Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Sziasztok!
2007-es Suzuki Ignis jobb féltengely belső csukló megadta magát, így vettem egy másik féltengelyt (SKF) amit ma ki is cseréltem. Már nem a gyári féltengely volt bent, ez lesz a harmadik. Összerakáskor a gyűrű ami fent tartaná a helyén a féltengelyt a toldótengelyen szépen kattan is. Viszont összerakás után próbaúton két kanyar után szétcsúszik a féltengely és elmegy a hajtás. Valaki találkozott már ilyennel? Kis biztosítógyűrűt próbáltam cserélni egy másikra, azzal is ez történik. Holnap megpróbálok szerezni újat, de elég tanácsatalan vagyok miért hullik szét folyamatosan...Előző tengellyel nem csinálta ilyet, az fel lett rakva és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest