Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
RJ-t már én sem megyek mostanság, csak ha muszáj, én arra gyanakszom h megcsinálják a teljes 'single player" részt és utána tesznek még bele tartalmat/életet a nyitott világokba is, ugye adják ki az új content-et warframek, fegyverek és egyéb cuccok gyanánt h jöjjön be pénz, közben meg hegesztik a történetet, ha vége lesz az utolsó felvonásnak sztem még csiszolnak rajta párat és talán megkapjuk a normális teljes játékot (számomra ez lenne a logikus, aztán majd kiderül idővel h miként alakul a játék és dev csapat sorsa)
a nagy többségnek már valószínűleg megvan protea, én amúgy imádom, mostanában azzal megyek többet, főleg infested bolygón elég hasznos a 2es artillery képessége, sőt még a 3as dispenser is
deimos nem lett túl nagy, de idővel lehet még bővül, plainshez és vallishoz mérve eléggé pindurka lett, remélem még tesznek hozzá a területhez - plains amúgy folyamatosan változik (új nyitott helyszín ugye az ahova barlangon keresztül lehet lejutni-ez sem volt benne day1, akkor sok objektum került bele, domborzat is változott itt-ott), sőt még vallis is (ködfelhőket véltem felfedezni itt ott amolyan nagyobb krátereknél és objektumok körül)
ja és 37,54Gb lett a játék most utóbbi pecs után - ennyi volt: 42,47Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest