Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
pepe76
csendes tag
Köszi, pontosan ez volt a problémám (Atheros wifi kari). Csak most néztem vissza, és már megtaláltam én is ezt a linket, sőt egész nap a wireless+linux témakörben okosítottam magam, ez a terület eddig homályos volt. Most már megy a wifi LEDje is, de az előlapi kapcsolót még nem sikerült aktivizálnom.
A lefagyás ma többet nem jött elő, és ahogy nézem a 2.6.28-as kernellel már az új atheros drivert lehet majd használni (ath5k), remélem azzal megoldódik ez is.
Sajna trackball ügyben nem tudok segíteni, nem igazán használom, ezért nem is állítgattam.
Aktív témák
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Batocera Linux
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest