Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok, 55C645. HBO Max Eurosport stream marha zajos,pedig ugyanez egy alap LG TV-n gyönyörű (55NANO753),szinte 4K minőség. Sima Max stream esetén (film, sorozat) miden tökéletes. Minden simítást maxra vettem de nem segített rajta. Van valami tippetek?
Tv adás esetében tapasztaltam hogy nem olyan jó a simításokat SD adásoknál, de ez full HD + stream -
aradebil2
senior tag
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok,
55C645. Disney+ esetében (Mandalorian) amikor hirtelen vált a kép fényességet (sötét után világos jelenet) akkor láthatóan változik a brightness és elég zavaró, akár másodpercenként ha úgy van a vágás. DBC-nél az Eco ki van kapcsolva. Mi lehet a gond? DBC mode-ot nullára állítva tudnám kikapcsolni ezt? -
aradebil2
senior tag
válasz
Darth_Revan #8429 üzenetére
Ki tudja hogy készültek a felvételek, és mennyi jutalékot ad a Samu a donyecki Tv árusoknak
-
aradebil2
senior tag
válasz
Darth_Revan #8426 üzenetére
Ez a faszi az automatikus google fordito alapján eléggé TCL és Hisense ellenes egyébként
-
aradebil2
senior tag
-
aradebil2
senior tag
válasz
Darth_Revan #8410 üzenetére
Bármelyik márka bármelyik modellénél lehet ilyen, ezért hívják panellottónak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Vhiktor #8388 üzenetére
szerk: közben láttam hogy a VA vs. IPS téma ki lett vesézve, kérem kapcsojjaki
annyit hozzátennék hogy 150-et talán megér (annak az 5 embernek aki meg fogja tudni venni...), + annyi sosem lesz a C728, de még a 725 sem (még 50"-ben sem, nem hogy 55"-ben), szóval azért nem egy árkategória a kettő.
-
aradebil2
senior tag
válasz
rainman72 #8121 üzenetére
Az a baj hogy itt a szállításon elmegy az árelőny, + amikor rákérdeztem hogy mennyire korrekt ez a bolt (bár rendes IRL boltláncnak tűnik csak kicsit retro webshoppal), és garizás hogyan működik náluk akkor nem jöttek nagyon válaszok
De akkor ez a "képviseleti garancia" oké elvileg?
-
aradebil2
senior tag
50C725 179.990 az Euronicsban. Valaki emlékszik esetleg, hogy normális helyen volt-e ennél olcsóbb (Auchan pl?)
-
aradebil2
senior tag
ÁK nem listázza, de most Alzán a legolcsóbb TCL 50C715 161.870 Ft
-
aradebil2
senior tag
A Corvin plázában próbáltam megnézni az utolsó 50C715 és 50C725-öt, de nem tudtak működő távirányítót adni egyik típushoz sem, sőt hekapcsoltatni is úgy kellett őket...
Bár figyelembevéve hogy már sok helyen nem kapni C715-t úgyse nagyon válogathat már az ember
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok, van tippetek arra hogy TCL 715 és 725 tévéket hol lehetne megnézni kiállítva (akár 50"-esben)? Auchan csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged