Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blaze71

    őstag

    válasz KAMELOT #12096 üzenetére

    Már írtam az előbb, de nem olvastál figyelmesen. A régebbivel kezd, tehát elsőre az XP-t tedd fel. Sőt, ez kerüljön a C-re, mert ide írja majd meg a bootmenü dolgait is a másik, esetdeben 64 bites Vista.

    Menete:

    1. - Leszeded a winyóról a menteni valót, majd XP telepítőt elindítod. Miután odaér, hogy melyik partícióra akarod telepíteni, törlöd a felesleges partíciókat és létrehozod a szűkséges mérettel rendelkező C meghajtódat. A többit is létrehozhatod már most, de ráérsz a Vista telepítőjével is később. Feltolod az XP-t a létrehozott C meghajtóra, telepíted a drivereket, segédprogikat és örülsz, hogy minden rendben.

    2. - Elindítod a Vista, vagy Win7 telepítőt akár XP alól, majd amikor megkérdezi, hogy javítás, vagy új telepítés, válaszd az új telepítést. Gép újraindul, majd nyomsz egy gombot, hogy bootoljon a lemezről. Kiválasztod a megfelelő meghajtót, ami ugye nem az, amelyiken már fent van az XP. Közveted a dolgokat, telepíted a drivereket, segédprogikat és hozzászoksz, hogy minden indításnál nyomsz egy Enter-t. :DDD

    Ennyi, semmi ördöngősség nincs benne.

    Szerk: Véleményem a Linux-ról: :W :O :W

    [ Szerkesztve ]

    DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

Új hozzászólás Aktív témák