Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Micsurin #7109 üzenetére

Mesa-nak pisztoly... :U WAAAAT?
    Komolyan: Neked klán kell. Ott beírod, h mi kell, mint pl. ez a relic és nagy % a drop chance...
    Volt, aki arcane-t adott egy marékkal (nem a junkokból), mert volt neki, én meg kerestem. Kb. 70 plat volt az. De kaptam modokat is, amiket farmolni macera, venni meg ehh... De én is kiírtam, h mik vannak elvihetők, mire vki írta, h 20 platos modot is írtam. Nem elírás, alacsony MR-nek segítség, nekem meg nem kell abból 2 db.

Az a Deimos kicsit fura. A küldik tök egyformák, a sok gaztól sokmindent nem látni, minimap szerint kaszabolok... Ha jól értem, akkor küldi csak mothernél van, a többiekhez hogy lehet a tokent behúzni? Öreglánynál kell cserélgetni? Nem olvastam utána, elég sz@rul voltam pár napig, alig játszottam.
    Glass standingot sem értem. Volt 9800/10k OK, de mi lesz 10K-nál? Legközelebb néztem, akkor vmi 4600/10k volt... Most is 10k körül van, de nem látom, h mit kapok, vagy mi értelme.

Új warframe megint málnás, ehhez fullos solaris kellene. Végül csak kell csinálni a retek venus küldiket. Jöhetnének vmi újak PoE és OV mapokra már.

Új hozzászólás Aktív témák