Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap azért mondtak sok mindent. Hangtechnika is változik picit, legalább azért érdemes megnézni azt a részt a Dev stream-ben. Tetszett. Deimos-hoz még sokat fognak hozzátenni ahogy mondták. Meg persze rengeteg kozmetika is jön majd miért ne.
Az a baj, hogy aki már MR29 vagy környéke és minden megvan annak a Deimos sem fog sok élvezetet nyújtani. Ha jól tudom 2 hét alatt ki lehet maxolni. Nem tudom hosszú távon mivel akarják az embereket megtartani, de hát így is sikerült 7 éve megtartani a játékosokat pedig jelenleg szerintem lassan haladva is max 2 év kimaxolni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
Üzleti előfizetők hirdetései
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs