Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
még annyi hogy az incursion küldik csak akkor láthatók ott fenn, amikor a starchartot átállítod steel path módba
szokták tolni azért ezeket (ha nincs aktív free slot squad akkor téged rak be hostnak, ez azért előfordul, de ami gyors küldi azokat szeretik jobban csinálni az emberek úgy vettem észre), viszont ha meg is veszed majd az adaptert akkor oda még kellei fog acolyte dobta (steel path) arcane, én most ezt is farmolom, deadheadet akarom kirakni, persze random dob mindenfélét, majdcsak kimaxolom
ez is azért hatalmas grind ha azt vesszük -
Źşë'
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
vagy steel path incursionokat csinálsz, amiből minden nap van 5 (fenn jobb oldalt kb a küldetéseknél, ahol a sortie szokott lenni található) vagy acolytokat vadászol steel path küldetésekben, megközelítőleg 5 percenként jön egy, vagy def vagy survi a megfelelő erre, ha egyedül vagy és megöl akkor bukod a cuccot mert despawnol, viszont ha csapatban vagy akkor ott csak akkor megye el ha a csapat minden tagja fekszik, ebből a szempontból jobb, viszont manapság mindenki rushol, 2 se-t dob amúgy, a küldetésért meg ha jól emlékszem 5 jár - meg az acolyte dobál most már arcanokat fegyverekbe, ezeket gondolom tudod az adapter után
-
Beretvás
veterán
Steel essencet hogy kapok? Megvan s steel path, tudom csinálni de még csak az első nodot csináltam meg a földön. Kellene az adapter a fegyoba az meg steel essence- be kerül.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Szerintem tök mind1, milyen alapszíne van neki, úgyis át fogod színezni majd. A smeeta az smeeta, kinézettől függetlenül.
A trade-kor ha kiteszi az ablakba, akkor tudsz jobbklikkelni rajta szerintem, ahogy a lich-eknél is, de lehet, hogy tévedek. (Bár logikus lenne, régen trade-eltem már ilyet, és akkor is csak egyszer vettem.) -
Beretvás
veterán
Láttam tegnap ,hogy hirdettek smeeta kavat kódot, hogy tiszta fekete. Honnan tudom ,hogy nem b@sz át lehet ellenőrizni valahogyan mit veszek? Amugy meg a kinézetén kívül nincs más különbség a smeeta kavatok között ugye?
-
Źşë'
addikt
tegnapi sortival meglett az első legendary core-om, igaz nem nagy szám a cucc, de nekem annál inkább mivel letoltam 1000+ sortit és még egy darab nem esett - veteránként talán ez volt az uccsó mérföldkő ami még hiányzott eddig, kész röhej
nem találom sehol sem hogy hol lehetne megnézni komolyabb statot, pl letolt sortie-k számára lennék kíváncsi, tud valaki ilyen oldalt ahol nyomon lehet követni?
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
A legutóbbi két lich-nél (ennyit láttam csak a SoP update után) egyszer sem sikerült "normálisan" szúrni a parazonnal, amikor az első már jó volt. Az egyiknél az első kettőnél duplázott (egyben volt), a másodiknál pedig a második kettő duplázott. Hihetetlen bugos, pedig korában ez jól működött rendesen.
Ezt a legutóbbi NW patch-et meg hagyjuk is... még egy rendes javítást sem tettek mellé. -
Synaptic
senior tag
Mikor jön vissza a Nightvawe ? Nitain extract kellene ,de máshonnan nem akar kijönni .
-
Beretvás
veterán
Köszi az infókat. Le is gyártom ahogy meglesz a szükséges MR szint.
-
doktordevil
tag
-
Synaptic
senior tag
Létezik valami aktívabb magyar klán. MR16 vagyok , eddig egyedül toltam , de eluntam magam

-
Beretvás
veterán
Tegnap láttam egy kolbászt aki Bubonico- val nyomult. Ez volt az első akit láttam ezzel a csúzlival. Mi lehet az oka ,hogy nem használja senki? Videókból nem tűnik rossznak és jól is néz ki bár ez szubjektív.
-
Beretvás
veterán
-
5150head
senior tag
56 sis?
nálad is van baj akkor bőven 
Amúgy nálam így alakult a matek:
Lich: 32 db, 4 emphemera 12,5%
Sis: 8 db, 3 emphemera, 37,5%Ennyit az RNG-ről

Tenetből nem is fogok többet nyomni, igazán csak az arca érdekelt az meg 50+%-os szóval jóvanazúgy

Viszont Kuva Zarrból csak 20% körülim van és szar a status is rajta, szóval az majd kap upgradet csak rá kell vennem magam
főleg úgy h ma, miközben nézegettem a rivenjeimet jöttem rá, hogy van hozzá rivenem is.Más: Nyitottam ma egy Ignis rivent. (még nem volt) 2-3 pörgetésre: +damage, +multishot -magazine
mondom akkor beletolom a 7. formát is
Átbuildeltem full statusra + Galvanized Aptitude és Chamber meg fullos Primary Merciless.
Csak simuban néztem, de a 100as Corrupted Heavy Gunnerek szépen olvadoztak
Riven nélkül is erősen ajánlott cucc.Amúgy ha már ennyien nyomjátok a kuva Lichezést összehozhatnánk egy közös vadászatot.
-
khalox
őstag
Tegnap csináltam egy Bramma-t, kb. 1,5 óra volt tokkal vonóval. Előtte meg egy Grattler-t, az kicsivel tovább tartott, de az sem volt 2 óra.
A bolygómászás kicsit uncsi így, de mindig volt csapat szinte minden node-on. A Sister-eket még nem kezdtem el. Még 3 kuva fegyver hiányzik, lehet, azokkal próbálkozom előbb, megvárnak a spinék. -
Źşë'
addikt
meglett az utolsó "rad" ephemera is, 56 sisternél megállt a farm
az utolsó emlékezetes lesz az biztos, 4. alkalommal tudtam csak legyakni, meglett a sorrend, mondom vár vele a tököm, behívom... erre a rush az megy mint mindig, ott kinlódtak valakinek a lychével extraction ponton, de bebugolt, a beacont már korábban leraktam csak nem akart bejönni, gondoltam vár valakiére a sorrend miatt - az után spawnolt le, de persze hogy ez is az ext pontra, leszedáltuk, erre mennék oda adni neki az első parazon szurit, és nem beugrik mindenki... ?!
a következőre is behívtam beaconnel, mondom leszarom, nem akarok többet kinlódni vele, erre kapásból berakta, jön vissza a csapat, nem is kell mondanom benyalta szinte mindenki a rad proct, gara engem leszedált üvegbábuvá, ott néztem végig míg el"afk"-olt a sisterem -.-
a harmadik esetnél meg ketten voltunk benn, ott már nem raktam le beacont, mondom nem pazarlom
nem kellett sok már jött is, két alkalommal volt hogy nem volt interakció a mocskon, és megint el"afk"olt, fogtam a fejem... mondom ilyen nincs, kb olyan 1 és másfél óra között volt egy, mondjuk 5ös szinten lehet picivel több volt, a régi rendszerrel volt 2-2,5 óra egy, mondjuk nem tudom h grineereknél változott e a helyzet, még ott is van 2 vagy mennyi fegyver amit beraktak :/ -
khalox
őstag
válasz
doktordevil
üzenetére
Úgy tűnik, hogy override esetén nem működik, persze simán lehet, hogy egyéb esetekben sem. Már jelezték a fórumokon is többen.
-
doktordevil
tag
Skacok nálatok működik a helmith invigoration? Múlt héten ment, most megint akarok egyet és ezt kapom : "Invigoration failed, your accont has not been changed"
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Itt az ún. progenitor frame számít, hogy mivel vagy akkor, amikor a lich születik. Hogy magát a lich-et mivel gyakod le utána, az már nem. Nem tudom, hogy erre vonatkozott-e a kérdés.
De ha mindig Wukong-gal "csinálod" a lich-et a legelején, olyankor mindig csak impact ephemera-t kaphatsz a lich-től, a másik fajtákat sosem, és a fegyver is mindig impact-os lesz.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem kellenek bele más mod-ok, azt "alapból" adja. Tehát ha nem teszel bele semmit, akkor az eredeti stat-hoz már ott hozzájön az 50% toxin (ami egész jó, mert 60% a maximum).
Emelni vagy megváltoztatni lehet, ha egy ugyanolyan fegyvert (csak esetleg más elemmel) összeolvasztasz vele (Valence fusion), de 60% fölé akkor sem lehet menni.Szerintem ez a százalék amúgy is túl van lihegve, tökmindegy, hogy 20%, 40% vagy 60%, inkább azért lényegesebb az elem, hogyha kombináljuk valamivel, akkor milyen hatása lesz.
-
Beretvás
veterán
Hogyan van ez a sebzés % a kuva fegyokbnál? Ad pl 50%toxint akkor olyan modok kellenek bele ami toxint ad? Vagy hogy kell ezt? Nekem most 49%impact es ogrisom van. Elég jó de ha másik elementel jobb lenne akkor farmolok egy olyat hozzá.
-
Beretvás
veterán
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
A 8-ból semminek a valószínűsége is még 0,17, ami annyira már nem sok, de azért még simán benne van a pakliban.
Erre amúgy mások is panaszkodtak már, de magamnak nincsenek rossz tapasztalataim vele. Eddig 3 ephemera 15 lich-ből, ami véletlen pontosan 20% (de persze a valószínűség nem így működik).
-
-
Beretvás
veterán
Azóta belejöttem..
és már 2/2,5 óra alatt megvan 1...
-
Én mindig rápróbáltam. Kicsit csalódtam is, h nem emelkedik a szintje tovább.
Megfelelő frame-val nem kihívás. Ash-t vidd, vagy egy Baruuk és röhögve megölöd...
Ahogy a kolléga is írta, le kell vadászni. Eleinte én is hagytam, mert biztos nem menne, stb... aztán már annyi szirszart elvitt, h rákattantam, ki is szedtem majdnem mindent. Egyet sem kíméltem meg, inkább a fegyókat húztam fel, ha már megvolt. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
ha nem tudsz egyet se akkor ne próbálj rá mert nagyon kicsi az esély, de ha már 1 requiem megvan akkor érdemes rápróbálni hogy az van-e az első helyen, és kilogikázni a sorrendet mire meglesz a 3.
Ha mások is akarják ölni a csapatban akkor ha levered kétszer(?) de nem próbálsz rá eltűnik -
Beretvás
veterán
Nem mellözni akarom hanem addig nem megbökni még össze murmurozom a tudást a 3 runárol. Tehát lemegyek és ölöm a murmurt ez meg közbe betoppan és ha én megbököm akkor erősebb lessz a semmiért. De ha lelépnék mikor betoppan és murmuroznék másik mapon vagy ugyanazon ujbol még meg nem tudom mi is a 3 runa az járható út e?
-
Źşë'
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
ha választasz magadnak egy lich-et vagy sistert akkor sztem jobb rá koncentrálni, nem mellőzni, mert amíg olyan node-okra járkálsz ahol jelen van akkor veszi elfele tőled a dolgokat - én legalábbis azért húzom magamra mert le akarom gyakni, kvázi vadászom rájuk
meglett nekem is a legendás szint, de hülyén is hangzik
pár tenet fegyót felhúztam és máris bedobta, am nagyon gánya dolog megint ez a sok formázgatás, vagy egy olyan sejtésem hogy ennyi cuccal most jó ideig nem kell számítanunk contentre! -
Beretvás
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Értem.
És pl ha bemegyek szóloba murmurozni, ugye állitólag 10 olyan mob spawnol le egy mapon, és megjelenik a kuva én pedig leavelek nem ölöm le hogy ne nőjön a szuntje akkor eltűnik arrol a mapról a küldi? Vagy ennek lenne negatív hatása? Jo lenne nem felhergelni 4 es 5 ös szintre.
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Igen, ha átállítod magad mellé, akkor nincs fegyó, de ha a lichnek van ephemera-ja akkor azt azért megkapod. Az átállított lich megjelenik és segít neked a harcban ha meghalsz.
Ha leszúrod mindig nő a Lich szintje egészen 5-ig, ez nem host függő. (ha volt is ilyen, bug volt)
Tudtommal nem lehet állítani, h Te legyél vagy ne legyél a host. (Ha lenne ESO-n meg Railjacken mindig Hostként játszanék...) -
Beretvás
veterán
Tegnap meglett a legnagyobb baklövésem. Vettem egy kuva ogrist,le is öltem a genyot relative gyorsan könnyen. Erre megkegyelmeztem neki és nem tudtam hogy akkor nincs fegyo..
Azt mondták játékban ,hogy ha nem én vagyok a hpst murmurozás közben akkor ha megjelenik és megbököm akkor nem lesz erősebb. Igaz ez? Valamint hogy csináljam hogy ne én legyek a host mikor kiválasztom a mission-t???
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Mert nem haladsz a bolygókkal gondolom.
Ott van a sok alap frame + klán + Nightwave, companion-ok, fegyvert Mindig kell húzni. Nálam mindig bent volt egy alapfegyver amivel öltem mellé 2 másik amit húztam + companion amit húztam. MR13-14 nevetségesen gyors. Ha be akarod gyorsítani legyártasz mindent majd veszel booster-t hétvégére vagy 1 hétre és SO/ESO. -
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem tudom milyen appra gondolsz, de ami a legjobb szerintem az a warframe.market
Arra, hogy megkapod-e a kiírt áron egyáltalán nincs garancia, de erre van a repu rendszer, ha ilyen van meg tudod írni értékelésben.
Cuccok eladásakor szoktak olyat trükközni, hogy hirdeted a cuccot adott áron is amikor rádír ingame a vevő a market által generált alap szövegben átírja az árat. Mindig csekkolni kell, hogy tényleg azon az áron raktad ki mint amit ingame ír a vevő.
Vevőkén esetleg az lehet, hogy az eladó trade-kor nem megfelelő partot rak be, de ez a ritkább.
Sokat írtunk már a trade-ről, érdemes odafigyelni, de nem jellemző a scam.
Ha nem drága/ritka/új cucc kell érdemes az ali/klán chatre írni hátha kapsz valakitől.#8446Beretvás Tradechaten érdemes az árakat összenézni az oldallal. Tradechaten is sokat tradeltem már, de ált. csak 10-50 platos apróságokat amit gyorsan el akartam passzolni, de marketen meg nem akartam vele kínlódni. Figyeltem a WTB-ket aztán ha volt olyan partom és a vevő is jó áron kereste akkor rárepültem.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha nem annyiért adnák akkor írhatsz negatív értékelést, ezt gondolom a legtöbben el akarják kerülni. Legfeljebb az szokott gond lenni hogy már eladta mire ráírsz és még nem jegyezte be az oldalon.
Ma este 8-kor végetér a Nightwave, ne felejtsétek elkölteni a maradék creditet mert elveszik.
-
Beretvás
veterán
Kérdés. Ez a warframe marketos app mennyire megbízható? Gondolok itt arra ,hogy ha ott kinézek valamit és irok az eladónak akkor meg is kapom az ott meghirdetett áron?
-
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Néha van, meg a chatet újra indítja, nálam ez a gyakoribb. Érdekes, h not responding az orbiteren szokott lenni, nem ingame.
Másik gém a SW BF II, itt kiírja, h szar a net. Nah, a minap leteszteltük: ha asszony megnyitja a faszbúkot, akkor mittomén 5-20 sec-ig brutál forgalmat generál és megfogja a netet. Olyan 15-25/10 ami stabil nálam amúgy.
-
5150head
senior tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Szia.
Egyáltalán nem jellemző. Múlt héten volt szerverpara, semmi nem ment mert a partnernél lehaltak a szerverek (meg úgy tudom más játékok is ugyan így lehaltak ugyan ez miatt) Mivel akkor pont elutaztam (tehát el voltam utazva
) én is csak twitteren láttam, nem tudom mennyi idő volt mire helyrehozták.
Ma 1x volt nekem is közvetlenül belépés után egy pár másodperces NNR néztem is h mi a fene. De utána simán toltam kb 2 órát. -
SpazzMaticus
tag
Sziasztok, csak azt kérdezném az itt folyamatosan játszóktól, hogy ez a "Network not responding" jelenség mennyire jellemző a game-re mostanában, mert -amióta néhány napja hosszú kihagyás után visszatértem játszani - egyfeszt kapom...
Még mielőtt valaki írná : a netem is bőven rendben van, vírusirtó sem fogja stb, stb...
Igazából csak a Warframe-nél akadnak problémáim semmilyen más játéknál, programnál nem...
Régen annó még emlékszem hogy voltak trükkök Network Port állítgatással, mert akkoriban is volt hogy sz@rakodott a játék sokaknál, ma van valami ilyesmi amit tudnom kellene, vagy csak rosszkor tértem vissza, és megint szarakszanak a szervereik ?
-
-
válasz
Beretvás
üzenetére
Orthos jó, sokat ne költs rá, mert van prime belőle...
Bezony, tolni kell felfelé, mert a fegyókhoz kell majd. De ha lesz credit és tudsz csapattal farmolni, akkor nem olyan vészes.
Pl. jómagam a mutagen sample-val szenvedtem sokat, solo, randomok, stb...
Majd "megtaláltam" a recruitot. Ott lesznek hozzád hasonlók, meg magasabb szintúek, akik unatkoznak, vagy csak jófejségből segítenek. És akkor összeáll a csapat: Speedva a kulcs, Nekros, Hidroid vagy Khora a loot booster, Te meg csendben szeded össze a motyókat.Párszor Nekros (jómagam ezzel, mert imádom), speedva + octavia kombóval is mentünk, kellemes. 2-3× 40-60 perc (tovább maradni szvsz nem érdemes, sok ancient jön, elkapnak, lassabban öl nekros már azokon a szinteken így kevesebb a loot/perc). Ezzel fedezed a heti igényt... Majd azt veszed észre pár hét múlva, h mindenből van sz@rásig, nincs miért farmolni...
Voltam Khora-val Gabii-n, igazán semmit nem kell csinálni, csak kibírni egy órát. Kezdőket vittem, roppantul boldogok voltak a halom cucc miatt. Se speedva, se nekros nem volt. Ejj, mi lett volna, ha van? Nem fértek volna el orbiteren a sok bizbasztól

Szerintem ez a játék a "csalásról" szól... van egy feladat, ezer megoldás, de van köztük akár több is, amire ha rájössz, akkor olyan, mintha cheat-tel játszanál... Nem akarok spoilerezni, de majd MR teszteknél meglátod, vagy riven nyitásnál.
-
Az elejéhez a primed modok feleslegesek... Ha azokat akarod használni, ahhoz forma is kell dögivel. Küldiket, bolygókat csináld, a klános cuccokat húzd fel, MR14 egy hét alatt meglehet. Index és booster + blessing a kreditre, vagy Gabii 5 percig, amit mutattam.
Ha megvannak a klános fegyók, warframek (ahhoz is sok grind kell, fieldron, mutagen mass, stb...), akkor már ott leszel, h lesz sok dukát, mert relicezni szoktál, azt látom. A dukáttal + pízzel meg barótól megveszed szépen a primed cuccokat, modokat.
Ez az a pont, amikor rájössz, h a heti ayatan szart se ér, alig van endo. És a primed mod így zsákutca... nem tudod felhúzni. Viszont ha nyitva minden node, bolygó, akármi, akkor lesz egy új alert mód, az arbi... itt lesz endo, kredit, modok, minden szir-szar bőven.
És itt látod majd, h gyengék a cuccaid... és megépíted ami ide való... és akkor látod majd, h sokan 5-10 percig maradnak, mert csak... akkor is, ha nem is megy szarul. Solo ez nem pálya, kevés ellenfél, kevés loot... De arbi nélkül egy primed maxolása se egyszerű. Legendary core segíthet, de ritkán kapni, cserébe vehető sok platért...
Szal. amit Vik is írt: map, küldik, minden elérhető cucc maxolása. És a maxoltakat se add el, sok cuccból majd másikat építesz: [link]
Primedek nem játszanak, azok nem lesznek alapanyag, de a nagy része kuka azoknak is. Talán ha 20 olyan fegyót tudnék mondani, ami minden formát megér. Poén és elmegy/majdnem fain fegyó van rengeteg, de 1-2 formánál+krumplinál többet nem érnek és nem fogod használni...
Ha kell, akkor meglesem, h a szintedre mit érdemes kiszedni klánból elsőnek. Nightwave-t is csináld, nitain-t csak ott vehetsz. Majd meglesem milyen rivenem van, ha megvan még, akkor egy heat sword rivennel tudlak segíteni. MR3 kard, NW-.ből vehető, a rivennel (+krumpli+2 forma, pár jobb mod) mindent is megöl olyan lvl 80-ig biztosan, elég gyorsan. Mivel stat-os, utána már lassan ölt nekem, ami a loot miatt nem jó, lelassultam. De vannak mások is, majd meglesem. Szal inkább rivent keress, ne primedet sztem.
-
Pár hetet kihagytam, most megint játszottam. A deszkázás jóval könnyebb lett. A küldik is nagyon könnyűek, nem érzem a melee nerfelést jelentősnek, bár steel-t nem mentem, nem tudom, h ott mit éreznék belőle.
Sistereket nem tudom, h hol vannak, egyelőre Gara prime érdekel. RJ-be nem merek menni, legutóbb is folyamatos csalódás volt, amit a fegyókkal és az energiával csináltak... a moddolás egységesítése kellett, az nem baj.Helminthnek megint lehet enni adni, olyat is lehet, amit már evett? Mert sok nem maradt ki, talán 1-2 nem volt azt alapból.
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Konzolra is léteznek már csalások, csak nem egy .exét kell hozzá elindítani, hanem külső eszközökkel oldható meg (pl.: XIM), onnantól kezdve akár plusz rásegítés is lehet. Ha egy controlleres konzol player nagyon aimgod, akkor lehet, hogy csal, de nagyon top player is lehet...
Ritka, hogy valaki tízezreket költ az ilyen csalásokra, de azért terjed.

Szerintem sokkal érdekesebb, hogy hogyan fogja befolyásolni a cross-save a marketet.
PC-n minden olcsóbb (adni-venni, illetve maga a platinum vásárlás is), konzolon drágább a platinum is (ritkább, gyengébb akciókkal), meg a tradelés is (viszont itt a vétel, és eladás is drágább, tehát ez egál).
Aki vásárol időnként platinumot, annak sokkal jobb, ha a pécés árak felé mozdul el az egész market, hiszen olcsóbban jön a platinum, aztán azonos áron sokkal több mindent lehet venni plat-ból, mint konzolon.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, hogyan fog végül beállni a market. Vajon megtartják valami módon a külön marketet, és platinum vásárlást? Vajon mindenképpen futtatnom kell egy PC-s Warframe-et, hogy "ott vásároljak be"? Ezek a kérdések kínoznak engemet.
-
5150head
senior tag
"Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni."
Ezzel csak akkor értek egyet, ha nincs crossplay. Van olyan BF player akinek nem hitték el h ki van kapcsolva minden rásegítés annyira aimgod volt kontrollerrel. Szerintem egy közepes kontroller player + rásegítéssel előnyben van egy közepes PC playerrel szemben." ...csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket."
Ez sajnos tényleg így van, és teljesen megértem a konzolosokat. Bár az egér+bill kombót konzolon így se lehet megkerülni, legalábbis régen így volt."Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon."
Ha kompetitív game-ről van szó akkor, teljesen egyet értek veled... egyébként coopban felőlem mosógépen is játszhat a pajti, csak ne legyen sok a pingje ha ő a host
Alapjában örülök a crossplay/cross-save-nek. Ezt sokan várták már, aztán csak reméljük hogy jó is lesz.
#8425Źşë' Pont írtam fentebb, hogy a kuva ephemerával mennyit szoptam, szerintem ott kevesebb mint 10%-ra jött ki nekem a chance. Sistersnél most jobb az arány, de farmolni tuti nem fogom őket.
Pfú a hostmigrationt meg ne is mond, ESO-n húztam a Tenet fegyókat és hostmigration után az esetek többségében nem számolta az xp-t. Persze 90%-ban a host leavelt először... (mondjuk nuke-volttal nyomtam szóval tuti az se tetszett a népeknek, ráadásul most van rá +range Invigoration-öm is
) -
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
egyetértek, ez a folyamatos grind, ez ellen kellene egy nagy orvosság, pl személy szerint ki fogom farmolni megint az összes ephemerát... már elkezdtem, iszonyatosan rossz statisztikával: 23. sistert gyilkolom, de még csak 1 darab esett, és szó szerint agyfaszt kapok a játéktól... ez hol 20%?!
+szeretem megkeresni a rejtett "szekrényeket" is sabotage-eken, de onnan is úgy vettem észre h néha nem ad !semmit! vagy endo-t - ezeket tényleg sürgősen javítani kellene, nem is beszélve a host migrációról, akinek szarabb a netje annak miért nem lehet 1 max 2 (azaz összesen 2-3) fős játékot hostolni?! ha lenne rá opció akkor nem sülne a pofája senkinek sem akinek rosszabb a kapcsolata, ilyen alapvető dolgok hiányoznak -
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Ha valaki PC-n játszik COD-ot controller-el, annak nem "rántja fejre" a célkeresztet?
Mert ha tényleg nem, akkor ezt elég bénán csinálták meg. Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni.Én konzolon nyomom, konzolos topikokat olvasok, ott arra van állandóan panasz, hogy a kompetitív crossplay-es játékok tele vannak csalókkal, csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket. PubG-vel életemben egyszer játszottam, de mikor láttam egy PC usert autóval repülni, az úgy elég is volt.
Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon.
Szerencsére Warframe oldalról a fentiek nem sokat számítanak, engem biztos nem fog zavarni, ha egy PC user elveszi tőlem az összes headshotot.
Sőt! -
wjbhbdux
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Van egy Discord szerver ahol a Warframe PVP-sek gyûlnek és szervezik a meccseket [link]
Mivel magasabb szinten inkább a mozgás számít mint a célzás a csalók nem sokra viszik és nagyon kitûnnek mint a Quake féle játékokban. Ugyan aki ezt [link] elsajátítja könnyen csalónak tûnhet a néha betévedô PVE játékos szemében.
Szerintem egy értelmes szerver keresô segítene a helyzeten, ha már fixen futó dedikált szervereken megy a PVP, de a rendszer bedobja a játékost a legközelebbi üresre ahelyett hogy egybe gyûjtené a pár próbálkozót.Mindenesetre inkább legyen kevesek szórakozása mint toxic shithole ami a legtôbb erôltetett competitive játékból lesz, maradjon meg a WF barátságosabb közössége
-
5150head
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
Évek óta "nincsen" PvP a játékban, pontosabban van, csak üres mert senki nem játsza.
Az ok igen egyszerű: Free to play game-ben a PvP tele van csalókkal. Ezt a DE is korán felismerte és elengedte a PvP-t. Amikor volt PvP klánevent még azt is elcsalták a klántagok, pedig az klánon belül volt, mindenki ismert mindenkit.Szóval emiatt kár aggódni.
#8417akva Más gamekben ahol a PvP a gerince a játéknak, okkal idegenkednek a playerek az aim assist-os konzol playerektől. Pl. CoD-ban pl nagyon látszik hogy a ravasz lehúzásával fejre rántja a célkeresztet, elég csak nagyjából "arra nézni". Jogosan érezhetik az emberek ezt hátránynak.
Szerintem még párezer pvp-s sincs warframe-ben. -
Golden9
veterán
"Nincs különösebb "rásegítés" Warframe-ben konzolon, helyette van elég jó gunplay, 60fps, jó irányítási lehetőség (egyébként egér + billentyűzet támogatás is). "
Akkor jöjjenek minél többen.
" ...(gondolom max. párezer PvP userről beszélünk, és akkor még sokat mondtam)."
Csak ennyi?

-
akva
tag
válasz
Golden9
üzenetére
Nincs különösebb "rásegítés" Warframe-ben konzolon, helyette van elég jó gunplay, 60fps, jó irányítási lehetőség (egyébként egér + billentyűzet támogatás is). PvP-re vagy más szabályok vonatkoznak majd, vagy behintik sóval (gondolom max. párezer PvP userről beszélünk, és akkor még sokat mondtam).
Amúgy, irracionálisnak tartom a konzol userektől való idegenkedést, legyen szó akár PvP-ről, vagy általános játéktempóról.
A market még nem tudom, hogy alakul, szerintem ez lesz a legnagyobb változás.
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Ez a Cross Save = Account Merge? Jól értem?
Mert én már jó rég erre várok, hogy az anno otthagyott, PC-s accomat, át tudjam végre hozni konzolra.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez az állandó technikai cucc mutogatás engem is kiakaszt. Bár tényleg tavaly érdekesebb volt főleg az új hangrendszer miatt. Ha olyan technikai dolgokat mutatnak, ami tényleg újítás, implementálás, mint RTX vagy DLSS vagy bármi akkor érdekel. Én még mindig nagyon örülnék valami textúra tuningnak, de akkor meg már nekem is gyenge lenne a gépem szerintem, de ha lenne egy Upgrade nálam akkor legalább tündökölne.
Cross save/play szerintem rosszabb lesz, mint jobb. De majd kiderül. Konzolosokat + mobilosokat összerakni PC-vel hát... Majd az lesz mindenki inkább egyedül játszik, lassan már így is. De majd mindenki összeáll a sajátjával. Opció legalább ott lesz. Free to play game és azt hiszem Xbox-on pl. nem kell semmi, hogy játszani lehessen.
Gameplay tetszett, de tavaly is aztán tudjuk mi lett belőle. Pár hétig elvan vele az ember aztán megint semmi. Fejlődés kell, Operátort fejleszteni, Warframe képességek vagy bármi meg szép jó történet, hogy bontakozzon ki az egész. Komolyan a fősztori olyan szuper volt aztán a grind leöli az egész élményt pár száz óra után. A másik, hogy nincsenek rewardok normálisan. Lefutok 500 Capture-t meg bármit aztán ugyanaz. Legyenek már rewardok normálisan, achievementek ahol kapok valamit, bármi tényleg. Jelenleg ugyanazokat a dolgokat játszam 100x 1000x ugyanazokért.
Gameplay-ben az volt a jó, hogy kicsit más szögből is megmutatják a dolgokat és merték elvinni másfelé, de persze nem kell az a fanboy duma. Ha a crossplay/save meglesz csinálva akkor azért le a kalappal, mert tényleg nem sok játékban van ez.
Komplexitás egyetértek, 0 agy, nem kell gondolkodni, néha jó, de azért kéne valami változatosság. -
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
igen, a 19ről 21re csúsztatás elég poénos volt, én is mosolyogtam rajta és picit amolyan alázatos bocsánatkérésnek is érzem
cyber^ izé Warframe'punk : ) csak ne csesszék és csúsztassák el!Kuva Liches fegyvereknél nem volt alapból egy catalyst? kevésnek érzem ezt a 30slothelyet most a teneten
-
5150head
senior tag
Én az elejéről totál lemaradtam, de gondolom nem vesztettem akkor semmit.
A sisterses tartalom egy grindfest úgy ahogy a kuva lich is volt, és biztos vagyok benne hogy infested is jön majd. Ezt el kell fogadni, max nem szedi ki az ember a cuccokat.
A tenet lőfegyvereket már kiszedtem egy jó részüket már maxoltam. Talán a Tenet Arca meg a Tenet Envoy jó, a többi felejthető. A melee-ket lusta voltam railjacken még farmolni, azok közül csak a Grigori van meg, de az pl semmi extra, de a melee nerf miatt meglepődnék ha bármelyik tenet melee broken lenne...
Ezt a szerveres bénázást én se értem, tavaly 50k-val többen nézték a tennocont mint most... akkor nekem is működött, bár késve dobott át a relayről az "eseményre". Idén meg tudjuk hogy alakult...
Legalább a beígért skineket megkaptuk
Ezen a recsegésen én is kiakadtam, és az a poén hogy az egy előre felvett cuccos volt. Gondolom elbaszták és nem akarták újból felvenni, megcsinálni, vagy nagyon az utolsó pillanatban vették már fel. Mondjuk Dani pont azok közé tartozik akit ha meglátok akkor kiver a víz, annyira idegesít. Az a hülye vihogása... Szóval én azt a részt alapból skippeltem, de amúgy tényleg szégyen. Artokat lehet nézni a neten is, kb senkit nem érdekel...Crossplay-t és a cross save-t (mert az is lesz!) sokan várták. Reméljük jól fog működni, bár a hostolásra kíváncsi leszek, hogyan oldják majd meg. Most is belefut az ember 300+ pingbe, (100 felett ping engem már lehoz az életről amúgy, pedig be is van állítva, hogy ne dobjon be ilyen hosthoz) Mi lesz majd ha a csapattárs Switchről hostol?
Másrészt a market teljesen máshogy működik konzolon szóval azt is egyformára kell majd hozniuk. Én egyébként ürölök hogy lesznek konzolos pajtik, de kíváncsi leszek mennyire lesz sírás a sokkal gyorsabb rusholós PC-s játékstílus miatt.Nah és a lényeg a quest gameplay: Nekem szimpatikusnak tűnt, és a videók, teaserek alapján tényleg háború lesz a rendszerben. Gondolom első körben PoE-t fogják legyalulni a sentientek, remélem át lesz szabva egész Cetus ilyen háborús övezetté.
Fel lehet készülni a sentientes bountykra meg invasionokra
Aztán gondolom fortunán is ugyan ez lesz majd, plusz a trailerben a bevillanások azt sejtetik, hogy a sima pályákon is lesznek sentientek.
Ez a frakciós gameplay szerintem tök jó ötlet, bár az infested vonalat hiányoltam. Viszont amit nem értek: hogyan fog ez megjelenni a sima gameplayben? ... ha egyáltalán megfog... majd kiderül.Amikor a végén a New War logo alatt megjelent a 2019
aztán átalakult 2021-é ... nah azon besírtam. Tudják ők is nagyon jól, hogy elúsztak az egésszel
de legalább nem akarják azt elhitetni az emberrel, hogy mennyire faszák. -
Źşë'
addikt
25$ elvileg, én arra lennék kíváncsi h mi nincs meg, de még megnézni se lehet a listát.. am kifelejtettek a listából ezt azt, aztán meg szóltak érte és belekerült utólag

egyik része a rendezvénynek nekem dögunalom volt, crossplay engem nem mozgat, mobil meg pláne, az elmúlt 1 évben alig jött valami tartalom, most is ezek a corpus sister fegyverek... az 5 formájukkal elmehetnek pont oda ismét

sok volt megint a rizsa, amit sztem már ezerszer elmondtak a tech oldaláról (tavalyi hangkészítés érdekesebb volt deimos lények után), és ami felqrt még hogy ott vannak a community managerek stb. és egy szar headsettel megy egy a konferenciabeszélgetésre, recseg, ropog, torzít, még egy warframe streamen is gáz, nemhogy egy ilyen rendezvényen
a loki drop meg sztem a játékosok 80% már megvolt, de nagy f*szok, mert ezek szerint pont ezért nem rakták vissza játékba - és ha azt nézzük aki meg veteránnak számít annak meg nem volt semmi extra tennocon loot azon az egy majd még megszerezhető fegyveren kívül
a relayeken való tartózkodásért járó loot és tartalom is gázos volt, mert behaltak a szerverek, nem bírták el a sok ninját, emlékszem Deimos-t mikor beharangozták, az is talán a tavalyi tennoconon lehetett, semmi gáz nem volt, benn néztem élőbe végig az új karakterek animációját, menő volt, most meg besülés - semmit nem láttam, mert egyedül maradtam a relayen - csak a streamjükben - gázgázgáz, csetet nézve meg szörnyülködtem ahogy sokan mint valami agyatlan droidok irkálták a számukra "áll-leejtős" szövegeiket
mint mikor meglát ugyan ez a tömeg a pink rhino-t és bepisil a gyönyörtől 
a másik része, amikor jött a gameplay - a felvezetése a játék sztori utolsó szakaszának tetszett, kifejezetten ez a több-szemszöges dolog, és pont ez az amit hiányolok a játékból, a normálisan megírt questeket, amit ha letolsz akkor megmarad benned, mert amúgy meg az van hogy nekiesel és valamilyen repetitív módon kipörgeted őket - ilyen összecsapott valami ami jellemző a legtöbbre - a komplexitáson azért dolgozhatnának, azon is besírtam h 1-2 wf creator zakó meg szépruhába ott feszített a kamerája előtt, umm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mrdevil
addikt
Elvileg most nézem a földön van ez a tennokon relay, baró összes cucca. Normál halandó ember be tud oda lepni?
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
kell hozzá vmelyik gunblade stance mod hogy jó combok legyenek vele.
Tennocon.
szóval a nagy bejelentés, jön mobilra a Warframe. de nem valami kiherélt változat, hanem a teljes játék. és lesz cross play és cross save az összes platform között, de ez dátum nélkül.
aztán jött a quest bemutató, nézem hogy grineer gameplay.. ok shooter
corpus gameplay. hmmm alakul moákat irányítunk stb
teshin gameplay IDEVELE
idén jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez is azért hatalmas grind ha azt vesszük

nálad is van baj akkor bőven
főleg úgy h ma, miközben nézegettem a rivenjeimet jöttem rá, hogy van hozzá rivenem is.
Riven nélkül is erősen ajánlott cucc.
a következőre is behívtam beaconnel, mondom leszarom, nem akarok többet kinlódni vele, erre kapásból berakta, jön vissza a csapat, nem is kell mondanom benyalta szinte mindenki a rad proct, gara engem leszedált üvegbábuvá, ott néztem végig míg el"afk"-olt a sisterem -.-

lekéstem, mondjuk már csak kuvát szedtem ki, de az sem kell igazán.

Sőt!