni, így ha valaki még nem csinálta meg az unlink / relink-et, az tegye meg a drop előtt, különben nem fog működni.
Az új rendszer is működik, csak sajnos nem automatikus, mint a régi, hogy otthagyod és elvan, hanem be kell claimelni a stream végéig (vagy amíg le nem jár, de az általában ugyanaz).
Én ebbe a Primed Mod esett vitába nem álltam bele. Ki van zárva, hogy azt dobott Cetus-on. Az valami más volt, de mivel OP "lezárta a témát", ezért sosem fogjuk megtudni.

-
khalox
őstag
Az előbb bementem egy survival-ra 27:00 percnél, hogy összeszedjek 2-3 argon crystal-t, 3 perc után kimentem az egyikkel, aki megunta, és a NW beadta a 30 percest. Ez ráadásul relic volt. Nem is értettem.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Booster nélkül a Kuva cuccok agyzsibbasztóan lassan másznak fel. Még a Nukor is, ami alacsony szinten tarol.Meg van mellette egy Kuva Karak, de leginkább is mintha csak dísz lenne. Addig nem nyitok többet, amíg ezek fel nincsenek húzva.
A K-Driveokat csak akkor voltam hajlandó piszkálni, amikor dupla boosterem volt (event + sortie), akkor letudtam az összest. (Azaz nem, vissza van még az infested k-drive a Necralisk-en).
-
khalox
őstag
Amúgy írták a fórumon, hogy kedden "office nyitáskor" kiveszik a NW-ből, mert valami Wolf Hood, vagy mifene lett volna ott, csak nem jött össze nekik. (Hogy ezt mindig hogyan sikerül összehozniuk, azt nem vágom teljesen, de mind1. Szóval aki akarja, az holnapig vegye meg.) Van egy-két gyűjtő, aki kemény platokat ad ezekért, ronda vagy sem.
Mondjuk Ash fan-ként amúgy is megvettem volna a Cosmetic only verziót, csak mert Ash. Így majd kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, ha elkészül.
A másik, ami nem nagyon volt eddig az a Gauss Mag Helmet (vagy a Mag Gauss Helmet, ezeket mindig összekeverem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?
egy harmadikat).
)