- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
ender02
csendes tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy...
Per pillanat van egy 800-as FSB-t támogató alaplapom, rajta egy max 800 FSB-t bíró processzorral, konkrétan Pentium D920. A cucc alapból 200Mhz-en ketyeg 14x-es szorzóval, 1:2-es ram aránnyal. Mindez szép és jó, tisztában vagyok a RAM szorzókkal, visszaosztással amikor húzom stb... egyébként 800as DDR2 ram (kingmax)
DE!!!!!
remélhetőleg tudja vki, hogy ha ebbe a jelenlegi alaplapba vennék egy 1333-as procit (Core2Duo-ra gondoltam), akkor az csak ugyanúgy 800-on pörögne? (igazából nem értem, hogy mire lenne hatással... vagy miért jobb az 1333 mint 800) valamint mennyire bírná a tuningot? szóval amikor a proci FSB-jét húzom, nem pedig szorzót, akkor azt a 800as alap FSB-t is tornászom felfele, nameg akkor az alaplap is szenved ezerrel, mivel az is többet kap mint 800? a RAM-okét meg értem, mert az ebből adódik.
Tehát igazából engem az alaplapokra írt FSB, és a processzor FSB-je közötti különbség (azonosság) érdekelne, mert nem nagyon találtam róla leírást, remélhetőleg itt tudtok nekem segíteni.
Lehet az, hogy minden alap FSB-t 4-el kell szorozni,és akkor kapod meg azt a másikat?
na mind1, nem szeretnék találgatni, ezért is írtam ide, előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest