Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
RJ-t már én sem megyek mostanság, csak ha muszáj, én arra gyanakszom h megcsinálják a teljes 'single player" részt és utána tesznek még bele tartalmat/életet a nyitott világokba is, ugye adják ki az új content-et warframek, fegyverek és egyéb cuccok gyanánt h jöjjön be pénz, közben meg hegesztik a történetet, ha vége lesz az utolsó felvonásnak sztem még csiszolnak rajta párat és talán megkapjuk a normális teljes játékot (számomra ez lenne a logikus, aztán majd kiderül idővel h miként alakul a játék és dev csapat sorsa)
a nagy többségnek már valószínűleg megvan protea, én amúgy imádom, mostanában azzal megyek többet, főleg infested bolygón elég hasznos a 2es artillery képessége, sőt még a 3as dispenser is
deimos nem lett túl nagy, de idővel lehet még bővül, plainshez és vallishoz mérve eléggé pindurka lett, remélem még tesznek hozzá a területhez - plains amúgy folyamatosan változik (új nyitott helyszín ugye az ahova barlangon keresztül lehet lejutni-ez sem volt benne day1, akkor sok objektum került bele, domborzat is változott itt-ott), sőt még vallis is (ködfelhőket véltem felfedezni itt ott amolyan nagyobb krátereknél és objektumok körül)
ja és 37,54Gb lett a játék most utóbbi pecs után - ennyi volt: 42,47Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest