Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
shieldre nagyon kevés frame-nál lehet/érdemes gyúrni. Magasabb szinteken annyi a csapda, meg a nullifier, h értelmetlen, lepöttyintik azonnal.
Ha klánban vagy, akkor dojobol kiveszel egy halom fegyót, legyártod, felhúzod és kész az MR akármennyi. Utána nincs akadály. Ezt csináltam én is: volt píz booster (vettem is és hétvégi boost is volt, stackelődik...), indexen behúztam egy valag lóvét, majd bevásároltam dojoban. Még most is van 80 mutagen BP-m, meg ilyesmik, amik fogynak. Illetve megvettem minden fegyót, warframeot.Majd elkezdtem legyártani... meg farmolni, ami még nem volt hozzá. Rengeteg mutagen és fieldron kell. Invasionokból és építeni is. Utána amikor lett Affinity booster, akkor húztam őket. Ki is próbáltam mindet, ami nem tetszett, az kuka, de sokat megtartottam és krumpliztam is -ehhez meg nightwave kell.
Sok idő ráment, de hamar átugrottam a lvl 7-16 szintet. Mondjuk MR 7-9-en sokat időztem, nem volt kedvem és türelmem vmelyik teszthez, ilyen ugrálós volt. MR pont nem veszett el mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest