Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #7181 üzenetére

Köszi!
    Épp a minap morogtam, h pár hete még naponta dobált ilyen-olyan boostereket. Most meg van pár új cuccom, meg formáztam egy vagon meglévőt, 'oszt nincs booster...

További (rém)történetek:
    nightwave, feladat volt elfoglalni egy crewshipet. Beléptem random csapatba Earth körzetben, beírtam chatre, h ez a feladatom. Semmi válasz, ez megszokott is. Elfoglaltam egy crewshipet, persze előtte a vadászokat is lődöztem. Kiírta, h ugrás a hajóraa mert továbbállunk. OK, mondom akkor visszateleport... de a chatre már írta is egy magyar, h mit csinálsz rabolod az időmet és persze egy halom khmmm... jelzővel megpakolva. WTF? után kiléptem, a vicces, h megadta a lootot is. De itt nem ért véget, elkezdett privátokban is elég durván rámirogatni. Ignore és report lett a vége, sztem ennyi idő alatt a 2. reportom talán.

Pár nap múlva valami standard küldi, elvoltam, a csapat is OK volt. Beírja egy srác -magyar ismét-, h szia! vagy sziasztok, akármi. Én visszaírtam, h szia. Majd vmi ilyesmit írt, h a szarját megenném-e? ... visszaolvastam gyorsan, h esetleg nem nekem írt, vagy vkinek köszönt és én válaszoltam rá véletlenül, de nem. Kérdeztem, h mi a baja? Megint csak pár trágár sor volt. Erre kissé morci lettem, írtam, h ilyen 8-9 évesen már nem kellene génél ülnie, menjen aludni. Ebben is volt pár vulgárisabb szó, az igaz.

Ezen meg a komája rágott be, és voice-on elkezdett pofázni, h azért ugatok, h 9 évesek, mert nem értem a poént. Mondom ez nem vicces, lehet anyádnak az, nekem nem annyira... Erre nem hagyta abba, végig pofázott -szerencsére már a végén jártunk. Nem vártam meg, h ezek is még fél órát privátba tolják a faSSágaikat, inkább ignore-ra tettem.

Mások is írták, h magyarokkal a legnehezebb, tényleg ennyire bunkó nép lennénk (OK, német származásom ellenére is ide sorolom magam)? Pár nap múlva azért találkoztam jobb emberekkel is, egy új tagot is hoztam a klánba. Lehet a fenti majmok csak a kivételek, legalábbis remélem... Otthonról nagy a pofája pár embernek, h apu egy szobával arrébb nézi a TV-t... egy nevelő hatású pofont azért elkentem volna a kis homárok arcán :)

Új hozzászólás Aktív témák