Aktív témák
-
Dottore
addikt
Végre szert tettem én is egy Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser Mouse nevezetű egérre.
Ami a külsőt illeti, fantasztikus. Tökéletesen mutat egy Thinkpad mellett az asztalon. Az egér felülete hasonló gumi bevonattal van ellátva mint ami laptop tetején található, plusz a piros görgő is hozzájárul a vizuális élvezethez. Az összeszerelés minősége példás, az üzembehelyezés gördülékeny, egyszóval szinte hibátlan.
Szubjektív vélemény de sajnos nagyon kicsi. Nekem hamar elfárad a kezem ha ennyire kis mérettel megáldott egeret kell markolásznom. Valahogy nagyobbnak éreztem a képeken amiket láttam róla. Összehasonlítva a Logitech V450 Nano for Notebooks egeremmel jóval érzékenyebb arra, hogy milyen felület van alatta. A Logitech gond nélkül elboldogul gyakorlatilag bármilyen felületen, nem úgy a Thinkpad Laser Mouse. Mindezek mellett sajnos jóval pontatlanabb is.
Mindent figyelembe véve, tökéletes design (Thinkpad Fanatikusoknak kötelező), szokható hiányosságokkal. Akinek gondjai vannak a kis mérettel annak nem fog bejönni.
Épp tőlem ezért csak "tetszett" minősítést kaphat.
Aktív témák
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest