Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz Syl #6243 üzenetére

    Legelső Ubuntus találkozásomkor még gnome volt az alap felület, ami kifejezetten tetszett, mert végtelenül egyszerű volt a felépítése. Utána jött a Unity. Akkor álltam vissza winfosra (nem a Unity miatt), de határozottan nem tetszett azok a nagy bumszli ikonok jobb oldalt ááh, meg akkor még nagyon új volt a dolog. De amikor visszataláltam az ösvényre és megláttam megint a Unity felületet (eltelt vagy 3 év) már egy sokkal kifinomultabb felülettel találkoztam. Az ikonokat pedig a legkisebbre vettem, hogy minden beleférjen. Ami pedig nincs kint azt a Dash home-on megtalálom úgy mint a win7 start menüjében. Van még egy két érdekes megoldás, mint pl. ha rámész a Worksapce switcherre és kurzorral átpakolod az ablakokat, akkor figyelni kell hogy hova teszed, mert ott nem mutatja, hogy hol lesz a baloldali ikonsor, meg a menubar(?), de ezek apróságok.

    Hol lehet beállítani, hogy a baoldali ikonsornál az ikonoknak mikor milyen legyen a háttere? Egyszer véletlenül megtaláltam, de azóta se tudom, hogy hol lehet beállítani.

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák