Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Androidos fejegységek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parasutyo
tag
s lőn 500. belépés... azima-t választottam, jól mutat a zenith mellett.
-
-
válasz
Damien.
üzenetére
Ahogy mondod. Maroo-nál lehet tradelni, de van extra adó rajta.
Klánnal jár a dojo is, hasznos és kell is, rengeteg cuccot ott lehet lemásolni és utána legyártani. És nem csak fegyók, de fieldron és mutagen mass BP is ott van, meg a squad energy-ammo-health-shield pogácsák is. Ezek kellenek.
Jah és később a Railjack-hez is kell. Ha nincs klán, nincs hajó. -
Damien.
tag
Tradelni nem is lehet haverral ha nincs dojonk? Maroon bazaarba esetleg? Vagy valami opció. Dojo meg gondolom csak annak van aki klánba van.
-
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Booster nélkül a Kuva cuccok agyzsibbasztóan lassan másznak fel. Még a Nukor is, ami alacsony szinten tarol.Meg van mellette egy Kuva Karak, de leginkább is mintha csak dísz lenne. Addig nem nyitok többet, amíg ezek fel nincsenek húzva.
A K-Driveokat csak akkor voltam hajlandó piszkálni, amikor dupla boosterem volt (event + sortie), akkor letudtam az összest. (Azaz nem, vissza van még az infested k-drive a Necralisk-en).
-
5150head
senior tag
válasz
Damien.
üzenetére
Szia.
Nekem is rég volt már az meg azóta nagyon sokat alakítottak az Arsenalon is. Az arsenalon belül a Vehicle-s nél nem kell véletlen betenni a K-driveot is? Ha nem gyártottál akkor csak az alap van meg. Lehet h ezután tudod csak betenni a Launchert a gearben.
Csak ötlet.
#7683 wjbhbdux Vizion jól írja, az alap k-driveot nem lehet modolni csak a legyártottakat, de arra jó, h pl Cetuson ne szaladgálni kelljen. Legalábbis régen így volt.Egyébként a #7591 -es hozzászólásban már leírtam, hogy hogyan érdemes húzni a K-driveot (pont neked Vizion
) de amúgy jah elég grindos meg uncsi ... majd ha jönnek a "kuva/sentient" K-drive-ok amibe bele kell tolni az 5 formát hogy maxos legyen ...
-
-
-
válasz
Damien.
üzenetére
launchert kell gearbe rakni, azzal veszed elő. Ez az alap deszka, nem látszik, szintezni sem lehet asszem. Ez ilyen van, de minek. Amúgy kényszerből elkezdtem ezt a deszkás részt, nem érzek különbséget. Mind rossz... Ezt a részt elfelejthetnék, legalább ne kellene szintezni. A "legjobb" deszkám is csak 24-es, rakás boosterrel egy fél nap volt. A netes videókban látott metódusok nem működnek, a vízen ugrálásnál is megszakad a bónusz sorozat.
Szal. versenyeket kell menni, talán az még a leghatékonyabb, de így is szívás. -
Damien.
tag
Megcsináltam végre a vox solaris questet Fortunán. 💪Csapattam azzal a légdeszkával is. A végén kiírta hogy megkaptam. De az arsenalba mikor beakarnám equipelni nincs ott. Mintha mégse lenne meg. Ez normális? Inventoryban pedig ott van a K drive launcher. Az nem ugyanaz? Köszi a segítséget előre is!
-
-
válasz
5150head
üzenetére
- (negatív) effit ad, az a mínusz jel lett volna előtte. Nem lógok a falakon , ez nem a batman... nyaszatolás, kardélre hányás

Baruuk-ot megszerettem, kicsit rövid a táv 4-nek, de megszokható. Kellemesen mindent is megöl.Damien: ha nem megy, ne keseredj el, próbálj másik frame-t szerezni. Ha excaliburral vagy, akkor a 2-es képesség sokat segít, nem is sok energia. Ha van klánod, akkor az energia-adó pogácsát szerezd meg, illetve ignis-t -ha már tudod- vedd ki. Ezek sokat segítenek.
Csinálj relic küldiket, kis szerencsével vmi prime kard is összejöhet. Ebben is tud segíteni a klán. Meg ugye moddolásban, ami megint csak sokat segíthet túljutni az elején.Online is ez a nevem, chatbe /w Vizion-HUN üzenet
Adok modokat, pár ayatan-t, amiből maroo-nál (Mars) endo-t tudsz kiszedni, modokat fejleszteni.Nyersi is van, feldolgozott ércek, halak, stb... Ha nem is a legritkábbak, de átlag cuccokból rengeteg van.
-
5150head
senior tag
válasz
Damien.
üzenetére
Minden story quest solo, így ez is. Ajánlott az exkavátorokhoz egy jó Frost vagy amivel meg tudod védeni.
Ha a szárnyra vagy nagyon ráizgulva akkor ne aggódj később tuti bekerül a játékba - valamelyik nigthwavre bedobják pl.
#7673ViZion "effit ad" - Téves, aim glide meg wall latch durationt ad, és csökkenti az affit.
-
Damien.
tag
Amúgy ez a vox solaris quest csak solo? Olyan rohadt nehéz, elég hamar szétvágják az excavatort és failed. ☹ valami ötlet? Vagy még korai? Level 30 vagyok.
-
khalox
őstag
Amúgy írták a fórumon, hogy kedden "office nyitáskor" kiveszik a NW-ből, mert valami Wolf Hood, vagy mifene lett volna ott, csak nem jött össze nekik. (Hogy ezt mindig hogyan sikerül összehozniuk, azt nem vágom teljesen, de mind1. Szóval aki akarja, az holnapig vegye meg.) Van egy-két gyűjtő, aki kemény platokat ad ezekért, ronda vagy sem.
Mondjuk Ash fan-ként amúgy is megvettem volna a Cosmetic only verziót, csak mert Ash. Így majd kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, ha elkészül.
A másik, ami nem nagyon volt eddig az a Gauss Mag Helmet (vagy a Mag Gauss Helmet, ezeket mindig összekeverem).
-
-
wjbhbdux
veterán
Nagyon régen minden helmet +/- statokkal volt ellátva (amikor még nem skineket árultak hanem alternatívák voltak), de ezeket már csak játékosoktól veheted meg mert kivették, Arcane helmet néven vannak a marketen. Soknak nincs értelme mert egy arcane slotot vesz el, talán a Trinity wcülőkéje meg Rhino félék amik jók valamire ha olyan a build.
-
-
Fura. Minek csalni? Másrészt a moddolások nagy része "csalás", olyan iszonyat sebzést ad, h az bűn. Pl. Baruuk: 90% dmg reduction mellé brutál sebzés.
Lehet ilyesmit láttál. Nem hiszem, h valaki kockáztatná az accountját, mert minek? DE amúgy is ugrik ezekre, anno vki feltett egy god lvl rivenről videót, mindenki pislogott, DE meg felfüggesztette a polgárt, mert az a riven nincs. Erre bevallották, h szerkesztett a videó, a riven meg photoshop... Szal. semmiképp nem érdemes ezzel még viccelni se, értelmét meg nem is látom. Aki "csalni" akar, annak ottvannak Saryn, Khora, Baruuk és a többi kvázi-végtelen sebzésű frame-ok.khalox: elherdáltam mindent is, de az olyan ronda, h nem kell
Amúgy a legtöbb Baro/NW cucc ronda nekem.
-
khalox
őstag
Scorpion Arcane Helmet a NW-ben. Bug vagy nem, a fene tudja. Mindenesetre ott van, ha kell valakinek gyűjteménybe a kövület.

-
Dewo
aktív tag
Mostanában egyre több csalóval találkozok!

-
Damien.
tag
Köszi mindenkinek az infókat!
Rajta vagyok a dolgon, megfogadom a tanácsokat. -
s4hu|SyD^
addikt
Kicsit sokat írtál olyat, ami nem lesz neki releváns egy ideig. Javaslom én is először bolygók, tanuld a dolgokat, párhuzamosan a küldetések. Ceres - Gabii-ig eljutsz onnantól nem lesz baj a Credit-tel pl. 5 perc 20k Credit. Kezdőknek jó.
Bond-ok esnek pl. Fortuna Bounty-kon, Eudico ad neked Bounty-t, csináld azt ahol a Training Debt-Bond a Common. Vagy vehetsz néha csak simán kreditért is Ticker-től.
Általában van Assassination minden bolygón, ott általában új Warframe darabok jönnek. Menj addig míg nem lesz meg a Neuro, System meg a Chassis.
-
5150head
senior tag
válasz
Damien.
üzenetére
Szerintem először menj végig a bolygókon nyisd ki az összes pályát, párhuzamosan ezzel csináld meg a questeket is. A mi klánunkba már sajnos nem vesznek fel kezdőket, de az egyik Ali klánba éppen tagokat toboroznak: Kegyvesztettek, Discordon-Rakitics#3972 - így ha oda bekerülsz és írsz az ali chatre mi is tudunk majd segíteni.
A [Warframe wiki] pedig megmondja, hogy mit hol találsz. -
válasz
Damien.
üzenetére
Egyrészt mindent maxolj ki, amid még nem volt. Érdemes bolygónként haladni, mindent kinyitni. Taxizás van, szal. előtted még lezárt mapra be tud vinni más játékos.
Figyelni kell a relic küldiket, sok mapot ott csapattal pikk-pakk kinyitsz, mellé még valami prime cucc is esik.Dept bondot is ticker árul, azokhoz horgászni kell, ahhoz kell standing, h vegyél cuccokat. De nekem van egy zsák halam, azt tudok adni, szétszeded, eladod. Fontos, h egy-egy alapanyagon ne akadj fent, recruit chatre beírod, h LF help nano spore farm és akkor visz valaki. Fél óra alatt csapattal többet szedsz, mint solo egy délután.
Fortuna fontos, én is sokáig hanyagoltam a kitgunokat, de baCCott erősek, szal érdemes azt csapatni. Később meg a lich-ek, ott van pár cucc, ami "must have": kuva nukor, a kuva íjj mindenképp. Közben Index, oda is bevisznek, creditet farmolni. Később majd Fortuna profit taker jobb, érdekesebb. Endo farm macerás eleinte, ezzel lesz a legtöbb gond.
Titania-t érdemes kiszedni, vele Maroo heti ayatan vadászata könnyű. Ha minden node megvan, akkor tudsz jönni arbitration-ra, ott meg dől az endo, csak odáig ki kell bírni. Ezért is kellene node-okat nyitni, legyen reliced, menj be csapattal új mapokra, legyen minden nyitva.
-
Damien.
tag
Például hogy érdemes haladni? Elöbb fullozzam ki az earth-öt és csak utána menjek másik bolygóra? Most az archwinget próbálom megszerezni de az átvisz más bolygókra. (Mercury, Mars)
A másik ami most van event star days. Kiszedném azt a szárnyat, de nincs olyan training itemem ami kell tickernek fortunán. Azt se tudom hol melyik quest ad olyan itemet. Igazából csak ilyen alap dolgok érdekelnének hogy hogy érdemes haladni, mit csináljak mindenképp, mire figyeljek. Köszi mindenkinek a segítséget! -
Nem tudom, ez mennyi, gondolom marha sok. Nekem asszem 5-6 milla szokott lennio, csapatban, ált. 60-75% én sebzem. Solo most nem mentem, korábban igen. Szépen lassan, mindent és mindenkit kiirtottam...
Ebből is lehetne steel path fomorian, mert fluctussal nem kihívás igazán. Meg mondjuk archwinggel landolni, bentről kiiktatni a pajzsot, stb...Damien: vannak jó klánok, pl. ahol mi is vagyunk (Vik /s4hu|SyD, 5xxx head) bakker, ezeket a neveket nem lehet megjegyezni
Fontos a klán, ha csatlakozol, akkor modokkal, nyersivel, endoval instant tudunk segíteni. Van, aki nem kéri -ez sem baj-, minap egyik klántársnak ajánlottam ingyen archgun dual modokat, nem kérte, majd kiszedi. Fontos, h sok wikit olvass, és főleg a Cronus kardot ne add el...
Maxolj mindent, ami új, wikizd meg mielőtt eladod, mert lehet, h más fegyó építéséhez az a cucc is kell. Gyakorlatilag a játékidő fele wikin/fórumokban van

-
Damien.
tag
Sziasztok!
2 napja kezdtem a játékot pc-n. Tud esetleg valaki aktív klánt ahova lehet csatlakozni? Ahol segítőkészek, stb. Jól jönne néha egy kis help. Akár klán chatben. Köszi előre is! Jó játékot Mindenkinek!
-
s4hu|SyD^
addikt
Nincs ezeknek annyi, hogy rájöjjenek, hogy mivel lehetne érdekessé tenni a dolgokat. Pedig biztos ezer meg ezer ötlet van a játékosoktól. Csináld csak a jól bevált dolgokat százezerszer, szépen ki is égetik a népet. Én is beléptem "Event" napon telefonról(Geforce NOW) aztán megvettem mindent, még a Glyph-eket is lol. Vettem 2 Ignis Wraith BP-t ha valakit majd ki kell segíteni. Egyébként lassan kell fogyasztani a játékot, ahogy mindig is mondta mindenki, mivel most nem sok időm van így teljesen jó, ha van kedvem játszogatok kicsit azt csinálva amihez kedvem van, kicsit haladok is előre vagy lehet nem. Ha nincs kedvem játszani meg belépek a napi reward-ért és annyi. Pár évig még biztos menni fog a Warframe szóval ha majd változnak a dolgok és lesz több időm akkor nekifutok jobban és majd haladok a kimaxolás felé. Értem ezalatt, hogy megcsinálok, kiszedek, összerakok minden fegyvert, állatot, MOA-t stb. Aztán már csak Build-elek meg Event ha lesz és kész.
Reméljük azért jó kis tartalom is lesz idén. Bár... Na mindegy reméljük.
-
"ha már mitológia akkor sem a szerelem hanem a szerencse istennője"
Kivéve, ha véletlenül kettőt lapozott a mitológiák könyvben...
Szerintem csak Fortuna a szokásosnál is kihaltabb volt, cetusra azért mennek, Eidolonra mindig többen vannak, mint PT-re. Az exploiterről nem is beszélve.
Pedig csak kis trükkökkel kellene vonzóvá tenni: pl. dobjon hasznos holmikat, toroidot, endo-t.
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
ugyan eventnek hypolták be DE-ék, de valójában ez inkább vásár, lehetett volna normális eventet csinálni pl bow-okkal hülyülni, ilyen-olyan célkitűzéseket megadni, de hát még erre se futja

meg miért pont Fortunán, ugye meg ha már mitológia akkor sem a szerelem hanem a szerencse istennője -
válasz
5150head
üzenetére
Igen, én is meglepődtem, azt hittem lesz vmi kis küldi is, mint pl. Proteával volt. De semmi. A szárnyak jópofák, de kitakarnak mindent is, szal tényleg csak capturába valók. A többi is kb. semmitér, színeket azért megvettem. Ignis wraith jogos, itt egyszerűbb, mint barónál. Az is vackokat hozott megint. Legalábbis számomra érdektelenek.
Cronus-t megkérdeztem a supporttól, mert anno eladtam és nem dobja. bizony, elsőre garantált, majd utána minden próbálkozással csökken az esély (fórumos pletyik szerint MR szint emelkedésével is). Gyakorlatilag 0 felé konvergál a drop nálam. Könyörögtem, h legalább platért vehessek, egyrészt van rivenem, kipróbálbám, másrészt MR pont.
-
wjbhbdux
veterán
Keddtől a Twitch dropok új rendszerben lesznek (ahogy a Rustnál megy most), ezért mindenképp szét kell választani és újra összekötni a wf/twitch fiókokat. [link]
a feb 26. devstreamen Umbra formát dob majd pl.
-
5150head
senior tag
Jó ez a valentinnapi "event" Beléptem, kb 30mp alatt megvettem mindent majd kiléptem.
Azért örültem volna valami apró érdemi tartalomnak is.
Mondjuk akinek nincs meg az Ignis Wraith az most örülhet.Más:
Előző devstreamben megmutatták a sawbladet és akkor a chatben poénból felmerült h lehet-e lovagolni rajta. Erre a következő devstreamnek ez a borítója: [link]
Mondja valaki, hogy nem figyelnek a játékosokra.
A hülyeséget ők is könnyen befogadják. -
-
5150head
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért mondom, nem kell ezekkel foglalkozni. Tegnap voltam egy Fomorian-on, MR 24-es 4000 m-re tőlünk, megfeküdt párszor, gondolom azt sem tudta mi van, betettünk 2 Waypoint-ot írtuk, hogy jöjjön. Semmi. Kiléptem a fenébe, be a másikba és 3 perc sem kellett és megvolt ennyi.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom ti, hogy találkoztok ilyen emberekkel. Vagy lehet csak engem nem érdekel. Egy mezei küldetésen amit egyedül lehoz bárki nem nagyon érdekel ha valaki afk. Főleg, hogy mindent újra játszhatsz nincs olyan, hogy bukó. Eidolon-okat meg a Pókokat hagyjuk ki ebből, mert ott még azért tudni is kell ezt meg azt. Akik csinálták őket tudják, hogy milyen szenvedés kezdőként illetve kezdőkkel. Igaz azokat is le lehet hozni egyedül. Szóval miről beszélünk. Szerintem nem véletlen, hogy egyre többen inkább egyedül játszanak netes játékokkal. Pont az ilyenek miatt.
A másik ahogy már írtam régebben, hogy nem tudod, hogy miért afk. Szívrohamot kapott valaki mellette, betörtek hozzá stb. Tudom ezek nagyon extrémek, de inkább ne írj be semmit, mert azt az 1 perc számlálót a végén azért ki lehet bírni. Nekem is ott van a 2 gyerek. Ha mennem kellett mentem, van, hogy beírom bocs de gyerek. Van hogy nem. Rányomsz egy küldetésre aztán lehet el kell menned és elfelejted. Nyilván aki 8+ órát ül a játék előtt annak ezek idegen dolgok. Lehet írni nekik tegyenek be Vote Kick opciót. Bár ahogy írtam minden megcsinálható egyedül. 1 afk nem fogja tönkretenni a játékod.
Nem ellened akarok beszélni, de ezek a dolgok odáig jutottak, hogy már nem válogatnak. Sőt lehet a többi a csapatban a haverjai voltak aztán kaptál egyből 3 report-ot.
-
5150head
senior tag
Azt is el tudom képzelni, hogy erre még jobban is ugranak mint másra.
Támogatják a különböző alapítványokat akik az ilyen beteg embereket segítik. Tavaly is volt egy nagyszabású gyűjtés akkor került be az a rózsaszín syandana is a játékba, továbbá a harmony ribbon is egy rákban elhunyt kollégájuk emlékére került be (aki a Vectis tervezte) -
Źşë'
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
aki tudja mi is valójában a "cancer" az nem használja még csak poénból sem a szót, ehhez úgymond fel kell nőni, nem tudom hány éves lehetsz.. ahogy 5150head is írta, max vársz 1 percet a kör végén mire letelik és kész, a lootot afkolásért úgyse kapja meg, amúgy rohadtul átment a játék rushgamebe, nem erről kellene szólnia, és utána jön az áldás arra aki pl nem ér be 1 percen belül a "célba" mikor már elkezdett visszaszámolni extracthoz
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
29. és 30. umbra formát ad. Az 2 db, egyet biztos veszek majd steel-en is.
Lehet kicsit fejleszteni, bár kérdés, h melyikre rakjam... Baruuk-ra jó lenne 2 umbra formát tolni, enyhén megdobná a srác képességeit
Jah, nemrég volt arbin Baruuk + 300% ... bementem vele, mert látni akartam mit tesz a kvázi végtelen erő...
-
s4hu|SyD^
addikt
2 nap alatt megcsináltam az összes NW feladatot. Ilyen sem volt még.
Kell a sok kozmetika. -
s4hu|SyD^
addikt
Nekem az egész kommunikációm annyi, hogy GG a végén vagy ha van valami kommunikatív játékos akkor az unalmasabb küldetések alatt írogatunk.
-
válasz
tomrRRR
üzenetére
no offense, bár nyilván kicsit Neked is szól.
Korábban ide is posztoltam, h kiváló honfitársaink milyen bunkón beszéltek chaten. Szerencséjükre a magyarra még nem szűrnek...
DE-nek igazuk van, ha nem tudja vki normálisan elmondani, h mi a bánata, akkor bannolni kell (ha nem is végleg). Sajnos nagyon visszaélnek vele az emberek, h a neten van ez a fene nagy szabadság, és lehet ugatni, mint a nyugdíjas drogkeresőkutya. Hiszen más is bunkó, meg hát amúgy is "csak" poén.
Viszont ha vki IRL beszélne így, lehet lapattintottam volna neki egy fülest (valószínűleg nem, mert gyerekek csak), de ez van, internet helló. Ha több helyen lenne ilyen szigor a neten, akkor emelkedne a színvonal.Gondoltál arra, h ha kiírtad magadból, akkor átolvasod és nem küldöd el? Mert ezzel csak "lábonlőtted" magad. Egy munkahelyen ilyen rage-mail az állásodba kerülhet (mint egyik ismerősnek, aki a vevőnek szééép nagy piros betűkkel írt...). Szal. írj nekik egy új mail-t, h mi történt, sajnálod, h így (túl)reagáltál, töröljék a büntetést.
-
5150head
senior tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
If you see something in chat that promotes or endorses hate & intolerance of others based on race, ethnicity, gender, sexuality, religion, age, or disability please bring it to the attention of the support team so it can be addressed appropriately!
[link]
Report után ez alapján simán lehet h az "idiot"-ot disabilitynek vette a rendszer és repült a banán. Gondolom a support meg a ticketedre megnézi h jogos volt-e és mivel többször is "kedves" voltál, biztos nem dicsérnek meg majd érte. -
tomrRRR
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Forumra nem írtam semmit, mondom azt írtam be hogy cancer game, a drop miatt... de csak poénból illetve valakinek írtam hogy idiot player why afk.. ennyi
De ahogy olvastad a képen szerelő szöveget azt írták hogy vegyem fel a kapcsolatot a supportal hogy beszéljem meg velük, nem tudom hogy most mennyi időre bannoltak vagy felfüggesztették a fiókomat remélem hogy átmeneti időre mert azért ezt szánalmasnak tartom hogy emiatt instant leültetnek.
Persze -75% plat leárazáskor vettem a platot warframe oldalán, másfél hét alatt kaptam +14 reputationt forumon elküldtem a supportnak, remélem feloldanak mert nem csináltam semmit szó szerint. -
5150head
senior tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
A Violation of Community guidlines a fórumra is vonatkozik ha jól olvastam, viszont ha ott gyűlöletbeszédet folytattál akkor a játékból is bannolnak.
Csak gyűlöletbeszéd miatt van azonnali banán, egyébként warnokat kap mindenki és pl 3 warn után kapsz csak 3 nap kispadot. [link]
Felesleges amúgy ilyneket írni chatre, mert egyrészt ha afk végig akkor nem kapja meg a lootot, továbbá lehet afk miatt is reportolni valakit.
Az h vettél platot, nem mentesít a szabályok betartása alól.
A platot közvetlenül a frame-től vetted? -
tomrRRR
senior tag
Elkezdtem a játékot 10 nap alatt MR9 csináltam vettem platot stb.. S kibasz a játék mert pofáztam mert valaki AFK-olt s reportoltam s beírtam hogy This idiot afk i hope he got bann, s engem tettek pofázás miatt ki, nem értem ezt a warframe support szánalmas s vicc az egész ahogy működik. Nem is lehet írni semmit chatbe már, mert kibannolnak milyen rendszer ez de nem csak én panaszkodok hanem sokan mások.
A levélbe az van hogy beszéljek supporttal írtam neki 2 napja de semmi... Szánalmas ez a játék úgy ahogy van nem az van hogy figyelmeztetést kapsz h maradj csendbe, hanem instant kitesznek...
Nem tudom meddig vagyok bannolva mert nem írják csak kérdem ÉN hogy ez így működik ha már beírod hogy idiot player, vagy cancer instant bannol a játék hiába veszel platot... Vagy buzik dolgozhatnak ennél a cégnél vagy erre vannak kispecialázva hogy mindenkit kibaszunk, s csodálkoznak hogy sok player hagyja el a játékot meg kivan halva az egész játék EMIATT. -
Az a vicc, h MR 14-16-ig viszonylag síma az út, jó klánban összedobják a cuccok egy részét, visznek farmolni, stb. Blessinggel már a credit hajszolás sem vészes, vittem én is indexre kezdőket, mert solo is bírok pár kört, akkor inkább kezdők, mint a botok.
Golden9 kérdése jogos, mert 75% leárazásnál inkább vennék platot, boostereket... az olyan 3-4000 Ft az 1000 plat, ami sok mindenre elég (minden prime cuccra nem, de bosterekre sokáig).
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Ne adj nekik ötletet!
Octavia Prime + fegyók az kb fashion megint. Valentine event megint, NW szintén kb. NW-beb legalább van olyan, ami mindenkinek jó, ellenben elég nagy grind. Szerencsére a max hamar meglehet. Oda is tehetnének a Reward-ok közé dolgokat még.
Új Frame küldetés lehet érdekes lesz, de van már annyi Frame, legtöbbjét senki nem használja. Fegyverek dettó ezekkel kéne valamit kezdeni.
Átdolgozott RJ nekem lesz jó megint, mert én kb 2 RJ küldetést csináltam eddig, most meg megint mindent könnyítenek rajta, mert senki nem játssza.
Frissítsék fel a játékot új küldetésekkel, lehetnének kreatívabbak. Nagyon kellene valami, ami mozdítja az egészet előre. -
5150head
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Jah azt kifelejtettem, hogy az új framehez tartozik új quest line is.
#7623Źşë' Még mindig azt mondom, hogy az egyik legjobb monetizációval rendelkező free game a piacon, hiszen a lehetőség adott, hogy ne költs a game-re. Engem nem zavar ha tarták közben a markukat.
Az pl mennyivel rosszabb, hogy egy fizetős 60 euros gameben ha akarsz egy komolyabb skint akkor még fizess 20-30 eurot... és ez teljesen általános jelenség.
Vagy most amivel szembesülök a Path of Exile-ban (hogy ingyenes game-t is felhozzak): ha tradelni akarsz speckó (shared) stashtab kell hogy legyen az inventorydban, anélkül nagyon meg van nehezítve a trade, ráadásul a game rákényszerít (ha hagyod) hogy vegyél inventory helyet (amit nem lehet kifarmolni) mert önti rád a currency-t (ami kell a haladáshoz), és az a durva hogy kb 6e Forintból veszel pár extra tabot ami simán megtelik currencyvel, a speckó tabok meg még drágábbak (amivel kényelmes lesz a stash használata) Aki komolyabban tolja azt a game-t simán elver 50e hufot csak azért hogy tudja pörgetni a currency-t+farmot és a skinekről meg extra cuccokról még szó se volt...
Ez kb olyan, mintha a frame-ben a nyersanyagoknak is lenne "slotja" amit ugyan úgy meg kellene venni mint a fegyók, framek slotjait és közben nem tudnád kifarmolni a slotok árát.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
- Octavia Prime, + hozzá a prime fegyók
- Sevagoth - új frame
- Februári -valentinnapi- event - Star days (az a szárny syandana állat)
- Új nightwave
- Átdolgozott railjack amivel majd jönnek a corpus "lich" fegyók.Ráadásul kicsúsztak az időből, uh biztos sok dolog nem került szóba, de igazad van pusholták a fashiont is hiszen abból van nekik a zsé.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt hittem több küldetéses meg nagyobb változásos dolgot fognak mutatni. Erre volt Railjack, fashion, fashion, fashion ja meg fashion.
-
Eléggé kihalt most a játék, event vége, nw vége...
Steel path nagy része kész, pár macerásabb küldi megmaradt, de sztem a hétvégén ezekre is rászánom magam. Voltak itt is néha jó csapatok, meg lámák is. De ahogy látom, kevesen vannak, legtöbb mapot solo csináltam.Khora tuning kész, infested steel farmra gyártva, de szinte bárhol megállja a helyét. A 2. abbiját át is raktam Ash-re, a larva gyenge volt, ez nagyon jó. Kupacba rántja őket, kicsit nukorral megpöttyintem őket, majd kard, kész. Speedva/Slova buildeket is csináltam, ha farmolás van, mindenki khora-t vagy nekrost hoz, 'oszt ott ülünk és várunk.
Helminthbe csak hildrin, gauss és talán mesa hiányzik még belőle.
-
-
5150head
senior tag
"...nagyon lecsökkent az aktív létszám." írja ezt az, akire akárhányszor ráírtam mindig AFK volt
Cianid minden inaktív tagot kirakott a klánból és ahogy láttam folyamatosan ki is rakja az inaktív embereket uh kevesen is vagyunk, ráadásul ezután csak azok kerülhetnek be a klánba akik az aktuális utolsó kettő eventen aktívak voltak... -
ehh, féltem, h ezt mondod. Kuvával is ez a helyzet?
night pontokat elköltöttem, kuva+nitain. Sajna a maszkok bénák, fegyók és modok már megvannak. Többnyire a kuva miatt csinálom, néha kezdőknek veszek itt modot, legyen bódottá.
Ma játszottam innen vkivel. Azt mondta, h régebben járt itt, innen ismer, friendbe is volt.
MR10 és a steel path-on mentünk, nem kellett élesztgetni, nagyon ügyes volt. Van klánja, pedig beszervezném hozzánk erősítésnek, nagyon lecsökkent az aktív létszám. -
wjbhbdux
veterán
Vásároljátok le a nightwave pontokat mert elvesznek 3 óra múlva.
-
Nekem is ez volt, feketeségek, villogás, fps drop. Enhanced DX11 maradt.
Bekaksiztam majdnem, azt hittem a VGA ram hibás...
Van más is, ha dojo-ból vagy reléről hívnak üzletre, akkor utána iszonyat belassul. Leave dojo-t alig lehet kiválasztani.Kérdés: Steel essence-ért lehet majd umbra formát venni. Csak egyet enged, vagy amennyi SE van, tehát akár 3-4 db-ot is?
-
Z10N
veterán
Allitgattam ma az opciokat. DX12 (beta) megy rendesen, viszont az enhanced graphics beta viszont artifaktol. Masnal mi a helyzet?
-
5150head
senior tag
Mikor vége lett az eventnek, pont elindult a Path of Exile új ligája, uh én most leginkább ott grindolok.
A napi belogolás, relic nyitás, sortie esetleg arbi megvan még, plusz gyártom a formákat az új corpus "lich" fegyókhoz.
Event alatt se volt túl nagy élet az aliban, most kb kong az ürességtől, gondolom mindenki várja az új tartalmakat, addig meg lehet pörgetni mást.
Egyébként, event alatt is meg most is van affi booster. Rendesen meg van könnyítve a kezdő/haladó játékosok dolga, könnyen fel lehet most húzni a motyókat, buildelni, focust farmolni stb. Nekem ráadásul 2-3 naponta boostereket adott belogoláskor is, nem tudom hogy ez szándékos, de régen jó volt ha havonta pottyant egy booster logolásból, sortieból.29-én devstream hátha kapunk érdemi infokat, dátumokat is az érkező új tartalmakhoz.
Ma vége a Glassmaker nightwave-nek is uh költsétek el a pontokat.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha beesik egy jó riven -mint nekem sikerült meewan-hoz nyitni-, az napokra átrendezi nálam a sorrendet. Nukor-om stat-ra maxolva, meg mellé a crites meewan+condition overload.
Most építgetem Khorát a steel farmra, Baruuk arbira nagyon jó lett. Egy-egy ilyen feladat engem napokra leköt, moddolok, variálok, stb. Helminthez még kell pár frame, de hamarosan kész. Mesa meg Hildrin lesz macera kiszedni újra.Deimos dögök nagyon erősek, sok új mod is jött nekik. Vulpik halhatatlanok, fertőznek, gyógyítanak és egymásnak ugrasztják őket. Mi kell még?
Steel path nem nehéz, a legtöbb mapra ash több, mint elég. Csak pár helyen akadtam meg, a rescue és a másik, csapatos szabadítós egyedül nem megy, bár baruuk-al nem próbáltam még.
Railjack-re is rávettem magam, sikerült jó csapatba kerülni, kiszedtünk pár jó cuccot, csak titaniumot kell farmolnom az építéshez. RJ-t remélem feltuningolják valamivel, mert jó lenne néha űrharcolni, csak most alig játszanak.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én meg valahogy nem bírom magam rávenni, hogy elmerüljek a játékban megint. Ha van is 1-2 órám akkor is vagy netezek vagy valami más. Az a baj hiába megy a grind meg a farm nem jutok nagyon előre. Remélem idén villantanak valamit. Lehet baj van azzal, hogy se a Helminth rendszer meg se valami táposabb fegyver nem kell ahhoz, hogy a Steel Path is meglegyen. Nem érzem azt, mint az elején, hogy szépen megvan a tanuló görbe, egyre erősebb lettem. Most meg semmi grindelj keményen, de semerre sem jutok.
Ha betették a Deimos-t a cicákkal, kutyàkkal meg a robotokkal akkor csináljanak olyan content-et amiknél kellenek és haladjon a sztori mondjuk.
Napi reward-ért belépek meg ha valami jó Invasion vagy Alert van ennyi egyelőre... Majd ha lesz új Prime.
-
Napi horror -tegnap.
Khorát alakítgatom, eddig eléggé mellőztem, nem stílusom ez a helyben totyogás, de criotik / steel essence farmra kellene és inkább ez, mint Limbo... Gara sajna nem vált be valamiért, magasabb szinten már kevés az üvegfal.
Elég jól megy már Khorával a játék, szal. bevállaltam egy excavation arbit. Egész vállalható csapat jött össze, 2 khora, 1 mesa és egy frost, nem lehet baj...
De mégis. A másik khora csak ostorozott, néha random ledobott egy hálót, de láthatóan csak az 1-est művelte, kellett is élesztgetni. Úgy egy óra után mondom lépjünk...
ÁÁÁ, nem. OK, kimentem segíteni nekik a hálómból, 1 shotoltak, első halálom. Mondom menjetek kifelé. Nem, majd élesztenek. putty a másik khora is halott, ez nem volt meglepő, 3 perc játék után mindig kinyírták...De mesa és frost sem kifelé indult, hanem drónt ölni... de itt már 2-3 volt egy kupacban, egy perc múlva már feküdtek is. Nem kicsit voltam mérges.
Arbira csak baruuk vagy ash ezentúl, Khora marad steel-re. Érdekesek a netes videók is, próbáltam reprodukálni pár "unlimited dmg" buildet, kevés sikerrel.
Leporoltam az arca plasmort is, sajnos tényleg használhatatlan a szűk helyeken, valamit kezdhetnének ezzel. Ha mezei punch through-t adok rá az javítana rajta? Nem tudtam még kitesztelni. -
válasz
5150head
üzenetére
Gratula! Láttam én is 30k recruitot, de nem mertem menni. Arcane-okon kívül minden megvan (fegyók, 2 Lajos, pár mod és arcane is). Úgy tapasztaltam, h kevesebben is játszák már. Randomokkal ilyen 150 celles körökkel reménytelen a farm, sztem ezért is hanyagolják sokan. Az a durva, h akkor is kilépnek, ha tök jól megy.4-10 kör és csá.
-
Csak átfutottam, remélem csak ennyi változik. Lassan minden bizbasznak saját resije lesz. Akkor legyen inkább olyan, mint a cephalon darabok, h X db-ot összeszedsz és kész. Most keresd meg, h a fegyverhez kell vmi, akkor azt hol, miből szedheted ki. Szerintem eleinte (mittomén MR12-ig...) a Warframezés 30% wiki, 30% YT, 30% arsenal és 10% játék volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Extraflame pellet kályha
- Jackson elektromos gitár
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak ötlet.
) de amúgy jah elég grindos meg uncsi ... majd ha jönnek a "kuva/sentient" K-drive-ok amibe bele kell tolni az 5 formát hogy maxos legyen ...

Azért örültem volna valami apró érdemi tartalomnak is.