Hirdetés
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
allnickused
tag
Ha elfogadsz egy tanácsot: Addig ne öld meg a lich-et, amíg meg nincs az első mod ami kell. Azt beteszed az első helyre és megpróbálod 1x. Ha oké, akkor oké. Ha nem jó a modnak az első hely hagyd a csávót figyelmen kívül, amíg ki nem derül mi a második mod. Ha az megvan próbáld ujra megölni és kideríteni a mod sorrendet. Ha túl sokszor ölöd meg úgy jársz, mint én: lvl 90-110 lesz a helyeken, ami az övé. Sokkal könnyebb mindent lvl 50-70-es mobokkal intézni...
-
allnickused
tag
Ahogy nekiálltam rendesen 2 nap alatt készvolt, az összes mod megszerzése egy délután. A murmur farm és megölése a pöcsnek másik délután. Én is meg voltam illetődve, de könnyebb volt, mint vártam. Még úgy is meg tudtam csinálni, hogy 1 éve nem játszottam és nincs semmi pro cuccom csak általános modok-fegyverek stb. A requiem relic-ek kinyitása nem gáz, vannak randomok és hamar megvan az összes, mert ugye mint sima relicnél mindenki nyit valamit. De ha nekiállsz,akkor nincs megállás, amig ki nem csaptad a gémből a lichedet. Úgy vettem észre, hogy a ceresen megcsináltam egy nodot erre ő átszivárgott egy másik bolygóra. A ceresen fele küldit lenyomtam egyszuszra és már plusz 6 bolygón volt. Föld, lua, ceres, phobos, mars, vénusz lehet többön is, ezt csak fejből mondom.
-
allnickused
tag
Köszönöm a tippeket és tanácsokat. Kivégeztem az idegsítő kishavert.
Örülök, hogy van egy fórum, ahol ha kérdezek nem az a válasz, hogy: noobszar, ennyit se tudsz, a google a barátod, csináld azt majd meglátod, kit érdekel stb.
Még 1x köszi a válaszokat. Vaubannal voltam és szerencsére hatott rá a CC. A kisgolyók vegzálták én meg leszedtem amprex-el (slash érzékeny volt).
Kuva hindet dobott, az jó fegyver? Úgy értem érdemes-e foglakozni vele kolyabban? -
allnickused
tag
Amikor megölném, akkor solozzak úgy érted? Vagy mehetek végig randomokkal? Honnan tudom, hogy az én lich-en spawnolt be és nekem kellene megölni? Ilyen kérdések merülnek fel bennem.
-
allnickused
tag
Köszönöm. Az enyém 4-es ... és kurva erős már így is. Rámentem, mert nem is igazán tudtam mi ez a helyzet és mit kell csinálni. Mire utánanéztem és most, hogy infóztál már eddig fajult a helyzet, de ma kipenderítem még a játékból is.
Köszönöm még 1x -
allnickused
tag
Tudnátok pár tanácsot adni kuva lich-el kapcsolatban? Megvan mind a 8 modom. Ha nem megfelelő sorrendbe rakva a modokat próbálom megölni (lich), akkor is eltörnek a modok vagy csak, akkor ha sikerül? Igazából bármi okosság érdekel, mert szeretném kipusztitani, totál idegesítő.
Véletlenül szedtem össze... 1 év kihagyásután visszatértem játszani és látom, hogy kalimpál a piros jelölt a pályán. Odamentem, szétcsaptam és ezzel el is kezdődött... -
allnickused
tag
Sziasztok. Ps4-en játszom és az jelenség ütötte fel a fejét, hogy a kontroller jobb karja ha jobbra fordulnék túl lassú van amikor meg teljesen jó. Ha koppig húzom jobbra akkor szinte nem is fordul, ha csak félig, akkor jónak tűnik. A játék hevében ezt nem lehet kivitelezni, hogy csak valameddig húzom a kart... Van valakinek ötlete, hogy mi a gond esetleg megoldása? 2 kontrollerrel is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest