Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem PS4-em van jó ideje és az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy kb kizárólag FIFA-zom rajta. Volt egy csomó single játékom, de nekem akkora overhead volt bekapcsolni, megvárni, amíg bebootol a PS, aztán elindítani a játékot és arra is várni, hogy általában hagytam az egészet. Mivel apuka vagyok, nem tudom megtervezni, hogy leülök órákat játszani, ami szintén kizárja egy hosszabb lélegzetvételű játék rendes pörgetését. A Deckben nekem az a legnagyobb vonzerő, hogy ha van 10-20 percem, simán tudok játszani akár komoly AAA-s játékokkal is, bekapcsolom, egyből folytatom, aztán ha valamiért mennem kell, csak kinyomom és leteszem. Simán tudom tolni a kanapén, az ágyban, bárhol. Az üzemidő nekem annyira nem számít, mert általában otthon játszom vele. A switchemet használtam pl metrón is, ezzel már kicsit furán érezném magam, elég batár ahhoz. De kényelmes és pl ha elutazom, simán befér a táskába. Amióta megvan, a PS-t kb 2x kapcsoltam be, de azóta már el is tűnt egy fiók mélyén
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
Cucuska2