Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktordevil
tag
válasz
Gabor9529
üzenetére
Hali!
Warframebe orokin reactor kell, arra tudok gondolni hogy csak blueprinted van, de azt meg is kell építeni utána tudod berakni. Syndicatesben szinteket kell lépni, és szintlépéskor fel kell áldozni valamit, nálad úgy látom akkor egy reactort, szintén meg kell építeni. -
doktordevil
tag
Skacok a kullervo farmmal mi van? A megfelelő időben megyek ugye Anger, sorrow, fear és nem adja be a kullervo harcot. Mi van ezzel?
-
doktordevil
tag
-
doktordevil
tag
-
doktordevil
tag
Skacok nálatok működik a helmith invigoration? Múlt héten ment, most megint akarok egyet és ezt kapom : "Invigoration failed, your accont has not been changed"
-
doktordevil
tag
Hát Xaku egy olyan frame amit kb jobban ajánlanám a legtöbb embernek kifarmolni a platot, és abból megvenni, úgy sztem gyorsabb és könnyebb. Nagyon sok új alapanyag kell hozzá, bányászni is kell stb
Nekem a scintillant-tal gyűlt meg a bajom, de most a legutóbbi peccsben buffolták a droppot, szóval mostmár jobb a helyzet... -
doktordevil
tag
Nem a nagy ágyú crew shipek leszedésére jó, de az ilyen gyors mozgású hajókat nem nagyon lehet azzal leszedni, mert tölteni kell.
Saryn meg amúgy ilyen
. Asszem corrosive és viral procokat is ad az ellenfeleknek és elolvasztja őket.
Mirage: amit te láttál az az Explosive Legerdemain augument moddal lehetett. Ezt a szindikátusoktól tudod beszerezni.s4hu|SyD^ #5977
Health inkább, ha valamelyik framenek van normál mennyiségű armorja akkor lehet azt is kicsit.
Gyárthatsz fegyókat vagy frameket, ha felszintezed nő majd a masteryd. Max eladod, ha nem tetszik a fegyó.
Sztem ha tetszik egy frame farmold ki.
Relicekben prime frame és fegyver partok vannak, ha érdekel nyitogass. (viszont a prime frameknek és fegyvereknek magasabb masteryük van általában tehát lehet nem tudod megépíteni) -
doktordevil
tag
Üdv!
Railjackben eljutottam a Veil proximáig. A problémám az lenne, hogy errefelé olyan hajók cikáznak amelyeknek visszatöltődik az életereje, méghozzá baromi gyorsan. Lelövök vmennyit és már visszatöltődott fullra, potyára lőttem...
Szóval milyen fegyvert javasoltok RJ-re? (most carcinnox mk3 van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csereberélj kedvedre