- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Oké akkor itt az invitaló link...
https://t.me/tclupdates_discussion -
kekegsm
őstag
válasz
Brandynew #9691 üzenetére
"Pl. a Media Marktban a vonalkód utolsó számjegyéből látod, hogy mekkora az árrés az adott eszközön" -> Ezen sokat röhögtem. Merőben valótlanságot írsz, mondhatnánk simán csak baromságnak is. Minden terméknek van egy termékszáma, de ez nem tartalmaz semilyen infót az ár vagy árrés tekintetében. Azonkívül a MediaMarktokban szaktanácsadók dolgoznak, nem eladók. Minden osztályon olyanok dolgoznak (legalábbis törekednek rá), akik értenek is hozzá. Pl az én osztályomon mind-mind profi informatikusok dolgoztak, és soha nem a marketing bullshitet toltuk, kifejezetten tiltottam is nekik. Ha normális volt az ügyfél, kiszolgáltuk a lehető legjobban, nem is volt panasz. Ha köcsög volt az ügyfél, mondjuk kapásból a "Hülye azért nem vagyok" szlogennel indított, akkor bebizonyítottuk neki, hogy de.
-
Saccco
nagyúr
Kodi minden gond nélkül viszi a 2160p filmet az usb ethernet átalakítón keresztül!
Ez az egy bánatom volt eddig. Megoldva! (C728) -
Brandynew
őstag
Nem lehetett semmit csinálni, miután megvolt a szerviz menüs reset, az egyetlen lehetőség a firmware frissítés lett volna, ahhoz meg ugye kell a fizikai bekapcsoló gomb.
Megoldódott a probléma, jó volt a tippem, a szerelők tényleg nem kötötték be a bekapcsoló gombot, szétszedtem a tévét és megtettem én, így már ment a fw frissítés is
Hülyék ezek a Videotonnál.
-
Brandynew
őstag
-
Brandynew
őstag
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Reset shop után szeretném bekapcsolni a tv-t, hogy bootoljon a pendrive-ról, amin a firmware van, de nem sikerül.
Betölt a tcl logo, majd az android is, végül egy távirányítónak a képe van ott, és nem tudok semmit csinálni.
Hiába áramtalanítom vagy tartom nyomva a bekapcsoló gombot bekapcsolásnál.
Mit tegyek?
-
littlejoe1
újonc
50c725-ös TV-m van a gyári szoftverrel. Tudom valahol állitani hogy érzékelje a külső fényviszonyokat vagy ne ? Baromi idegesítő hogy néha elsötétedik majd kivilágosodik a kép.Újabb szoftverrel változnak a beállitási menüpontok?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
C715-re a 660-as firmware jónak számít? Valaki tudna hozzá linket adni?
Ez lesz jó nekem, igaz? https://forum.xda-developers.com/goto/post?id=86093343
-
Liko1
újonc
Sziasztok! Nekem 65c825 tipusú tévém van, ami valóban remek készülék jó hanggal és kiválló képpel / fekete ,hdr, fényerő,kontraszt/ de viszont a mozgással én eggyáltalán nem vagyok megelégedve, már állítgattam mindent de még nem találtam meg a jó megoldást. Tudnátok segíteni?
-
szasanyi
félisten
válasz
Kiskutya #9861 üzenetére
Értem. Valóban így néz ki? Bár a videó rossz minőségű, de mintha semmit sem csinálna...
-
turho
addikt
Vett itt valaki c728-asból 75" méretben? Ha igen, vélemények?
(Eltekintve az ismert félkésztermék fw hibáktól).
Kicsit sajnálom néha, hogy nem 75" Qledet vettem 65" helyett. De persze a 120 Hz kellett. -
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Nincs türelmem sok-sok hsz-t végig böngészni, ezért kérlek Titeket, hogy segítsetek rövid - és amennyire lehetséges- objektív infókkal!
55C715 jelenleg jó vétel-e 200k-s áron? Mik a gyengeségei ami feltűnő (esetlegzavaró) használat közben? 55C725 már +40k lenne, de az adatokból nem derül ki 1értelműen jobb-e (annyival főleg). Ami még fontos, hogy legyen HBO Go, NETFLIX 4K és YT 4K (app és támogatás).
Előre is köszönöm a segítséget! -
Redneck
nagyúr
-
tomp
félisten
Persze igen de ha maga az SDK bugos akkor a TCL-nek hiába mi vagyunk a béta teszterei. Nem tud csodát tenni. Max jelzi a Realtek felé aztán vagy javítják vagy nem.
2020-as C71/81-en hosszú ideig rossz volt a Youtube 60fps ami Realtek SDK bug volt. Na azt a TCL sehogy sem tudta volna megoldani ha a Realtek nem javítja.
Itt a Realtek az akinél normális programozókat kellene alkalmaznia mert a Realtek=bugos SDK nem ismeretlen az SoC piacon sajnos...
Nem véletlenül nem nagyon szoktak android főverziót váltani. Elég nekik összetákolni az SoC kiadásra szánt androidhoz az SDK-t.Tudom milyen a béta tesztelők élete. OnePlusnál hálózati béta tesztelő vagyok. Az elmúlt fél évben küldött hálózati logok mérete kb 500GB! Még szerencse, hogy korlátlan mobilnetem van.
-
gyűrű
addikt
Így van. A telo 3=szor annyi volt mint a shield.
De a különbség nem ez.
A Samsungnak több száz vagy ezer fizetett embere teszteli a OS=t éjjel nappal, mielőtt a cég kiengedi.
Az nvidiának a béta tesztereit mindet ki kéne dobni amiért ezt kiengedték, de ők ingyen csinálják.
A tclnek meg mi vagyunk a béta teszterei. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S85DAEXXN) 165CM 4K OLED PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT) 165CM 4K -OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest