- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
joydrv #34307 üzenetére
Nekem 75ös van, és a saját belső lejátszója egy okádék. Nincs olyan film, ami kibírna 10 másodpercet, hogy ne akadna vele. Kodi kellett hozzá, azzal lett jó. Vlc-vel is jó, csak azzal nincs dolby vision, gondolom nem támogatja az a lejátszó vagy nem tudom. De a beszarás az pont ma volt. Unalmamba bekapcsoltam a tkomos boxot, hogy menjen a háttérbe valami, azt oda keztem figyelni és kurvára akadozgatott
Akármelyik adóra váltottam, mindegyiken csinálta főleg a spíleren. Most vagy én vagyok hülye, vagy eddig tényleg nem csinálta és most kezdte el. Igaz az elején 135ös fw volt, akkor teszteltem a tévét, igazából nem érdekelt, mert nem nézem, egyedül csak foci meccsre kapcsoltam be azóta is, és a meccsek mindig vajsimák voltak. Időközben meg lefrissítettem 420ra, és ma vettem észre, hogy gatya... Egyedül úgy tudtam az akadásokat megszüntetni, hogy a képmódot játékra állítottam. Végülis mindegy nekem, hogy a képmódnak amire éppen állítva van mi a neve, felőlem lehet mozi, szabványos, játék vagy gyász is úgyis ugyanúgy lehet beállítani mindet, de azér már kezdek én is ideges lenni. De így hogy külső lejátszóknál megjelenik a játékmód és akinek arról van szaggatás, akkor állítsa a képet játékra, majd másolja le rá a mozi beállításait, mert ezt tutira megoldja az akadásokat. De olyannyira, hogy tényleg semmi nincs, szép sima azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest