- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tamasbiro
őstag
Van olyan tcl ami fel is tud venni külső tárhelyre?
-
Kiskutya
veterán
válasz
bzoltan1972 #8018 üzenetére
C715 android 9 a 725, 728 android 11.
-
Yeti42
csendes tag
Sziasztok.Ezt a tv-t néztem ki. [link]
Kábel tv-t néznék rajta. Meg pendriveon filmeket.
Mi a véleményetek róla? Köszi előre is a választ. -
earthworm
csendes tag
Sziasztok. 55c728-an gondolkozok már egy ideje. Series X konzol miatt venném főleg. Egy pár éves Samsung edge LED-es tv-t cserélnék le. Jó vétel lehet?
-
Kiskutya
veterán
válasz
bzoltan1972 #8014 üzenetére
Hbo tökéletesen működik. Nincs lassulás.
-
bzoltan1972
csendes tag
Sziasztok!
Egy tv-t szeretnék vásárolni a tesómnak ajándékba.
Jelenleg a C725 -öst nézegetem. Ezzel kapcsolatban kellene egy infó. Működik-e rajra rendesen a HBO Go?
(Egyáltalán letölthető-e rá a HBO Go?)
Régi philips androidos tv-re nem volt elérhető. (De azóta eltelt egy pár év.)
Érdekelne még, hogy mennire gyors, vagy lassú a menürendszere?
Szintén régi android TV-s tapasztalat, hogy a rendszer egy idő után belassult.
C725 esetében mi a helyzet? -
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8010 üzenetére
Akkor jó a c715 is. Nekem egy ps4 is van mellé és amire nekem kell tökeketes az élmény.
-
Levente1991
tag
válasz
Kiskutya #8009 üzenetére
Ha lesz is konzol, akkor is csak használt Xbox 360 jöhet szóba, komolyabban nem tervezek játszani, sokadlagos szempont. A tévét is max. 180.000-ből szeretném megúszni, legfeljebb 55", annál nagyobb nemigen férne el, a jelenlegi 43"-hoz képest az is előrelépés lesz. Várom a Black Fridayt én is.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8008 üzenetére
Ha konzol van vagy lesz én a c728-at venném. A 65-ös változat volt már 279 is remélhetőleg a bf alatt legalább annyira lemegy.
-
Kiskutya
veterán
válasz
aradebil2 #8004 üzenetére
C725 kB ugyan az mint a c715 annyi hogy abban van memc és android 11 amit elméletileg meg kap a c715 is. A memc akkor érdekes ha szereted a szappanopera effektet. Elméletileg sporthoz is jó de mivel a c715be nincs én nem használom. Az előző lg tévémbe volt hasonló de ott is mindig kikapcsoltam.
-
jimmy74
őstag
Üdv!
Itt valakinek van 65C825 vagy esetleg valaki látta milyen a tv minősége.
Olvasva új mini LED az ára elég húzós beépített Onkyo hangrendszer bár gondolom soundbar jobban adja..
Egy c728 -hoz kepest nem éri meg szerintetek se?! -
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8002 üzenetére
C az qled a p hagyományos nem egy kategória a 2 tv. A c725 már android 11 van a p-n a 9.
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Nézegettem teszteket egy P715-ről illetve egy C725-ről.
Jól látom, hogy a P715 sima Android TV rendszert futtat, a C725 meg Google TV-t? P715 esetében lehet váltani Android TV és Google TV között, vagy így jön gyárilag?
Jelenleg ezen is gondolkozom, én a 2.1 HDMI nélkül meg tudok lenni, nem vagyok hardcore gamer, és jelen állás szerint a P715 43.000 forinttal olcsóbb a C725-nél.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mr.tamasbiro #7999 üzenetére
Nem kell semmit menüben ott van!
-
turho
addikt
válasz
Kiskutya #7990 üzenetére
Köszi, most készül épp a frissítés
Szerinted becoptam, hogy a távon nyomtam a power gombot, nem a tv-n?
Amúgy érdekes a sokféle update metódus. Még érdekesebb, hogy a készülék ezekből sose talál, mindig up to date
A honlapjukon, főleg a magyarul is tudón, vagy én vagyok vak, vagy rohadtul nincsenek fent az új fw-ök. -
royal63
tag
válasz
Kiskutya #7994 üzenetére
Aha aztán azt honnan kell leszedni ? A Tcl oldalról ?
Még nincs tv , csak őrlődöm itt a tv-k között SAMU 50Q60A , Tcl 50c725 , Samu au8002 , esetleg Sony .
Kaptam tanácsot , hogy edge ledest ne , Sony tudáshoz képest drága , most a Tcl frissítés variáció... Már megint elveszek a tv-közt.
Előnyök-hátrányok....de majdcsak megküzdök velük valahogy aztán tudok választani ...
-
Kiskutya
veterán
Formázza az USB flash meghajtót FAT32-re
Másolja az Update.img frissítési fájlt egy USB flash meghajtóra.
Helyezze be az USB-meghajtót a TV-készülékbe
Kapcsolja ki a TV-t
Húzza ki az áramellátást
Tartsa lenyomva a bekapcsológombot a TV-n
Kapcsolja be az áramellátást
Tartsa lenyomva a gombot, amíg meg nem jelenik a firmware állapotsora (körülbelül 10 másodpercig)
Várja meg a firmware végét. Ne nyomjon meg egyetlen gombot sem a TV-n vagy a távirányítón a firmware alatt!
A Szerviz menüben kötelező a Reset Shop elvégzése -
turho
addikt
válasz
Vhiktor #7987 üzenetére
Hdmi 1.4 kábel, és bizonytalan a 4k60hz is. Ez most egy rtx3080 vga. De az 1080p 60 hz-et, de szerintem az 1080p 120 hz-et is tudnia kellene az 1.4-es hdmi-nek.
A 1080 vga-mmal stabilabban ismeri fel a tv.
Amúgy szerintem a v082-vel romlott a HDMI funkciója a tv-nek.Kiskutya: akkor én nem tudom, hogy hogyan kell telepíteni, nem jöttem rá :( ha elmondod, megköszönném.
Vhiktor: ma hoznak egy 2 méteres hdmi 2.1 kábelt, azzal is fogom tesztelni. Nem tudom, hogy vga-k közt lehet- e szórás a hdmi kimenetük toleranciája szerint.
Tény, hogy egy régebbi 7 méteres (bár vastag) hdmi 1.4 kabbellel gyakorlatozom (még). -
turho
addikt
120 Hz-en homályos a kép. És nem 4k, csak 1080p.
C728, v082 szoft.
1080p 60 Hz jó.Ötlet?
-
royal63
tag
válasz
Levente1991 #7981 üzenetére
Itt összehasonlíthatod [link]
-
laci laci
addikt
Tegnap este beüzemeltem a tv-t.Hát kemèny kèpe van az biztos.A hangja eléggé Doboz hangú.Láttam és valahol olvastam,hogy ezeket szèpen be lehet hangolni, állítani.Valaki tudja ki foglalkozik vele?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Aki használ 55P615 -ös tv-t megvan elégedve a képminőséggel? 150e most az Auchanba kicsit több az Euronics-ban. Android jól használható? -
RVR400
veterán
válasz
edeleny #7956 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet, néha segít a TV Guard, valószínűleg a memóriakezelés gyalázatos. (Néha Kodi alatt is meghülyül a lejátszás, olyankor lefuttatom, aztán megy rendesen)
Viszont este tesztelgettem, nálam a Plex kilőve, így is használhatatlan, mivel a 30 GB-nál nagyobb filmek gyakorlatilag nézhetetlenek. Az Asus routerről megy minden szépen, Win alól médiaközpontos videómegosztással is tökéletesen megy minden a gépről, ami a Sagemcomnál nem volt elmondható, úgyhogy én egyelőre meg vagyok elégedve.
Egyébként frissítetted már a rendszert?
-
mikrofon
veterán
Nekem sajnos nem sikerült normális használatra bírni. Mert ráadásul a fülesnek is van egy kis hibája, vagyis negatív specifikációs tulajdonsága hogy csak akkor lesz aktív a HDMi bemenete, ha működik a CEC (HDMi vezérlő). Különben tök süket. Emiatt egyébként két fülest is visszaküldtem 14 napon belül. Majd a harmadiknál elfogadtam, hogy úgy tűnik ez ilyen.
Ezek miatt kellett az e-ARC. Mert az előbbi hsz-emben említett kütyü mar nagyon jól megoldotta volna hogy egyik hdmi-n megy a videó és a másikon az audió. Csak a CEC-et nem kezelte. Emiatt hiába volt audió jel a HDMi-n, mivel a CEC nem aktiválta így nem szólt. Mióta e-arc-os a tv minden működik tökéletesen. -
-
Gino20
őstag
válasz
mikrofon #7948 üzenetére
Óóó, na ilyen eszközök kombinációjára nem gondoltam (nem használok fülest), de így már világos
Amúgy, ha a csak ARC képes TV-n átállítod a hangot PCM-re (hisz az küldi tovább), akkor sem menne át a hang? Persze az más kérdés, hogy itt már bizony lesz minőségi romlás (mondjuk nem használok "speckó" füleseket, így nem tudom, hogy mire "képesek" vagyis, hogy tapasztalható-e jelentős különbség passthrough-t és nem passthrough-t forrás között) -
Tomacko
őstag
Sziasztok.
Egy 55x815-t szándékozom lecserélni a közeljövőbenegy 65c725-re.
Akinek volt mindkettőhöz szerencséje mit tud mondani, milyen különbség van köztük képben ? A techikai adatok nem érdekelnek, a zenét is hallom és a képet is látom, tehát ezek száraz adatok nem érdekelnek most. Tényleg arra lennék kíváncsi, hogy aki látta mindkettőt, mik a tapasztalatai.Köszönöm.
-
mikrofon
veterán
Nem tudom pontosan mi a cél, de nekem van egy olyan kütyüm ami képes hdmi kimenetet kettévalasztani, külön audió es külön videó jelre. Igazából hdmi2.0b kompatibilis. Van rajta többek között optikai kimenet is.
Ezt még azért vettem hogy ne kelljen e-arc-osra cserélnem a tv-t. Azonban cseréltem, így a fiókomban "hever". Ha érdekel írj rám privátban. -
chevanton
friss újonc
Sziasztok!
Elnézést a zavarásért,de nincs kihez fordulnom.
Ma vettem egy 55c728-at. Gyönyörű a képe,DE:
Már az elején alig tudtam beüzemelni.a google fiókba való bejelentkezés alkalmával folyton újraindult a tv. kábé 10.-re sikerült belépni.
Azóta ha a további beállításokba belépek,android tv beállítások... kilép,és újra indul.
Mi lehet a probléma?(gondolom,android rendszer) Lehet valahogy orvosolni?
Köszönöm Szépen! -
Kiskutya
veterán
MT9615 Platform (C728 & C825).......V8-T615T01-LF1V083
V083
IMG File:
http://celesw.tcl.com/Test/software/V8-T615T01-LF1V083.zip -
turho
addikt
Valaki jó a golos, aki tudja is, hová kell írni, nem tudná lekommunikálni a fejlesztőkkel, hogy a led fény simogatás kontra brightness control problémát javítsák már meg? Alapfunkció
-
somkrisz
csendes tag
Sziasztok!
55c728 -al szemezem, de durván nyomják felfelé az árakat a BF miatt...
Viszont lenne most C815 az Alzánál 227 ért. Van valami oka hogy aránylag "olcsó" a tv?
Auchanban láttam 280 eft -ért volt akcióban ... -
edeleny
őstag
Jelenleg egy TP-Link WDR-3600 routeren van két HDD ez a NAS szerverem, illetve beüzemelés alatt van egy Zxyel NAS326.
A routeren miniDLNA fut, a NAS-on Twonky.
Igazából tök minegy.
A routerről ma nem játszotta le az 51 gigás Avatar-t, idáig igen. Idáig beleszaggatott a 4K bemutató videóimba, ma szépen vitte, sőt tekerni is lehet.
Volt egy film, amit nem játszott le, az LG gondolkodás nélkül.Ilyen bosszantó dolgokkal, de a többséget szépen viszi!
Amiért bosszús vagyok, hogy neki kellene az LG-től átvenni a mozivászon szerepet. És ez egyenlőre nem megy neki! -
laci laci
addikt
Kezdődik a BF időszak.Tegnapelött este rendeltem a 725-s tv,199.000-èrt,tegnap már 249.000ft..Èppen a 3 èv garancia határ alatt..
-
turho
addikt
-
edeleny
őstag
Hali!
DNLA lejátszási.
Nagyon sok fájlba nem enged beletekerni, sehogy. Van, hogy pár perc után kilép, és mivel tekerni ugrani nem enged végtelen!És válogat, nem mindent hajlandó lejátszani. Sőt, van amit egyszer levisz, mászor nem.
Lehet valahogy frissíteni a lejátszóját?
van egy LG TV-m azzal nincs ilyen gond -
H-Mano
tag
Sajnos nem vagyok angolos...
A Tom's Guide oldalán pl. fix hangerőről írnak:...have a local volume control 'cuz what comes out of digital most likely will be fixed volume. ..."
Más oldalak S/PDIF and ARC-ról irnak a menüben, de ilyet a tv-n nem találok...
Annyit jó lenne tudni, ha nem állítható a jelszint, érdemes-e különböző TOSLINK/RCA átalakítókkal próbálkozni, vagy felesleges, mert nem várható érdemi különbség....
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest