Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Vaultos relicek 3 havonta cserélődnek, így később meg tudod szerezni, csak győzd kivárni a rotációt.
Igen
Igen
Exilus slotot kapsz a frameben ahova csak exilus modot tudsz rakni.
Igen. Plainsen Bossok
Igen
Bajod nem származik belőlük, néha betámadnak küldetés közben, de semmi extra. Érdemes a szövetséges szindikátusokat egyszerre húzni. Előbb utóbb mindet ki fogod maxolni a cuccokért.
-
Turist
tag
Oké, akkor néhánydolog ami eszembe jutott.
Amire rá van írva, hogy "vault" azt csak jelenleg nem lehet megszerezni és cserélődni fog, vagy véglegesen kivették őket a játékból? Ha utóbbi akkor csak csere útján lehet megszerezni platinumért?
A klános tárgyakat, csak a dojoban, lehet beszerezni, miután ki vannak fejlesztve?
Egy fegyver (és warframe) sebzését az alap értékén kívül, kizárólag a benne lévő modok határozzák meg?
Mire jó az "exilus warframe adapter/ Exilus warframe slot"? Küldetésből kaptam egyet de nem használtam el.
a "warframe Arcanes" -re azt írja hogy csak Eidolonok megölésével lehet szerezni. Ez valami end game content?
Prime warframeket csak relicek kinyitásával lehet szerezni? (tervrajz)
A különböző szindikátusok befolyásának növelését érdemes komolyan venni?
Köszönöm
-
Turist
tag
Sziasztok!
Van még a játéknak "valamennyire" aktív közössége (esetleg klánja)?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
BoneDragon #8792 üzenetére
Gyere inkább néha Discordra, segítünk
Pont van egy másik kvázi új tagunk is.
A new player experience nagyon szar hacsak nem olvas el egy lexikont az ember előtte. -
5150head
senior tag
válasz
BoneDragon #8792 üzenetére
Ajánlom a fórum keresőjét mert mindenki mindent leírt már ezerszer.
Továbbá a [hivatalos wikit] ha valamit nem értesz, itt is minden le van írva. (Ez kötelező. Csak hogy értsd: napi szinten használom pedig 2000+ órám van a játékban, ergo rengeteg tartalom van a game-ben)
Tradelni dojoban (klán) szokás a [market] segítségével. Relayen kb senki nem tradel, akkor már inkább a tradechat és inveljenek be dojoba.
Ez egy "régi stílusú" game. Nem villognak piros nyilak meg zöld körök sehol. Utána kell nézni, meg kell tanulni vele játszani, de megnyugtatlak nem rakétatudomány. -
BoneDragon
veterán
Ez a játék kiidegel. Azért kicsit jobban is vezethetné az ember kezét és mutogathatná mit hogyan kell. 20 percembe telt mire rájöttem hogyan kell tradelni.
Googlizni kell ezerrel minden miatt. Kiállok az út közepére felteszem a kezem aztán mivan? Rámirnak? Hogyan megy a deal? Árat láthatóan nem lehet állitani... Teljesen noob vagyok még, alig van valami fegyverem, de már rákényszerit a játék, hogy vegyek új fegyver slotot, mert nem tudom lekraftolni a cuccokat...
Meg ma tudatosult bennem, hogy ha ki vannak maxolva a cuccaid akkor nem növekszik az MR szinted... Mondom ráaggatok magamra pár szart, hát ez lehet nem volt jó ötlet. 2x faileltem egy missiont, 3. alkalomra meg kb 30 perc volt. Úgy éreztem magam, mint valami körökre osztott játékban.
Semmit nem magyaráz meg a játék, mit merre hogyan.. Nem akarnak új játékosokat bevonzani, vagy mi a zacsim van?
El is ment a kedvem kicsit... -
5150head
senior tag
válasz
wjbhbdux #8790 üzenetére
Kuva Fortressen kell nyomni a survit. Van egy tileset ahova be kell campelni és ennyi. Jön a Kuva meg a SE is. Szokásos DPS Khora SpeedNova csapattal. Lespawnol az összes torony, aztán 1-et töltöget kuvával a csapat.
Bár én a múltkor betankoltam SE-ből, ha péntek este látsz fent írj rám aztán tolhatjuk ha gondolod. Kuva nekem is jól jönne, pörgettem most pár rivent(...de minek?
)
-
5150head
senior tag
Pénteken Baro visszatér + dupla resource is lesz 24 órán keresztül.
Ami érdekes: az összes platformon lesz egyszerre, uh már hangolják a crossplay-t.
[link] -
wjbhbdux
veterán
válasz
BoneDragon #8787 üzenetére
Relayeken a PVP-s conclave karakter, de nem ingyen adja, új játékosként ne aggódj rajta, csak sokkal késôbb fogod elérni meg farmolni tudni amivel vehetô. Amúgy 8 hetente lehet venni tôle egyet, meg a nightwave battlepass szintek végefelé ad egy ilyent.
-
wjbhbdux
veterán
UmbraForma bp Teshinnél a héten.
-
5150head
senior tag
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
BoneDragon #8783 üzenetére
Hogy értve hogy másik karaktert?
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Van magyar klán amihez lehet csatlakozni?
Mivel teljesen kezdő vagyok érdemes venni másik karaktert, mint a kezdő? -
wjbhbdux
veterán
még tennocon ajándék: [link] 220k credits, 22k kuva, 22 riven sliver
-
5150head
senior tag
10.-én vége a Nightwave-nek. Ha van tokenetek Norához verjétek el vmire, mert utána elveszik.
-
5150head
senior tag
Vectis Prime, Depleted Reload, Primed Chamber. Még a FractReset arcane se kell
A többi meg ízlés kérdése.
Van is rivenem hozzágyorsan elfogyott a 200k kuva
Ahogy néztem 400 plat alá nem megy, Ducanatorral összenézve 310 platnyi prime junkot váltottam be a 3000 ducatértBiztos kijött volna olcsóbban is, de a f.om fog most emiatt relicet nyitogatni egész nap.
-
5150head
senior tag
válasz
wjbhbdux #8773 üzenetére
3000 ducat
Nem sűrűn láttam még ezt se.
Marketen meg 400 plat. Jó nagyot esett most az ára. Gondolom ennek örömére most fog is még esni, várni kell egy kicsit és platért megvenni(mondjuk ki használ már ebben a game-ben snipert?
... bááááár most eszembe jutott egy beteg build erre a modra
)
-
wjbhbdux
veterán
Baronál Primed Chamber lesz pénteken, tennocon előtti stress teszt gyanánt kérik hogy látogassuk [link]
-
Golden9
veterán
válasz
wjbhbdux #8769 üzenetére
A Twitch drop oldal szerint több csatornából lehet válogatni, és a Warframe is köztük van.
-
-
wjbhbdux
veterán
A magyar idő szerint csütörtök este 8kor kezdődő Summer Game Fest streamen lesz egy Tennocon trailer és 1 óra nézésért Protea warframe twitch drop jár [link] .
itt lesz: https://www.twitch.tv/thegameawards
-
wjbhbdux
veterán
válasz
pRoject22 #8765 üzenetére
Szerintem rosszul emlékszel mert a Warframe sose használta a Steames barátlistát. Csak azért köti össze hogy a Steam workshopon át árult Tennogen skineket meg tudd venni.
Warframeben külön fel kell venni mindenkit a saját Warframes nevén a listádra, vagy a chatbe írd /invite név paranccsal meg tudod hívni anélkül is.
-
Golden9
veterán
válasz
pRoject22 #8761 üzenetére
Szia!
Látom, nincs egy hsz-ed se még a Steam topikban, lehet, kezdő vagy még, és nem tudod, hogy csak úgy tudsz barátot felvenni, ha feltöltesz a fiókodra minimum 5$-t?
A láthatóságod állapota biztos nem okoz ilyen tiltást.
Szerk.: Ha a barátodnak már megvolt az 5$-os feltöltése, akkor ő fel tud venni téged.
-
Sziasztok!
Steam-es barátlistám offline mikor invitálni akarom a haverom, már nyitottam portot a routerben, NAT-om open minden létező dolgot kipróbáltam, van esetleg valakinek valami ötlete, hogyan lehet ezt orvosolni?
-
Golden9
veterán
Én nem kaptam semmit, megpróbálok többször belépni, talán megjön.
Közben meg találtam egy ilyen leírást, most miután telepítettem a játékot.
[Guide] How to claim the Epic Game Store (EGS) weapon skins without having to re-download the entire game. -
Golden9
veterán
Ingyen Warframe Dual Kamas, és Lotus Color Bundle jár annak, aki május 26-ig az Epiic kliensen keresztül belép a játékba.
-
wjbhbdux
veterán
hmm
Digital Extremes trademarks Soulframe in Europe [link]
Új játék? Lassan 10 éves lesz a Warframe. Azóta volt a keystone/amazing eternals OW klónjuk amit még a beta alatt leállítottak.
-
5150head
senior tag
Most így "pár" óra után:
Igencsak grindos az új content. Ez most lehet jó meg rossz is. Az is lehet, hogy el vannak b@szva a dropratek, mert mire Gyre-t kifarmoltam megőszültem. Vicc, hogy rare cuccból 4-5 is esett, mire az uncommon kipottyant.Egy-egy run (rot C-ig) 20-25 perc amit sokallok főleg úgy, h nem lehet gyorsítani a rotációt. A Void armageddon pl sima mobile def, annyi h van benne egy Angel harc ami egy jó buildel kb 10-20 mp
de ami idegesítő, hogy ez a 20-25 perc rohangálással megy el A-B között.
Az egyes wavek között meg szerintem túl hosszú szünet van, csak megy az álldogálás...
Az új evolve fegyók érdekesek, a pisztolyba beletoltam 2 formát és a secondary form-ja elég op-nak tűnik. A primary meg a melee annyira nem fogott meg, de a primary-t még fel se húztam. Az evolvok feloldásáért XP-t kapunk, bár azt nem figyeltem, h ez beleszámít-e az MR-be (gondolom igen) Némelyik feladat nevetségesen könnyű némelyik meg simán csak idegesítő - pont mint a riveneknél, viszont ezektől elég erős buffot kap az adott fegyó.
A két sima fegyót még nem sikerült kiszedni, Gyre meg még gyártódik szóval ezekről nem tudok nyilatkozni.
A Madurai focus suli OP lettSzerintem ez fog kapni majd nerfet. Eidolonon még nem néztem, de sztem gyorsítani fog ott is a játékon.
Új Arcanek közül 2-t találtam értelmesnek a leírás alapján. Szépen potyognak a küldik közben, meg standingért is lehet vásárolni őket.
Vicc, hogy az új NPC-k közül egy árul csak értelmess cuccokat, egy csak cosmeticokat a "hotelszobába", a másik meg csak a repu beváltáshoz van. -
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8754 üzenetére
Csak pár órát volt időm játszani.
Az új void dasht szokni kell, de soooookkal lassabb mint a régi. A focuspontokat át se néztem még, csak gyorsan kimaxoltam őket. Annyit láttam, h sok buffos dolog van. Operátornak is van 2 abilityje focussulitól függően.
A quest semmi különös, végigvezet az új játékmódokon.
Az új játékmódok sztem jópofák, főleg h van benne bossharc, a bountyiknál meg van egy kitétel amit teljesíteni kell quest közben h meglegyen a bounty. (pl ölj meg enemyket operatorral, meg ilyenek)
Az új fegyóknál is vannak ilyen kitételek amivel lehet "upgradelni" az adott fegyót. (jobban nem tudom leírni, én is csak a pisztolyt néztem eddig)
Az új tilesetek sztem nagyon hangulatosak. Tetszik ez voidból visszatért, elhagyatott hajó téma. (Event Horizon-t is csípem, az a film kb ugyan ez)
A frakció repu olyan tokenes mint deiomoson, de tokeneket lehet találni a pályákon is ha a küldikből nem lenne elég.
Ahogy éreztem próbáltak az "endgame" felé menni elég magas szintű enemyk vannak, plusz eléggé grindos. Random kis szintűek simán elfailelik a küldiket míg te tokenre vadászol
Az exilus rework elég combos" Csak ennyit tudok elmondan Vietnámról"
-
s4hu|SyD^
addikt
Kíváncsi leszek mennyire lesz értelmes ez a Focus rework. Még a végén kipróbálom.
-
Golden9
veterán
Warframe: 9 Year Anniversary Pack - Április 4-ig elérhető.
Lex Pistol
Weapon Slot
Stratus Pistol Skin -
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
2022-es Warframe kérdőív.
Ha szívesen változtatnál a játékon, vagy csak nyomja a bögyöd valami azt most a devek tudtára adhatod:Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
-
s4hu|SyD^
addikt
Néztem. Amúgy is látszik ha van egy update akkor sokan visszajönnek, aztán le is rakja mindenki. Meg hát rengeteget megy a hype. Már idegesítően amúgy az arcodba nyomják. A sok youtuber elkezdte neki tolni, nemtudom memnyit kapnak. Pl. ez az iFlynn, akit én is sokat néztem a kezdetekkor. Majd ő is megpihent. Update előtt ő is nagyon nyomatta a hyoe-ot. Gondolom megkérték "szépen". Az a baj ez a sok biznisz talán majd a játék kárára megy. Hiába lett hangoztatva ez a Tencent-nek nincs beleszólása ha az ellenkezőjét csinálják.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8743 üzenetére
Hát gyanítom, hogy a Man in the wall majd a Duviri-vel jön, mint ahogy egy Orokin open world. Szerintem. Bár jövőre el tudom képzelni, hogy Drifter/Operátor bővítések jönnek, rengeteg Orokin meg Sentient témás update. Bár még mindig nem tudom mivel akarják a játékosokat megtartani. Játékosszám egész magas amúgy, kicsit meglepő, mert ugye sok újítást nem kaptunk, amiért érdemes lenne napi szinten tolni.
-
5150head
senior tag
Mert Ballasnak ugyan az volt a célja mint a Sentienteknek. A tennok elpusztítása. Az orokinok után a tennok lettek a fő ellenség. És mivel Hunhow "eltűnt" a színről, ezért Erra-val szövetkezett. Az ellenségem ellensége a barátom...
Ballas egy irányításmániás, nárcisztikus, egocentrikus pöcs. Úgy alakította a dolgokat, hogy ő legyen hatalmon, nagy befolyása legyen. Talált egy ellenséget aki ellen lehet harcolni.
Láttunk már ilyet a történelem során is...
Mióta kijött a NW a készítők lenyilatkozták, hogy ez az előkészítése a világégésnek, csak nem akarták az egészet a nyakunkba zúdítani. Hát majd meglátjuk 2022-ben...
Mindenesetre a Man in he wall biztos meg fogja kavarni a szálakat -
s4hu|SyD^
addikt
Mondjuk a végén meg engedték a fullos WF-et meg Operátort. Minden 1 lövés volt... Sőt az ikertesó intézett mindent is.
A történet jó viszont érdekes, hogy azt a nagy inváziót ilyen gyorsan lenyomtuk. Effektek is jók voltak. Eidolon Lotus rendesen ijesztő. Grineer játszása annyira nem jött be (csak úgy maga a perspektíva), a másik kettő igen. Bár sok dolog így is marha vontatott és unlmas volt. Igazából mindhárom perspektíva csak elnyújtott volt. Az Operátor lopakodásos részről meg me is beszéljünk...
Jövőre majd újrajátszom ha megcsinálják.És ezúttal megragadom az alkalmat, hogy sikerekben és egészségben gazdag 2022-őt kívánjak mindenkinek!
-
ViZion
félisten
válasz
5150head #8740 üzenetére
OK, de Ballas is a gyűlölt orokin volt, miért engedték, h irányítson?
Amúgy érdekes, csavaros a történet, lehetne még ilyen "más bőrében" kampány, nagyon tetszettek. Meg ugye az is jó volt, h nem a fullos warframe-val kellett menni, alapból már unalmas a játék, Ash, Khora vagy Baruuk és kész. -
5150head
senior tag
A sentienteket eszközként készítették az Orokinok, arra hogy a Tau rendszert terraformálják. Amikor a Sentientek "öntudatra" ébredtek az Orokinok ellen fordultak.
Az Orokinok felhasználták a Tennokat arra (akiket egyébként Margulis fogadott "örökbe"), hogy a háborút megfordítsák.
Ballas elártulta az Orokinokat amiért megölték a párját Margulist és infokat adott át a tennokról és a warframekről a Sentienteknek.
Hunhow (a központi tudata volt a sentient drone-oknak) elküldte a lányát Natah-t hogy a Ballas által szolgáltatott infokkal semmisítse meg az Orokinokat és a tennokat. Az Orokinokkal sikerrel járt, de a Tennokat nem volt szíve megölni. Elárulta apját Hunhow-t, majd a nevét Margulis kedvenc virága után Lotusra változtatta és gyámsága alá fogadta a tennokat. (ahogy korábban Margulis is tette)
Ballas szövetkezik Erra-val (aki Natah/Lotus tesója és Hunhow fia) így közvetve vezeti a sentienteket.
Hunhow ekkor rejtőzik.
Persze még ezer másik szálon történik ezer másik dolog mindenkivel de így nagyjából megvannak a szálak és az indítékok.
New war:
Ballas és Erra megtámadják a rendszert Sentientekkel és az embereket a Narmerrel agymosott zombikká változtatja. (ekkor látjuk a trónon ülni) Ebben az univerzumban az embereket a tennok ellen hangolták és majdnem kiírtották őket.
A drifterrel szövetkezünk Hunhow-al hogy Erra Archonjaiból kiszedett szilánkokkal tudjuk gyógyítani Lotust (a 3 boss) Hunhow szereti a lányát Lotust és segíteni akar neki. Ekkor kapjuk az új ijjat is.
Amikor Ballas feldühödve a Tenno visszatérésén elhatározza hogy felfalja az eredeti rendszer napját egy Sentient anyahajóval, így elpusztítva az egész rendszert akkor Erra diszidál mellőle és segít a tennonak meg a testvérének.
Ezután öljük meg Ballast. -
ViZion
félisten
válasz
5150head #8738 üzenetére
fain...
Nah, én is végigtoltam. Sokkal jobb lett, mint a legtöbb, talán az Orphix dolog volt ilyen jó utoljára. Beosztottam több estére. Érdekes volt másokkalharcolnimászkálni.
Pár dolog nem világos a történetben. Az orokinok (mint Ballas) készítették a Sentienteket. Hogy lett megint Ballas a vezérük, mikor őket akarták első sorban kiírtani? Erra miért állt át hozzánk? Hunhow mikor mondott le a sentientek vezetéséről? -
5150head
senior tag
Itt egy "rövidített" New War story: [link]
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyébként durva, hogy mennyire jól felfrissítették a fény-, árnyék effekteket meg úgy lap etően jók az effektek + animációk, de a textúrák meg a modellek valahogy nagyon a múltban maradtak legtöbbször. Sokat ront az élményen nálam, hogy az Operátor katasztrofálisan néz ki. Legalább erre az update-ra igazán frissíthették volna.
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head #8730 üzenetére
tegnap toltam ki és én is ugyan ezt érzem amúgy, nagyon fasza lett ez a küldi, csak az az utáni üres űr tátong ami eddig is, grind ugyan abban a köntösben, remélem amúgy vissza lehet 1-2 dolgot csinálni olyanra mint amilyen előtte volt, nekem pl vallis így nem tetszik (van 1-2 bug, vettem egy új monitort és vallis HDR ben iszonyat világos, kb minden vakítóan fehér alacsonyabb értéken is - de a questet kitolva HDR-ben nagyon brutál gfx-je volt a játéknak - sokszor csak néztem), farmolom az új framet, de agyfasz amúgy... folyton az új mati meg endo, utóbbi már a könyökömön jön ki
-
5150head
senior tag
Az új New War quest nekem nagyon tetszett, érdekes volt látni a greneert meg a corpust. A Teshines rész is szuper volt és amikor a drifter szál ment már kezdtem örömködni,
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-
de aztán ahogy vége lett a questnek realizálódott hogy megint nem kaptunk semmi új funkciót vagy tartalmat. A quest alatt láttunk egy csomó új mechanikát pl az új ajtó hacket (ami agyfasz amúgy ) vagy ugye a frakcióküldetéseket, teshin "rope" mechanikáját, vagy a driftert de ezek közül semmi nem jelenik meg az alap játékban. Miért?
Én arra számítottam, hogy a new war tényleg háborút jelent és hogy a sentientek legyalulják a rendszert és a háború miatt jönnek új dolgok. (pl amikor a 3 bosst kellett leölni ott látszódtak is a piros node-ok, már akkor hypeolódtam, hogy kapunk egy csomó új tilesetet, roncs corpus shipeket és ostrom alatt álló greneer állomásokat, de nem kaptunk) A Drifter létjogosultságát se értem igazán. Milyen jó lett volna egy drifter talent fát kapni (mint a tenno sulik) ami a gerilla/szabotázs mechanikára épült volna. Pl a sentientek kiszúrják a frameket és csak a drifterrel tudsz bemenni helyekre/csinálni dolgokat. Ez így jelenleg nem több mint egy tenno skin. Aztán ezek a kihagyott ziccerek helyett kaptunk 2 bountyt egy új nyersanyaggal... meg pár új cuccot... jah meg tavaszodik fortunán. Háború meg sehol. Ha értékelnem kellene a story quest 10/10 az "ingame" content meg 10/1 Ebben a topicban miért nincs spoiler gomb?
[ Módosította: radi8tor ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Mennyire bugos az update vagymár érdemes nekifutni?
-
Golden9
veterán
Warframe Weapon Giveaway
Login to get the Oscira Staff and Longsword Skin. Perfect for beginners and experienced users alike! -
s4hu|SyD^
addikt
Látom van már 2 hotfix. Sikerült nekik megint kiadni egy bughalmazt.
-
wjbhbdux
veterán
DE Steve stream már megy, jön a nagy update
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #8722 üzenetére
Azt hiszem, mindegy mivel fognak jönni dec. 15-én, az kevés lesz. A játékosbázis apad eléggé, egy ilyen tartalom meg legfeljebb két hétig tart, a játékmenetben meg csoda változás nem lesz úgysem, így kb. egy hónap, és minden visszatér a "régi kerékvágásba". Valahogy így vagyok most én is, hogy csak a daily login, és annyi. Nehezen tudom rávenni magam, hogy játsszak is.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
wjbhbdux #8721 üzenetére
Mindegy. Legyen jó a sztori. Szerencsére mikor kezdtem a Warframe-et nem spoiler-eztem el a dolgokat előtte így minden meglepetésként ért. Imádtam. Aztán onnantól, hogy megkezdődik a grind és tényleg már több 100x futod ugyanazt kicsit kiöli valahogy azt, hogy naponta lépjek be ugyanazért. Álltalában az MMO-k nálam itt véreznek el. A sok napi, heti, havi dolgokkal és ezekhez csak hozzátesznek az új update-ek. Értem én, hogy van egy határ amin már nem tudnak átmenni, hogy ne legyen unalmas hosszútávon. Ezért is szoktam akkor átváltani Single Player játékokra egy ideig.
Egyébként remélem az Operátorok kapnak nagy buffot, mert én nagyon élveznék azokkal is játszani. Elegem van a sok Warframe-ből.
Brutálisan tolják a Hype-ot, mert még a Youtube is ajánlgat olyanokat, akiket sosem néztem és hirtelen elkezdtek megint Warframe-el játszani. Persze tudjuk és van is aki nem tagadja, hogy a DE kérte(vagy fizette) meg őket, hogy nyomják neki ezerrel most. -
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #8719 üzenetére
Ez egy pár órás quest lesz, én nem reménykednék hónapokban
de a végén biztos lesz valami ami felforgatja az alap játékot mint anno a focus, a rivenek és umbra bevezetése a korábbi nagyobbak után.
Szeretnék felfedezni egy új csillagrendszert pár új bolygóval, de eddig úgy tűnik ők támadnak és nem mi megyünk utánuk -
ViZion
félisten
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anubys1984 #8718 üzenetére
Egy patch note-ot érdemes megvárni. Sajnos nagyon sok nagyobb update-et úgy vártunk(én legalábbis), mint a messiást aztán vagy max 1-2 hónap öröm volt benne vagy hatalmas csalódás és grindfest.
-
anubys1984
aktív tag
[link]
Azért még megvárom az első véleményeket, de lehet, hogy hosszabb kihagyás után ismét rákukkantok a játékra. -
wjbhbdux
veterán
DISCORD100k kódért 3 napos xp booster.
-
5150head
senior tag
Új New War trailer
#8715 s4hu|SyD^ Engem se nagyon, nincs mit kiszednem. 1-2 hónapja csak belogolok, de mióta meglett az 1000, azóta már csak arra figyelek, h néhány naponta belépjek, nehogy kirakjanak a dojoból.
A veteránoknak talán a NW hoz majd valamit. -
DeliD
csendes tag
válasz
5150head #8710 üzenetére
Egy fontos infó pluszban: a kiegészítőket (accessories), mint pl. az armorok és egyéb kozmetikai dolgok, csak a fizetős Regal Ayaval lehet megvenni. Több helyen is írták, hogy ami eddig Prime Access exkluzív volt, azt ebben az eventben sem lehet kiszedni a farmolható "sima" Ayaval (sajnos).
"Prime Accessories such as Syandanas, Sugatras, etc. are exclusively available through trading Regal Aya with Varzia during this time." -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8710 üzenetére
Durván. Némelyik frame főleg amelyik unvaulted amúgy is fillérekért ment ha várt az ember. Vagy kiszedte. Annyi lesz megint, hogy a veterán jól behúz egy csomót a spájzba nehezebb időkre. Kicsik meg örülnek majd hogy mindent ki lehet szedni. Kérdés milyen lesz az RNG. Igazából engem csak a kozmetikák érdekelnek. Azok nem tradel-hetőek. A többi meg tényleg aprópénzért fog menni ezek után. Meg is veszem az összes hiányzó részt kb 1-10 platért a Prime fegyó darabokért.
-
5150head
senior tag
Nov 16-án indul a Prime Resurgence "event"
Az új resource-al (Aya) vaulted reliceket és egyebeket lehet majd venni heti rotációban.
Regal Aya-ért instant meg lehet venni majd a cuccokat, de ez nem farmolható és nem tradelhető, csak pénzért lehet megvenni.
Amit furcsálok így elsőre, hogy pl a Targis Prime Armort is ki lehet majd szedni Aya-val, pedig az Prime Acces exkluzív volt.
Mivel egyre csak sokasodnak a prime framek, gyanítom, hogy ez visszatérő event lesz.
Kíváncsi vagyok, mennyire b@ssza majd meg a prime marketet.
[link] [link] -
5150head
senior tag
válasz
ChPessimist #8707 üzenetére
-
ChPessimist
tag
Úgy látom a community magyar oldalon nem változott a többi játékhoz képest.
Viszont a random külföldiek akikkel beszélgettem eddig nagyon segítőkészek akármilyen hülyeséget kérdezek, segítenek, egyszerre rámírnak többen.
Sokan szinte megkérnek, hogy adjam őket hozzá barátnak és ha bármi van, írjak nyugodtan. -
wjbhbdux
veterán
New War concept art
-
1dude
senior tag
válasz
Beretvás #8699 üzenetére
Én. De irhattam volna lvl200 bombardot is. Jó ha van (vannak), de nem kellenek. Umbral intensify jól jön a primed hiányában, a többi max akkor, ha befér. SP -ben szintezem a frameket, ha nem figyelsz, ugyan úgy egy lövés vagy 3 umbral moddal, 2 arcannel és adaptationnel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen széket vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Béta iOS-t használók topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest