Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Micsurin #7133 üzenetére

shieldre nagyon kevés frame-nál lehet/érdemes gyúrni. Magasabb szinteken annyi a csapda, meg a nullifier, h értelmetlen, lepöttyintik azonnal.
    Ha klánban vagy, akkor dojobol kiveszel egy halom fegyót, legyártod, felhúzod és kész az MR akármennyi. Utána nincs akadály. Ezt csináltam én is: volt píz booster (vettem is és hétvégi boost is volt, stackelődik...), indexen behúztam egy valag lóvét, majd bevásároltam dojoban. Még most is van 80 mutagen BP-m, meg ilyesmik, amik fogynak. Illetve megvettem minden fegyót, warframeot.

Majd elkezdtem legyártani... meg farmolni, ami még nem volt hozzá. Rengeteg mutagen és fieldron kell. Invasionokból és építeni is. Utána amikor lett Affinity booster, akkor húztam őket. Ki is próbáltam mindet, ami nem tetszett, az kuka, de sokat megtartottam és krumpliztam is -ehhez meg nightwave kell.

Sok idő ráment, de hamar átugrottam a lvl 7-16 szintet. Mondjuk MR 7-9-en sokat időztem, nem volt kedvem és türelmem vmelyik teszthez, ilyen ugrálós volt. MR pont nem veszett el mondjuk.

Új hozzászólás Aktív témák