Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vastilok megvan, loki prime 22%
-
Vastilok megvan, loki prime 22%
-
Golden9
veterán
-
-
nah, mostanra értem ide. Van vmi node is, ahova be kell menni Lokiért, vagy csak nézem, annyi?
-
wjbhbdux
veterán
Ha maradnak server gondok nem kell aggódni, a szokásos heti streameken szokták pótolni az ilyen dropokat.
Eddigi fontosabb bejelentés, Nighwave véget ér 28-án és egy hétre rá indul a köv de fôleg csak ismétlés lesz.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Beretvás
veterán
Behalt a szerver?
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Warframe Unreal Tournament Weapon Bundle
Warframe Thorac Syandana Pack - Már csak 854 kód van. -
-
Beretvás
veterán
Jelentkeztem abba az FB csoportba de még csak fel sem vettek.. ne lesz abból klán asszem..
-
Nagyon sok slotot ne vegyél, mert majd lesz helminth-ed és etetheted vele a warframe-okat. Sokszor vannak ingyen slotok, ha tudsz várni és nightből kiszedni az is jó.
-
Beretvás
veterán
Hány órátol kell nézni kpontosan mit is hol is az ingyen lokyért?
-
wjbhbdux
veterán
A holnapi TennoCon beosztás, magyar idô szerint
twitch.tv/warframe
18:30 - köszöntô
19:00 - sound panel
20:00 - kérdezz-felelek a fejlesztôkkel
21:00 - art panel (skinek, modellek, animációk stb)22:15 - rajongói art képek + cosplay verseny
23:00 - Tenno Live a nagy bejelentésekkel. Annak spoileres lehet aki nem ért az utolsó fôbb story quest vègére.Dropok, jutalmak:
18:30-22:59 - Vastilok Gunblade, új fegyver ami a játékba csak késóbb lesz megszerezhetô. A twitch.tv/warframe streamen összekötött fiókkal 30 perc nézésért.23:00 után - Loki Prime warframe 30 perc nézésért a twitch vagy Steam oldalán futó stream nézéséért
23:00 után - Tannukai Longsword Skin és Tannukai Armor Set a játékban a pályák közt választható TennoLive relayen tartózkosásért, a mûsor vége fele lesz a drop egy adott pillanatban. Addig lehet nézni ingame elôzeteseket a streamen épp bemutatott dolgokról. (ez másik, ingyenes relay nem mint a csak jeggyel elérhetô Baro minden eddigi portékáját áruló Tennocon relay)
illetve lesz még pár teljes gaming PC meg kiegészítôk sorsolása az utolsó mûsor alatt a Twitch nézók között 1-1 szerencsésnek.
Warframe x Twitch összekötés erre [link] , ma este 8ig tart az elôzô drop reklámkampány amiben 30 percenként dob kisebb jutalmakat (max 5 db), ezzel ellenôrizhetô hogy mûködik-e.
A Twitch dropokat kèzzel a Claim gomb lenyomásával a profilkép alatti drop menüben kell begyûjteni vagy nézni hogy hány percnél jár, a chatre is rádob egy értesítô panelt ha megvan.
Nem csak a fô Warframe csatornán megy ez hanem bármelyiken a "drops enabled" taggel, nagyobb streamerek is fogják mutatni és kommentálni a szombat esti mûsort pl Lirik
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha Titania-val megtanulsz repülni akkor az egyik legjobb frame.
Nekem Wukong, Titania, Wisp, Khora, Volt, Baruuk, Ivara, Limbo, Mirage, Mesa, Octavia, Saryn, Vauban a kedvenceim. Ezek mellett Xaku meg Protea is jók. Természetesen van még sok jó frame, de nem szeretem a játékstílusuk. Pl. nekem Nova meg Mag nem jöttek be. HiábaMag az egyik legjobb, de nem tetszik. -
válasz
Beretvás
üzenetére
Vik-nek maximálisan igaza van. Ne kövesd el azt a hibát, amit én, h leragadtam sokáig excalibro-wukong vonalon. Mindent próbálj ki, maxolj ki. Ne add el, mert majd helminth megeszi. Ne költs rájuk sokat, majd MR 12-14 felé már tudod, h mire érdemes.
Minden feladatra van elfogadható, optimális és god level warframe, amit össze lehet rakni. Rhino pl. elfogadható az indexen, de később majd találsz jobbat, mint amivel engem is láttál.
Marro Ayatan vadászatra tök jó a wuki, de titaniával még könnyebb. Mezei ayatan/loot keresgélésre meg ott van Limbo vagy Equinox...
Ahogy a bossokra is majd kell gyártani spéci fegyót, warframe-t. Szal. nincs olyan, h legjobb.
Haladj a mapon, gyártsd le amit tudsz. Ami nem megy -mondtad, h solo vagy inkább- azt csapatban, vagy segítséget kérve a recruit csatornán már meg fogod oldani. Ami eleve solo, az nem túl nehéz, pár szívatós dolog van (ugrálós küldik, mint a bolond Cephalon megmentése, teshinnél az operátoros rész, némelyik MR teszt). Klán kell, ha nem találsz, akkor beajánlhatlak Alliance klánba. Néhol vannak elvárások is, érdemes kérdezni, h Te mit kell tegyél a tagságért. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Egyébként azt is hozzátenném, ha nem Volt-ot választottál kezdőnek akkor az is a klánból szedhető ki és nagyon jó Warframe. De őszintén az elején míg nem teszel beléjük Reactor-t meg 3-5 Forma-t addig majdnem mindegy mivel játszol, mind új meg más lesz. Később majd látod minek tetszik a koncepciója, kinézetre meg képességekre is és akkor majd időt szánsz rájuk és szépen felépíted őket, nézel Build-eket stb. Majd szépen rájössz mivel/mikkel is szeretsz játszani és akkor azokat használod attól függően, hogy milyen küldetést csinálsz, mert mind másra jó vagyis inkább effektívebb. Pl. egy gyors Warframe nagyon jó Capture-ra, hogy minél hamarabb meglegyen.
Ezért szeretem Wukong-ot. Gyors, nem hal meg könnyen, ott az iker extra sebzésért, Exalted fegyver. Wukong simán elég mindenhová kb., ami sima küldetés. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Hát nem mondanám, hogy könnyen játszható, sőt szerintem sima küldetéseken nincs is sok haszna. Jó frame de inkább a Pókra majd később lesz értelme. Én a helyedben mindenképp Wukong-ra mennék, ami könnyen megszerezhető klánból.
Igazából olyan kicsi MR-nél inkább csinálgassad a bolygókat, minden pöttyöt, mellette húzz minden fegyvert meg mindent, amit tudsz. KlánbólJa és a főküldetéseket csináljad, mert minden azon alapszik és sok minden megnyílik ha azok készen vannak, valamint roppant jó a történet.
MR12-13-on lesz igazából minden jó fegyver elérhető és addigra már tudni is fogod, hogy mi merre, kivéve az Open World részeket, ha nem ragadsz le ott hamarabb.
Jelenleg nem tudom, hogy a melee mennyire lett nerf-elve, de eddig minden Melee fegyver jobb volt minden lőfegyvernél. Orthos pl. az elején rettentően jó.
De megnyitod a Market-et, beállítod, hogy mutassa a fegyvereket ahol van Blueprint és megveszed, amit megtudsz és gyártod őket sorban és persze fel is húzod őket. -
Beretvás
veterán
Chroma mennyire nehezen játszható, milyen fegyok kellenek neki, videókból nem jön át, viszont nagyon tetszik, olcsón is adják a full settet általában.
Jó lenne már framet váltani de még ott nem tartok ,hogy könnyen kifarmoljak mindent ami kell így megvennék egy jobb framet.
-
Beretvás
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem is valószínű, hogy hamarabb jön a Duviri annál...
-
anubys1984
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Kösz, Octavia Prime-ot már nem farmoltam ki, szóval amiket leírtál, az mind új. De ahogy látom, nem maradtam le eddig túlzottan semmiről. Egyszer már tartottam egy cirka kétéves szünetet, lehet, hogy a mostani is el fog húzódni addig.
Bár ha egyszer kijön a Duviri, akkor valószínű, hogy ismét ránézek.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Neo-ra meg Axi-ra kell menni, de ugye azokat össze is kell szedni. Axi-ra szerintem Deimos bounty a legjobb. Neo-ra meg passz talán Capture, de nem biztos. Capture amúgy jó Relic-eket is szedni, ha van menj oda Fissure-ozni. Egyébként ha szerencsés vagy valakinél lesz ritka Relic és ér vagy 60-100 platot a Prime Part BP. Én jártam úgy sokszor. Soha ne menj egyedül Relic-et nyitni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Minden Prime részt el tudsz adni még a 2-3 platos cuccokat is megveszik. Bár az elején gyárts inkább. Először neked legyenek meg.
Egyébként nézd milyen Fissure van. Capture, Exterminate, Rescue, Sabotage ezek gyorsak. Defense meg Survival mehet több körig pl.
Corrupted mod farmolás még jó forrás én a legtöbbet abból csináltam + szerencsés Prime rész mástól.
Kupon vsak napi rewardból jön. Várd ki. Ha jön meg szerintem érdemes az 1000 platinumra rámenni. -
Źşë'
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Hogy érted? Nyersanyagokat nem vesznek ki. Relic-ek nem fognak esni amiben pl. a Rhino Prime Blueprint, Chassis, System meg Neuro vannak. Ha van olyan Relic-ed nem vesznek el pl. csak többet nem tudsz majd kiszedni amíg Vaulted. Ha Unvaulted lesz megint szedheted ki a Relic-eket.
-
5150head
senior tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem tudom mióta nem nyomtad, de amik nemrég jöttek:
- Jött Octavia prime,
- Aztán a Corpus proximával teljesen átvariálták a Railjacket
- Call of the Tempestarii-val tovább reszelték a Railjack-et, meg jött Sevagoth ami egy közepesen használható frame, egy egész jó questtel.
- Aztán jött Gara prime
- Most meg a Sisters of parvos - Corpusos Lichekkel és az ő fegyóikkal, + robot kutyákkal. Meg fel is gyorsították a lichek farmolását. Jött 3 új kuva weapon is, de itt nem tudom, hogy gyorsult-e a murmur farmolás, mert a frissítés óta nem öltem kuva lichet. Ami meg a legnagyobb változás, hogy a melee kapott egy nagyon nagy nerfet. Kijött egy kavaii stílusú frame: Yareli egy k-drive-os questtel amit inkább hagyjunk is. (az a quest, h trükközni kell mellette meg kapsz egy totál sablonos sztorit képregény formában) Magát a framet nem játszottam, mert még gyártódik, uh arról nem tudok nyilatkozni.Szóval inkább grindos motyók jöttek.
17-én tennocon. Hátha mostmár kapunk dátumot is a duviri-hez amit már 2 éve belengettek...
Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update. -
Beretvás
veterán
Nincs véletlen fölöslegben Rhino prime alkatrészek? BP meg a másik 3 amiböl le lehet gyártani?
-
Kicsit nekem is elég lett, elértem mindent, amit akartam, pár dolog hiányzik.
Valahogy a bosszantó hibák már jobban zavartak, túl rég nem javítják ezeket. Adok neki pár hetet, pihenjen.
-
Beretvás
veterán
Valaki erről az ingyen frames amazonos cuccról tudna pár szót nyilatkozni?
-
khalox
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem, sőt... rosszabb lett, majd minden tekintetben. (Amihez nem nyúltak, az még szórakoztató maradt. Ez a legutóbbi update különösen tré lett, így le is teszem a játékot egy jó időre.)
-
Beretvás
veterán
Ez az amazonnal való fiókösszekapcsolás menyire átba...s? =nap trial és utánna levonogatja a lóvét? Vagy hogy megy ez?
-
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
0-ás szinten érdemes beletenned, mert egyből dupláz a szinted szerint, tehát ha pl. MR 12. vagy éppen, akkor 24-ig rakhatsz bele, és majd amikor eléri a 13., 14. stb szinteket a frame, akkor kettesével fog nőni a kapacitás egészen 60-ig + az aura mod.
Ha 30-nál valamelyik mod helyet megformázod, akkor újra 0-ás szintű lesz. és lehet megint felhúzni 30-ig.
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nah megvan az első sister... hát maradjunk annyiban, hogy teljes agymenés
nehéznek éreztem. Jönnek a specterek, több kutya egyszerre, alig sebződik...
Pl 4-es szintűnél nem tudom, hogy normális-e hogy ennyi spectert idéz... és nincs is rajta az összes a képen
itt már weakness-e se volt csak resi, meg immu...Szerk: Bocs Beretvás nem neked akart menni a hsz.
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Az a mod rankja. Ahogy pakolod az endot a modba úgy nőnek a statjai, de minél nagyobb "szintű" a mod annál több helyet is foglal. [link]
#8319Beretvás Mivel a Taxon és a "Pet" is companion így egyszerre csak egy lehet bent.
(Persze kivétel khora, mert neki van "exalted" kavatja)Amúgy nem lekoptatásból írtam a wikit. Ebben a játékbnan legalább annyi időt vesz el az utána olvasás meg tutorial nézés mint maga a tiszta játékidő.
Annyi tartalom van a játékban, hogy képtelenség észben tartani, és sokszor változnak is a dolgok, így még a veterán playerek is wikiznek. -
Beretvás
veterán
Nem lehet egyszerre bent a Taxon meg a Pet amit a tojásból keltettem?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Én kaptam 3 napos Affinity Booster-t meg Forma-t meg mittudoménmit.
Mondanám, hogy megvenném a Lich-et, de ki kéne szednem a sajátom is még, pedig már nem is kell sok. Reszeljenek még az új Update-en aztán majd lehet játszogatom kicsit megint. De ahogy mondtam valahogy nem tudom rávenni magam, mert hiába meg a grind nem halad az egész semerre. Hol az a Duviri???
Kíváncsi vagyok mi lesz a Tennocon-on amúgy, a marketing mindig jó aztán meg... -
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy "csillagos", de a játéknak szuperjó wikije van, minden infot megtalálsz amire szükséged lehet. [link]
Ahogy nézem, elég grindosra sikerült ez a frissítés

Mondjuk az Ambassadort, a 8%-os dropchance-vel, railjack survi C rotációban kicsit túlzásnak érzem már. kb 30-35 perc egy ilyen kör.
Holokeyek Ergo Glast fegyóihoz nekem nagyon nehezen estek Veil Proxima-n, pedig elvileg 37,5% a chance. Mind1 a heti "maxoshoz" meglett a 40
Kíváncsi vagyok, hogy az új lichek mennyire lesznek haladósak.Ami viszont nagyon dühít, hogy a Helminth XP-t benyelte a DE, semmi kompenzációt nem kaptunk.

-
Beretvás
veterán
Kérdés modoknál minél több csillagos gondolom annál jobb..
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nekem van charge-os Lichem ha kell. Kohm 37%
Árban megegyezünk.Amúgy ordenáré szopás az ephemera farm is. A wiki szerint 20% az esélye hogy dobja... nah nekem ez eddig 10%-ra jött ki... persze nem 5-10 lich-t gyaktam már le.
Fel is adtam, ami igazán tetszett az már úgyis megvan.
Néztem a Sisterses ephemerakat is... hát egyik randább mint a másik.
Abból tuti nem fogok farmolni, ha esik esik, ha nem nem... -
Mrdevil
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem tudom milyen platformon vagy, de ps-en mostanában kaptunk kB kétszer is platot. És igen, én is csak a slotokra költöttem belőle, semmit nem kereskedek, van egy csomó karakterem, és még mindig van 260 platom. Én hirtelen belepörgettem vagy 400 órát, mostanában már kevesebbet tolom, nekem nem volt sajna kB semmi cimbim aki ezzel tolná, így nehezebb volt, most már azért vannak jó cuccaim, farmolgattam itt, ott. Szeretem amúgy.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
A fegyvereket általában 30-ig lehet húzni (kivéve a Kuva, és a Tenet verziókat, meg a Paracesis-t 40-ig). Azért szokták "eladni", mert rengeteg van belőlük, a fegyver slot meg ugye platinába kerül, és nem fogsz olyat megtartani, ami annyira nem is jó, vagy egyszerűen csak nem tetszik... 5000-10000 credit-et kapsz értük, illetve ha egyszer felhúzod őket 30-ig, akkor 3000 mastery pontot. Ha kipucolod az inventory-ból, akkor felszabadul a fegyver slot.
Arra érdemes figyelni, hogy előtte megnézd, hátha pont kell egy másik fegyver legyártásához, amit éppen el akarsz adni, nehogy később még egyszer le kelljen gyártanod.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Pedig a helyzet ez - 1 warframe slot 20p, de ha végigcsinálod a NightWave intermission-t, ott is van benne "ingyen" fegyver slot és warframe slot is. Nem csak a warframe slot kerül platinába, hanem minden slot. Itt azt kell megérteni, hogy aki ezzel játszik, az nem 2 hét alatt jutott el oda, ahova. Az egész rendszer úgy van felépítve, hogy a legtürelmetlenebbekről húzza le a legtöbbet.
Az eleje ezért nem egyszerű menet, ha nem akarsz pénzt költeni. De ha költesz, akkor legalább egy 75%-os kuponnal. Veszel 1000 platot, az egy darabig elég lesz, ha ésszel használod (tartogasd a slot-okra, a kozmetikát hagyd meg addigra, amikor már minden mindegy lesz, és 150-200 platina napi elszórása nem lesz akkora tétel).
Vagy relic-ezzél sokat, és amit kinyitsz, azt eladhatod. Ez is teljesen járható út, de itt az időddel "fizetsz". Egy-két hét után úgyis rájössz, hogy akarsz-e foglalkozni vele, vagy nem (általában hamar feladják). Segít az is, ha van egy jó közösség mögötted, mert a nagyon magas szintűek általában meg se rezzennek attól, hogy szórják bagóért a dolgokat, mert amit Te 2 órán keresztül farmolnál folyamatosan, abból nekik van öt darab.
-
Beretvás
veterán
Sziasztok.
Pár napja kezdtem a játékot el újból, régebben el akadtam az elején és abbahagytam. Na most tartok ott ,hogy nemsokára kész a Rhino frame. Olvasok itt minden IS után és megakadt a szemem egy hozzászóláson amiben azt taglalja az illető ,hogy platinumért kell venni a frame slotot.
Hogy van ez most? Elkészül a Rhino-m és nem tudom majd használni? Sajna csak 30 platinumom van. -
s4hu|SyD^
addikt
Eddig talán 1 Arbit játszottam... Most meg rá kényszerítenek arra.

(igaz mostanában csak a daily reward miatt léptem be aztán ennyi)Ami érdekelne az a Vengeful Charge Ephemera meg esetleg a többi Vengeful Ephemera a Toxin-on kívül. Ezeken kívül nem igen láttam a fantáziát abban, hogy ugyanazokat a dolgokat játszam 1000x. Steel Path, ugyanazokat játszam, mint eddig, csak még sok meg is szívasson, mert egyedül nem lehet vagy nagyon nehéz. MR30, ismét az amit sokszor mondtam már, húzzam fel a sok kaki fegyvert meg mindent, amit soha nem fogok használni. Kikapcsolódni néha jó (volt), de gyorsan megunja az ember ugyanazokat a dolgokat. Nincs már előrehaladás.
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ehmm, nos...
A galvanizált modoknak van értelme és működnek is (180 vitusba fájt, meg vagy 100k endo-ba az a három, amit felhúztam maxra, a fegyók sokkal erősebbek ezzel, pl. egy Gaze is olvaszt SP-n, és akkor még arcane-ok nincsenek).
A melee és a Glaive nerf után a Wolf Sledge maradt, amilyen volt, azt hiszem, az lesz akkor a legkirályabb fegyver (már akinek van...) A Blood Rush nerf azt gondolom nem oszt, nem szoroz.A Yareli quest, hát, jaj. Jópofa, de a francse' akar annyit csúszni mászni egy B+-os frame-ért.
A lich-eket egyelőre nem piszkálom, látom, égnek a bugreportos thread-ek a fórumon. Ráadásul ezzel továbbra sem fogom megkedvelni a railjack-et, egyáltalán nem tetszik ez a "leszámolás" dolog. A régi rendszer nekem szimpatikusabb.
Még játszogatok vele, és meglátjuk majd.
-
s4hu|SyD^
addikt
Szep meretes patch, tetszik sok valtozas. Majd kiderül milyen is lesz par nap utan. Neha kezd visszajönni a bizalmam, hogy csak helyre teszik ezt meg kigyomlaljak a bugokat + jobb elmennye teszik alapvetöen az unalmas dolgokat(grind) Lich-ek pl.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nálam ha osztályozni kéne akkor Eidolons aztán Profit-taker majd a másik pók amik jók. Ez az új valami borzalom. Még az Event-nél srm igazán csináltam.
Ezek is azért jók, mert speciálisan fel kell mindent építeni hozzájuk, hogy effektív legyen. Legtöbb kontenthez meg sajna mindegy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

klánt meg nézek akkor ma.
kicsit kiábrándító, egyszer költenék játékra erre szopat...