Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
válasz
szasanyi #10307 üzenetére
Rtings az amerikai verziót tesztelte. Amúgy is egy óriási vicc, hogy egy tv típus különböző paneleket kap iszonyatos képkülönbségekkel. A DV hiánya megint érthetetlen. Ezek 1000 dolláros készülékek. Samsungból max. QN90-et vennék, de az meg iszonyat drága.
Az OLED tévék meg beégés-veszélyesek. Szóval nem lehet találni kompromisszum-mentes tévét 1 millióért sem.
Ezért nem vagyok hajlandó kiadni 250-nél többet egy tévére. Majd, ha megoldják az OLED-betegséget, akkor veszek újra tévét.
Ami nagyon tetszik a Samsungokban, az a hátulján lévő kábelvezető csatornák. -
Redneck
nagyúr
válasz
szasanyi #10294 üzenetére
Ezt a szürkés kékes dolgot nem tapasztaltam, és játékoknál sem volt ilyen hibám. Olyan mintha valamelyik réteg problémás lenne a panelnél. Érdekes. Nekem pont a HDR fényerő ami kevés, egyéb gondom nincs vele. A rendszere meg kifejezetten gyors, sem LG, sem Samsung vonalon nem volt ennyire gyors egyik TV sem, amit próbáltam.
Vissza kell vinni aztán dobni még rá, és venni egy Q80A-t vagy jobb Samsungot. Azokkal is lesz kompromisszum, csak más téren.
-
csƵ
addikt
válasz
szasanyi #10289 üzenetére
Nekem is most jutott eszembe, hogy úgy ment vissza a szervizbe, hogy semmiből nem jelentkeztem ki (Netflix, Youtube, Gmail fiók) Ilyenkor mi a megoldás? Azt a tévét már nem kapom vissza. Mi lesz annak a sorsa? Érdemes itthonról minden eszközről kijelentkeztetni a fenti appokat? Lehet ilyet?
-
Redneck
nagyúr
válasz
szasanyi #10230 üzenetére
Xboxon csak 1-2 cím van ami problémás, de gondolom patchelik őket. Ezek 60 fps fixes, Unreal enginere épülő verekedős játékok, illetve az új Halo, quality módban. Minden más oké. PS5-ön egyelőre csak Sony TV-kkel működik, de valóban ígértek egy fw frissítést.
Nem tudom milyen tartományban megy, de szerintem 30-120Hz között simán, mert az RDR2 30fps lockos, és 120Hz módban sincs vele, semmilyen képhiba.
Szerk:
Egyedül a HDR fényerő ami nem jött át, de ennyiért nem is vártam sokkal többet. Ha nem ezt vettem volna, akkor 90-es szériás Samsungot, de az plusz 140k, és annyit most sajnáltam rá. -
Redneck
nagyúr
válasz
szasanyi #10227 üzenetére
Van VRR, csak az nVidia és a PS5 nem támogatja a Freesyncet.
Xboxszal tökéletes, jó a képe, szépek a színek, a VRR is jó, még 100-120 fps között is. A HDR fényerő lehetne erősebb, a panel homogén, zavaró képhibáktól mentes. Az összerakottság és az Android rendszer frankó, én ajánlom. VA Samsungom volt előtte.Netflixre, játékra, filmezésre és valamennyi TV-re vettem, nem bántam meg.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szasanyi #10210 üzenetére
Sötétben a sötét jeleneteken látszik, hogy nem teljesen fekete. Amint feltűnik valamilyen világos részlet mindjárt feketének látszik, ami az. LCD panel az ilyen.
Netflix-en nagyon jó, mert vannak normális Dolby Vision és DV IQ anyagok is.Én nagyon elégedett vagyok vele, igaz durva akciós áron vettem. (275eft 65")
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest