Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát azért nem drágák. Ha farmolni nem akarja logikusabb megvenni platért.
-
Beretvás
veterán
válasz
ChPessimist
üzenetére
Oda már kellenek a primed modok, meg az umbra modok a wukongba. + Valami bacco fegyó is. Mr 8 on még csak old fel az összes nodot, meg relicezzél sokat, a framekért + fegyokért na meg a ducat is jól jön. Igazából nincs megszabva ,hogy mit kell csinálnod. Én mr16 vagyok ugy hiszem, de már mr7-en kuvázgattam. Nodpk meg a küldik legyenek meg és utánna megtalálod a helyed.
-
1dude
senior tag
válasz
ChPessimist
üzenetére
+100 szint a normalhoz képest, valamint 2.5x több HP, Shield és Armor.
-
1dude
senior tag
válasz
ChPessimist
üzenetére
Steel Path -hez kell minden node, azokat érdemes befejezni. Utána meg mehet a MR farm.
-
ChPessimist
tag
Elvileg minden Story küldetés kész van, és minden terület fel is van oldva, csak nem minden node-ot csináltam meg azokon belül. Lehet éppen ez a baj, hogy nagyon sok minden van feloldva és nem tudom mihez kezdjek.

-
1dude
senior tag
válasz
ChPessimist
üzenetére
Első körben unlockold a starchartot meg csináld meg a main storyline -t.
-
Beretvás
veterán
válasz
ChPessimist
üzenetére
a nodok ahhoz kellenek hogy az arbitration felodódjon ahol a vius essence esik, és azon tudod a modot venni..
Platinumot vagy igazi pénzért tudsz venni vagy tradeléssel. -
wjbhbdux
veterán
válasz
ChPessimist
üzenetére
Ezek a galvanized modok azért lettek nemrég berakva hogy a +100 szinttel magasabb hard mode könnyebben menjen, most még igazán nincs rá szükséged.
-
ChPessimist
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
...ezek szerint az összes node-ot meg kell csinálni mielőtt feloldom ezeket a modokat?
Akkor még lesz egy pár percem ezelőtt.
Jelenleg még a Riven modókról sem tudok sokat, csak kaptam egyet valahonnan de olyan lehetetlen elvárásai vannak, hogy nem tudom "aktiválni".
Másikat pedig nem tudom hogyan lehet szerezni.
-
1dude
senior tag
válasz
ChPessimist
üzenetére
Új modok. Vitus essence -ért (arbitrations) lehet venni (Relay -eken a Hexis faction szobában).
-
Beretvás
veterán
válasz
ChPessimist
üzenetére
Modok. jófélék..
-
Beretvás
veterán
Melyik element a meta most brammához? Toxin még??
-
Beretvás
veterán
Valaki dobna képet a Bramma modolásról? 38k radial attacknál tartok, és nem érzem azt , hogy elfeküdne minden. Valami felett átsiklok tuti.. Ezt használom.
-
Beretvás
veterán
Hogyan kell érteni a "radial"damot? Brammánál?
-
Bramma nem jön be, viszont a proboscis cernos igen. Meg a többi infested kitgun is, nagyon jók, viccesek, pl. a csáp-puska, meg a gombaspóra lövő izék...
-
1dude
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Lőszered lesz elég, de a gond még mindig a :
1. nem túl erős, és egy enyhe késleltetés miatt egy csapatba beleküldesz kb egy fél tárat mire elég lesz a sebzése (SP mapok)
2. sok reload lesz ennek köszönhetően
3. kevés a status %Régen sokat használtam, ma már csak pihen.
-
s4hu|SyD^
addikt
Bele kell rakni Fury-t aztán megoldva. Nekem sem annyira tetszik ez a Charge rész az íjjaknál, de hát ez van.
-
1dude
senior tag
Brammának semmi baja, bőven 1-shotolja SP -ben a népet. És nem, nem lassú.
-
Beretvás
veterán
Nekem már a fél óra is unalmas. Nem azért mert annyira pró lennék. Simán el unom még akkor is ha pörgős.
inkább megyek 20-25 perces runokat kis szünetekkel közöttük.Tegnap épp a Brammámat tákoltam. 5 forma belement, eddig tetszik de ki kell húzni a modokat benne...
mondjuk használvs se sokat lessz mert lassú nekem. Bubonico fan vagyok, az áll hozzám a legközelebb.
-
szép-szép. Nekem a hosszú menetekkel az volt a bajom, h meguntam, kiléptek, nem jött enemy. Mondjuk nekem Baruuk volt a favorit, visszanézek valamikor, de egyelőre van más, amit tolok.
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére

YOU ARE THE MAJOMBRÁNER-MÁJSZTER!

Inaros-al ugyanez nem ér?
A wuki passzívja nálam is bebugzik néha. Nem a Steel Path miatt, csak te most éppen így jártál, hogy ott bugolt be, ahol a legkevésbé hiányzik.
A beszélgetés viszont jó ideje nem akörül forog, hogy "beárazzuk" a majompálcát, hiszen kiveséztük, hogy megfelelően modolva szinte bármi jó lehet. A kérdés pont az, hogy miben ad ez többet, mint bármely más melee, mi indokolja a jópofaságon kívül, hogy ez ability helyet foglaljon mondjuk egy jófajta damage boost ability helyett.
Én az Umbrát nem tudnám elképzelni a saját signature bránere nélkül, Te meg a wukit.

Szóval respect a majombránernek, és fikázzuk inkább az MK1-Bo-t.

(Állítólag még mindig az a leggyakrabban használt melee-m
) -
5150head
senior tag
Egy órás solo SP Wukonggal.
Leginkább a staffal öltem. Melee-ből bent volt a Pennant biztos ami tuti. (meg két fos fegyó, nehogy elcsábuljak
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.
Clearspeed viszont jó így 200 felett is, szóval azzal nincs gond.
"majombráner" jeligére jöhetnek a screenshotok
Jah annyit még hozzátennék, hogy a cloud helyére beraknám az ensnare-t, a stalkik se okoznának gondot. (ahogy néztem, sajna 200 felett már 1 ütés a wuki nekik)
-
1dude
senior tag
Ha konkrétan a Kronen prime -ból kell kivenni, akkor a Weepinget kiveheted. 2 60as elemental moddal is meglesz egy 75% status chance.
Primary és Secondary dexterity adja majd a 15 sec combo countert.
Damage rész : Condition Overload (soloban PPP)
Elemental rész : 2x 60/60 mod
Faction rész : Primed Smite "xyz"Maradék 4 slot :
valamelyik Fury/Vice ( vagy Arcane strike framebe)
Primed Reach (vagy összehúzod őket operatorral - Anomaly, Lockdown arcane / warframe abilityvel)
Organ Shatter
Blood RushItt még válaszhatod azt az utat is, hogy CO -t/PPP -t és a Fury -t lecseréled a 2 Sacrificial modra. Valamint a Reachet megkerülöd és oda még befér a Weeping és a 2 60as modot lecseréled 2 damage elementalra (primed elementalra). Esetleg rivennel összevonsz 2 modot és úgy is felszabadul 1 hely.
-
akva
tag
Ehh, imádtam, mikor a range-t 2.3-ról 2.7-re húztam.
Az egyik Kronen kombóval szinte fullscreen-death van nagy range-nél, illetve simán lecsapok vele repkedő szirszarokat is, pl.: Arbitration Orb.Attack speed nélkül meg elalszik az ember.
Kell valami arcane ehhez (is).
Mondjuk egy Arcane Strike a valamilyen Fury helyére. -
Beretvás
veterán
Ezekről a fókusz iskolákról mesélne valaki kicsit szájbarágósan?
Most zenurikot meg madurait huzom, de csak 1 aktiv lehet. Hogy működnek ezek?
-
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Mivel erősen Primal Fury irányba húzod a Wukong-ot, így persze kötelező a melee arcane, meg a Steel Charge is, mint ahogy az efficiency-re is szükséged van.
De ha a majombráner nem téma, akkor viszont mennyi energiára is lesz szükséged? Pálya elején lehívod az ikret, ami kb. semmitől nem fog megdögleni steel path-en sem, hiszen erőre húztad a wukit (asszem kb. 6000 körüli health-je lesz, és ha te gyógyulsz, akkor ő is gyógyul).
Vészhelyzetre kell a cloud walker, amit a fenti "build"-ben jó eséllyel biztosítani fog egy Arcane Energize. Mire először szükséged lesz rá, esni fog egy-két orb, fullon lesz az energy-d (195 körül). Ebbe simán belefér egy Defy is, ha berongyolnál valami nagyobb tömegbe => van armorod, mire szétcsapsz mindenkit, valószínűleg esni fog még orb. De lehet áldozni a duration-ből simán, mondjuk egy Streamline + Equlibrium + Dethcube Energy Generator + Synth modok kombóval, és akkor kb. biztos, hogy lesz elég energiád arra, amire kell. Illetve ha nem áldozol több energy-re mégsem, akkor elég lehet a Rolling Guard addig, amíg nem rendezed a helyzetet. Ja, és ott vannak még a Magus arcane-ek is.
Cserébe ekkora strength mellett a Defy is komolyan odacsap, nagyon gyorsan tudsz heal-elni is, az iker meg kb. halhatatlan (főleg, ha te melee-zel, ő meg primary-val nyomul).
Egyébként hasonlóan buildeltem mostanában Wisp-et, Octaviát, Mirage-t, Oberont is. Brutálisan sokat profitálnak mind, ha tönkrevágod az efficiency-t, és "máshogy" gondoskodsz az energiaszükségletükről. Emellett a Wisp-el minden SO kör ~ harmincadik másodpercétől kezdve spam-eltem a Sol Gate-et, benyomott boost-al. Egyszerűen obszcén, hogy mennyivel erősebb lesz minden frame, ha beáldozod az efficiency-t.
Persze Steel Path-en nehezebben számíthasz ezrével potyogó orb-okra, de általában menedzselhető marad a dolog ott is.
A Staff-ban csak két forma van, akkortájt hagytam abba a küzdelmet vele.
Ugyanazokat a modokat más melee fegyverekbe pakolva (plusz Blood Rush, Weeping Wounds, amiket ugye nem lehet a Staff-ba tenni) kb. ugyanazt az eredményt, vagy jobbat kaptam, mint a Staff-ban. Meg ugye a többi melee-be mehet riven is, a zaw-okba mehet arcane, szóval jelenleg nem látom, mért kéne még három formát pakolnom a Staff-ba, vagy foglalkoznom ezzel a képességgel. És így az energiaéhség sem igazán probléma.#86411dude: Hogy minek a Wukong?
Hát a Cloud Walker miatt, meg hogy Arbitration-ön te vakard össze a többieket, és ne ők téged. 
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Naramon-al nyomulok én is, de Magus Elevate helyett inkább Magus Repair-t használok, így egy füst alatt feltöltöm a Void Stalkert is, meg jól jön egy kis pihi.
(Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez.
Ha crit-re van húzva a fegyver, ilyenkor befigyel pár piros is, bár csak mutatóba (de azért jó nézni). 
Elevate helyett inkább egy Magus Lockdown-on töröm a fejem, Vauban-nál is szeretem azokat a kis troll csapdákat.

A melee-ző arcane-eket nem ismerem még. Az Arcane Fury biztos jó, de olyan ~ 120% körüli melee damage van a Kronen riven-emben (oké, a fury mondjuk bárhol használható lenne, és erősebb is). Arcane Strike-ban, vagy Avenger-ben gondolkodom inkább.
Spy-ra én már inkább Ivarát vinnék, van valami augment-je, amivel átmegy a lézeren is. Mondjuk olyan gyors sosem lesz, mint a Wukong, és etetni kell orbokkal rendesen (Zenurik kevés, ha channeling ability-ről van szó).
A majombráner meg valóban elég "signature" tulajdonsága a wukinak, emiatt sajnálom én is, de belegondolva, az iker, vagy a cloud walker sem kevésbé signature ability-k.
Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük. 
Plague Kripath-ot már lecraftoltam, de még nem döntöttem el, hogy milyen zaw-t is akarjak igazán. Valami olyasmi kéne nekem, mint az Orthos, mert imádom, hogy gyors. Tehát lehessen vele folyamatosan menni (ne akadjon meg kombózás közben), legyen nagy attack speed-je, a többit még nem tudom.

-
5150head
senior tag
Nem vagyok nagy Wukis, sajnáltam bele a második umbra formát (staffba raktam), uh a frame-ből az exilus hiányzik, meg ha a strengthes buildbe belerakom az umbra formát akkor a spy builden bukok valamit.
A Primal Rage pl mehetne bele, de ahogy írod, akkor valamin veszítesz.
Parazonba mehet a Power Drain. Focusnak meg a Naramon (Void Stalker). Steel Charge, meg Arcane Furyt meg nyilván nem kell mondani, esetleg Arcane Strike.
Ha nagyon overkill akarnék lenni, akkor én a strengthes buildben a cloudod cserélném le dmg buffra, mert ha meleg a talaj én a Tenno transference-t nyomom leginkább a Magus elevate miatt. Plusz a Zenurikból meg jön az energia. De mondom nem vagyok nagy Wukis, és a cloud is jól jön, meg ahogy látod elég tankos is, de ami a lényeg, hogy Wukit a botja nélkül el se tudom képzelni
Amikor ezt a buildet csináltam, Helminth még a kanyarban se volt.
[Strength] [Spy] [Staff]Persze, Melee-ből meg szinte bármelyiket meg lehet buildelni jóra, nem csak a Kronen OP. Pennantból nekem a heavy teljesen bejött, de jó a Reaper is, láttam, hogy a Glavie most elég meta. Tatsut meg Nikanat is nagyon csípem. Plague Kripath is fasza, meg van egy pár. Pl Arca Titronra csináltam Slam buildet de az inkább fun volt mint endgame.
-
akva
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Riven nélkül is elvan, de nekem előbb esett a riven, addig nem is hallottam a Kronen-ről. Ha most vetted, akkor még nem láttál belőle semmit.
Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).Persze mindig van jobb, biztos van olyan zaw, ami egy arcane-el megtámogatva jobban szeletel. Egy Exodia Contagion-t már kifarmoltam, csak még zaw-om nincs.

A wuki build-em nem kiforrott, mert még csak pár hete kezdtem rendesen strength-re húzni:
- Narrow Minded
- Transient Fortitude
- Blind Rage
- Umbral Intensify + VItality
- (Constitution)
- (Augur Message)
- ((Primed) Sure Footed)
- (Rolling Guard)
- (Aura, ami jólesik)Így 192% a duration, és 285% a strength. Cserébe a kettes-hármas ability-k range értéke nagyon kevés, illetve az efficiency-től is érzékeny búcsút vehetsz.
Ehhez vagy kell egy arcane energize, vagy az energy miatt át kell szervezni az egészet (de legalább egy Hunter Adrenaline, hogy mikor szarban vagy, jó eséllyel el tudj sütni valamit a kettes-hármas közül).De az umbral modok helyett is mehet más, csak akkor jobban kell figyelned, gyakrabban kell majd használnod a kettest, hármast, cserébe lehet hozzá energy-d (pl.: Primed Flow, Equlibrium, Streamline, Deathcube-ba Energy Generator, stb).
Vész és energiahiány esetén, pánikgombnak meg ott van a Rolling Guard, aztán pucolás, amíg nem lesz energy-d egy Cloud Walker-re.
Vagy csak simán hagyod megdögleni, végülis Wukong... -
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Az a játékos öntudatlanul is ráépít, akinek ennyi a wukong.
De akkor meg jobban járna egy Inaros + Arcane Grace-el, oszt' még szarni is elmehet survival közben. Igaz, ez némiképp időigényesebb / drágább build, és g*ci unalmas is. 
Meglesem az Iron Staff buildet, ha felteszed overframe-re, vagy valahova, de ettől még a kérdésem fennáll, hogy van -e bármely más melee, ami akárhány formával, de ugyanilyen könnyen felszeleteli a 185-ös Corrupted heavy gunnert.
Főleg, ha ezt megtámogatjuk a négyes helyén valamilyen damage buff-al (így fair, hiszen a Primal Fury-nek is kell energia, illetve több is kell, mint mondjuk egy Roar-nak).Mert ha van ilyen, akkor hiába jó a majombráner; szerintem továbbra is olyan, mint a pápa p*cse - azaz felesleges.
Ja, és gondolom a Staff-hoz érdemes használni az augment-jét is, meg azért meg kell támogatni a buildet némi plusz energiával is a Staff miatt, tehát valószínűleg veszíteni fogsz valami plusz sebzést, védelmet, vagy akármit...
-
akva
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha megnézed az Orthos, vagy a Kronen leggyakoribb modolásait, nem sok különbség van a kettő között.
A fenti fegyverek a tipikusnak mondható modolásokkal szerintem hatékonyabbak, mint az Iron Staff, és nem visznek energy-t, nem foglalnak ability helyet. Az Orthos Prime-ot kb. gombokért meg tudod venni valamelyik játékostól, a Kronen Prime valamivel drágább.
Egyébként az Iron Staff-al én kifejezetten sokat küzdöttem, mielőtt lemondtam volna róla.
Nem mondom, hogy rossz fegyver, csak nincs különösebb előnye, vagy nem tudok róla, hogy lenne.Egy wukong, a négyes helyére pakolt damage buff-al + egy jobb melee-vel biztos többre megy, mint az Iron Staff-al. Főleg, hogy a wukit eleve strength-re és duration-re érdemes húzni, tehát egy Roar, vagy Eclipse jól fogja magát érezni a wukiban.

Egy damage buff ability, plusz az iker által kiosztott - akár dupla - damage szerintem nagyon jól áll egy ilyen offenzív frame-nek.

-
5150head
senior tag
Az első mondatot, nem kifejezetten neked céloztam.
#8620 akva Simán rá lehet építeni a wukong passzívjára is - Ne haragudj hogy ezt úgy értelmeztem, hogy a passzívjára is érdemes építeni a wukongot. Biztos félreértettem valamit.
Nekem az Iron Staffban van 5 forma. A 185-ös Corrupted heavy gunner (ez a max simuban) 2-3 ütés és még nem buffoltam parazonnal vagy bármi mással. Jah de igazatok van, teljesen szar. Mesaból is vegyétek ki a Regulatort, mert úgyis van fasza kitgun.
Excalibur Exaltedébe is van 5 forma nekem, hasonlóan jó mint a wukong staffja. Annyival talán jobb, h slide attackra vakít is.
#86231 dude
Nincs piros crit.
Hogyne lenne redcrit, csak már nem úgy stackelődik mint régen. Heavy Pennant buildel nálam nerf után is jön a redcrit.
Csak egy kérés és tényleg no offense, de ne írjátok már le ezt a sok blődséget tényként, mert idejön egy kezdő, aztán azt se tudja mit csináljon. Köszönöm
-
s4hu|SyD^
addikt
Az a baj, hogy a nerfekkel akarnak itt mindent megoldani meg sok új felesleges mod stb. Valljuk be ez egy fun játék kb 0 komolysággal. Minimális gondolkodással. Több időt vesz el az elején a Wiki meg a Youtube nézse Build-ek miatt. Aztán kb olyan pár 100 óránál csak futod ugyanazokat a köröket. Erre csak tolják bele az új fegyvereket meg mindent amik már nem kellenek mikor több száz haszontalan dolog van így is. Adjanak játékmódokat, amivel ki tudom használni, hogy marha erős minden. Fejlesszék már végre az Operátorokat, mert jók és az vinné igazán előre nem 500 új fegyver meg 500 új Warframe ami szivecskét rajzol. Lehetne még itt sorolni. Mondták, hogy átdolgozzák a Warframe-eket. Hát amit eddig csináltak eléggé felesleges volt.
-
Beretvás
veterán
-
akva
tag
Semmiből nem áll átállítani a színeket, és akkor mindig piros... na jó, crit az nem.

-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Attól lehet ilyen érzésed, hogy valóban teljesen más játékkal játszunk.
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit. 
Hol írtam én olyat, hogy "buildet" építeni a wuki passzívjára?
Arról beszéltem, hogy a wukonggal sok mindent le lehet szarni a +3 élet, meg a Cloud Walker miatt. Ez még nem "build", de aki ennyit tud a wukongról, az öntudatlanul is erre építi ennek a frame-nek a használatát. Nincs ezzel semmi baj, mert a wuki nagyon jó abban, hogy "getting things done", de ettől még nem lesz jó wukong player valaki. Minden frame-ben több van ennél, és szerintem ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban.A másik kérdés az, mikor életszerűbb előkapni a négyes majompálcát
, mint simán 2 másodperc alatt felszeletelni bárkit kb. bármelyik melee-vel, amiben ott van az a pár kötelező mod. Úgy, hogy mindehhez nem kell semmilyen chanelling skill, és az iker továbbra is szórhatja az áldást / státuszt a primary-val, secondary-val - míg majombráner esetén mindenképpen dupla majombráner van (de semmi buzulás). 
s4hu|SyD^: a corrosive / viral ötlet teljesen jó lenne, de mi az sortie-n (vagy kb. bárhol), amit nem szeletelsz fel egy felstack-elt Viral + Heat Kronen Prime-al?

Számomra valamit még adnia kéne a wuki négyesének ahhoz, hogy előkapjam egy adott helyzetben. Excaliburral még nem játszottam olyan sokat, de valahogy annak a négyesét sokkal szívesebben használom úgy is, hogy közben ott figyel a melee slotban a Kronen, jófajta rivennel.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Nekem pont az a 2 build-em van. Strenght-nek nagyon örül a Twin is. Nekem Kronen Prime Viral + Heat-re van build-elve, Iron Staff meg Corrosive szóval elég jó páros és Sortie-n hasznos ahol nem lehetne melee csak elsődleges vagy másodlagos. Nem tudom a melee nerf mit változtatott ezen. Nem igen játszottam azóta.
-
5150head
senior tag
Néha olyan érzésem van, mintha teljesen más játékkal játszanánk.
Wuki passzívjára felesleges buildet építeni, mert a modok nem hatnak rá.
Az Iron Staffba meg bele kell pakolni a formákat. Így melee nerf után sincs semmi gond vele.
Defy is f@sza, szóval ezen kár pörögni.Wukit kétfelé érdemes buildelni.
Cloud-ra duration+effi - Spy meg egyéb speedrun küldikhez,
Vagy Strength-re. -
akva
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Persze, ízlések és pofonok.

Simán rá lehet építeni a wukong passzívjára is, tulajdonképpen "jó", ha kínyírják, hiszen utána kapsz egy komoly buff-ot.
De én már csak úgy vagyok vele, ha Steel Path, meg van damage reduction ability-m, ami crowd control is egyben, meg vissza is osztja a bekapott damage 22x-esét (285% strength mellett), mindemellett invulnerable vagyok vész esetén, akkor használjam már.

Így aztán elég ritkán találkozom a passzívjával...
-
Beretvás
veterán
Izlések és pofonok, kinek mi. Nekem nem kell egy lassú skill egy gyors pörgős karira. Wuki meg a passzívja miatt amúgy is halhatatlan. Főleg az 2. Skillje miatt. No de nem vitát akartam ezzel generálni. Csak furcsállottam mert én még senkitől nem láttam ,hogy használta volna.
-
akva
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Wukong-ot strength-re és duration-re érdemes húzni, próbáld ki így steel path-en a Defy-t. Elég jó cc, és jó esetben lesz 1500 armorod, plusz rendesen szétszórja a mobokat.
A négyesben nem vágom, mi a jó, szerintem semmit nem ad a sima melee-hez képest jelenleg. Általában azt cserélik rajta, nem a Defy-t.
Wisp meg nagyon bejön. :D Túl vagyok egy egyórás survival arbin, nem nagyon tudták megizzasztani, meg végre hasznom is volt a csapatban. :D Steel Path-en még dolgozni kell, de umbral modokkal, picit health-et is húzva, Arcane Grace-el elég ígéretes lehet. Kár, hogy a sokkoló ability-je itt már nem igazán fogja le a mobokat, tök jó defense kari lehetne pedig.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem ha jól tudom 2 Umbra formás Wukim van. Minden skill-je jó, viszont tény, hogy a 3-ast használom a legkevesebbet. De ez az én hibám.
-
5150head
senior tag
Közben eszembe jutott, hogy erről is van videó, szóval segítségedre lehet:
-
akva
tag
Wisp lesz most.

Lesz ma még vagy ~10 run-om SO-n, bízok a jó szerencsében, hogy a Khora is leesik.
SO-ra úgyis járok még, előbb-utóbb lesz Khorám. Illetve lesz még ilyen akció, ha továbbra se akarna összejönni.Helminth-be meg egyelőre megy majd Roar, Eclipse, Larva... Wukit végre megszabadítjuk a négyesétől.

-
akva
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Könnyebb kifarmolni 50-90 platot, mint némelyik frame-et, 75%-os akcióval meg nem formát, vagy slot-ot érdemes venni szerintem. Skin-ek meg ráérnek még.

MR pont kezd nem érdekelni, inkább csak egy jó frame kell, vagy olyan, aminek legalább egy kiszedésre érdemes ability-je van.
#86041dude : igen, emiatt gondolkodom a Wisp-en, mert az kifejezetten tetszik, vagy legalábbis azt hiszem, tetszeni fog.
Wisp vagy Khora lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Packeta
- Suzuki topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- 2080 + Barrow
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak az meg nem modolható exalted...