Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
-
sztomi1981
tag
válasz kecsawi #2803 üzenetére
Itt most a tapasztalatokra és praktikussági szempontokra lennék inkább kíváncsi, 30 ezer Ft a különbség de jobb meg időtállóbb e annyival a Qled? mondjuk 5-6 évig nem akarnék újat venni legalább.
Illetve valaki írta az 5 év garanciát, ha az is ottvan akkor az sokat számít szerintem...[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
válasz kecsawi #3260 üzenetére
Jó jel, hogy fel merték tenni. Én 379-est használok, sokakkal egyetemben, és nincs gond vele. Másik fórumon se jeleztek hibákat.
Ahogy érzed. Nagy különbség nem lehet a kettő között."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
kenwood
veterán
válasz kecsawi #3363 üzenetére
A kabeltv es az hbogo azert messze van a jo minosegtol. A netflix mar egy fokkal jobb, de ott sem a 100 giga/1.5 ora tipusu tomorites a jellemzo.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
embe
nagyúr
válasz kecsawi #4238 üzenetére
Igen konzolon lesz. Akkor doboz lefektet, majd lehúzom a tévéről?
Akkor ez olyan mint a médiabox? Voltak Himédia és Zidoo eszközeim, de egyik sem töltötte leautomatikusan, mindet penről kellet frissíteni.
Gond nélkül vissza lehet tenni a korábbi fw-t? Nem lehet "téglázni"? Bár akkor jó nagy tégla lenne belőle.... -
embe
nagyúr
válasz kecsawi #4240 üzenetére
Holnap este barkácsszakkör. Este érek haza a tévével - melóhelyre rendeltem.
Utána régi tévé leszerel ( pár perc ) és jöhet a mókolás.
Első körben a hivatalosra frissítem, és ha rendben működik a tévé, akkor majd mehet rá a 602, ha azzal elégedettek vagytok - nálatok bevált. -
-
mikrofon
veterán
válasz kecsawi #5790 üzenetére
A beállítások sajnos ebben a cikkben nincsenek elmagyarázva és a mérést is 120 cd/m² fényerősség, 6500 K színhőmérséklet, 2,2 gamma értékekkel végezték. Ami tök jó fénykép szerkesztéshez, meg videó szerkesztéshez is. Sőt ott ez az etalon nagyon alacsony környezeti fényű szerkesztőszobában. De szerintem közel sem ideális filmnézéshez hiszen a gyári mozi kép mód is 160 cd/m² körüli. A szélesebb dinamikai tartományú képmódok meg szépen mennek feljebb egészen 300 cd/m² körüli értékig. Oké hogy a leírt beállításokkal színhelyes képet kapunk alacsony fényerőn. De miért akarná valaki a HDR képes TV-jét közel harmad fényerő és heted kontraszt arány szintre vissza korlátozni? Vagy ilyen szintre korlátozott mérés alapján beállítani?
Ezt már akkor sem értettem mikor én vettem ezt a tv-met és elolvastam ezt a cikket.
Hátha most kapok rá logikus magyarázatot..... -
gboszi
senior tag
-
Vhiktor
veterán
válasz kecsawi #7569 üzenetére
Lehetséges, de nem lehet teljesen megbízni az oldalban, mert van amikor nagy marhaságokat állít.
Pl én már láttam olyat, hogy odaírta, hogy 1000 feletti local dimming zóna szám, miközben a tv abszolút nem tartalmazaott egy 1db zónát sem. Vagyis egyet igen ami a komplett héttérvilágítás voltISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
MEXX_85
tag
válasz kecsawi #10546 üzenetére
Ahhhh... értem. akkor rosszul értelmeztem..
simán a zip file kell. de akkor mind a 2 verzionál gondolom.... ota és img nél is.? köszi!!! holnap ujra próbálom. bár faterom aztmondta hagyjam.... jolvan így nekik.. mondom azért így gáz hogy nincs képbeálitás se hang beállítási lehetőség.... mert ugye nem hozza be a beállítás gombra. engem jobban idegesít.. rendszervisszaállításnál pedig para ha továbbra se jönne be és a képet se tudnám belőni ... -
Vhiktor
veterán
válasz kecsawi #13348 üzenetére
Az a baj, hogy, mindig karikás valamennyire.
Ha van valakinek jó módszere az eltuntetesere akkor szívesen veszem[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
GoZoL
senior tag
válasz kecsawi #14138 üzenetére
Most a legutolsó andorid 10-es van rajta, de az előzővel is csinálta, de amióta megvan szenvedek a távirányítóval.
Bármelyik gombot nyomom a távirányítón nem veszi az adást. Mint ha elem problémás lenne de nem mert többel is kipróbáltam. Ha közelebb viszem a készülékhez akkor talán stabilabban működik. Olyan mint ha erősebben kellene megnyomni a gombokat. Vagy megnyomom még egyszer, de akkor meg kétszer veszi be. Nagyon idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest