Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Hy, mióta tuningolva megy a gépem, kb az elindítások/újraindítások felénél pittyeg és alig akar beindulni, utána stabil. Vagy elindul, 1 hosszút és 3 rövidet pittyen majd néha magátol kikapcsol, megint elindul és jó de egyébként pedig nekem kell kikapcsolni és vissza, vagy beindul egy mp-re, aztán megáll, aztán megint elindul és megy tovább.
Néztem ezt a beep code-ot, van ahol videókártya hibát, van ahol ram hibát írnak erre, viszont windowsban, játékok közben stabil teljesen szóval nem értem. BIOS-ban fixálva van 100-ra a pci-e frequency, a másik meg (nem jut eszembe) 33,33-ra.
Egyébként tegnap vmi fura kicsit égett szaghoz hasonlót éreztem játék közben, kiléptem de minden a szokásos hőmersékleten ment semmi vátozás nem volt, ezt sem igazán értem hogy mi van, de lehet hogy nemsoká nézhetek uj VGA-t mert a szag is onnan jött szerintem.
Mi lehet a baja a cuccnak?u.i.: Levettem a VGA hűtését, de semmi égésnyomot nem láttam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest