Hirdetés

Aktív témák

• Dottore

addikt

Végre szert tettem én is egy Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse nevezetű egérre.

Ami a külsőt illeti, fantasztikus. Tökéletesen mutat egy Thinkpad mellett az asztalon. Az egér felülete hasonló gumi bevonattal van ellátva mint ami laptop tetején található, plusz a piros görgő is hozzájárul a vizuális élvezethez. Az összeszerelés minősége példás, az üzembehelyezés gördülékeny, egyszóval szinte hibátlan.

Szubjektív vélemény de sajnos nagyon kicsi. Nekem hamar elfárad a kezem ha ennyire kis mérettel megáldott egeret kell markolásznom. Valahogy nagyobbnak éreztem a képeken amiket láttam róla. Összehasonlítva a Logitech V450 Nano for Notebooks egeremmel jóval érzékenyebb arra, hogy milyen felület van alatta. A Logitech gond nélkül elboldogul gyakorlatilag bármilyen felületen, nem úgy a Thinkpad Laser Mouse. Mindezek mellett sajnos jóval pontatlanabb is.

Mindent figyelembe véve, tökéletes design (Thinkpad Fanatikusoknak kötelező), szokható hiányosságokkal. Akinek gondjai vannak a kis mérettel annak nem fog bejönni.

Épp tőlem ezért csak "tetszett" minősítést kaphat. :)

Aktív témák