-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
lajosx #26462 üzenetére
Ez tök érdekes. Az alatta lévő kategóriás c745 nagyon jó tükröződésgátló bevonattal van ellátva! Alig tükröződik! A drágább vagy inkább magasabb kategóriában lévő c805 meg tükröződik?
A v098 firmware témához. C745-ön sokkal jobb fekete és kontraszt mint V028 esetében ( én már régebben frissítettem img -vel). lejátszás esetén van néha néha akadás ami V028 -al nem volt! Nem sűrűn de néha látom egy film alatt például. A mozgásjavítás ahogy írták előttem szappanoperássabb lett! Lejebb kell húzni mert zavaró. Ez főleg 4k hdr és dv anyagoknál jön ki nagyon.
A kép összességében szebb / jobb / kontrasztosabb és jobb feketét ad mint V028 de ez az én véleményem! Nem biztos hogy mindenki így látja. Engem V028 -on nagyon zavart a gyenge kontraszt és hdr és főleg dv esetén nagyon gyenge fekete! Ez nagyon sokat javult c745-ön.
Nekem összességében még mindig a v1 v999 firmware képe tetszett a legjobban! Ott nem emlékszem ilyen nagyon szappanoperás hatásra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest