Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sosem a nehézséggel van baj Frame-eknél vagy bármilyen eső dolognál hanem, hogy nagyon időigényesek. Meg ahogy mondod nehéz kifogni jó csapatot, bár ott a Recruit chat. Pl. ahogy írtam Lich is sokkal gyorsabb csapatban, mert ha bárkinek a Lich-je megjelenik sokat dob a Murmur-on.
Nekem Endo mindig volt, annyi, hogy az utolsó pöttyöt nem rakom fel a modokra.
Szép lassan. Egyébként feltudnám sokra csak nincs kedvem újraformázni az összes frame-et. Úgy van Endo-m, hogy szobrokat el sem igazán adom. Esik Endo mindenhonnan manapság. A Prime modokon kívül nem sok mindenbe kell halom számra.
Magnetic nukor a meta nem? Arra tudsz minél több status-t felrakni és akkor lehet szépen melee-vel csapkodni mindent 1 ütésből.
Condition Overload OP. Mondjuk megjegyzem, hogy mondta a DE lesz majd status rework...
Én Deimos-t nem igazán tudom, ezeket a tokeneket meg stb. Mother token-t farmoltam csak az Event miatt az viszont egyszerű. Voltam pár Isolation Vault-on meg felhúztam 3-asra a Syndicate-et a Helminth miatt meg ennyi.
-
ViZion
félisten
Gauss sem nehéz kiszedni, de ez is olyan, mint Grendel és Protea: jó csapattal könnyű, sz@rral meg lehetetlen, csak az ideg kap el...
Helminth nagy buli, nekem tetszik az agyalás (megjegyzem Ash-ra nem írtátok, h ki mit raknak a shuriken helyett
)Kuva fegyók egy része hátra van még, rad nukoromat szeretném fejleszteni.
Vik, ha nem mész arbit, akkor honnan van endo?
Nekem az előtt soha nem volt elég...
Amp-ból meg deimos állatokból még nekem is sok van hátra, de próbálok (Viktől tanulva
) kicsit jobban figyelni a részletekre, majd akkor húzom ezeket, ha lesz rá boost. Meg ugye a son token... Tegnap mázlim volt, 2 féle szitakötőre adott 4 tokent. Azokat könnyű fogni, van is rengeteg. Granny token elég kibaCCós, elherdáltam sokat a szintezésre, erre kiderül, h kell egy valag Seriglass... ott várják a cuccok.Deimos farm amúgy könnyű, a horgászás és az alap vackok is. Bányászni macera, kéket alig találok, kavat+booster sem segített. Tegnap jó volt, volt a resource boosterem, relén meg áldásban kaptam credit+drop chance+affinity boostereket. 40 perc alatt 62k nanospore farmolva, úgy, h szétszaladt a csapat, keresnem kellett merre ment a speednova... utolsó 10 percben novával ketten már jó volt, csak grineerre moddolt nekrosom elhullott az infested trutyitól

Reggel invasionban catalyst volt, hátha van még, nézzetek rá.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én az MR-el vagyok úgy. Hiába nagyon jó az a 30-as Reward. MR 14 óta nem nagyon van késztetés. Igaz valahogy mégis 22 lettem.
De az a 30 rengeteg "munka" meg idő.Láttam NW-t. Meg is lesz a Lich, mert megint olyan fegyvere van, ami nincs még nekem. Csak ugye az is vagy 3 óra és közben meg mással nem haladok. Ha van rá group akkor egész gyors szerencsére.
-
s4hu|SyD^
addikt
Equinox nekem is egész gyorsan megvolt. Harrow, Nidus, Gauss bajos. Harrow + Nidus meglett Twitch drop-ból, de most ugye kellenének megint. 8 frame van gyártásban csak a Helminth miatt. Néhányat újrafarmoltam, párat meg lehetett venni(klán, Simaris).
Nekem Gauss, Grendel, Xaku, Protea hiányoznak. Nezha Prime meglett nagy nehezen, de legalább jövedelmező volt. Jött Saryn System meg egyebek. Trinity is kell megint... Ambulas. Nem nehéz csak lassú.
Bele kéne kezdenem lassan a különböző AMP-ok, Zaw-ok felhúzásába és lassan elfelejteni őket, bár ott a K-drive is...
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.8 hónap játék és 1 Arbit sem fejeztem be.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor. -
ViZion
félisten
Equinox nekem nem volt problémás. Grendelhez jó csapat kell, korábban írtam, h mennyit szopcsiztam vele. Kicsit sajnálom most, h eladtam egy halom warframe-t (amihez volt prime), most újra ki kell szedni párat. De van, amiből csak egy van -Nidus, Protea is kell Helminthnek...
Gaussból egy rész kellene, de nem is csináltam mostanában, mert oda is csapat kell, az meg ritka. Nezha prime-ból pár részem van, arra is rá kell nézni. Meg simaristól kiszedni párat újra.
Állatokat elkapni buli deimoson. Mondjuk csak medjay-ra mozdultam rá, a többséget a begyűjtős solo köreimben szedem össze, főleg a szitakötőket. De van sok rovar és cica is. Ami nincs, az az avichela, eddig talán egyet fogtam... azt vettem én is.
Son tokenre vigyázz, mert kell a guildeléshez is, ne add el nagyinál.Fater, mutter és lány token egyszerű, azzal lehet haladni.
-
khalox
őstag
A sok bajusz, gondolom. Időszakos dolog az.
Baruuk nagy királyság - még mindig az egyik kedvencem. :-)
Ma meglett az Aklex Prime, találtam egy csapatot, amelyik Baro reliceket vitt azzal. Így lassan elfogynak a pisztolyok.Amit nem farmoltam ki - Equinox. Megvettem platért, egyszerűbb annyi plat-ot összehozni, mint negyvenszer megcsinálni ugyanazt az assassination pályát. Az nem embernek való. Némi gondolkodás után arra jutottam, hogy meg sem próbálom kiszedni így, nem kínzom magam, ennél jobban szeretek játszani. Maradt még a Grendel, Gauss esett a héten, épül. Még a Nezha Prime van vissza, egy darabja még hiányzik. És akkor nincsen több frame jelenleg.
Lassan ballagok felfelé a ranglétrán. Vannak még állatok a Deimos-ról. Ott kicsit sok a 10 son token, megvárom a frissítést.
Van még egy-két extrémebb cucc, amihez sok erőforrás kell, azokat vadászgatom össze, elég lassan megy, de azzal nincs bajom.
Meg gyártom a halaknak a trófeáit, azok most tetszenek eléggé.
-
ViZion
félisten
Baruuk elkészült, elkezdtem személyre szabni, a auxilary-nál 1 kreditért van sok cucc. Nem néztem, h csak baruuk vagy másnál is van.
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Reddit-em nincs, asszem. Má' úgy értem, h nem csak regelés, hanem be sem tölt az oldal, StevenBlack socialban host-blokkolja. Vmikor kiszedtem, de nem minden frissítéskor jut eszembe. Nem fontos a gyors kuva farm, van mit csinálni. NW-ből és vitus-ért a legkönnyebb szerezni nekem, mert azokat szeretem és csinálom is.
siphon küldik is frankók, várom a Lost-ból a fekete füstöt, erre kiírja, h már várnak rám a kilépésre... WATTAFAKK? De deimoson is van egy ilyen, ahol a gép közelében kell megölni a szörnyeket. Minap egy lelkes ember mindent IS lemeteorozott... Írtam neki, h esetleg angolul nem tud, vagy csak más oka van, h nem érti meg, mi a feladat? Jaaaaj, bocsi, hát ő azt nem nézte... OK, első alkalommal én is beleszaladtam, azt hittem a területet kell tisztán tartani, de mikor a kis mech 3× mondja, hogy mi a pálya, akkor leesett. Ennek a polgárnak kb. 5 perc volt, mikor már mind rinyáltunk, h endless-t csinál egy szimpla küldiből...
-
ViZion
félisten
válasz
5150head
üzenetére
ált. kuvát vitusért vagy nightwave cuccért veszek, ritka, h kuva küldire megyek, mert a többség azt sem tudja, h merre van előre. OK, relic álláspontod elfogadom, de nem tesz boldoggá.

Zsé felvetése akkor is jogos, h rivenből lehessen má' kuvát visszanyerni, hamár az ember azt tol bele...s4hu|SyD^: Ash bladestorm használhatatlan volt, gyakorlatilag előbb lekaszabolod, minthogy ezt castold. Kb. mint mirage 4-ese: jópofa, de lassú. Annyit meg nem ér, h 1-2 moddal gyorsíts rajta. Tervezem a bladestorm cseréjét, de még nem tudom, h mire. Rest&rage jópofa, de célozni kell vele, smite is jó, de oda 1 slot az infusion, rhino roar-t limitálták 20%-on. Radial blind és defy még ami jó lenne, de radial blind helyett ashy láthatatlan, defy meg jó wukin, de ashy-t nem szokták megkarcolni, nem biztos, h def annit raknék rá. Blood altar is hasonló, csapatot támogatná, de rohanós küldiken semmi értelme. Volt 2-es lenne jó, de azt nem lehet átvinni... Van javaslat esetleg?
-
s4hu|SyD^
addikt
Mai Devstream:
- Acolyte mini bosses Steel Path módban bármikor megjelenhetnek és Steel Essence-t dobnak.
- Steel Path napik, akkor is mehetsz rájuk, ha nincs még meg a node. Ha kész kapsz Steel Essence-t és a node is meglesz.
- Deimos: Arcana jön Novemberben, amiben új Mech, új Arcane, Xaku ver 2., új Deimos bounty-k, Infested kitguns, Conservation változások(végre, rügellem az állatokat befogni
), 7+ új fegyver, 4 új Augment mod(Wisp, Gauss, Revenant, Garuda), Gara skin.
- Chroma buff, elementeket lehet változtatni bármikor játék közben, chain effekt a Spectral Scream-re, 100% status chance
- Ash Blade Storm buff
- Zephyr Tornado(mozgó vagy helyben maradó) + Air Burst buff
- Atlas Bulwark = AOE slash damage
- Nekros Soul Punch = 25% ellenség életereje alatt egyből megöli őket és vagy életerőt az a klónokhoz vagy extra klónt ad
- Nidus Larva = Ha a lárvában tartott ellenség meghal ad stack-otLich változások = Jobb matchmaking, Railjack Lich boss harc
Majd később Arcana után valamikor Corpus Lich, Corpus Railjack.
Valamint az összes Warframe-et fel fogják buffolni idővel, nem nerf-elni akarnak.
-
5150head
senior tag
Rég volt már a War within küldi igaz?
A void relicek orokin "kincses ládikák" a kuva meg egy "nyersanyag" amit nem véletlenül csak a Kuva fortressen lehet kiszedni kuva siphon küldikből. (igen tudom sortien is kaphatunk meg steel essence-ért is vehető már)
Ne akarj már olyat ami a lore szerint nem lehet
Ha annyira zavar a sok relic add el. Junk reliceket is szoktak venni a trade chaten platért.
-
ViZion
félisten
válasz
doktordevil
üzenetére
Tudom, de nem ez kellene, h nyitod és esik (ráadásul req-ből nem is biztos, h a kuva a legjobb cucc) , hanem az lenne a jó, ha mint a modoknál az endot, úgy lehetne a relicből is "kivenni" a kuvát vagy az endo-t. Egy IFA plató lithem van, csak a radokat nyitom, többinek sok haszna nincs nekem.
Más. Meglett a rivenmarket, felraktam már párat.
sry, nem tudom, h hogy lehet a cuccaimat linkelni, itt egy kép: -
5150head
senior tag
Ahogy már korábban is írtam, szerintem felesleges a rivenekkel kínlódni, ahogy Ti is látjátok "érdekes" az a piac. Én csak magamnak pörgettem rivent, meg ami fegyóba van értelme de abba beletettem. Én sem értem, mire ez a nagy hype a rivenek körül mert azok nélkül is bőven lehet jó buildeket összerakni.
Ha kell a plat akkor arcane farm vagy relic nyitás aztán eladni a prime cuccokat.#7383s4hu|SyD^ Van PVP a játékban, csak kong az ürességtől, meg ott más modok is vannak. Múltkor rápróbáltam de nem talált játékost... DE nem is foglalkozik azzal a részével a játéknak, amit egyébként meg is értek, az okokat meg mindenki ismeri
-
ViZion
félisten
Ami jól jönne még, ha relic-ből lehetne endo vagy kuva.
Lith annyi van, h el sem fér... Meso és neo is sok van, mondjuk nem nagyon nyitogatok, mert ami hiányzik, ahhoz nincs relicem, régi cuccok.
De jogos Źşë', rivennél is, ha nem csak endo-t, hanem kuva-t is lehetne kinyerni, akkor jobb lenne a helyzet. -
Źşë'
addikt
nekem sem az a baj, van olyan catchmoon rivenem amire 70+os a roll (ebből van vagy 5-6 darab is ami rollolt
még mindig ez a #1 secondarym), meg olyan Lanka amin kerek 100
őrület hogy nem adott rá normális statot ennyire rá, ezért jó lenne ha be lehetne "olvasztani" és a fele visszajönne belőle, vagy harmada - meg picit le kellene törni a riven árakat, mert agymenés ami megy a piacon -
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Álmodozz csak... pár napja írtam, h cetus küldikben milyen bugok voltak, meg fortunánál is... Szal a minden bugot javítanak az több, mint optimizmus

Lázmérés, szonda azonnal!
Źşë': ha sok a kuvád, akkor segítek, nekem ennyit elherdálni nem jelent gondot
Láttam Acarius god lvl rivent, 51 forgatás volt benne. A többi tulajdonság ezek után nem is fontos... Nekem is van 4-5 riven, amit néha megpörgetek, hátha lesz frankóbb.Ami érdekes, h közepes fegyókhóz jóféle rivent sem veszik meg, ócón sem, tele endoval. Heat sword azért nem rosz, meg a dex dakra sem, de heliocor krites rivenemet sem vitték el. Aztán vannak azok a rivenjeim, amikr drága fegyókba valók, gondolom azt azért nem vitték, mert macera a fegyó hozzá.
Felrakjam ide, h mik vannak? Hátha vkinek megtetszik?
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát még idén vége lesz + Deimos: Arcana meg mit tartogatnak még nekünk fene tudja. Home office, de azért adják itt a jót nekünk. DX12 is be lesz hozva bár azt elnapolták. Sajnos ezzel a sok jóval a sok idegesítő bug is megjelenik. Nem csak Deimos-on HAHA.
Mire odajutok hátha mindent IS javítanak.
-
khalox
őstag
Jobban belegondolva nekem nem jön ki a matek
, aszondja':
Added an additional 30 Nightwave Prestige Ranks (150 max).
Na most, ha 90 volt eddig, az akkor is csak 120, vagy lemaradtam valamiről korábban (hatvanX-nél tartok, mert 60-nál egyszer leakadtam, és utána már nem toltam különösebben). -
Źşë'
addikt
heti nightwavet szünet nélkül nyomattam míg nem voltak új feladatok, erre a héten meg is lett a 90es szint, már csak az a kérdés hogy raknak e be még új dolgokat, mert ha nem megyek és veszek belőle kuvá-t

-
s4hu|SyD^
addikt
Nem vagy egyedül. Én sem foglalkoztam K-drive-val. Fel van húzva az alap. Néztem videókat, de már a trükközés sem igazán tiszta. RJ-be bele sem kezdtem azon kívül, hogy megépítettem meg voltam talán 2-3 küldetésen, de nem tűnt marha izgalmasnak, csak másnak egy kicsit.
Nekem is volt szerencsém F2P játékból P2W-ba váltó játékhoz. Ráadásul 7-8 évig játszottam azzal a játékkal és aztán jöttek a "gazdagok" és beleverték a 2000 vagy több eurót havonta a játékba és egyedül leverte az egész csapatunkat(7 embert) úgy, hogy esélyünk sem volt. Nagyon sokan abba is hagytuk a játékot nem sokkal utána. -
ViZion
félisten
Nah, K-drive nekem egyelőre nem lesz, az biztos. Semmi nincs, ami miatt igény lenne rá.
Fegyók érdekelnek, arra hajtok. RJ is olyan, h jónak tűnt, de marha unalmasak a küldik, nincsenek igazán csapatok (játékosok) és rengeteg a bug, még most is.Źşë: "a warframenél sztem nagyon jól csinálják - nem erőltetik rá a népre a mikrotranzakciókat"
Így van. MWO-nál ott voltam szinte a kezdetektől, láttam elqrvulni, ahogy a BFP4F-et is. Meg egy halom kisebb-nagyobb FPS-t, a mikrotranzakciók "aranykorában". Itt is vettem platot, még fogok is. De nincs az a nyomás, h ha nem veszem meg, akkor ledarálnak...MWO-nál elég hirtelen volt a váltás, a normálisból a kreténbe... Az új mechek annyival erősebbek voltak, h csak pislogtunk. Nekimentünk 3-an egy új heavy gépnek és lealázott minket. Pár hét múlva nerfelték és jött az újabb mech. Akkor már nem volt fölénye, extra dmg és páncél... de átlag nem fizetős gémernek kb ennyi idő kellett, h behúzza az új vasat. Nagyon szomorúan hagytam ott a játékot, rengeteg beleölt órát és gépeket...
-
Źşë'
addikt
köszi mindenkinek

(#7359) s4hu|SyD^ tényleg "csak" 25%, ez mondjuk kb semmit nem ér egy resourcenál, értelmetlen, damage buffnak jól jöhet, vagy éppen élet/pajzs, ja és én is megkapom a sajátomat
(#7360) 5150head múltkor olvastam Cianid streamjében írtad, és mindezt egy nw szint miatt :S én is raktam bele 4 formát a mechbe :s még sok mod meg sincs, ezek az újdonsült mod farmok is agybajosak rohadtul, railjacknél mit grindletem őket, erre a végére meg odaadták szinte "ingyen" soha többet nem fogok ráfeküdni ilyen szarságokra, mert csak kibaszás a végén mikor 1 kör után megkapod amit különben meg 50 kör után is csak talán kidob a 0,1% os drop chance-jüket *szák meg!
(#7362) anubys1984 ingame szerint 4762óra
(#7365) 5150head Primary Kitgunok nem adnak semmit sem a masteryhez, elvileg a chamer után számolja a pontokat de azok már ugye secondarykra meg lettek adva, a profil equipment listában ugyan ott szerepelnek, de csak azért mert mint cucc ezek is equipmentek - 591 dolog van nekem amit ide számol szummázva, ugye ezek warframek, primary, secondary, melee, robotic, companions, vehicles, archgun, archmelee, ampok
(#7367) s4hu|SyD^ ha nincs más játék ami lekötne warframe egy remek választás, amúgy meg aki tényleg nem akar játékra költeni annak ez egy remek megoldás lehet mert mindent ki tud farmolni az ember idő függvényében ingyen, pl fiataloknak akik még nem rendelkeznek önálló keresettel ez egy remek lehetőség arra hogy tudjanak játszani, ezért is jó ez a f2p modell, főleg a warframenél sztem nagyon jól csinálják - nem erőltetik rá a népre a mikrotranzakciókat
-
wjbhbdux
veterán
https://www.warframe.com/promocode?code=CONQUER
sikeres rákellenes adománygyűjtésért glyph + sigil, syandana meg a marketen pár creditért
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Jelenleg igen, mindent fel kell húzni. Többek közt amiket írtál + az összes Kuva fegyót 40ig + starchart simán és hardon + Railjack összes Intrinsics maxra + az összes daily reward fegyó + K-Drive-ok stb.
Az még nem tisztázott számomra, hogy a primary kitgunok meg az 1 db Mech ad e XP-t. -
s4hu|SyD^
addikt
Egyébként az MR30-hoz jelenleg mindent fel húzni? Zaw-ok, AMP-ok, Baro fegyverek, boss-ból stb eső fegyverek, companion-ok?
-
ViZion
félisten
Mecheket még nem is farmoltam...

Egyelőre az új jószágok és fegyók is lekötnek, meg tömöm a helminthet mindennel is. Pár frame-t újra ki kell szednem miatta...Profit takerre sokan jönnek mechel, de már eidolonnál is láttam. Ütős szerkezet, de remélem nem lesz MWO a játékból... onnan jöttem ide, nem mennék vissza a pay to win rendszerbe
-
5150head
senior tag
Gratula!
Én csak azért nem tudok MR30-ra menni mert az utolsó Daily reward fegyó hiányzik
Ha jól számoltam karácsony környékén lesz a 700. login, ahol megkapom az utsó fegyót, legkésőbb akkor tudok 30-ra ugrani, vagy ha előbb megkapjuk az új mech-et meg az új stuffokat Deimosra.
Mondjuk az h lvl40-ig kell majd a mecheket is húzni (gondolom formázással) elég cancer, remélem lesz valami fasza content hozzá és nem a bountykat kell tolni hozzá orrvérzésig...
Mondjuk én csípem a mechet, meg toltam is bele formát. (azt pl hogy fogják kompenzálni utólag?) -
Źşë'
addikt
köszi szépen, épp tegnapelőtt volt, hogy kaptam egy aff blessinget, nem tudtam elképzelni h hogyan, csak lestem, de aztán leesett h egy 30astól jött, ez 3 órás, az illető ki tudja választani hogy milyen fajta blessinget ad, 6 fajta van - és ezt csak relayen lehet napi 1x, van affinity, credit, res drop chance, damage, health és shield blessing
-
Źşë'
addikt
ma elkészült az utolsó cucc (Nezha Prime) a 30as mastery teszthez, gyorsan fel is húztam immár mastery 30asok között sorakozok
ha belegondolok, hogy 2014 áprilisában kezdtem, persze még nincs vége a sztorinak, várom a befejezést már nagyon, de azért ez most mégiscsak egy vízválasztó pillanat (szvsz előbb utóbb minden Tenno életében) gg's -
gandalf
aktív tag
az a lényeg, hogy ne kelljen ide-oda bootolgassak, linux alatt menjen..a bP os-t használom, kurva jó nekem, de a régebbi ati 7770-es kártyámon marhára lagolt winen kivül, most meglesem az rx580+-al..cak jó lesz

-
s4hu|SyD^
addikt
A játék olyan, hogy vannak napok amikor nincs bug vannak mikor minden bugos.
A legnagyobb baj inkább, hogy olyan ordenáré bugok maradtak még a játékban, ami tényleg game breaking és már évek óta jelen vannak. Elhiszem, hogy home office meg új tartalmak, de azért tényleg azokat a nagy hibákat illene javítani.
-
gandalf
aktív tag
Miért irta nagy betüvel? :p
-
gandalf
aktív tag
SZIASZTOK..NO, BEUJITOTTAM EGY VIDEO KÁRTYÁT MEG A KEDVEM, UJRA ELKEZDTEM A JÁTÉKOT..KICSIT IDEGEN IGY TÖBB MINT FÉL ÉV KIHAGYÁS UTÁN, DE UJRA BELESZOKOK REMÉLEM...
-
ViZion
félisten
ESO fókusz farmra Volt prime + Empower (az 1. abbi helyére +50%strenght) milyen lehet?
-
ViZion
félisten
Nekem is van egy halom single. Banshee-t és equinoxot már megetettem. Equinoxot sajnáltam, mer azért kellett küzdeni. Rhinot ki kell szednem újra, mert csak félig van meg, ami kész volt és felhúztam azt meg eladtam. Mag is hasonló, újra kell előszedni.
Wuki nem gond, az dojos, de anno ezeket eladtam a slotok miatt.
Ami kérdéses az Harrow. Ami van, azt felhúztam, stb. Tetszik, de azért komoly küldire nem mernék vele menni. Viszont bedarálni sem lenne jó, ha már fejlesztettem.
Oberon is ilyen, h a prime előtt az egyik fő frame volt nekem, ennek megfelelően telepakolva mindennel...Open world részek folyamatos csalódás. Pár napja PoE-n csináljuk a küldit, ahol meg kell védeni a konzolt az egyik stage-ban. Nem jönnek hajók, nincs spawn. Kiírja, h bocsi ez nem sikerült. OK, újra. Ismét ugyan ez. 3. próbára meglett. De más küldikben is rengeteg a bug.
OV-n -mint kiderült- a profit taker phase 3 csillió éve bugos, na én ebbe beleszaladtam folyamatosan, mire utánaolvastam. Gyakorlatilag fail, ha nincs csapat, nem lehet solozni.
Itt is vannak még bajok, de átlag cirkálásnál talán nincs akkora baj, vannak kellemes bugok is: tegnap longwinder-t horgásztam, szép nagy hotspot és rengeteget adott. A vicc az volt, h se lumi nem volt, se idő, mert 2 min to coldnál kezdtem. Ehhez képest olyan 4-5 percig jöttek, booster is van, egy ideig nem kell horgásznom ezt.Deimos az igazi katasztrófa. Rengeteg a bug. A nem spawnolós a leggyakoribb, de itt a hihetetlen pinggel összerakott csapaton át a talajba beeső loot, elejtett vad és minden IS előfordul. Ha 5-ből 2 bounty megvan, az már egy jó este... Tegnap az egyik ilyen nem spawnolós fail után maradtam és próbáltam horgászni, ne menjek be üresen (pont egy "vizes" hely mellett voltunk, rengeteg hal jött). Meglepetés: a dárda átszáguldott a halakon. meg lehetett ölni őket, de kifogni nem... A bányászás itt meg katasztrófa, egy este bányászgattam, de elég is.
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
belevágtál minden single framet?
én még egy darabot nem adtam oda neki, az eddigi legnagyobb f*sságnak tartom amúgy ezt a húzásukat, már tényleg ennyire nem tudnak mit kitalálni -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Grat. Én is szinte mindent megtartottam. Sajnos szinte, mint rájöttem így a sok könnyűt újra farmolhatom...
-
ViZion
félisten
mai bejelentkezésnél már aktív volt, thx
-
Golden9
veterán
-
ViZion
félisten
Bugframe hírek...
Szal. farmolom ezt a profit takert. Este egy olyan csapatba kerültem, ahol a srác hmmm... enyhén mindent IS tudott, 95% dmg-vel pár perc alatt kész is volt. Mentünk sokat, állítása szerint nem ő a legjobb ebben, de közel van. Nem néztem, h hány perc alatt volt meg, de kapkodni kellett, ha nem akartam 0% DMG-vel kullogni.
Phase 3 farmot feladtam, soloban failed mindig. Megcsinálok mindent is, ahogy azt kell, szól a csaj, h OK, mehetek haza. De mégis fail. Elvileg pont azért, mert solo. De akkor ne is indítsa el inkább... És erre nem is igazán jönnek.Tegnap majdnem elpusztítottam az egész Fortunát...
Küldi vége, jövök be, írogattunk. Valami baCCtatott, nem is tűnt fel azonnal, lökdöste a warframe-t egy robotkutyi. Valahogy bejött velem. Más sajnos nem látta, kérdeztem ott pár srácot. Később egy NPC-re akaszkodott, azt püfölte:
-
Źşë'
addikt
ez az event krva nagy nulla

-
ViZion
félisten
válasz
5150head
üzenetére
Jah. Volt boosterem, kiszedtem ezeket a plague cuccokat duplán.
Majd szedek ki arcane-t is, de elherdáltam erre meg standingra -itt sem vagyok maxos, még most is bugos.Glassmaker csak véget ér már, korábbiakat -nekem legalábbis- tök gyorsan, sőt váratlanul lezárták, utána meg csak creditre tudtam a NW pénzt váltani.
-
ViZion
félisten
lzárják végre a glassmakert? Jó volt, de marhára elhúzták. Már zavart mindenkit inkább.
-
s4hu|SyD^
addikt
Hol van már ez az Event???
-
-
törölt tag
Kozben megcsinaltam a war withint, MR 9 lettem plusz megcsinalom az osszes questet.
Van meg ilyen rejtett hely, mint a kuva fortress? -
akva
tag
Mivel a trade-eléshez találkozni kell a játékban a másik játékossal, ezért csak azonos platformon játszóval történhet a trade (mivel nincs crossplay)...
Való igaz, hogy megborítaná a piacot, mert konzolon, legalábbis xbox-on 2-3x árak vannak a warframe marketen. Persze ez az eladási árra is vonatkozik, tehát ha hajlandó valaki grind-olni, és plattá konvertálni a munkája gyümölcsét, akkor a "hivatalos" warframe store-ban valamivel jobban járhat, mint a pc user (mivel ugyanannyi fabatkába kerül például egy catalyst). De hogy még bonyolultabb legyen, pc-n viszont sokkal több akció van, konzolon meg alig.

Szóval ezek miatt nem lehet egyszerű ügy se a crossplay, se a cross save, nyilván nagyon óvatosan nyúlnak a témához, ha egyáltalán...
-
s4hu|SyD^
addikt
Az a crossplay az gyakorlatilag az, hogy mindenki mindenkivel játszik platformtól függetlenül és nem csak a Reléken meg a Dojo-ban. Minden küldetésen mindenhol. Ha neked csak konzolod van otthon akkor is együtt játszhatsz a haveroddal akinek PC-je van. Cross save meg csak annyi ha neked van több platformod játszhatsz a PC-den meg az Xbox-on is és a mentésed egy a kettőn. Viszont ott valószínűleg meg kell adni egy főplatformot.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
-
törölt tag
Megneztem a grind hard squad csatornat... 🙂 hat az en voltom soha nem lesz ilyen.
Kozben meglett a prime volt, regi ismerosom adott 2 darabot hozza. 😎 -
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Crossplay meg a cross save nem összekeverendő.
A crossplay az az hogy tud mindenki - PC+konzol - mindenkivel játszani.
A cross save meg azt, hogy ha van egy PS accod meg egy PC akkor a kettő syncel és ha valamit PC-n megcsinálsz az a PS accodon is megjelenik.
Úgy tudom a cross save a keményebb dió, nem hiszem, hogy az lesz a game-ben, de crossplay simán elképzelhető. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Megint meg a cross save téma. Gondolom az új konzol generáció végett. Hátha meglépi a DE.
Amúgy nekem még ott vannak az Amp-ok, Zaw-ok meg MOA-k is MR-re. Nem beszélve a Corpus féle frissítés óta nekem nem lett kiszedve szinte semmi új + Steel Path + RJ ahogy mondod. Ha mindezt megcsinálnám bőven meglenne az az MR 24. Van most elég teendő RL úgyhogy decemberig nem is leszünk normálisan letelepedve. A játék háttérbe fog szorulni picit.
-
törölt tag
válasz
5150head
üzenetére
Tobb funkcio hianyzik a konzolos verziobol pl analog stick deadzone option.
Azert bosszant mert masok egyseges rendszert alakitottak ki. Itt igazabol a funkciokrol van szo, gondolok itt olyanra, hogy van olyan feature amit PC re szeptember 10 en adtak ki, na az a patch ma jott ki konzolra... 1 honap elteres nagyon sok.Konzol OFF vege
-
5150head
senior tag
válasz
üzenetére
Én is ott néztem, még a hivatalos discordjukon is vezetve van.
Szerintem Te a PC hotfixeket is beleszámolod.
Erre gondolsz pl?
(PS4) Heart of Deimos: Interim Update 29.2.1
This update includes everything from PC Hotfix 29.0.7 to 29.2.1.Szóval a konzolosok nagy csomagban kapják ellentétben a pc-s kis hotfixekkel.
Verziószám szerint kettő patchel vannak lemaradva a konzolosok. Felesleges beleszámolni a PC-s 3-10 megás hotfixeket.Ha rosszul gondolom akkor sry, linkeld majd be hogy Te hol nézted.
Én [itt] néztem. Ha meg mindegy akkor miért bosszant?
-
ViZion
félisten
válasz
5150head
üzenetére
Tudom, h eidolon, de csak ezek pörögnek, amennyire tapasztaltam.
Viszont ez jó is, pl. zaw riveneket tudtam cserélni, ill egyet vettem gombokért...Wisp tetszik nekem is, de újabban Garára kattantam rá, futkosós küldikre nem jó, de def jellegűekre szuper. Kicsit untam már Vauban-t, ő váltotta Oberont, majd Frostot.
Garudával kellene vmit kezdeni, lehet a színeket kell átállítani, mert a mostanival epilepsziát okoz, meg sokat kitakar a képből ez a véres pajzs dolog.AshR6: ha van sok kredited és halakat is boncolsz vénuszon, akkor Ticker-től lehet venni debt-bondot, amit a srác be is cserél standingra. Csináltam bountykat is, de ha nem volt kedvem, akkor ezzel ki lehet pótolni a napi standingot.
-
5150head
senior tag
válasz
üzenetére
Hogy jött ki neked a 7 patch?
PC: 29.2.3
PS, XBox, Switch: 29.2.1
A Hearth of Deimos (29) is egyszerre jött mindenkinek.(#7304) s4hu|SyD^ Ja értelek, meg gondolom már azokat a fegyókat szeded ki amiehez már kell alapból egy másik fegyver, mint pl a dupla pisztolyoknál, hogy kettő kell a simából. Igen az szopós rész. Esetleg pörgesd a steelpathet vagy a railjacket onnan is jön mr pont.
-
törölt tag
No, megcsinaltam a vox solaris questet, igy mar mehet a bounty.
Viszont, ez regen is igy volt tudom, de a technikai dolgok miatt nagyon tudok haragudni a fejlesztokre!
Mirol van szo? Meg mindig elorebb jar a PC verzio mint a konzolos (8 patchel ami nem keves).
Ezzel mar regota tartozik a DE... mintha barlangban elnenek, ott a rocket league, war thunder, wot meg lehetne sorolni ahol egyseges a rendszer, patch.Mondjuk titeket nem erint, gondolom fokent PC n jatszotok, viszont engem bosszant foleg, hogy most ezerrel porog a warframe 🙂 pont most jott update, igy csak 7 patch hianyzik. 😂
Amugy koszonom a segitseget!

-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
(#7301) ViZion Azért vesznek rubico meg redemeer rivent mert az a meta eidolonra.
Én szeretem Wispet. A passzívjára modoltam, tehetát amíg a levegőben van láthatatlan ő is meg a companion is. Magas szinten jól jön.
1, 3, 4 abijét szoktam használni. A 4. is nagyon erős tud lenni, meg ha közben még nyomod a lövés gombot is, akkor boostolja a sugarat.Miért kellene sok forma az MR rank ugráshoz? Vagy a Kuva fegyókra gondolsz?
Ha bejön a Halloween event a plague zawokat mindenképpen szedjétek ki. Plague Kripath az egyik legjobb Zaw.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nyilván kérdés, hogy mennyire gyorsan akarja az ember kiszedni. Tegnap 1-2 óra Relic és 2 Frost, 2 Ember meg 2 fegyver darab jött az Unvaulted-ből pedig csak XP-t húzok.
Wisp mennyire jó amúgy. Rettentő élvezetesek a skill-jei. Kivéve a 4-es. Nidus is ok bár ez a stack gyűjtés kicsit érdekes. Nagyon rákaptam arra, hogy csak úgy égetem a Forma-kat. Legalább 2 Frame-ekbe. Fegyverekbe több ha jó. Szerencsére MR 22-őn már sok mod bepakolható alapból. Ha lesz türelmem meg időm lehet rágyúrok az MR 24-re idén, de ahhoz is sok Forma kell.

Ja meg kicsit rákaptam a Fashion frame részére is. Drága mulatság.
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
radshare-n mindenkinél az van, amit szeretnél kiszedni. Messze nagyobb az esély, mint randomokkal. Persze ha nem farmolod, nincs elég relic (nagy ritka, h elsőre kidobja), akkor a randomokból is lehet jót kiszedni, csak több idő. Múltkor mittomén 1 óra relicezés randomokkal és 2 db 40 p rész is kiesett, meg egy halom ducatba való.
Nekem mondjuk ami kellene, az vaultos relic, randomoknál sincs igazán. Egyszerűbb megvenni marketen, de most elvagyok látva tuningolható fegyókkal, azok jók lesznek későbbre. Kronen prime-ot Te ajánlottad, még vmi hiányzik hozzá, azt lehet megveszem.
De mindegy volt, h mit szedtem ki, mihez nyitottam rivent, a dakra prime mindent is visz és a legszebb is szerintem, jók a stance-ok hozzá. Van dual swordom, elég baccós rivennel (de mégse veszi senki, rubico és redeemer rivent akarnak csak), de olyan stance van hozzá, h azzal nem szeretek menni. Zaw rivenjeim is vannak, ott van pár veszélyes, de szegények marha rondák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Surface Studio 28 gen 1 - érintő hibás
- ASUS NUC 14 Pro NUC14RVHU5000R2 Tall eladó
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szép lassan. Egyébként feltudnám sokra csak nincs kedvem újraformázni az összes frame-et. Úgy van Endo-m, hogy szobrokat el sem igazán adom. Esik Endo mindenhonnan manapság. A Prime modokon kívül nem sok mindenbe kell halom számra.
)
Nekem az előtt soha nem volt elég...
) kicsit jobban figyelni a részletekre, majd akkor húzom ezeket, ha lesz rá boost. Meg ugye a son token... Tegnap mázlim volt, 2 féle szitakötőre adott 4 tokent. Azokat könnyű fogni, van is rengeteg. Granny token elég kibaCCós, elherdáltam sokat a szintezésre, erre kiderül, h kell egy valag Seriglass... ott várják a cuccok.
már csak a brammán maxoltam ki a rad sebzést, 3 kuva fegyver kellett hozzá, engem helminth nem mozgat, rajtam múlik ott fonnyad el ahol van, de tényleg nem érzek rá késztetést hogy csináljam

nem is néztem, akkor folyt köv, legalább lesz egy kis kuva belőle