Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz ViZion #7190 üzenetére

RJ-t már én sem megyek mostanság, csak ha muszáj, én arra gyanakszom h megcsinálják a teljes 'single player" részt és utána tesznek még bele tartalmat/életet a nyitott világokba is, ugye adják ki az új content-et warframek, fegyverek és egyéb cuccok gyanánt h jöjjön be pénz, közben meg hegesztik a történetet, ha vége lesz az utolsó felvonásnak sztem még csiszolnak rajta párat és talán megkapjuk a normális teljes játékot (számomra ez lenne a logikus, aztán majd kiderül idővel h miként alakul a játék és dev csapat sorsa)

a nagy többségnek már valószínűleg megvan protea, én amúgy imádom, mostanában azzal megyek többet, főleg infested bolygón elég hasznos a 2es artillery képessége, sőt még a 3as dispenser is

deimos nem lett túl nagy, de idővel lehet még bővül, plainshez és vallishoz mérve eléggé pindurka lett, remélem még tesznek hozzá a területhez - plains amúgy folyamatosan változik (új nyitott helyszín ugye az ahova barlangon keresztül lehet lejutni-ez sem volt benne day1, akkor sok objektum került bele, domborzat is változott itt-ott), sőt még vallis is (ködfelhőket véltem felfedezni itt ott amolyan nagyobb krátereknél és objektumok körül)

ja és 37,54Gb lett a játék most utóbbi pecs után - ennyi volt: 42,47Gb

Új hozzászólás Aktív témák