- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #8150 üzenetére
Na sikerült találnom progit amivel tudom fixálni a PCI sebességet és mutatja azt is hogy jelenleg mennyin megy ez a SetFsb progi! Igaz ezzel csak Win alatt tudom húzni a procit és feszültséget nem tudok neki adni vele! Eddíg ha biosban emeltem az Fsb-t akkor mint kiderült a PCI sebesség is elmászott(a PCI-E-t azt fixen tartotta)így csak 215-ig ment stabilan, felette már az eszközöket nem akarta rendesen felismerni! Na szóval így ki tudtam próbálni hogy mennyit megy a procim alapfesszel(biosban nem lehet állítani, majd még erre is kellene keresni egy progit) Tehát FSB/DDR/PCI-E/PCI: 234/467/100/33 Mhz így a procc 3500Mhz-en 935Fsb-n fut stabilan alapfesszel(sajnos ez van így csak ennyit tud)de szerintem ez is szép eredmény! Úgyhogy gratula magamnak, na mag a procimnak is
OFF-ba teszem, mert lehet senkit se érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest