Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz ViZion #7132 üzenetére

Köszi, csak neki kellett feküdni.

Nem lenne köze a használhatósághoz? A-A
    Akjagara Primet le sem tudom kraftolni meg a Burston Primet. Pusztán mert MR11 vagyok és 12 kéne szóval igenis korlátozó grind khm paywall. És ne menjünk bele a tapasztalat meg MR párosba mert marhára nem kell magas MR ahhoz, hogy ismerd a fegyverzetet és a frameket, játszhatsz bármennyit ha csukott szemmel teszed és nem figyeled mi mire és miképpen hat. (Tegnap MR21-es srác Vaubant húzott folyamatosan fetrengett mikor megkérdeztem miért nem a vitality mod van fent a 10-es frame-en erre.... mert a hp nem nő vissza csak úgy, igaz 290 shield vs 600 hp előbbi a menő szintezéshez... :DDD )

Klán ajánlást köszi! :R De nem szokásom DC-re felmászni hacsak nincs valami hű meg ha közös farmolás ez mennyire gáz? :D
    Sőt egy szimpla survival miatt nem is fogok felmászni mert felesleges illik mindenkinek tudni mi merre hány %-nál kell oszlop és ki fogja nyomni amúgy meg csak dara.

Szerintem felhúzni 30-ra valamit nem egy nagy mutatvány főleg ha már a formázás miatt tolod körről körre erősebben kellene indulj vele. De egy jó AOE-s frame konkrétan bármikor tökéletes defen bármilyen fegyver felrántására.

Buildekhez az overframe.hh marha nagy segítség elég rákeresni az elképzelésre, tuti fent van már és lehet látni mi lenne a végeredmény. :))

Nem indult rossz irányba a DE, de szerintem nem is feltétlenül előnyös az irány. Elsőre úgy tűnik casual barátabb lett de szerintem pont ellenkezőleg, az elején nagyon megszívat a végén meg exponenciálisan csökkenti a nehézséget és csak az eszement lvl grindet hagyja hátra ---> Vectis Prime MR 14, miért? Minek? Egy kezdő kezébe ha már odadobta neki a játék az alkatrészeit mégis miért ne építhetné meg? :U

Új hozzászólás Aktív témák