Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
Redeem the code at: https://www.warframe.com/promocode
Code: BSD-WARFRAME
Code gets you:Potato glyph
Smoke color palette
Glaive weapon (plus weapon slot)
3 day affinity booster

-
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Steam bejegyzések alapján 14-ben játszottam vele, akkor még nem volt focus. Jóval több fram meg cuccom volt, csak gondolom a sok változtatás mellett meghagytak x darabot mindenből.
Nem írtad hogy nézzek videókat, de kell(vagy wikit ovlasni), mert amúgy mint zs+1 alkalommal írtam, nincs elmagyarázva nagyon sokminden.
Akkor játszottam "sokat" minden bolygó meg legtöbb node alapból megvolt.
Egész idáig nem volt semmi gondom, csak most hirtelen megugrott a nehézség és mivel kell használni az operátort, ami 0-n van, így levágnak seperc alatt.
Mint zs+2 alkalommal, nem a sok ratalommal van a gond.
Játszottam pár MMOval és nem szokott semmi gond lenni, mert mint elmondtam, normális tutorial van minden új rendszerhez, itt ilyen nincs.Értem hogy már megszoktad a rendszert és minden "egyértelmű", de mint új játékos ez a neszesemmi 0 bemutatás mindenhez, ez siralmas.
Ismétlen nem a sok ratalom a gond, hiába írod minden alkalommal.khalox: MR10-nél vagyok, 8-ról indultam most. A slotok szűkössége nem a legjobb dolog, de hát valahogy majd próbálom növelni. Éreztem, hogy valamikor lesz majd egy pont ahol farmolni kell, csak 5letem sem volt hogy mit is kellene csinálni, mi az ami "side content" ha egyáltalán van, vagy úgymond mindennel is kell foglalkozni, mert valahol kelleni fog.
Nehézség is eléggé változó, hiába látszólag azonos szintű. Ahogy nézem 2 szindikátust húzkodok, de a harmadik valahogy nem nagyon mozdul. Majd meglesem hogy merre.
Meg még keresek valami videót amolyan közép szintre. Amit legutóbb találtam egész jól elmondta hogy mikor mivel érdemes mókolni, de nyilávn az is csak nagyátlagban.
Lehet keresek valami klánt, néztem 1-2 dolgot onnan könnyebb megszerezni. -
khalox
őstag
Ebben sok igazság van, pontosan ezért is kellett valamit lépniük, hogy kezdjenek valamit az új játékosokkal.
Azt gondolom én is, hogy bár az erőfeszítés a fejlesztők részéről értékelendő, és jobb mint volt, de az elvárható szinttől igen messze van még mindig.Visszatérőként csak az alap, egymásra következő questeket csinálnám meg, a többit hagynám. (Gyakorlatilag majd mindent kiszedtem, amit ki lehet, mégis van vissza quest, amit bottal sem piszkáltam (Sands of Inaros)).
Ha eljutsz a New War-ig és túljutsz rajta, akkor a hosszú és idegesítő rész már megvolt. A Zariman és a Deimos is content sziget. Időtől és elszántságtól függően érdemes foglalkozni velük. Nem érdemes ráfeszülni semmire sem.Ha nem vagy klánban, érdemes keresni egyet, ami teljesen ki van építve, és nem szórnak ki inaktivitás miatt. Abból ki tudsz szedni jó pár frame-t és fegyvert, kb. MR20-ig el van vele az ember.
Neked tetsző 3 szindikátust fel kell húzni max-ra, utána lesz egy viszonylag lassú, de biztos háttered, hogy passzívan is plat-ot farmolj, az mellett, hogy relic-eket nyitogatsz, és a ritkábban kieső részeket eladod. Kezdetben nem érdemes semmi másra költeni csak warframe meg fegyver / companion slotra. Ezzel párhuzamosan a Nigtwave-et érdemes csinálni, mert abban van slot is meg forma is.Magas szintűként az ember hajlamos elfeledkezni róla, hogy mi van az elején - de van MR14-es acc-unk is a családban, ahová néha bejelentkezek, és akkor azért rámszakad a valóság...
-
5150head
senior tag
Focus suli 2015 óta van, a Second dream questtel jött be.
A focus sulikat hátul a tenno szobában tudod váltogatni, kinyitni hozzá a cuccokat stb, nem kell bemenni sehova, sőt, ahol a warframe-t buildeled ott is elérhető ez az opció és lehet váltogatni a sulikat, meg megnyitni a sulik talentfáját.
A hajón bal oldalán van egy Codex pult, ott lehet olvasgatni mindenről ha érdekel, de ha az inventory-t megnyitod az egyes itemeknek van leírása el tudod olvasni.
Én valahol 2018-ban kezdtem, szóval nekem is fel kellett zárkóznom, plusz 2018 óta volt egy nagyobb kihagyásom is, szóval annyira nem követtem, a dolgokat, de aki akarja utol tudja érni a game-t, ha úgy vesszük én 2x kezdtem el a game-t.
Én nem írtam, hogy nézzél videót, azt írtam amit minden kezdő meg visszatérő játékosnak szoktam/szoktunk írni: nyitogassa ki a node-okat meg nyomja le a questeket, meg van egy szuper wiki amit lehet olvasgatni. Buildelje meg azt a framet ami tetszik neki és ennyi.
A questeket újra lehet játszani, szóval megcsinálhatod őket sorban, hogy felelenevedjen minden. (wikin szintén van róla leírás, hogy hogyan érdemes sorban végignyomni a questeket) Ez a game valamennyire megköveteli az önállóságot, de a questek úgy vannak kialakítva, hogy játékmechanikai gond nem szokott lenni (csak ha bugos
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.
Nem tudom, hogy más mmo-val nyomtad-e, de ez kb általános minden ilyen game-nél. Ha pl target farmolni akarsz, megnézed wikin, hogy mi hol esik és oda mész, nem pedig random keresgélsz a pályákon.
Rengeteg a tartalom a game-be ami most rád zúdult és ez fusztrál, amit megértek és nem tudod mit csinálj, de ez végülis csak egy pc game, ha ennyire kiakadsz tőle akkor szerintem van más is amivel elütheted az időd, bár akkor rosszul döntenél, mer szerintem ez a game megéri az effortot minden szempontból, egyedülálló a piacon, és ezt nem csak én gondolom így. -
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Persze, prime rinoval megyek, annó felhúztam, prime boltorral, ami elvileg nem olyan rossz, még meg se tudnám most szerezni, mert nincs elég nemtudom milyen globál szintem, de az is eléggé fel van húzva.
A gond ott van ami ezen felül van. Kiválaszottam-e az iskolát? Valamit alapból megkaptam, de nem is tudtam hogy van. Küldi során 1x kellett ora bemenni, de hogy hogy lehet oda pontot szerezni azt is csak videóból tudtam meg. Ha nem nézek videót 0 pontom lenne. Valamennyit húztam rajta, de hogy másik iskolát mivel lehet szerezni, vagy mennyit lehet szerezni, vagy váltani hogy lehet, majd talán megint valami videóból. Ezt mondom, hogy van a rendszer, 1x beléptetek oda, a többit meg találd ki. Minden normális játékban van valamiféle tutorial ha beraknak egy új rendszert. Adnak 1-2 vackot kőccsed el, így megy nesze. Itt meg semmi. Van ez az izé, látod, ja csá. Mehetsz a következő questsorra, ahol igaz hogy az eddigi geared DURVÁN fel kellene húzni, mert hát ugye legalább volt mondjuk 1 éved ezzel foglalkozni a következő kiegig. Ja hogy új játékos vagy és 0 pontod van rajta és még azt sem tudod hol lehet a fegyvert lecserélni ember formában vagy hogy lehet fejleszteni? Hááát kinemszarjale, majd nézzé máshol videót. 10 éve focus pont se volt, nem tudom milyen rework volt. Pont ez az hogy te lehet látod mennyi minden történt 10 év alatt, mi minden változott, folyamat követted. Én nem. Én új játékos vagyok, semmit sem tudok. És a játék szart se magyaráz el. Ez a gond. Néztem valami videót ahol láttam olyan rendszert ami vagy 3 questtel ezelőtt kaptam meg. Azt sem tudtam hogy létezik. Érted, még oda sem vittek hogy itt van ez a rendszer. Ez mi a pöcs? Meg vannak azok a félhold izék, elvileg azom is lehet. Hogy honnan? Hát nemtudom. Ja nézzek róla videót. Mindenre is az a válasz nézzek róla videót.
Egy játékban ha mindenre is az a válasz, hogy nézzek róla videót, akkor a játék egy szar lesz új játékos élményt tekintve. Nyilván aki követte a dolgokat, 10 év alatt ha havonta megnéz 2 videót még elvan, de nekem 20 órányi videót kellene nézzek, hogy egyáltalán tudjam mi micsoda. Ez így trágya. -
5150head
senior tag
Látom, nem tudod kettéosztani azt amit írtam.
Reagáltam egyszer a newgame exp-et ért kritikádra, meg külön írtam a tartalmi kritikádra is, amit #9046Ribi -ben írtál (Túl sok külön rendszert hoztak be.)
De hogy segítsek is: ha most kezdted a Angels of Zarimant, az egy Tenno küldi. A Küldetés előtt szól a játék, hogy költsd el a focuspontjaidat a tenno suliban meg nézd meg a tenno fegyveredet is, hogy erősebb legyél. Megtetted? Elköltötted a focus pontokat Kiválasztottad a neked tetsző iskolát? Fegyvered megnézted? (10 év alatt kapott a focus rendszer is egy nagyobb reworkot)
Ha a szar newgame exp. alatt azt érted, h nem villognak piros nyilak hogy hova kattints, meg hova kell állnod hogy ne dögölj meg, meg hasonlók, akkor igen egyetértek, ez nem az a brainrot játék, de azért rakétatudománynak se mondanám
De az h szar sincs elmondva, nem igaz, segít egy csomót a játék, meg hát több ezer playernek sikerült már megugrani ezt a lécet... -
5150head
senior tag
Ülj le bármelyik 10+ éves life service játék elé, egyiknél se tudnád merre vagy arccal előre.
Írtam, hogy évek alatt sokat csiszoltak ezen is, és még mindig jobb a newgame exp. mint évekkel ezelőtt, de azt is leírtam, hogy első körben mit kellene csinálni.
Az, hogy egy questet nem tudsz megcsinálni és ez fusztrál, de nem is akarsz utána nézni, hogy mi a gond, az nem az én hibám, meg szerintem nem is a játéké.
Ne haragudj, hogy reagálok arra, hogy negatívumként állítod be azt, hogy egy lifeservice game-be 10 év alatt túl sok tartalmat hoztak be.
További jó játékot kívánok!
-
-
5150head
senior tag
Írtam is, hogy azt nem értem, h miért morculsz azon, hogy 10 év alatt sok tartalom került a játékba. Erről szólt a hsz-em első bekezdése.
A new game expre, a hsz-em második bekezdése vonatkozik.
A játéknak szuper wikije van, ott szinte minden info fent van.
Warframe wiki -
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Mit nem értesz azon, hogy szar az új jatekos experience? Semmi sincs elmondva, mindennek nézz utána valahol. Máshol.
Amiket itt leírtál, kb semmit sem mond, mert szar sincs elmondva. Azt se tudom hol tartok az egészben, vagy milyen rotáció...
Pontosan annyit vártam, hogy nem minden csak ott van aztán csinálsz amit akarsz.
De pont most jutottam a questsorban oda, hogy meggyaláznak szárazon és nem tudom egyáltalán mivel tudnám magam erősíteni. És miért nem tudom? Eltaláltad, mert szar sincs elmondva. Talán az Angels of Zariman vagy mit indítottam, de még volt másik 3 is. Eddig legalább sorban voltak. Mind1, szerintem itt hagyom abba, mert 10 éve is pont emiatt hagytam abba. Nem sokat változott a játék. -
5150head
senior tag
10 év után mire számítottál? 3 havonta jönnek a framek, ált évente van egy nagyobb meg több kisebb content update. A nyílt világokról és lore-ról nem is beszélve. Nem kell ezen csodálkozni. Az ui is teljesen más már, meg kb minden, grafikus motor stb. Ha nem változott, fejlődött volna a game ennyi év alatt akkor már lehúzhatták vna a rolót. Nem is értem ezt a gondolatmenetedet.
Amikor azt írtad, hogy "Túl sok külön rendszert hoztak be."
Amúgy az évek alatt sokat csiszoltak ezen. Pl amikor még én kezdtem, keservesen lehetett csak reactort szerezni, vagy twitch dropból vagy ha volt akkor alertből, shortiból, de teljesen ritkán. Most meg nyomod a NW-t és annyit veszel ki amennyit nem szégyelsz. Umbra forma ugyan ez, csak Steel pathel, meg meg kell várni a rotációt Teshinnél. Plat farm is sokkal könnyebb szerintem.
Nyomd végig a questeket meg a node-okat.
Aki teljesen a 0-ról kezdi most valószínűleg nyitogatja a node-okat, vagy farmolja azt az alap framet amire vágyik.
Amúgy a mai napig én is utánanézek a neten dolgoknak, mert ennyi contentet lehetetlen észben tartani.#9045Pecc
Mióta bejött a caliban prime egyszer léptem be, nincs kedvem most farmolni. Más köt le jelenleg, meg kevés időm van játszani.
Jön amúgy 10-én a Plague Star megint, lehet benézek 1-2 körre, aztán ha behúz akkor kiszedem Calibant is. -
Ribi
nagyúr
Elővadásztam a játékot most így 10 év után, de a "new player experience" kicsit fura.
Net nélkül nem sokra mennék. Állandóan valami guide kell kb mindenhez, mert semmit sem magyaráznak el hogy mi merre. Csak pörgetem a questeket. Túl sok külön rendszert hoztak be. Régi felszerelés miatt tudok haladni, de néha néha van olyan rész amit egy új játékos nem tudom hogy csinálna meg. Érdekes az egész. -
Pecc
őstag
Van itt aki valamennyire aktív? Összeröffenhetnénk, a játékmód mindegy

-
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
Ez nem attól függ, hogy játszanak-e vele vagy sem.
A Valkyr egy használható frame volt, semmi szükség nem volt rá, hogynerfeljékreworköljék. Ha körbeolvasol a redditen is elég sokan hőzöngenek hogy kiherélik. Én még nem temetem, de szerintem is felesleges volt.
Azért nyúltak hozzá, mert jön hozzá egy heirloom skin és ha revorköt is kap, többen fogják elővenni az újdonság miatt. Ennyi a történet. Ha visszanézel az utóbbi időben akkor dolgoztak át egy framet ha jött hozzá valami.
Ha csak azért reworkölnének egy framet mert kevesen játszanak vele akkor van bőven mint dolgozni:
Vicc, hogy az Onlyne bossharc továbbra is bugos és beakad.
Továbbá most megcsináltam a Legendary 5-öt és Failednek írta ki, lefagyott az egész game, alt+f4. Visszalépek és ott van hogy Lego5 vagyok...
-
Pecc
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Nem nagyon ment a valkyr már, azért próbáltak vele valamit kezdeni sajnos...ugyanaz lesz, mint a hydroiddal kb. elfeledés. Revenant ami kb örök most, meg univerzális, slam build, magistar incarnon. Amig el nem intézik persze
Mondjuk ez a Temple is elég jópofa. A coda fegyverek elég jók, de egyiksem best, xp. Glive még mindíg op, továbbra is. A techrot fps-re, én azt vettem észre minden újabb pálya egyre kevesebb fps...egyre több grafikai elem, részletesebb stb. Lehet azért is. -
doktordevil
tag
válasz
Gabor9529
üzenetére
Hali!
Warframebe orokin reactor kell, arra tudok gondolni hogy csak blueprinted van, de azt meg is kell építeni utána tudod berakni. Syndicatesben szinteket kell lépni, és szintlépéskor fel kell áldozni valamit, nálad úgy látom akkor egy reactort, szintén meg kell építeni. -
Gabor9529
újonc
Sziasztok lenne egy kérdésem nem tudom bele rakni a worframebe az orokint pedig van sárga orokinem 21db fejlesztésre engedi de a syndicatesbe se engedi rakni mi lehet a baj. Jah még valami a syndicatesben kiválasztottam az arbiters of hexis a LAWFUL-t azthogy kell megcsinálni vagy mit kell csinálni hogy be adja? Köszönöm a válaszokat
-
Pecc
őstag
Ez egy jó frissítés lett.
A flare nagyon jópofa, az exalted rework, coda fegyverek, skinek, rövidített defense mission. Illetve elérhető az L5 is már
-
5150head
senior tag
Techrot Encore | Official Gameplay Trailer
Mátol pörögnek az infested lichek.
-
Golden9
veterán
- Dual Heat Sword
- Pyra Sugurata
- 3 Day Affinity booster -
Dinasti
senior tag
Sziasztok ! Hosszú évek után újra elő szedtem a játékot egy teljesen új accountal (a réginek nyoma veszett)
Viszont mivel kb 7 éve játszottam vele pár hónapig amit akkor megtanultam mára màr elfelejtettem…
Egyenlőre az excaliburral tervezem újra megszokni a játékot . Kérhetnék pár tippet javaslatot hogy majd az alap fegyverek után mibe gondolkozzak és milyen modokkal tervezzek. Leginkább magányos ninjaként tervezem a játékot . Köszönöm .
-
Pecc
őstag
Lényegesen jobb, mint a duviri. Kapunk lore-t dögivel, új arcanek. Na meg jönnek az infested lichek, 10 fegyver asszem. Az fpst aláírom én is.
Na de mégiscsak egy tizenéves teljesen ingyenes játék, grafikában tartani a tempót, optimalizálva ráadásul, nem kis falat. -
5150head
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Én se vagyok elájulva tőle. A Quest az jó volt az tetszett.
Ez a randiapp is kellett mint egy falat kenyér... ráadásul ahogy néztem a repuhoz kell majd h mindenkivel haver legyél. Az a szerencse, hogy elvileg a bounty is növeli a barátságot. Én kiszedem a frame-t fegyókat aztán annyi is. A motor az jópofa. Az új tilesetek elég optimalizáltalanok is. FPS fele csak van meg. A zenéket viszont eltalálták, meg az a "PC-s" map/felület is bejön.
Összegezve olyan felemás ez az update
-
Golden9
veterán
- Affinity Booster (3 Days)
- Credit Booster (3 Days)
- Excalibur Alternate Skin
- Orokin CatalystCodes are valid until January 1, 2025. Codes are limited to a one-time.
-
Golden9
veterán
Steamen ingyenes most a Dark Sector játék, amiben van egy csipetnyi Warframe.
-
5150head
senior tag
Félig off:
Skacok! Kaptam kódokat a Soulframe-hez.
Három darabot szívesen felajánlok a topiklakóknak. Az első 3 pm-et küldőnek megírom pm-ben a kódot. Ha nem jön rá jelentkező akkor megy a ninja topikba.
Akinek nem volt eddig lehetősége kipróbálni a gamet, annak most itt az alkalom.
-
wjbhbdux
veterán
Ma TennoCon, twitch dropokkal
du 5 és 22:30 között a még játékba be nem került AX-52 fegyó
22:30 és éjfél között pedig Saryn Prime + slot.utóbbi alatt lesz a devstream is a következő frissítések és a Soulframe bemutatókkal,
valamint ingame egy relayen tekinthető meg a 1999-es frissítés új pályája. -
Golden9
veterán
"Ünnepelje meg az Epic Games MEGA-kiárusítását, és szerezze be a Pyra Syandanát és a Fire Color Pickert INGYEN! Ez a promóció május 16-án 11:00 (ET) kezdődik, és 2024. június 13-án (ET) 11:00-kor ér véget."
-
5150head
senior tag
Skacok!
Más is kapott hozzáférést a Soulframe Preludes-hez? 31-én jött a mail, h tölthetem, azóta sikerült egy pár órát nyomni.
Csak azért kérdezem, mert pl Discordon sorsolnak hozzáférést, de én nem jelentkeztem.
Amúgy a betekintőnek elég jó hangulata van, de a bossnál már nem volt kedvem szenvedni, ott azért látszik, hogy azért mégiscsak egy kicsit soulslike lesz ez a része, de a kisebb mobok nem szivatnak annyira. -
Golden9
veterán
Seeding Step Ephemera
Daybreak Color Picker
3-Day Credit Booster -
5150head
senior tag
E-pénisz
:
-
5150head
senior tag
Nah sikerült megcsapni a Fragmented One-t is. Bullet Sponge a drága és cserébe sebez mint a dög
Ami érdekes, h 6db Curse kártyát adott.
Mehet a Manus keze a hajóra
-
copass
veterán
válasz
5150head
üzenetére
nagyon-nagyon ritkán játszom és akkor is szólóban. pont ezért, mert idióták...
deimos-on is endless-en néha kifogtam normális csapatot akik 4 kört végig nyomtak rendesen vagy amikor a necromech részes bountiknál megcsinálták a külön részt is...
most necromech-et farmolom hogy tudjam a New War küldetést kezdeni!
-
szfeeca19
csendes tag
Gyerekek segítsetek, mert már nem tudom mi lehet a baj. Megnyomtam valami billentyű kombót játékmenet közben, azóta nem akar a Shift gomb megnyomására futni a warframe. Az Option-be se találok infót végig nyomtam már minden gombot, de semmi csak komótosan sétál, találkozott már ezzel valaki? Tudom buta kérdés, de pont a 9-es MR-t csinálom és kiakadtam rajta, hogy túl ugrok az enemin... Köszi a válaszokat

-
5150head
senior tag
Elvileg megy már a cross save is.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Ingyenes Warframe: Cumulus Collection Steamen.
-
Golden9
veterán
-
khalox
őstag
Fanatical-on ingyen booster pack.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.
Amikor azt írtad, hogy "Túl sok külön rendszert hoztak be."
A flare nagyon jópofa, az exalted rework, coda fegyverek, skinek, rövidített defense mission. Illetve elérhető az L5 is már

Ami érdekes, h 6db Curse kártyát adott.