Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
Erre gondoltam én is, de három part-ja már megvan. A kérdés, hogy ha leesik később a negyedik is, tudom -e, érdemes -e Helminth-ben hasznosítani az egyik Khorámat.
Úgy értem, van -e olyan ability-je, ami miatt érdemes beáldozni.Amióta minden második hétvégén affinity boost van, állandóan az SO-n lógok. Felhúztam vagy 10 frame-et, meg vagy 30 fegyvert, de a Khora main blueprint nem akar esni... a másik háromból már annyi van, mint a szemét.

-
akva
tag
Uborkaszezon van?

Szerintetek melyek a legnehezebben kifarmolható Warframe-ek? Van most egy 75%-os akcióm, gondolkodom rajta, hogy erre költöm.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz.

Amikor MR27-28 környékén voltam akkor értem utol a játékot és addigra csak a vaultos cuccok maradtak. Szóval akkor vettem kb 3-4 itemet (mert a vaultos szettekből addigra csak 1-1 darab hiányzott) de tény, hogy én szeretem kifarmolni a cuccokat. Van amit duplán is "sikerült" Helminth miatt...
-
1dude
senior tag
Friss tartalom - relic planner
-
5150head
senior tag
Nagyon rá vagytok pörögve erre a relic dologra, pedig csak figyelni kell a dropratet meg a rotációt és ennyi.
Újaknak leírom hátha segítség:
Tegyük fel szükséged van Nidus Prime Neurora.
A neuro a Neo N16 relicben van és rare.
A neo N16 Lua Disruptionon esik 14%-os eséllyel esik A rotációban. (most tekintsünk el attól, hogy Ghoul bounty van és ott jobban esik, de nincs mindig Ghoul bounty)
A disruption rotációja: 1kör AAAB, 2kör AABB, 3kör ABBC, 4kör BBCC
Tehát nekünk az első körben 1-3 a másodikban 1-2 a harmadikban pedig 1 tornyot kell megvédeni és a 4. kört már nem érdemes lefutni mert ott nincs A rotáció. Tehát így lesz mindhárom körben 14%-os esélyunk a Neo N16-raMiután kiesett az Neo N16 recruit chatre beírod hogy "LF/H Neo N16 radshrare" és gyűjtesz magad mellé még 3 embert aki ugyan azt a relicet akarja nyitni, így növelve az esélyeket.
Nyilván ha fawless vagy intact kell akkor azt írod a végére.Az offcyle metódusra nem térek ki mert az bonyolultabb.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Így van sosem bohóckodtam azzal, hogy én szedjem ki a Relic-eket. Volt másnál aztán jött. Egybként ha nem az jön akkor jön más eladod megveszed ami kell. Vagy marha sok időt akartok a játékba ölni vagy megtanuljátok, hogy hogy kell platot csinálni meg kereskedni és akkor mindent megvesztek.
Corrupted mods [link] : Kell hozzá klán, Rhino, 1 Reactor, talán 2 Forma meg jó sok STR.
Berakod a 4 Dragon kulcsot, elmész a pályára és általában Capture-re vagy Exterminate-re mentem, térképet megnyitod és megkeresed az ajtót. Kimész aztán örülsz. 2 perc alatt megcsinálható szerencsével és némelyik mod szerintem még mindig ilyen 20 plat. Az elején nehéz lesz és idegesítő aztán belejön az ember. -
Kylesa
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Acceltrával nekem szerencsém volt, szinte azonnal kiesett, meg is lepődtem. Már csak modolni kell, meg felhúzni 30-ra.
Octavia viszont nem akarja, hogy összerakjam. Sebaj, ma este kész lesz Mirage, vele elleszek egy darabig.Amivel most még nagyon szívok, az a Titania Prime. Új játékos vagyok, és úgy terveztem, ő lesz az első prime frame-em. Csak a system BP hiányzik, Voidon szoktam Lith T7 relicet farmolni hozzá, de 30 runból csak egyszer kapok azt, és abból sem a system esik.
-
Beretvás
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Corrupted modokkal? Erről még susogláj picit ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy ha nagyon kell valami inkább megveszem én is.. jo a nidus prime az farmolva volt második nap 3 ora alatt megvolt. Semmi mást nem sikerült kifarmolni, mindenből hiányzanak részek. Most is kellene hónapok óta egy Nezha prime chassis. És nem adja be a relic. De nem vagyok hajlandó érte adni 25-40 platot, ennyin mozog folyamat.
-
-
Kylesa
aktív tag
Tegnap megcsináltam az Octavia's Anthemet, mivel nagyon szeretném kipróbálni azt a frame-et. Ma nekiálltam (volna) összecsipegetni az alkatrészeit, de már a chassisnál elakadtam, mert hiába mentem végig hússzor Luán a Capture küldin, sehol nem találtam/nem spawnolt a Music Puzzle. Csak balszerencse, vagy kell hozzá valami, hogy triggereljen?
-
Beretvás
veterán
Nem volt célom soha a TOP-ban lenni. Csak élvezni a játékot. A szenvedős dolgok meg az esek kelek buildek amiket kerülök.
Nidus prime-al kínlódtam a hétvégén mert nem találtam egy olyan leírást sem ami elmondja a számomra hiányzó infót. Legalábbis olyan nyelven amit meg is értek..
De a nap végére rájöttem a dolgokra és már nem öri-hari van a Nidussal.
viszont mivel kellene egy arcane ami nincs igy megint megállt az élet. 400+ platot nem tudok kifizetni egy modért, alig jön be valami plat fizetni meg nem tudok családi okok miatt...
-
s4hu|SyD^
addikt
Megvételre érdekelnének a Galvanized mod-ok ha valakinek vannak elfekvőben.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Legjobb hely ahonnan infókat kaptam a klánon kívül:
- Warframe wiki természetesen, ha azt nem értettem, mert még zöldfülő voltam akkor
- Youtube videók
- Facebook csoport nagyon segítőkész (Warframe International Info Hub) -> Innen konkrétan mindig szinte azonnal kaptam választ, tanácsokat mit, hogy merre
- Illetve van úgye az, hogy játszik az ember és megtanuljaÉn az ilyen játékokban nem vagyok a sz*rozás híve, mert nem új játék, tőlem 100x többet játszók már tudják mi merre, miért én pazaroljam az időm mindennek a próbálgatásával is. Természetesen megtalálni azt, hogy mik az egyénnek tetsző Warframe-ek az játék alapján fog eldőlni.
TS/DC-hez kötni klánt meg hát na. Minek egy Warframe szintű játékban... -
Beretvás
veterán
Volt hogy felmegyek dc re kérdezni valamit, mert ugye azza jönnek mindég ,hogy ott bármire IS válaszolnak szívesen, erre 5 percig halgatom a hülyeséget kérdezek és még csak nem is reagálnak. Vagy ha igen akkor érthetetlen a szöveg.
Szerintem a segítség is sokkal jobb leírva. Elhadarják szóban a sok infót és jegyezd meg. Na persze.
-
válasz
Beretvás
üzenetére
Nah, ezt nem értik sokan. Voltam ilyen TS buliban, megvárjuk a Jóskát, jah, pisilni ment, jön. Jajj, jött anyu... egy perc... meg ilyesmik. Folyamatosan.
Végül 20 perc pofázás után 5 perc játék...
Este meg amúgy sem szeretek magamban dumálni, meg néha vmi zenét is tolok mellé, survihoz kell azért. -
s4hu|SyD^
addikt
Én meg mindig random-okkal toltam. Kivéve ha esetleg ViZion-nal mentünk. Meg rengetegszer egyedül. Ez nem az a játék, ami sok kommunikációt igényel kivéve ha Eidolon hardcore.
Mióta gyerek(ek) van arra sem emlékszem mikor játszottam utoljára hanggal bármit. (3,5 éve lol) -
1dude
senior tag
Én egyedül játszom, van pause

-
Synaptic
senior tag
Lassan 2 hónapja játszom a játékkal de egyedül elég unalmas . 1 alkalommal voltam 3-4 napig egy magyar klánban , de sajna nem lett örök bari a vége. A Z.O. -n kívül van még népesebb magyar társulat ?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Köszi. Én már 1x kiköltöztem Angliába(ott éltem 7,5 évet) most onnan családostul Németbe(10 hónapja itt) úgy hogy a nyelvet sem igazán tudjuk(tanuljuk + van segítség azért) meg a pandémia közepén voltunk. Mindig van jobb és tenni is kell érte. Kifogás mindig van a mozdulatlanságra. A kényelem nagy úr.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Az a lényeg, hogy van motiváció, mert akár bele is süppedhetnél a megszokottba, mint sokan mások. Egyetem óta (10 éve) én 4x költöztem +melóváltások, de vhogy mindig jobb lett az új, mint az aktuális előző. Ha úgy érzi az ember h változtatni kell, akkor csak bele kell vágni és ennyi.
A gyerkőcökkel meg csak foglalkozik az ember és az is kirántja kicsit a darálóból.
Sok sikert és kitartást kívánok neked.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
A 2 gyerek + 2 műszakos meló mellett az a napi 1-2 órám van szabad. Vagy kikapcsolódom vagy tanulok és előremozdítom magunk valahogy. Németet meg programozást tanulok most. Kb jó 25 évet eljátszadoztam. Gondold el ha tanultam volna valami értelmeset akár 30 percet naponta, de nem. 8,5 éve szar melókban dolgozom. Braindead meg néha túl sokat sz*r lóvéért nem beszélve a többi hátrányról mint 0 előrelépési lehetőség vagy ez a borzasztó 2 műszak a napi 80 km vezetés mellé. Nem kifejezetten a pénz miatt csinálom. De az sem mindegy ha lenne annyi bevétel, hogy nyugodtan lehessen házban gondolkodni. Illetve befektetni.
De ezek annyira nem Warframe témák. Ha belogolnék egy 30 percre meg mit csináljak?
-
5150head
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Szóljatok majd ha Nidus Prime lemegy 100p körülire meg a fegyverek is emberi összegekre. Köszönöm!
-
Beretvás
veterán
Ma jön Nidus Prime, állitólag. Kíváncsi leszek rá.
-
Kylesa
aktív tag
A kezdéskor kapott 50 platinumot mire célszerű elkölteni?
-
Beretvás
veterán
Meglett közben, köszi a tippeket.
-
5150head
senior tag
Azért linkeltem a fórumot, mert ha ismert bug akkor lesz topikja.
Amikor volt a drop2.0 váltás én sem kaptam droppot, írtam az adott topicba (meg még sokan mások) és 1-2 nap múlva jött is a motyó.
A frissítések után van bugreport megathread, szóval azt is figyelik. Ha volt valami bug azt itt reportoltam, de ahogy írod, a ticket is jó megoldás lehet.Gondolom a legtöbb cuccot vissza tudják követni. Pl a platról tudom, hogyha nem közvetlen tőlük veszed, akkor lehet irgumburgum.
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Szerintem azzal nem sokra megy, ha beír a fórumba (legfeljebb csak kiereszti a gőzt
) . Inkább nyisson ticketet, az is lesz 2 hét (minimum), de ha bemutatja a screenshotokkal, hogy a megfelelő warframe accountja volt csatolva a megfelelő időben, és ott a claim a Twitccsen + nincs ott az üzenet a Communication-nél, akkor előbb utóbb csak mozdulnak rá valamit.Ezeket az Umbra formákat elég jól tudják követni (a support még azt is tudta, hogy a csóka melyik napon, mire használta el a legutóbbit, amikor reklamált, hogy "eltűnt" - ja b+, elhasználta véletlenül egy normál helyett - még azt is megmondták neki, melyik fegyverére rakta).
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha még mindig nem kaptad meg: [warframe forum]
Itt megkeresed a megfelelő topicot, vagy nyitsz egy újat és megírod a bánatod. -
Beretvás
veterán
Twitch en kivettem a formát mint a múltkor is, de most nem kapom meg játékban...
-
1dude
senior tag
Kezdődik a Devstream.
-
1dude
senior tag
Shield gating és Brief Respite.
Vélemények? Használjátok?
-
Beretvás
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
-
1dude
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
pénteken 8kor lesz devstream és Umbra Forma bp drop twitchen. meg újra próbálják a tennocon alatt összedőlt Relay bemutatót
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Elkezdtem végülis a Steel Path-t, jobb híján szólóban, xbox-on nem talál partnert az első pályákra (toborozni mondjuk lehetne, persze).
Elég logikusan van felépítve az átállás a normál chart-ról, mivel a Steel Path együtt nyílik az Arbitration-el. Ezen kiszedtem a Vigorous Swap-et, ez instant +165% damage, ha néha átváltok melee-re, ami kb. néhány tizedmásodperc.
Közben elkezdtek esni az arcane-ek mindkét járékmódból, ezzel ráadásul rávett a játék, hogy végre komolyabban elkezdjek melee-t használni (Primary Charger / Blade Charger arcane-ek miatt, amik ráadásul tök jól összecsengenek a Vigorous Swap-el). Emellé szépen esegetnek Merciless arcane-ek is (nagyon korrekt, hogy Acolyte kill-nél mindig dob valamit), így ezeket összeadogatva összejöhet +825% damage is az eddigiekhez képest.
Nagyon tetszik, hogy a nehezebb tartalmak miatt újra kellett gondolnom build-eket, akár frame-ekről, akár fegyverekről van szó. És nagyon jó érzés, hogy így végre elkezdett menni a Steel Path.
Azt nem mondanám, hogy leradírozom a pályákat, de alakul.Kuva fegyverek sokat segítenének, de azt még el sem kezdtem. Az arcane-ekkel, meg a stack-elős modokkal nagyokat lehet sebezni, de Acolyte fightnál általában tiszta terepet próbálok keresni, így mivel nincs folyamatos kill (nincs enemy a környéken), ilyenkor inkább a fegyver "nyers ereje" marad, eltűnnek a buff-ok.
-
1dude
senior tag
Kezdhetnének még valamit a klasszikus single target primary fegyverekkel is. Legalább egy alap 2.0 átütést kaphatnának, meg valami modot, ami repeszeket generálna és sebezné a célpont környezetét a "kuva nukor mintájára" (azt is nerfelték sajna
). -
5150head
senior tag
SP simán lenyomható soloban (én is úgy nyomtam, igen még a mocskos Zealoidot is)
Olyan viszont nem lesz, h egy frame mindenre jó. Kiszedheted Sarynt, mert amúgy teljesen jó frame, de nem mindenre. Ha van Helminth-ben Breach Surge-od (Wisp) az nagyon meg tolja az erejét.#85161dude egyébként szépen leírta.
Én amiket pörgetek.
Capture: Titania
Rescue, Spy: Wukong - nevetségesen könnyű, a felhő átmegy minden laseren.
Defensek: Protea - brutál erős, de tényleg, alulértékelt frame, én nagyon szeretem
Survi: Inaros - elpusztíthatatlan, csak legyen fegyó mellé amivel ölsz. Ivara - ölés nélküli riven nyitást is vele szoktam. Még ölnöd se kell csak kizsebelni a mobokat meg nyitogatni a ládákat, szekrényeket
Exterminate: Xaku vagy Baruuk
Defection: Wisp - a Reservoirs hatnak a mobokra, a Haste ilyenkor nagyon megtolja a sebességüket. A passzívja meg külön állat (én erre buildeltem meg először) ha levegőben van akkor láthatatlan így ha fent vagy nem szednek le. (Csak infested mapon kerüld a toxicot
)Jah és ugye mondanom se kell, hogy mind megbuildelve krumpli meg 2-4 forma.
Disruption-on pl a Magus Lockdown is sokat segít.
Amivel lehet még buffolni az abi strengthet az a Helminth Empower-e meg a Parazon Power Drain.
Fegyókban meg most az új arcanek meg galvanizeed modok megkavarták az állóvizet, de pl az én heavy build Pennantomat nem nagyon érintette a melee nerf, szóval lehet meleezni is.
Nem tudom boxon mennyire használható a recruit chat, de ott sztem találsz pajtikat, vagy megvárod a nagy updatet mert onnantól crossplayben tolhatjuk.
-
-
1dude
senior tag
Én személy szerint minden missionre az oda való framet viszem.
Capture, Rescue, Exterminate : Wukong vagy Titania
Defection, Mobile defense, Defense, Disruption : Nova (slow, speed)
Excavation : Limbo
Survival : Khora
Spy : Ivarastb...
Saryn -t és SO és ESO -n kivül nem szoktam használni.
Ignisnél meg szvsz már a Kuva Bramma és Kuva Ogris kényelmesebb. -
akva
tag
Több időpontban is ránéztem az SP alert-ekre, egyiken sem volt senki, indulás után sem, este sem (xbox-on játszom). Pedig voltak köztük sima extermination küldetések is, ami gondolom 5 perc, ha megvan hozzá a builded. Miközben arbitration-ön egyből talál random partnert, és könnyen összejön mindig a négyes csapat.
Véleményezné valaki, mennyire állja meg a helyét ez a blogbejegyzés? Dióhéjban, Saryn + Ignis kombót ajánlja a SP-re. Mivel elég kényelmes user vagyok, nekem bejönne ez a build.
(Saryn-om még nincs, de amúgy is fentem rá a fogam). -
-
khalox
őstag
Éppen most olvasom, hogy SP-re bárkit el lehet taxizni, akkor is, ha mondjuk MR0. Eszembe sem jutott volna, de ahogy nézem, másnak sem... ha csak most 'derült ki'.
-
5150head
senior tag
-
khalox
őstag
A napi 5 példány dedikált SP node-ot érdemes csinálni, mert ott általában mindig lesztek négyen a garantált 5 steel essence miatt. Ha jön acolyte is, akkor 7 vagy ha szerencséd van 9. Ez az miatt is jó, mert könnyebb végigtolni (újra) a starchart-ot. Viszont vannak olyan node-ok is, amik sosincsenek benne a rotációban, azokat egyedül kell megcsinálnod majd valahogy, vagy erre összeverbuvált csapattal (Zealoid Prelate...).
A többit csak akkor, ha van boostered, valami endurance survival mellett, ajánlott smeeta kavat-tal, a +100% drop chance-ek papíron jól hangzanak, de egyedül Argon Crystal és Orokin Cell keresésekor láttam érezhető különbséget, mert az ellenség sokkal nagyobb számban jelenik meg ez mellett. Pl. a napi 1. node-ot érdemes Gabii-ra menni SP-on.
A steel essence kelleni fog a fegyver arcane slot-okra (15/darab), meg vehetsz riven-t, ha akarsz + riven ciphert hetente egyet (50-70/db). De a legértékesebb szerintem az umbra forma (azt hiszem pont jövő héten lesz), 150/db.
Vannak, akik kuva-t farmolnak így. Két óra endurance run, a kiszedett SE-t kuva-ra költik. Volt erre exploit is, a kínaiak tolják a mai napig (csak mi általában EU szerveren játszunk, ezért nem találkozol vele).
-
1dude
senior tag
+100% resource drop chance
+100% mod drop chance
kb 5 percenként Acolyte, steel essence + steel path arcaneHa normálban is 1 lövésből kilövöm az ellent meg steelben is, már csak a plussz nyersanyagért is megéri a steel pathen játszani.
Amp farmoláshoz ha jól emlékszem, nem kellett eidolonozni.
-
akva
tag
Köszi, kipróbáltam.
Jött minden, ami nem hiányzott a kutyának sem.
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen... 
Wukong-al mentem, egyetlen életem maradt a végére.
Ez még nagyon nem nekem való. Azt hittem, ha Arbitration-ön simán bírom a 170-es ellenfeleket csapatokban, akkor itt sem lesz gond... de nem számoltam a plusz armorral, shield-el, sebzéssel.Kb. olyan, mint a Warframe többi része... ahhoz, hogy hatékonyan tudjak haladni egy tevékenységben / területen / játékmódban, ahhoz farmolnom kell az adott tevékenységet / területet / játékmódot...
(lásd még, hogyan szedjük le az Eidolon pajzsot Mote amp-al, hogy farmolhassunk valami rendes amp-ot.
)Ja, és egyelőre egyáltalán nem látom, hogy mi a reward, kijöttem valami 3000? credittel úgy, hogy van éppen credit booster-em, kaptam pár common mod-ot, meg valami nagyon minimális xp-t.
Steel essence nem jött.Van valami értelme megcsinálni ugyanazt a pályát többször, vagy csak a "haladásért" van reward?
Asszem megyek vissza egyelőre arbizni.

-
akva
tag
Ha már steel path: van bármi hátránya annak, hogy aktiválom, amennyiben továbbra is főként a normál tartalmakat hajtanám? Attól tartok, hogy a steel path lezár valami eddigi lehetőséget - talán érthető, mire gondolok. Merjem -e aktiválni Teshin-nél, vagy sem.

-
Beretvás
veterán
Kellett kis idő mire rájöttem hogy ezek az arcanok nem is olyan egyszerűek hogy beteszem oszt jóvan...
nem láttam hogy pl headshot kell hozzá hogy aktiválódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy értem, van -e olyan ability-je, ami miatt érdemes beáldozni.

ÉN nem variálok, nem járok mindenhova IS, ahova meg járok oda vannak buildjeim.

)