Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jogos
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
consono
üzenetére
És pl ugyanúgy működik a suspend - resume windows alatt? Milyen az akkuidő? Nem azt mondom, hogy lehetetlen windowson játszani, csak azt, hogy a SteamOS valószínűleg mindig kényelmesebb lesz, mert gyakorlatilag célhardverre optimalizálják. Aki kicsit is ért hozzá, mindent meg tud vele csinálni, az nem kérdés, többet is, mint SteamOS-szel, de ahogy én látom, egyedül a Steam Deck tud konzol-szerű élményt felmutatni a jelenlegi kínálatból. És nyilván az sem hátrány, hogy a Valve teljes mellszélességgel kiáll mellette, teszteli a játékokat és esetenként optimalizálnak is rá a játékfejlesztők. De mégegyszer mondom, simán elhiszem, hogy van, akinek jobb a windows, mert tudja használni ilyen körülmények között is és nagyobb teljesítményre vágyik.
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
consono
üzenetére
Szerintem a hangsúly nem elsősorban a teljesítményen van, azzal szerintem kevesen vitatkoznak, hogy pl az Ally erősebb, mint a SD. A lényeg, hogy a windows egyáltalán nincs handheldre optimalizálva, nehézkes használni billentyűzet és egér nélkül, nincs meg a konzol-élmény out of the box, néha mókolni kell, az ujjaddal böködni a pici ikonokat, drivereket frissítgetni, stbstb. Szóval nem a játékok teljesítményével van a gond, hanem magával a windows-zal és azzal, hogy nem ilyen gépekre tervezték a UI-t.
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem PS4-em van jó ideje és az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy kb kizárólag FIFA-zom rajta. Volt egy csomó single játékom, de nekem akkora overhead volt bekapcsolni, megvárni, amíg bebootol a PS, aztán elindítani a játékot és arra is várni, hogy általában hagytam az egészet. Mivel apuka vagyok, nem tudom megtervezni, hogy leülök órákat játszani, ami szintén kizárja egy hosszabb lélegzetvételű játék rendes pörgetését. A Deckben nekem az a legnagyobb vonzerő, hogy ha van 10-20 percem, simán tudok játszani akár komoly AAA-s játékokkal is, bekapcsolom, egyből folytatom, aztán ha valamiért mennem kell, csak kinyomom és leteszem. Simán tudom tolni a kanapén, az ágyban, bárhol. Az üzemidő nekem annyira nem számít, mert általában otthon játszom vele. A switchemet használtam pl metrón is, ezzel már kicsit furán érezném magam, elég batár ahhoz. De kényelmes és pl ha elutazom, simán befér a táskába. Amióta megvan, a PS-t kb 2x kapcsoltam be, de azóta már el is tűnt egy fiók mélyén
Szóval NEKEM tökéletes a deck. -
-=V3rthil=-
őstag
Félreértetted, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy decket könnyebben lehet szerezni, hanem azt, hogy nekem volt egy lehetőségem, amit kihasználtam, mert ps5-öt nem lehet kapni, amit meguntam. Akkor lehet kapni, ha leemelem a polcról a boltban, nem pedig akkor, ha vadászni kell rá vagy hatalmas felárat fizetni. Azt el tudom fogadni, hogy a deckből hiány van, Valve kis hal hardware terén, valamint kicsit kockázatosabb dologba fogtak, mint a Sony a ps5-tel.
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is csatlakoztam a táborhoz egy 512-es deckkel. Pár hete nyüstölöm, eddig 100%-ban meg vagyok vele elégedve :). Konzolos (PS4) voltam eddig, PC-n kb 10 éve nem játszom, de felhúztam magam azon, hogy még mindig nem lehet PS5-öt kapni és mivel egy barátom első nap megrendelte a SD-et és nem kellett neki, lecsaptam rá
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Van egy switch lite-om is, azon is csak youtube fut azóta a gyerkőcnek. Pedig nem váltotta ki a deck, mert azt simán előkaptam a metrón, ez egy kicsit túl nagy ahhoz, de egyszerűen annyival jobb minőségben lehet rajta játszani, hogy szegény kis switchre egyszerűen nem fanyalodom rá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval NEKEM tökéletes a deck.
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Cucuska2