Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Micsurin #7130 üzenetére

Nah, először is gratula, örülök, h ilyen gyorsan adaptáltad a változásokat! :D

Mr szint tényleg érdekes és felesleges is nagyjából. Mármint olyan értelemben, h pl. fegyóknál semmi köze a fegyó használhatóságához. Egyetlen értelme van, h kapsz több slotot, nagyobb pool a void trace-nak, több trade. Viszont ezektől (is) olyan lesz a game, h az elején lesz nehezebb. Én olyan öreg vagyok, h amikor a játékok elkezdtek létezni, akkor még az úgy lett nehezebb, ahogy haladtál előre... ma már fordítva van.
    Mit lehetne tenni? Mr szinttel lehetne a warframe vagy operátor statokat is emelni (talán az operátor lehetne a praktikus) pl. kapna + x% dmg-t, ilyesmi.

Nemrég vki warfreme húzáshoz keresett segítséget SO-ra. Mondom WTF? és elgondolkodtam, h nekem ez nem volt még. Acceltra+ dakra prime és szépen SO-n 30-ig felhúztam, forma és újra, újra... a leggergyább frameokat is. Talán itt is van hiba. Lehetne warframe lvl-re is weapon dmg bónusz, hogy egy level 0 warframe kezében kevesebbet sebezzen a fegyó, mintha lvl 30 használja. Szal sok helyen érdemes lenne kicsit összekötni a dolgokat.

Klánból ajánlom a miénket: Ten O
    Mi kb. fél éve léptünk be, igaz mérsékelten aktívak (sokan vannak fent, de kevés dologra reagálnak, mindenki elvan valahol), sok alliance klán is van. Viszont segítenek, vannak igazán nagy tudású tagok, és ezt meg is osztják. Mert az ugye nem segítség, h nézd, sebeztem 100 csilliót... de megmutatják hogyan, megnézik mit moddoltál, tanácsot adnak. Itt a topikban is volt erre példa, azóta botrányosan rengeteget sebez a dakra prime-om... :D

Új hozzászólás Aktív témák