Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Bár nem nekem írtad, de szeretnék erre egy reakciót írni.
Szerintem itt nem is az a kérdés , hogy hogyan oldható meg.
Aki akarja megtalálja az utat a frissítéshez szakmai fórumok segítségével.
Inkább az ,hogy ezt miért nem házon belül oldják meg.Őszintén szólva , nagyot néznék pl. ha egy Intel vagy AMD drivert egyszer csak telegram csatornán kellene keresnem, de úgy, hogy erről a VGA gyártó egy árva szót nem szól.
Joli néninek pedig nyilván nem kell tudnia frissíteni, DE Joli néninek is jár a tv-vel az a funkció ,hogy pl. netflixről egy DV tartalmat mikro laggok nélkül tudjon megnézni.
Így viszont ő beragadt a bugos firmware-ben, lehet hogy örökre.Csak azért ezt a példát hoztam , mert az enyém a vásárláskori 4xx firmware-el épp ilyen hibát produkált. Ezt a (számomra soronkövetkező) 5xx firm javította.
Szomorú az a tény, hogy aki nem tud frissíteni , az szép magyarosan mondva, besz..ta."Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk..."
Ebben teljesen egyetértek.
Viszont alapesetben a frissítés nem azért készül , hogy elrontsa , hanem hogy javítsa.
És itt nem feltétlen a látható dolgokra kell gondolni, hanem pl. a rendszer stabilitására, sebességére a motorháztető alatt. Ha pedig még ezt is elengedjük , még akkor ott van a droid biztonsági frissítése, amit így szintén nem fog megkapni.ezek leaked (azaz kiszivárogtatott) verziók.
Esetemben a 65C835 (2022 modell) a gyártásától számítva egyetlen verziót sem kapott volna meg hivatalosan?
Csak mert a TG csatornán szerintem legalább 10 féle FW van, nővekvő verzió számokkal.
Ez mind csak leaked lenne és soha nem kerül publikus státuszba egy sem?Itt valami sántít....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest