Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton

őstag

válasz Syl #6243 üzenetére

Legelső Ubuntus találkozásomkor még gnome volt az alap felület, ami kifejezetten tetszett, mert végtelenül egyszerű volt a felépítése. Utána jött a Unity. Akkor álltam vissza winfosra (nem a Unity miatt), de határozottan nem tetszett azok a nagy bumszli ikonok jobb oldalt ááh, meg akkor még nagyon új volt a dolog. De amikor visszataláltam az ösvényre és megláttam megint a Unity felületet (eltelt vagy 3 év) már egy sokkal kifinomultabb felülettel találkoztam. Az ikonokat pedig a legkisebbre vettem, hogy minden beleférjen. Ami pedig nincs kint azt a Dash home-on megtalálom úgy mint a win7 start menüjében. Van még egy két érdekes megoldás, mint pl. ha rámész a Worksapce switcherre és kurzorral átpakolod az ablakokat, akkor figyelni kell hogy hova teszed, mert ott nem mutatja, hogy hol lesz a baloldali ikonsor, meg a menubar(?), de ezek apróságok.

Hol lehet beállítani, hogy a baoldali ikonsornál az ikonoknak mikor milyen legyen a háttere? Egyszer véletlenül megtaláltam, de azóta se tudom, hogy hol lehet beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák