Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi. A ciripelés forrása vagy a hangszóró, vagy valamelyik közelbe levő elem, egyértelműen a hang frekvenciájától, erősségétől és ércességétől függött, hogy ciripelt vagy sem. Most átraktam egy stabilabb asztalfelületre, és így sokkal ritkábban és enyhébben jön elő ez a jelenség. Végül is így nem olyan rossz ez sem, és úgyis kap majd külső hangszórókat. Azért köszi a segítséget, hálistennek másfajta zajokat nem produkál (egyelőre)
.tabrev: Igen, új gép, számlával, 3 év garival, de én is az utolsó példányok egyikére csaptam le még aznap, ahogy megláttam egy árlistán ennyiért.
Volt egy szépséghibája a dolognak, kipróbáláskor kiderült, hogy a kijelzőt cserélni kell, mert egy éktelen nagy piros csík világított az alján. Cseredarabot nem tudott adni az eladó, mert ez volt neki és a disztribútornak az utolsó példánya, de a szerviz kicserélte a kijelzőt. Sajnos már nem nagyon találom semelyik bolt weblapján ezt a notit, egyetlen helyet kivéve, de sokkal drágábban, és itt sem biztos, hogy van raktáron.
gecsoz: Az 50-s skálán 35-40-es hangerőtől már tapasztalható, ez mondjuk már elég hangos, de ahogy írtam, stabilabb asztalfelületen kevésbé jelentkezik, úgyhogy nem aggódom.
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.