Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darál0w
üzenetére
Szia Mester!

Nah, most eljött az idő... AMD 7750 ugye, jelenleg 15×208, atomstabil, Prime 2,5 órát futott, majd leállítottam, LinX is hibátlanul futott. CPU szinte deres, annyira nem melegszik.Feszek auto-n, de nem emeli az alaplap, ahogy néztem. Mellesleg ha auto-n hagyom, akkor az alaplap nem fogja túlfeszelni annyira, h meghaljon a CPU, ugye?
Tegnap este felraktam 15,5×208-ra, nem teszteltem, de játék alatt BSOD lett pálya betöltésnél. Mivel nem egy mai játék, és soha nem okozott még ilyesmit, visszavettem 15×-re, és minden OK.
Akkor mi legyen a következő lépés? Ezen az oldalon 3,3-ig húzták stabilan.
Rakjam 16×200-ra, és utána pöckölgessem felfelé az FSB-t?Én azt gondoltam, hogy a szorzó miatt kékült be, lehet, hogy az FSB-t ne piszkáljam?
A ram elvileg 1066-os, most 800-on van (jobb időzítésekkel), mert 3×2 GB került bele.Ha a jelenlegi ~3,1 GHz-ról 3,3-ra feltolom az érhet valamit gondolom. Amíg nem melegszik Prime főzős tesztje alatt, addig lehetek bátor? Mi a határ?
Köszönöm a türelmedet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest