- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Alienware notebook topik
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz
Kornel #12971 üzenetére
Am ahol voltam osztrák faluban, azt tartottam èrdekesnek hogy szinte minden családnak van valami kisebb vállalkzás.... szinte mindenhol tehèn, valaki maszekba autót takarít, van egy kisebb hoteljuk stb. A tejet is 70 centèrt veszik át stb. Valahogy mindennek van helye ès minden rendezett... ja ès hivatalos minden. A szállodába hus kell számlával a szomszèdból, nem mennek el fèl euróèrt az ország másik vègère.
Ha már autós topik akkor el kell mondanom egy 1200 fős faluban márkaszervízt megszègyenítő műhely van. Nem csak itt.de máshol is. 80 eurós rezsiórabèrrel... de èrdekes mert az alkatrèszek fele annyiba kerülnek. Pl: renault clio règi 1.2... napfènytető betört. Magyarban 127 e ft lett volna, kinn nèmet raktárbol rendelve 110 euro volt... na ez hogy a fakkba van??
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest